Header

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet , Personlig, Meninger

God Onsdag 🌸
Som dere sikkert er kjent med så finnes det mange usynlige sykdommer rundt om kring. Noen er sikkert kjent med de forskjellige navnene på på disse, det er spesielt de psykiske sykdommene som ikke blir pratet om eller nevnt noe særlig - heldigvis så er det mer fokus på dette & det er ikke like ``tabu``å snakke om lengre. Det er mange ungdommer idag som sliter psykisk, av forskjellige grunner. Selv har jeg en usynlig sykdom som ikke så veldig mange som vet , men nå skal jeg dele det her på bloggen, akkurat fordi jeg håper at andre gjør det samme, å ikke vær redd for å snakke om det for det hjelper deg selv psykisk å faktisk snakke om dette. Da forstår andre mennesker deg bedre, andre kan kanskje sette seg inn i din situasjon å det blir lettere for deg å gjøre ting sammen med andre om du forteller dem/ de om sykdommen din. Selvom du kanskje har fått en diagnose nå, så er det ikke slik at du har med deg denne til graven - men den står i ca 4 år før du eventuelt får en ny evaluering om nødvendig !

Så ikke vær redd for å snakke med de rundt deg om det, de ønsker bare å hjelpe deg 💜

Det begynte vell sånn smått allerede i en alder av 12-13 år da jeg var nokså langt nede her i verden. Jeg så faktisk ikke helt meningen med livet å det var en tøff tid for meg. Med mobbingen på skolen, å ting som skjedde hjemme, så ble det mye for en tenåring. Alt ble forverret for ca 2 år siden. Depresjoner og Angst kom tilsynelatende veldig frem, spesielt når det ble mørkt ute å den mørke tiden kom oss i møte. Dette utviklet seg også til Agorafobi, som er en panikklidelse når det blir veldig folksomt eller på tette steder som jeg ikke føler at jeg har kontroll over. Dette er noe jeg plages endel med, men jeg prøver å få kontroll over dette daglig. Jeg tester grensene mine fulgt ut, pusher meg ut og blant folk for å ikke være redd. JA jeg blir kjempe sliten i hode av det å må som regel slappe av litt når jeg kommer hjem igjen, men jeg gjør det faktisk !

Jeg har vist / kjent det på kroppen lenge at det er noe ``galt``med meg. At jeg er mer stresset og anspent enn andre mennesker på min alder. Så jeg valgte selv å gå til behandling for å få en utredning. Jeg var på DPSén ca 4-5 ganger å snakket med ei hyggelig dame som skulle hjelpe meg på veien for å finne ut av hva som var ``galt``. Etter disse timene fikk jeg diagnostisert to ting. Mild grad av tilbakevendende Depresjon & Agorafobi - jeg var egentlig veldig letta for at jeg endelig har funnet ut noe å at noen kunne jeg hjelpe meg med dette. For dette er noe jeg ikke hadde klart på egenhånd!

Jeg lar ikke en diagnose stoppe meg for å leve det livet jeg ønsker, jeg forsøker så godt jeg kan. Å nettopp fordi jeg har med meg de menneskene som vet at jeg sliter med dette på ting, å dem ser på meg at jeg er urolig og engstelig å spør om det går bra, å jeg får faktisk bestemme selv om jeg ønsker å være lengre eller reise hjem. Det hjelper veldig syntes jeg, for da føler jeg at jeg har kontroll over situasjonen jeg står i å de rundt meg støtter meg på den avgjørelsen jeg velger å ta.


Nå som jeg har fått hjelp kan jeg se lysere på tiden fremover, jeg kan forberede meg på tiden som kommer og å jeg kan fokusere på nåtiden. Alt dette hadde jeg ikke klart om jeg ikke hadde hvert åpen om sykdommen & fått hjelpen jeg behøvde for å komme hit. Det er en lang vei å gå til dit jeg engang var, men jeg er på bedringens vei, jeg har det nettverket rundt meg jeg trenger for å komme meg dit jeg ønsker - å uten de fantastiske menneskene jeg har rundt meg, som støtter, trøster & hjelper meg igjennom de tøffe periodene vet jeg ikke hvor jeg hadde endt opp hen !
TUSEN TAKK TIL HVER Å EN AV DERE 💛Dere er unike på hver deres måte, hjulpet meg med de tingene akkurat DU kan å bare DU - å bare tatt telefonen å svart meg når jeg trenger noen å snakke med, det betyr enormt mye for meg !

