Header
View tracker

God tirsdagskveld ✨ Dagen idag har gått utrolig sakte for min del, jeg har bare hvert hjemme å tatt livet helt med ro, lengste jeg har gått er til butikken faktisk. Føler jeg har hvert flink til å faktisk ta det med ro idag. Selvom jeg har drevet å ryddet litt, laget middag og vasket en klesvask så har jeg hatt mindre skritt enn jeg har hatt på veldig lang tid for å si det sånn. Men jeg har fått beskjed om å ta det med ro for å kunne klare å hente igjen litt krefter og energi, jeg har begynt med Omega-3 å jeg har blitt flinkere til å sitte på ræva rett å slett !

Jeg har hvert sykmeldt å har fått diagnosen Angst av legen min, jeg vet at han bare må skrive noe på papirene å det er kanskje de symptomene jeg har, men jeg må videre til psykolog for å bekreftet dette videre. Men jeg kjente at når vi var på vei til stor senteret i helgen så grudde jeg meg kjempe masse, å jeg fikk en stor klump i magen, men dette er noe jeg har hatt endel problemer med en stund store folkemengder osv. Men jeg ønsker å gjøre det også for å ikke trekke meg tilbake å skjule meg, da får heller folk se at jeg har det vanskelig og tøft, men jeg er der !

Jeg tenker ofte på om jeg er annerledes, er det sånn? Er jeg annerledes. Det er ett spørsmål jeg stiller meg selv nokså ofte, å ja jeg er annerledes fordi jeg har stått i masse dritt uten å knekke, men jeg er sliten og lei å dette er noe alle kan bli det er helt normalt å bli sliten til slutt. Alle har hvert der du har følt at alt rakner og at det er tungt bare å stå opp om morgningen, men det er ikke no galt med ett menneske for det. Det er fult lov å det er normalt !

Jeg skal begynne på jobb igjen på Mandag å jeg kjenner jeg gleder meg faktisk. Til å fylle dagen med noe isteden for å sitte hjemme å ikke gjøre stort, det er virkelig deprimerende over lengre tid altså. Så det skal bli godt, men jeg skal til legen igjen først så han friskmelder meg før jeg begynner så jeg ikke går på igjen for fult og går på en smell igjen nokså snart, fordi det orker jeg ikke. Kjenner godt at jeg klarer ikke prestere 100 % enda, så det er godt det er noen dager igjen å de skal brukes godt. Imorgen skal jeg til Ortopedikerteknikker for å sjekke hoftene og beina mine, etter mye smerter og forskjeller på beina så skal jeg se om det er noe som det går ann å gjøre noe med.

Holdt på dem du har, å be om hjelp når du trenger det du kommer så mye lengre med det enn å stå i all dritten alene - for en dag klarer du ikke mer å der er jeg nå , kjenn å føl på følelsene og kroppen din den prøver alltid å advare å fortelle deg noe du ikke tenker over selv

Likes

Comments

Hei fantastiske mennesker ✨Nå sitter jeg i sofaen etter en utrolig rolig morgen, har ligget i sengen å bare slappet av frem til klokka 12 idag å det er lenge siden sist for å si det sånn. Jeg har rukket å hvert en tur på butikken å handlet inn litt middagsmat jeg skal lage jeger gryte idag for å gjøre det litt lettvint, men sundt og godt !

Etter å ha surfet litt på nette, lest litt nyheter og sett hva som har skjedd i verden skremmer det meg veldig når man leser stadig at det er vold i nære relasjoner, dette er en noe som virkelig går inn på meg å som jeg får skikkelig vondt av å lese - å mye av det er fordi jeg har hvert i samme sko selv. Jeg har hvert i tidligere forhold hvor vold både fysisk og psykisk ble brukt å det er ingen god følelse å leve med dette. Det er noe som alltid kommer til å sitte i kroppen og det er alltid noe som får meg til å bli usikker på meg selv og ikke minst andre. Det har også hvert mange tøffe perioder, tøffe tider og mange tanker jeg må lære meg å sortere og legge vekk for å kunne både gå videre i livet mitt og for fremtiden.

