Header

En kreativ mor som elsker å bruke tiden på nye DIY prosjekter, kreative småting og Fotografering. Her hjemme har vi begynt å perle mye, og jeg liker å oppgradere barnets rom hele tiden. Her kommer jeg til å dele med dere det vi holder på i helgene når vi har mye tid sammen. Jeg kommer også til å dele bilder jeg har tatt med kameraet mitt Canon 550d.


Jeg er samboer med Irinel og sammen har vi Gabriel fra 2010 og bor i en fin leilighet i Fredrikstad. Før Fredrikstad bodde vi i en liten by som het Haugesund og der vokste jeg opp siden 2001 da jeg kom med min mor til Norge.

Hvis du også liker mat og kaker så følg med! Jeg har noen enkle matoppskrifter til dere som vil prøve seg på noe godt!

Du er velkommen til å stille spørsmål både her på bloggen eller på min Facebook Gruppe Side.

Jeg håper du blir inspirert til å følge bloggen min 

Likes

Comments

​God kveld min kjære leser! Nå har vi akkurat kommet hjem alle sammen etter en lang dag. Nå er det sommerferie og vi må være mye ute i aktivitet. Gutten har veldig mye energi og det må vi gjøre noe med! I dag har vi prøvd å gå en tur på XXL for å kjøpe sykkel men de hadde ikke tid til å montere idag så vi må ta en tur igjen på Mandag.

 Vi har også vært på kino og så på kjæledyrenes hemmelige liv, en veldig kjekk film med søte dyr. Min favoritt var kaninen, en kanin som ser veldig søt ut men med en badass personlighet :)  denne må sees !  Etter filmen tok vi også en liten tur i parken nærmere hvor vi bor. Nå er vi hjemme igjen og ser på barne tv selvfølgelig. Nå er det tid for Henry kosemonster :) Når du har barn så er det ikke mye å se på tv enn barne tv.


Likes

Comments