Ønsker du å dele din historie? Kjenner du noen eller har du en usynlig sykdom ? Om du ikke ønsker å dele den her på bloggen er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail å fortelle din historie om du ønsker at noen andre får lese den ✨Ingen andre enn deg selv kan ta det valget for deg, å du må selv være innstilt på å åpne deg, ta imot hjelp & være ærlig med deg selv !
Ha en knall fin onsdagskveld videre, nyt kvelden & møt morgendagen med ett smil om munnen - så skal du se at dagen din blir like fin som du 🌸
Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Student

Hei og hopp herlige mennesker ✨

Nå er det kvelden å jeg har virkelig gått inn for ett bedre og sundere liv samme dagen som jeg bestemte meg for det egentlig. Snakket litt om det igår, men idag slo jeg virkelig på stor tromma. Jeg tok mine 3 kapsler med Omega-3 idag tidlig, spiste lunsj og lagde kyllingfilet, salat og ris til middag - jeg har faktisk ikke spist kyllingfilet på mange år, har prøvd å spist det litt i mellom tiden, men har ikke klart å syntes det har hvert så svært godt før idag. Jeg marinerte kyllingen å stekte den i panna, kokte ris og lagde salat til - det var godt, å kyllingen ble faktisk overraskende saftig !

Etter jeg hadde ryddet vekk middagen tok vi å gikk oss en tur, vi tok en skikkelig rundt på ca 3 km. Datteren sovnet i vogna den siste kilometeren, å vi stoppet innom butikken for å skeie ut med en is rett å slett. Den smakte rimelig godt etter en slik tur ! Når vi omsider kom oss hjem igjen var den nesten kvelden for frøkna, å hun var kjempe flink til å gå på badet å ordne seg å var klar til å legge seg uten at jeg måtte si det 10 ganger før det ble gjort - det var luksus for mamma !

Etter at gullet var i seng så tok vi å tittet litt på litt ferieplaner, vi har ikke laget noen så tenke jeg skulle titte litt på det. Men for å være helt ærlig med dere måtte jeg legge det vekk fordi det ble litt mye for meg. Det ble litt mye følelser og litt mye å tenke på så jeg klarte ikke sitte med det mer så derfor sitter jeg her å skriver til dere flotte menneskene!

Så nå skal jeg ikke gjøre noe som helst uten om å slappe av å lade opp batteriene til en ny uke med jobbing og hygge rett å slett. Det er noe jeg er veldig flink til før jeg skal begynne på en ny uke. Jeg har fått gjort unna målene jeg måtte ha unna før uka kunne starte så nå er de bare jobb, middag & familie hygge som står på planen resten av uka 🙌 HURRA ! Har du noen ferie planer, eventuelt har noe du noen tips?

Ønsker dere en magisk kveld ( uten mygg ) & en flott morgendag i møte
🌸Likes

Comments

Skrevet i : Anbefalinger, Familie livet , Hverdag, Trening & livet , Sponset

God mandag & ny uke 🌸
Nå er det vell sikkert mange som har startet ferien sin med ett smil og er klar for sommeren 2017. Det er også jeg kjenner jeg, men jeg skal ikke i ferie før 17.juli, så det skal bli magisk rett å slett. Jeg har fått noen deilige produkter i posten idag, som jeg allerede har tatt i bruk, å jeg gleder meg masse til å kjenne på kroppen at disse viktige produktene virker på kroppen. Jeg har nemlig fått Pure Omega-3 kapsler i posten som skal brukes daglig fremover, 3 kapsler daglig skal hjelpe meg med å få i meg den mengde fiskeolje jeg trenger. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke liker fisk, jeg tror rett å slett ikke at jeg tåler det ettersom at ALT vrenger seg i halsen når jeg prøver - så da må jeg ty til andre løsninger for å få i meg de mineralene kroppen trenger ! Ønsker du også å få i deg de viktige minerlanene kan du gjøre dette lett å gå inn HER for å få denne herlige pakken tilsendt hjem til deg til 219 kr. Jeg kan skjønne at du kanskje syntes dette er litt dyrt, men vet dere hva. Om dere ønsker å ta godt vare på kropp og sjel så anbefaler jeg dere dette. Å det er 120 kapsler i boksen !