Dette dukket på på Romerikes Blad når jeg tittet på nyheter idag. Kjente det knøt seg i magen nokså fort etter å ha lest bare overskriften å enda kvalmere ble jeg når jeg fortsatte å lese saken. Det er så utrolig mange tilfeller av dette, det er mange skumle mennesker der ute som er flink til å legge skjul på sitt virkelige seg før det har gått litt tid. Å det er skummelt for alle sammen, det finnes både menn og kvinner som har hvert igjennom vold og mishandling på mange ulike måter, men psykisk vold er verre en fysisk vold, fordi det setter seg mer som åpne sår i sjela enn det som blir gjort fysisk mot deg!

Husk at du bestemmer selv over hva du ønsker å gjøre, hvordan du ønsker å gjøre det - ikke la deg styre av noen andre og be om hjelp . Du klarer ikke komme deg ut av slike ting alene, i hvertfall ikke om man lever med slikt daglig. Fordi da må eksperter inn for at du kan få igjen livet ditt ❤ Det er også mange organisasjoner som hjelper mennesker som har opplevd slike ting, å du er tøff og sterk som ber om hjelp ikke svak husk det !
Dette er noen av organisasjonene som hjelper både kvinner og menn med store utfordringer i livet :

- Krisesenteret

-Politiet

- Alarm telefonen for barn og unge

Det finnes mange flere enn dette, men det er disse jeg kommer på i farten. Jeg er også behjelpelig til å finne den rette akkurat for deg. Jeg har hatt en stor drøm om å hjelpe andre som har det vanskelig å jeg håper på at om du har problemer med dette at du tørr å si fra. Jeg og flere ønsker å hjelpe akkurat deg, eller om du kjenner noen som trenger akkurat denne hjelpen - Du kan ta kontakt med meg på mail : Mammaentilamalielielle@outlook.com eller du kan legge igjen en beskjed i innboksen min her, eller i kommentarfeltet så kan jeg kontakte deg!

Gjør det for deg selv, en venn eller noen du kjenner ikke nøl å du skal se ting vil forandre seg - stå på å gjør som meg bry deg, be om hjelp og snakk om det

Likes

Comments

God søndagsmorgen Idag har vi hatt en koselig søndagsmorgen sammen, vi har laget vafler og hygget oss med ekstrem oppussing på skjermen. Nå sitter frøkna å ser på lille prinsesse på Netflix mens vi tar livet med ro litt før vi skal ordne oss - datteren og jeg skal nemlig i bursdag litt senere idag.

Vil også takke for responsen på gårsdagens innlegg her på bloggen. Det var kjempe morsomt å se så mange som engasjerte seg å ønsket å hjelpe meg, dere er fantastiske alle sammen!

Vi prøvde ut dette med at hun skulle sove inne på rommet vårt. Det ble desverre ikke så vellykket, men da har vi hvertfall prøvd tenker jeg å da kan vi også utelukke noe å prøve på noe annet 🙂 Vi holdt på frem til kvart på ti før hun fikk sove, men våknet nokså fort igjen å da ønsket hun å sove på rommet sitt isteden for å da endte det veldig bra - hun sovnet nokså fort igjen å sov frem til idag tidlig så det var godt for både mor & datter 🖤

Så jeg tror vi kjører på med faste rutiner igjen fra idag av å ikke prøver ut så mye mer, fordi da blir både mor og datter forvirret - det er greit for henne å ha noe å forholde seg til å ikke minst å føle seg trygg på, så fra idag skal hun ligge i sengen sin på rommet sitt igjen ettersom at dette med å sove inne hos oss ikke fungerte så mye bedre. Men hun virker mer uthvilt og i form 🙂

Ha en strålende søndag - nyt dagen & kos dere!

