Hei alle sammen (det er vell ikke så mange som leser mine inlegg enda, men håper de blkr mange.)

Jeg heter da Lisa Folvik, er 23 år og har en samboer å vi har sammen en datter som snart blir 2 år. Jeg jobber ikke nå, skulle egentlig inn på skole nå i høst, men kom dessverre ikke inn. Skal uansett søke meg inn neste år, å skal da utdanne meg til ambulanse medarbeider.


Personlig så ville jeg starte en egen blogg i håp om å nå frem til så mange som mulig. Her i denne bloggen vil dere i fremtiden få være med meg i livet som mamma - dere får være med i en tung reise i livet mitt der jeg skal gå opp i vekt (aner virkelig ikke hvordan jeg skal få det til enda, så kom gjerne med råd om noen har det.) Dere får et innblikk i mitt liv.


Som jeg nevnte så skal jeg opp i vekt, dette kommer til å bli ganske tøft egentlig. Jeg har i mange år forsøkt å gå opp i vekt, men kommer meg aldri dit jeg ønsker. Jeg er frisk, ikke det som er problemet her. Men man ønsker å se bra ut, det gjør alle sammen. Jeg er i allefall sinnsykt lei av å høre i fra andre mennesker (som jeg kjenner) "Lisa, så tynn du er" eller "Lisa, nå må du legge på deg" fint for de at de klarer å fortelle et annet menneske at de bør legge på seg, men det sårer. Faktisk, så sårer det like mye å bli kalt tynn - som om å bli kalt tykk. Man bør svelge hva man tenker å si om andres kropper, å heller holde det for seg selv, best av alt akseptere at ikke alle er likedan som deg! Håper jeg får så mange som mulig med meg på denne reisen, ingenting har vært bedre enn litt støtte på veien.


Ellers så er vi en helt normal barnefamilie da bonusdatteren min kommer hjem annenhver helg. Kaja(datteren til meg å samboeren) er snart 2 år, så det er nok å gjøre om dagene, heldigvis. Ja, jeg spiser sammens med henne hver eneste dag, det er 4 måltid, å 2 mellom måltider. Er baderoms vekta min venn? Nei, tvært imot.


Håper at dere vil følge meg på denne reisen!

Likes

Comments