I den fine pakken jeg mottok idag fikk jeg også med bagelser med 26 gram proteiner i, noe jeg gleder meg kjempe masse til å teste ut - tenke jeg skulle varme meg noen slike til kveldsmat idag. Å da skal jeg gledelig fortelle dere hvordan dem smakte . Å det gleder jeg meg til disse bagelsene kan du få kjøpt inne på hjemmesiden ved å trykke HER ! Disse rundstykkene har et høyt innhold av protein, lavt fettinnhold, lite sukker og gir god metthetsfølelse. Du kan få disse Bagelsene i både 1 pakk med 4 stykker eller en 3 pakk slik at du kan prøve ut de to ulike smakene.


Det er laget i to ulike varianter: Multigrain og Cinnamon & Raisin. Begge variantene er med fullkorn og inneholder hele 26 g protein, kun 3-7 g fett og under 3 g sukker på 100 g. Multigrain er en grov bagel med et forskjellig utvalg av frø og kjerner, som f.eks. solsikkekjerner, linfrø, valmuefrø m.m. Cinnamon & Raisin har en lett smak av kanel og rosiner – og er f.eks. fantastisk med Proteinella på. High Protein Bagels er i tillegg til det høye proteininnholdet også fylt med kostfiber, som sikrer at du holder deg mett lenge. I en pakke får du 4 lekre bagels, som er perfekt for deg som ønsker et høyere proteininnholdig alternativ til bakverk. Er du nyskjerrig på produktene som kan hjelpe akkurat DEG til å få en bedre & lette hverdag ta en titt inne på nettsiden å gjerne spør om det er noe du lurer på !

ØNSKER DEG EN FLOTT MANDAG & EN NYDELIG UKE 💛

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet

GOD FREDAG FANTASTISKE MENNESKER ☀️
Nå ligger jeg ute å nyter sola som varmen på kroppen. Idag har jeg hvert flink til å gjøre ingenting egentlig. Har skrevet litt på fagprøven, hvert oppe hos min mor å hjulpet hun litt å nå ligger jeg her rett ut å nyter fin været 🌸 Det er fredag å hva betyr det folkens? Det er helg !

Min helg kommer til å bestå av jobbing, men det er vell ingen sak i dette nydelige været. Har dagvakt imorgen å skal jobbe med en fantstisk gjeng av kollegaer - etter jobb skal jeg inn til hovedstaden for å se på PRIDE toget ☀️ Å da har det bare å være fint vær for det fortjener de flotte menneskene å oppleve!

Igår hadde jeg en magisk, minnerik og koslig dag sammen med datteren. Jeg har nemlig hatt litt dårlig samvittighet for at jeg har jobber så mye så siden jeg hadde fri igår tok jeg henne ut av barnehagen så vi skulle få litt kjernetid 💛 Noe vi begge trengte tror jeg, det ble ihvertfall en flott dag for oss begge to. Vi gikk lang tur på morgningen å fikk hyggelig lunsj besøk av min mor & tok en sykkeltur som en avslutting på den fine dagen sammen. Det var godt å kjenne på den tiden litt igjen, så nå gleder jeg meg til 2 ukers ferie med frøkna mi.

Resten av dagen idag skal jeg virkelig ikke gjøre så mye, bare ta det med ro å nyte været rett å slett. Nå venter jeg på at kjæresten skal komme hjem, å vi lager noe godt å spise å bare koser oss sammen før det er opp tidlig imorgen å reise å jobbe litt 😊

Jeg ønsker alle mine herlige lesere en flott fredag & en riktig god helg ☀️ Ta det rolig & nyt dagene!

#feriemodus #familie #lykke #sommer #sol #kjærlighet #mamma #datter #jegelskerdeg

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag

God onsdag i fin været ☀️
Nå sitter jeg på toget til kjøretimer min, tenk at det bare er noen få timer igjen før lappen er i boks - det er lykke det. Det kommer til å åpne seg en helt ny verden for meg ☺️

Idag tidlig tok vi beina fatt å gikk til barnehagen, datteren var kjempe flink å gikk hele veien til barnehagen med sekk på ryggen. Hun skal nemlig være med ei venninne hjem etter barnehagen idag, det er så koslig syntes jeg ❤️

Når hun kom frem til barnehagen ble hun møtt av venninnen sin som hun skal være med, det var virkelig lykkerus for dem begge to. Dem var så glade begge to - det varmer virkelig ett mamma hjerte 🖤 Nå skal jeg kjøre før jeg skal på trafikk kurs før jeg begynner på det siste trappe trinnet innen kjøringen. Jeg vet allerede hvor min første lang tur blir å jeg gleder meg ekstremt mye!