  • 19 lesere

Likes

Comments

Heisann herlige mennesker Det har hvert og er en vanskelig periode for meg. Kroppen er veldig tung og jeg er ufattelig sliten hele tiden - har mest lyst til å ligge i sengen hele dagen å ikke gjøre noe som helst. Men dette går selvsagt ikke ettersom at jeg har min vakre prinsesse i hus, som holder driv i mammaen sin om dagen! Alle kan være slitene og alle kan ha noen tøffe perioder, men tror ikke jeg har hatt det slik som nå. Det er slitsomt å ikke ha det bra med seg selv!

Etter forholdene har vi hatt en fin & koselig dag, vi har hvert en tur på senteret for å bytte noen sko som vi fikk feil. Så når det var gjort var det hjem å ordne litt i heimen før det var på tide å lage middag å det ble spareribs på menyen idag å det falt i smak for både store og små 🙂 Når middagen var inntatt så var det litt lørdags godis å kos før det var leggetid for frøkna mi.

Som overskriften sier så prøver vi på noe nytt en liten periode. Datteren er veldig urolig og "vanskelig" å legge på kveldstid å det innebærer endel våkene netter og det blir vi begge slitene av i lengden så vi har valgt å prøve noe nytt idag. Satte opp reise sengen hennes på rommet vårt igår for å se om hun kanskje roet seg fortere og sovnet fortere ved siden av meg og inne på rommet våres isteden for hennes. Så nå ligger jeg her i sengen ved siden av hennes for å se om dette er noe som kan virke for hun ❤ Eneste jeg vil er at hun klarer å slå seg til ro og få en god natt med søvn igjen.

Jeg har tenkt til å slappe av med tv'en og sofaen ikveld å ikke gjøre noe annet enn å ta livet med ro. Orker ikke mer i dag rett å slett, jeg tenke faktisk å ta kvelden nokså tidlig selv for å kanskje kunne føle meg litt mer oppegående imorgen da er det nemlig bursdag som står for tur 🙂

Håper dere har det fint alle sammen - nyt kvelden & kos dere masse !

Likes

Comments

God tirsdagskveld Nå er denne dagen også snart over å jeg er straks klar for å hoppe i seng, for jeg er utrolig sliten i kropp & sjel ikveld. Etter en hyggelig dag på jobben, henting i barnehage , lek og moro å avsluttet dagen med en gå tur med min kjære venninne så har det hvert en nokså produktiv dag syntes jeg. Så nå sitter jeg under pleddet i sofaen å tenke å skrive litt til dere mens kjæresten spiller litt 🙂 Er jo lov å kose seg litt på en tirsdagskveld !

Jeg har hvert hos legen idag å har tatt en hau meg prøver, å skal også videre til en spesialist som skal se på hoftene mine. Dem er nemlig skakke å det kan ha er grunn til at jeg ofte har smerter i bena - så derfor ønsker jeg å få gjort noe med dette. Håper også at blodprøvene jeg tok idag er fine så det ikke feiler meg noe veldig merkelig.

Musklene mine og leddene mine i hender og bein er veldig smertefulle og hovner opp på kveldene spesielt når det er kaldt og værskifte slik det har hvert i hele denne "vinteren" vi har hatt her i landet. Så håper virkelig at legen har en mirakel medisin som demper litt av smertene !

Nå har jeg virkelig tenkt til å hoppe under dyna så jeg er klar for en ny og innholdsrik dag imorgen. Ønsker dere en riktig fin kveld videre & en flott morgendag

Likes

Comments

Først og fremst vil jeg ønske alle mine flotte lesere ett riktig godt nytt år 😃 Jeg har faktisk ikke blogget siden i fjor. Så god januar å håper det nye året har startet bra for dere!

Her har det skjedd en god del, har blitt mye skriving, "jobbing" hjemme og endel å styret med både på jobb og familie relaterte ting. Så her har vi virkelig fått en pang start på det nye året, men håper ting roer seg snart så det er mulig å leve litt snart igjen. Siden det er nytt år kommer det mange nye muligheter også heldigvis for det egentlig - er nokså glad for at det gamle er over å er veldig klar for noe nytt nå!

