God kveld!

Nå er jeg veldig spent på resultatet!! Vi venter nemlig på et smykke fra Memorini med håndavtrykket til A.

Forrige uke mottok vi en boks med en myk avtrykkningsmasse slik at vi kunne lage et avtrykk. Dette har vi nå sendt tilbake. Jeg kan nesten ikke vente! Gleder meg veldig til å mota dette smykket. Kommer selvfølgelig til å legge ut bilde av smykket når jeg har fått det. For de av dere som vil se:)

Jeg har også en rabattkode til dere som gir dere hele 10% rabatt på ditt kjøp! (Gjelder frem til 07.02) Bruk koden: tanja10 i kassen. Link til nettside Her.


Annonse

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei på dere! Håper dere har en fin dag!

Vi fikk en pakke i posten i dag fra Zara !! Så ville vise dere et av antrekkene 😍 Elsker det! Zara er bare het fantastisk spør du meg;)


Lue her, genser her, og bukse her, ♡


Likes

Comments

(Annonse)

Titter bare fort innom for å ønske dere en fin kveld, også har jeg lyst til å tipse dere om en av favoritt nettbutikkene våres Min Lille Skatt ♡ Som vi også er så heldige å være ambassadør for.

De har barneklær fra 0 til 8 år. Og noe for en hver smak. Alltid god service og superrask levering. Er du ute etter nytt ulltøy eller luer til vinteren har de MASSE å velge i!

Se på lille A i denne supersøte luen da😍😍 Og nydelig ullsett👌🏻 


Likes

Comments

God kveld:) jeg lovet dere å komme med 4 nye instafavoritter idag! Så her kommer de.


Først ut i kveld er nydelige itskjakobsen🙌🏻 Nydelig og gjennomført profil fra A til Å! Her er det masse inspirasjon å hente😍 Så kan virkelig anbefale dere å ta en titt!

Neste opp er emmasundeback. Hun deler de søteste bildene av datteren Tindra😍 Helt fantastisk, og alltid hyggelige kommentarer på lur. Hun deler også litt interiørbilder og hverdagsglimt. Absolutt verdt en titt💗

Også har vi flotte susannslatta som jeg tenker de fleste av dere allerede følger. Hun er utrolig vakker og deler fantastiske bilder fra deres hverdag. Et must å følge syns jeg💛

Til slutt vil jeg dele fine malemil😍To barns mamma med de nydeligste bilder og en gjennomført profil. Hun har vært en favoritt lenge! Alltid inspirerende bilder av både mat, interiør og søte små outfits❤️ Anbefales!

*****

Noen som har noen favoritter de vil dele i kommentarfeltet? Alltid gøy å oppdage andre flotte Instagramkontoer🙌🏻🙌🏻

Likes

Comments

Første opp er frkeinevoll! Jeg har fulgt henne ganske lenge, helt siden hun gikk gravid med Matheo.
Jeg bare elsker feeden hennes! Flotte klare bilder av for det meste hjerteknuseren Matheo. Men også litt barnerom og bilder fra deres hverdag. Ikke bare er hun vakker! Hun virker som en utrolig god person. Og en fantastisk flott mamma.
Om du ikke følger henne i fra før, gå inn å ta en titt og bli inspirert😍

Andre opp er flotte monica.nyhus. Mamma til 3 nydelige gutter. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg kom over profilen hennes. Men en stor favoritt allerede! Jeg bare elsker bildene hun legger ut! Kan garantere et smil om munnen når du besøker profilen hennes. Hun er også flink til å legge igjen hyggelige kommentarer og Likes. Et must å følge syns jeg😍

Også har vi minlillestjerne! Hun er bare helt fantastisk! Vi har snakket litt sammen og hun er bare god❤️ også har hun verdens fineste gutt Kevin💙 Hun er utrolig flink!! Gå inn å sjekk ut de flotte bildene fra barnerommet. Jeg dååner!

Tilslutt har vi vakre annelinsta, med hennes nydelige gutt Liam💙 Bildene hennes er helt fantastiske og lille Liam er bare til å spise opp! Ei utrolig flink jente som jeg kan anbefale å følge både på Snapchat, blogg og insta!


Dette var mine "guttemammafaviritrer" ser jeg nå😅😅 haha. Kommer med en "jentemammafavoritter" i morgen.