Ønsker dere en nydelig solskinns dag alle sammen - nyt været & hverandre ☀️

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag

God morgen herlige mennesker ☀ Det er tirsdag og nok en dag for jobbing. Idag er det en nokså spennende dag for meg, for jeg skal ha møte med sensoren min som skal bedømme meg under fagprøven. Jeg er kjempe spent, har endel spørsmål å gleder meg kjempe masse til å fullføre dette nå. Det skal bli så utrolig godt å få dette ut av verden å kan fokusere på andre ting. Så jeg håper virkelig jeg får en god kjemi og ikke minst fagprøven kanskje før ferien min avtar, slik at jeg slepper å tenke på denne midt i ferien min !

Nå er jeg straks klar til møtet mitt og ikke minst til å gjøre dagen til en awesome dag på jobb før jeg skal hente min kjære prinsesse i barnehagen etterpå. Noe jeg gleder meg skikkelig til, å få hjem henne idag skal virkelig bli godt 💛
Så jeg håper møtet går i boks, at vi begge får svar på de spørsmålene som trengs å få svar på, at dagen går unna & at jeg får en flott ettermiddag sammen med mitt livs største kjærlighet på kvelden !

Vi blogges ❤

Ha en strålende tirsdag alle sammen - lag en god dag for deg selv & de rundt deg !

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Fotografi, Kjærlighet

Hei & god søndag kveld alle sammen ☀
Helgen våres har egentlig bestått av å slappe av, koset oss, hvert sammen med nærmeste venner & ikke minst tilbringe tid som en familie. Igår var vi sammen med min beste venninne og typen hennes, vi stakk til hovedstaden for å se på VG-lista, ingen av oss syntes det var like morsom som det var for flere år tilbake, så vi gikk etter en times tid. Da hadde vi fått nok alle sammen egentlig, så da gikk vi å satte oss i en bar og tok litt å drikke på før vi gikk videre!
Vi endte opp her noen timer senere etter å ha kranglet litt med NSB og endelig fått kropp og sjel til kjente trakter igjen, da gikk vi ut en tur her for å se om det var noe liv, men det var fint lite så vi gikk hjem rett å slett. Alt i alt hadde vi da en fin lørdagskveld 😊

Idag fikk vi hjem frøkna i ett tiden, så fant vi ut at vi skulle ta turen til Sterling Station ettersom at Mads aldri hadde hvert der før. Så vi reiste dit å hygget oss, så på dyrene og ruslet litt ute. Vi var der i drøye 2 timer å bare koset oss sammen. Spiste vaffel, pølse og tok litt å drikke på, så på forskjellige aktiviteter som skjedde der å datteren fikk lekt fra seg litt å lekte Kaptein Sabeltann på en båt som lå der ❤ Klappet og koset med kaniner, hoppet på trampoline og gikk på stram line - noe som falt veldig i smak !

Når vi kom hjem slappet vi av litt på sofaen, ryddet og støvsuget leiligheten før jeg begynte på middagen. Vi tok taco idag, både fordi det er smakfullt og jeg vet at datteren syntes det er kjempe godt - noe som tilsier at hun spiser en god del. Å det er bra når man vokser å er i aktivitet. Under middagen slo vi til med en familie film å valget ble ``Over Hekken `` da vi hadde sett endel av filmen begynte tiden å gå mot legge tid. Datteren får lov til å titte en halv times tid på iPaden før hun skal sove, så hun legger seg ca 19:00 å skal slukke lyset og sove mellom 19:30-20:00 ca. Dette er spesielt når det er barnehage dagen etter på, om det er helg så kan vi strekke tiden litt lengre, men bare om det er noe spesielt mener nå jeg. Lurt med faste rutiner for både voksene & barn ❤

Så nå er det voksentid frem til det er kvelden for oss også, er ganske så klar til å finne sengen kjenner jeg. Hode er slitent å må lade opp batteriene morgendagens eventyr - å ikke minst for å begynne på en ny & frisk uke ✨
Hvordan har helgen din hvert? Ønsker dere en flott søndagskveld & en flott start på en ny uke alle sammen, nyt hvert eneste sekund med de du setter høyt på lista - da blir livet virkelig hvert å leve 💚


Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Personlig

Oh happy day !
Idag har det hvert en nokså lang dag på jobben, med underbemmaning og mye nytt etter å ha hvert 1 uke borte fra jobb. Det tar på å ha ferie kjenner jeg. Men klarte dagen igjennom idag også jammen meg, å jeg kjente det var herlig å reise hjem når klokken var 15:15 idag. Da var det rett i barnehagen for å hente jenta mi for å reise hjem å lage middag. Det ble pasta form med pølser, ostesaus og løk idag - det falt i smak for både store & små. Etter middag tok vi turen ut i fin været sammen med min gode venninne, spiste en is, ruslet oss en tur og tok bare livet med ro utendørs rett å slett ☀

Når vi kom inn igjen var det en overraskelse som ventet meg i stua. Jeg har vist hva det var, men ikke når den kom, å den var så heldig å fant sin eier ikveld - så jeg er virkelig heldig 🙌 Fikk denne herligheten av kjæresten min idag, jeg har sagt hele tiden at han ikke har fått lov til å kjøpe noe slikt eller noe i denne prisklassen til meg, men høre hva er det ? Så her sitter jeg, med en splitter ny MacBook rose gull, smiler fra øre til øre å kunne ikke hvert mer glad tror jeg. Sannheten er at jeg har ønsket meg ny data en god stund, å jeg kjøpte meg en på finn for ett halvt år siden ca, men den gikk i stykker kort tid etterpå ( ikke pga meg ). Så jeg har hatt en reserve data så lenge, så jeg er kjempe takknemlig for å ha fått noe som fungerer skikkelig 😃 Endelig kan jeg opprettholde bloggingen fra dataen, oppdatere mine herlige lesere å poste masse innlegg fremover - nå er det virkelig INGEN unnskyldning !

Så resten av kvelden skal jeg bruke på å utforske denne fine godbiten, titte litt på nettet og se på en ny serie på tv 2 som starter idag 21:40 ikveld som omhandler ett land som står meg veldig nært, men er nokså fjernt for meg. Nemlig India ✨Ønsker dere en vanvittig fin Tirsdagskveld videre - nyt kvelden & kos dere alle sammen !

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag

God Mandags morgen ☀ Nå er jeg på vei til Kongsvinger for å kjøre bil. Jeg skal nemlig på glattkjøring idag på Våler banen, jeg gru gleder meg litt egentlig. Har hørt at de fleste syntes dette er morsomt, men ettersom at jeg syntes det er litt skummelt å kjøre fort så gruer jeg meg litt også. Men tror det blir en bra dag for det !

Vi startet dagen klokken 06:00 for å gjøre oss klare til å reise klokka 06:30 mot Kongsvinger. Jeg skal møte kjørelæreren min litt over syv, så da er det bare å gasse på til vi kommer frem å jeg bare må være klar for å møte en spennende og morsom dag på Våler banen ! Har du hatt glattkjøring, hvordan syntes du det var?

I går hadde vi en avslappende dag. Jeg sov til jeg våknet, noe som er ganske unormalt her i hus. Våknet ikke før i halv 1 tiden på dagen, så jeg trengte det sikkert. Når vi hadde fått i oss litt mat så fant vi ut at vi skulle ta en tur på kino, så vi tittet når filmen vi ønsket å se gikk, så tok vi toget til Lillestrøm og hygget oss med kino, popcorn og brus 😊 Ble en perfekt avslutning på helgen & ferien for min del !

Vi endte med opp med å se på pirates of the caribbean, jeg har alltid hvert litt skeptisk til disse filmene. Å egentlig ikke likt dem så veldig godt egentlig, men dette falt egentlig litt i smak, var litt av alt i hele filmen. Har du sett den? Da filmen var ferdig tok vi toget hjem igjen, laget pizza og hygget oss før det var kvelden på oss begge to - Kjente at jeg måtte sove ut litt før den store dagen idag skulle komme !

Så nå må jeg følge med på veien så jeg ikke blir bil syk, så blogges vi senere herlige mennesker - ønsker dere en fantastisk Mandag & en flott start på en ny og innholdsrik uke 🍀

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Personlig, Kjærlighet , Meninger

Som dere fleste vet ble jeg mor nokså ung. Jeg ble gravid som 18 åring og fikk prinsessa mi i armene bare 19 år gammel. Dette er ikke alt for ungt spør du meg, det finnes andre mødre som er yngre, men når man egentlig ikke har så mye av livet på stell så er det kanskje for ungt? Husker veldig godt når jeg fant ut at jeg var gravid, det var 9.mai. 2012, jeg ante ikke hvor langt jeg var på vei eller noe så vi tok ett utgangspunkt å fikk termin dato 12.januar først. Etter endel undersøkelser osv fikk jeg ny dato for terminen å den var 25. desember. Prinsessa kom altså på ingen av disse dagene faktisk å kom lille julaften - verdens beste julegave ❤

Jeg reiste hjem fra sykehuset på selveste julaften, å denne kvelden ble nokså lang for min del. Jeg hadde ikke sovet på nokså lang tid å var kjempe sliten etter alt sammen som sikkert flere mødre er etter en fødsel. Så å komme seg hjem å få sove natten igjennom var helt magisk !