Jeg har laget meg noen nyttårs forsett dette året og ønsker å dele disse med dere :

- Få lappen - dette skal jeg klare ved å faktisk fokusere mer på det å virkelig jobbe med å klare teorien & komme meg videre i kjøreopplæringen, noe jeg vet jeg klarer bare hodet får ro og blir fokusert på å klare dette.

- Fullføre læretiden + få jobb - det er ikke no hemmelighet at læretiden min er snart over å det gjenstår 9 mnd igjen av lærekontrakten, men å skaffe en jobb som får alt til å gå rundt kan bli en utfordring tror jeg. Mitt største ønske er å leve ut drømmen å jobbe med funksjonshemmede i alle aldere.

- Slutte å snuse - dette er ett mål jeg virkelig ønsker å oppnå i 2017. Både fordi det koster mye penger og pga meg selv. Jeg begynte å snuse pga stress og vanskeligheter å dette har blitt en uvane for meg, noe jeg ønsker å slutte med!

- Bli flinkere til å ta vare på venner & familien -Etter jeg ble lærling og begynt å jobbe får jeg mindre tid med både venner og familie. Jeg vil bli flinkere til å ta vare på de forholdene jeg har å faktisk invitere familien på middag oftere å omgås både venner og familie mer, sette av mere tid faktisk.

- Ta mer vare på meg selv - Jeg har alltid hatt en tendens til å være nokså omtenksom når det gjeller andre, men etter både mye snakk og tanker klarer jeg ikke dette før jeg har begynt å ta vare på meg selv. Så dette er noe jeg kommer til å jobbe med fremover.

Disse målene ønsker jeg å oppnå når utgangen av 2017 er over så jeg har altså 12 mnd på meg å fullføre dette å det skal jeg nok klare 🙂 Har du satt deg nyttårs forsett dette året?

Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en lang helg & dag ved siden av verdens beste kjæreste - å ja folkens vi holder sammen ❤ Tenkte jeg skulle henge opp en klesvask i løpet av kvelden, så skal jeg ta meg ett ordentlig varmt og godt bad før jeg tar kvelden for å virkelig slappe av i både kropp & sjel før en ny dag imorgen venter. Nye utfordringer å lærdom !

Alt i alt har det hvert en nokså slitsom men koselig start på ett nytt år ☺

#newyear #familie #love #nyttårsforsett #hverdag #jobb #boyfriend #happy #kjærlighet #kvalitetstid

Likes

Comments

Hei Herlige mennesker ❤️Idag er det lille julaften en veldig stor dag for oss her hjemme. Idag er det nemlig 4 år siden jeg lå på fødestua på A-hus å fødte min vakre prinsesse, Amalie Lielle. Hun kom til verden klokken 12:51 med sine hele 2440 gram og var helt perfekt - hun har hvert verdens nydeligste jente fra dag 1. Omsorgsfull, hjelpsom, snill, oppmerksom, har mange venner og blir likt av alle, disse ordene får jeg høre at andre sier om deg nokså ofte, noe som varmer mamma hjertet veldig, å jeg er utrolig stolt av deg ❤️

I kveld har vi feiret bursdagen til tre-meningen min & Amalie Lielle sin bursdag litt med familien til mamma. Det var hyggelig som alltid. Dette har blitt en tradisjon lille julaften å reise dit i bursdag og feire begge to litt. For fire år siden så satt mamma & lillebror og resten av familien i bursdagen når dem fikk bilde av Amalie Lielle for første gang. Da tok det ikke lange tiden før både mamma & lillebror besøkte oss på sykehuset for å hilse på for første gang - det var ett stort og magisk øyeblikk for alle sammen ❤️