Ha en fin kveld, vi snakkes♡Likes

Comments

Jeg vil først og fremst takke dere for støtten og fine kommentarer jeg fikk på Instagram og tidligere innlegg! Setter utrolig stor pris på det.
Også vil jeg takke alle som fortsatt klikker seg inn på bloggen. selv om det har vært stille. og alle dere som vil følge meg på Instagram!! Jeg er helt overveldet over alle nye følgere den siste tiden. Det er så gøy. Og alle hyggelige kommentarer og likes. Dere er helt fantastiske!!!
Det er jo nettopp dette som gjør det så gøy å holde på med😀

Jeg har tenkt litt på om jeg skal kjøre igang en spørsmålsrunde?! Om det er noe dere kunne tenke dere.. eller om det er helt uinteressant?? haha.. Legg gjerne igjen en kommentar om dere tenker det hadde vært gøy:)

♡♡

Likes

Comments

Hei alle flotte lesere!

Det har vært lite med oppdateringer her den siste tiden..
Jeg var helt nødt til å ta meg en laaang pause. Og grunnen til det har jeg så vidt vært inne på før. Det har vært veldig mye den siste tiden. Jeg har akkurat gått igjennom et samlivsbrudd. Jeg og pappaen til A har flyttet fra hverandre.
Det er jeg og A som har flyttet, det var mest naturlig ettersom vi bodde i hans barndomshjem.
Vi eier også en leilighet sammen som vi nå skal selge.
Midt oppi alt styret, flytting og planlegning var det også barnehagestart på snupp og jeg har begynt i ny jobb. Så den siste tiden har jeg valgt å bruke alt overskuddet mitt på A, og derfor har Bloggen blitt nedprioritert. Det har vært veldig viktig for meg og være der 100% for A denne tiden. Jeg har veldig lyst til å fortsette med bloggingen og nå som ting har roet seg litt ser jeg fremover og gleder meg til nye eventyr sammen med A. Vi har så mye spennende i vente😀

Nå skal vi snart en liten tur på babysvømming, så snakkes vi om ikke så alt for lenge! Ønsker dere alle en flott Søndag♡


Likes

Comments

Hei alle sammen. Titter bare fort innom for å ønske dere en fin helg! Her går alt i hundre om dagen så veldig godt med en litt rolig helg nå.

Jeg vil også tipse dere om en flott giveaway jeg har i samarbeid med Trehjerter på Instagram akkurat nå. Hvor du har mulighet til å vinne et valgfritt plagg fra Noa Noa. Et helt fantastisk merke som er helt nytt for meg, eller jeg har jo hørt om det og sett bilder, men ikke hatt noen plagg derfra til snupp.
Anbefaler dere å sjekke det ut!

Link til denne fantastiske ull-bodyen her
Link til giveaway her

💋💋

//Sponset

Likes

Comments

Hei! Håper dere har en fin fredagskveld? Beklager med lite oppdateringer i det siste. Jeg skal bli flinkere! Må bare komme litt inn i denne blogg rutinen. Det er rett og slett ikke hver dag jeg rekker å blogge😅 Så kom gjerne med noen tips😁
Men tilbake til overskriften. Jeg har vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere. Hvor dere får 15% rabatt på ditt kjøp hos www.danielwellington.com Bruk rabattkoden: TANJA

Jeg er kjempe fornøyd med min klokke og bruker den nesten hver dag! Så jeg vil anbefale klokkene på det sterkeste.

Ha en fortsatt god kveld! Så håper jeg dere finner noe dere liker😀

//Sponset
//Click tags

Likes

Comments

Litt nytt til A😍 Hun har strekt seg endel i det siste, så plutselig var mye av tøyet hennes blitt for lite. Da er det godt med litt påfyll i skapet! Også er det godt med litt ulltøy nå som høsten er like rundt hjørnet.

Jeg pleier alltid å handle mye på KappAhl og Lindex, men denne gangen fant jeg så mye fint på hm! Og til en billig penge👍🏼 Ulltøyet kjøpte jeg på Barnas Hus.
Jeg anbefaler dere å teste ut sokkene fra mp ! De er kjempe gode og har utrolig bra holdbarhet. Helt klart en favoritt her i hus♡

Likes

Comments