Nokså tidlig av datterens liv ble jeg alene mor. Hun har bodd med meg siden fødsel, å jeg har og har hatt fulle ansvaret hele veien. Det har hvert mye frem og tilbake, konflikter og diskusjoner om hvordan dette skulle bli. Til slutt ble det rolig for både mor & barn. Det er veldig lett å si at det kanskje er best sånn for mange, men for å si det sånn å stå alene med ett barn er ikke lett i det hele tatt. Det å ikke ha noen å lene seg på når man trenger det, hjelp / avlasting når man trenger det som mest osv er ikke ett liv på skinner folkens - så dem som tror at alene mødre velger dette helt å holdent selv og gjør det for rettighetene kan få lov til å begynne å lese seg opp på regler, rettigheter og se litt mellom fingrene for å si det sånn - for det er ikke lett i det hele tatt !

Som dere mange vet begynte jeg på skolen når datteren begynte i barnehagen, første barnehage året med mye sykdom, fravær og lekser gjør det ikke lett å følge med både på skolen og i barnehagen. Men det gikk rundt å jeg fullførte året på videregående med glans, fikk 5 på eksamen å ble videre lærling som helsefagarbeider. Nå er dette kapittelet også snart ferdig å jeg er klar for nye eventyr å ett nytt kapittel i livet.

Alt jeg har gjort etter at jeg ble mamma, hadde jeg aldri klart uten mine fantastiske besteforeldre, venner og resten av familien. Jeg har kommet så utrolig langt på disse 4 årene, mye lengre enn jeg noen sinne hadde trodd jeg skulle nå livet mitt. Jeg har også fått kjempe god veiledning og hjelp i riktig retning fra den kommunale sektoren her i kommunen. Så med andre ord hadde jeg aldri klart å hvert den mammaen jeg er for datteren min uten den flotte hjelpen jeg har fått fra alle rundt meg, det fantastiske nettverket mitt 😊

Jeg juger om jeg sier at det har hvert en lett vei å gå fra der jeg var til dit jeg er kommet. Det har hvert mange tårer, svette og frustrasjon oppigjennom årene, men om det ikke hadde hvert det hadde jeg heller ikke hvert eller blitt til den jeg er idag. Jeg er stolt av mine handlinger, mine meninger og mitt valg om å bli mamma som 19 åring !
Selvom det har hvert mange lange, tunge og gråe dager - er det viktigere å huske på alle de flotte dagene jeg har fått og får igjennom årene sammen med datteren min. Ingenting er som å ha ei som vekker deg om morgenen med ett smil om munnen og roper mamma, å ingenting er som å gå den 15 turen inn på soverommet om kvelden, ingenting kan sammenlignes med de fine minnene vi lager sammen 💛


Så det jeg ønsker å formidle til dere er at denne reisen i 4 år har ikke hvert lett, det har hvert oppturer og nedturer, men er det ikke slik alltid uansett? Det finnes alltid dårlige og bra dager for alle og en hver, men hvorfor skal alene mødre bli sett mer ned på når vi har en dårlig dag? Er ikke vi like gode som alle andre? JO VIST SØREN ER VI DET, kanskje vi er like der også? Vet du hvorfor, fordi da blir det ikke krangling, dårlig stemning og dritt snakking over hodene på barna - vi alene mødre er sterke, støttende og gir en ubetinget kjærlighet selvom vi er bare er en person 💜 Dette gjeller naturligvis alene fedre også. Jeg sier ikke at det er dumt å være to når man for barn for det er noe jeg aboslutt anbefaler - men jeg sier at du får til det du ønsker å få til & du får en enorm styrke når du har mestret utfordringen du har i hverdagen din ✨ Hva tenker du om dette?

Ønsker dere en flott søndag videre alle sammen - vis kjærligheten din, vis nærheten din, vis at du er glad i dem du har rundt deg & dem vil varie evig 🌸

Likes

Comments