Nå har jeg pakket inn de siste julegavene til morgendagen og er nokså sliten i hode og kropp. Å skal sitte å nyte den siste tiden av denne kvelden før jeg snart skal legge meg for å være godt opplagt til morgendagens begivenheter. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å denne julen, gleder meg til å kunne feire den sammen med en mann som betyr enormt mye for meg og som vi faktisk skal tilbringe hele dagen, kvelden og natten sammen med - å ha noen å reise hjem sammen med og være sammen på denne store dagen betyr mye for meg. Så jeg er veldig takknemlig for at han ønsker å være med å feire sammen med oss denne første julen vi har sammen ❤️

Nå skal jeg hoppe under teppet i sofaen å strikke litt før det er kvelden og kroken på døra her i gården - med denne anledningen ønsker jeg å ønske dere alle flotte lesere en riktig god jul - kos dere, nyt tiden sammen & håper dere får noe av det dere ønsker dere ❤️ Stor juleklem !


Likes

Comments

Hei fantastiske mennesker ❄️ Nå er helgen omme å det har hvert en kjempe fin helg uten om sykdom. I går var min bedre halv del og jeg på julebord med jobben hans , en flott gjeng med mennesker. Det var kjempe hyggelig - mens vi var der hadde mine kjære besteforeldre Amalie Lielle så lenge. Jeg hadde skikkelig uflaks med maten igår, men ellers var det tipp topp!

Jeg har ikke hvert helt i form de siste dagene etter at Amalie Lielle hadde en skikkelig omgang med oppkast & feber, men jeg er heldigvis mye bedre. Å det er første dagen idag på tre dager jeg har tørt å spist noe!

Som dere ser hadde vi en knall plassering og en fantstisk underholdning og ikke minst med mange hyggelige mennesker. Jeg gruet meg litt til denne kvelden, men det gikk over all forventning å jeg stor koset meg - men det er jo ikke no sak når jeg har en mann som støtter og tar var på meg under slike ting ❤️

Idag har vi feiret bursdagen til Amalie Lielle, hun fyller ikke før 23.desember, men jeg syntes at vi absolutt må skille litt på bursdagen og julaften. Så vi hadde min kjære mor, bror og besteforeldre på grøt og kaker idag. Det var kjempe koselig for både liten og stor. Amalie Lielle har fått ny stor seng og vi har ordnet rommet hennes så hun kom hjem til helt "nytt" rom idag. Så det var kjempe stas!

Etter at grøt, kaker og pakker hadde blitt åpnet var det på tide med litt leking før besøket skulle reise å vi kunne slappe av litt med snøfall på barne- tv , det er så utrolig koselig for oss hele familien 🙂 I syv tiden var det på tide å ta kvelden nok engang og vi ante fred og ingen fare før det braker løs med en ny runde med hoste & oppkast hos Amalie Lielle. Stakkar liten ❤️ Så nå har hun endelig roet seg ned å håper hun får en god natt med søvn så hun er bedre i formen å blir fort frisk igjen!

Så vi kanskje er ferdig med denne runden snart for det tar virkelig på både store og små å ha barn som er syke. Det kjenner sikkert mange av dere til også? Jeg vet egentlig ikke hva jeg skulle gjort uten kjæresten som er en enorm støtte og hjelper i hverdagen. Du er unik ❤️

Nå skal jeg virkelig bare slappe av før det blir hjemme dag med frøkna imorgen å bare krysser fingeren for at dette er siste runden og at vi er ferdig med dette nå før jul. For jeg har egentlig ikke tid til sykdom nå kjenner jeg, skulle ha gjort så mye som bare blir satt på vent mens vi tar en dag av gangen!

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen - kos dere den siste tiden av helgen & ha en flott ny uke !

Likes

Comments

Hei dere ❄️Nå som julen nærmer seg med storm skritt var det absolutt på tide men litt sykdom her i familien. Amalie Lielle begynte med oppkast i går kveld og holdt det gående store deler av natta, men det roet seg heldigvis etter siste runde med oppkast i 1-tiden i natt. Etter det så var det heldigvis rolig resten av natten, hun kom inn til meg idag tidlig i åtte tiden å var nokså slapp så vi lå å tittet litt på NRK super før hun sovnet litt igjen å sov helt frem til 12-tiden idag - dette var helt greit for oss begge to merket jeg. Da vi våknet igjen var det full rulle å hun har hvert så og si seg selv i hele dag, litt slapp til kvelden men ellers bra!

Siden jeg må være hjemme med hun i 48-timer etter en slik runde pga smitte i barnehagen så tok vi tiden til hjelp å satte i gang med litt julebakst. Vi endte opp med å lage en halv pakke med pepperkake deig og figurer å avsluttet det hele med å sette sammen og pynte pepperkakehus 🙂 noe som var veldig stas for henne. Hun ble veldig stolt over pepperkakehuset sitt, å hun fikk pynte det akkurat slik hun ønsket selv. Så etter noen gloser som kom fra meg, litt sukker søl og brenning av fingre fikk jeg huset sammen til slutt - heldigvis !

Da huset var ferdig satte vi oss i sofaen med en film på tv-en og koset oss den siste tiden som mor & datter tid. Halv fem tiden kom kjæresten hjem å jeg lagde spagetti med kjøttsaus til middag for å lage noe som kanskje smakte litt for lille frøkna. Hun spiste ikke stort dessverre, men hun har fått i seg rikelig med drikke heldigvis 🙂

Etter at maten var blitt inntatt så tok vi oss en liten spasertur før det var kvelden for frøkna mi. Etter en magisk og koselig dag sammen med henne så er jeg stor fornøyd med dagen..

Da hun var i seng malte jeg strøk nummer to på tripp trapp stolen hennes å ligger nå på sofaen noe jeg har tenkt til å gjøre resten av kvelden. Kjenner at kroppen er nokså sliten etter en aktiv og koselig dag ❤️ Har du begynt med julebaksten?

Ønsker dere en flott tirsdag videre alle sammen - kos dere masse ❄️

Likes

Comments

Hei dere ❄️ Det er en ting som har undret meg en god stund egentlig. Min flotte datter blir 4 år nå i desember, når er det egentlig "normalt" å starte med barnebursdag? Personlig syntes jeg det er litt tidlig å starte dette året, heller vente til hun fyller 5 år - dette er nok mest fordi da får hun kanskje mer glede av det å ha barnebursdag med venner. Jeg har ikke fasiten på dette, å det er sikkert ingen heller, men jeg lurer litt på hva dere tenker?

Jeg kan ikke huske når jeg begynte å ha barnebursdag når jeg var på den alderen, men tror ikke jeg begynte før jeg begynte på skolen? Men jeg tenker at til neste år klarer hun kanskje å bestemme litt selv om hvordan hun ønsker å feire dagen hennes osv. I år har hun fått velge tema selv å det blir selvfølgelig Frost tema - noe vi hadde i fjord også, men vi har valgt litt andre farger 🙂

Dette året blir det bare feiring på min mor sin side, dette er fordi det ikke passer for så mange i julestria å fordi min far skal bort. Å jeg føler at mye av poenget med bursdag for henne med familie er for å se de nærmeste å da blir dette da hennes Bestefar. Vi skal ferie selve julaften sammen med pappa og farmor og da føler jeg ikke at hun går glipp av så mye angående det. Det blir jo en feiring men ikke flere stykker som vi hadde i fjord - jeg orker rett å slett ikke å styre mer enn jeg gjør å må før jul i år rett å slett. Jeg har mer enn nok med leilighet, jobb, familielivet og Amalie Lielle oppi alt sammen 🙂

Hva tenker du om denne saken? Er det "stygt" av meg å ikke stelle i stand til barnebursdag og slikt til fireåringen hjemme? Ha en fortreffelig søndag alle sammen ❄️

Likes

Comments