Header

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet , Reise & Turer

God lørdag alle sammen 🖤

Igår tok vi turen til Larvik til min barndomskompis for å både komme oss litt vekk fra hverdagen & for å hilse på naturligvis. Dette var den første lang turen min som lykkelig bil sjåfør, jeg grudde meg litt til turen. Da vi var forbi Oslo begynte datteren å spørre om vi snart var fremme, å da tenke jeg som så at, oi dette kan bli spennende. Men vet dere hva? Det gikk helt fantstisk - vi kom til Larvik ca 14:00 å det var kjempe fint å være tilbake. Er vell 2,5 år siden sist vi var her fant vi ut!

Når Andreas kom hjem fra skolen slappet vi av litt, pakket ut og ordnet litt før vi tok en tur på butikken - endte opp med taco til middag. Senere på ettermiddagen gikk vi oss en tur ned til stranda, det er virkelig terapi for kropp & sjel 🌸

Idag starter vi dagen halv 10 på morgningen å fant ut at vi skulle dra på lekeland og litt shopping før vi skal lage hjemmelaget pizza til middag. Endte opp med nesten 3 timer på lekeland før vi tok entur på kjøpesenteret å tittet litt. Nok en flott dag !

Så nå er det avslapping før middagslagingen & lørdagshygge med godis og film litt senere. Imorgen går turen hjemover igjen - å da skal vi kjøre så langt som mulig før vi må stoppe. Så kanskje vi kommer oss helt hjem før vi trenger å stoppe, hvem vet?

Hva hjelper deg når du trenger litt terapi?

Ønsker dere en fantstisk lørdag videre, nyt lørdagen & kos dere masse 🖤

#lørdag #larvik #norge #familie #datter #terapi #bestevenn #4år #storjente #hjertetilmamma #jegelskerdeg #hverdag #hverdagslivet #familietid #viktigsteilivet

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet , Personlig

God Morgen 🖤

Jeg fikk ett brev dumpet ned i posten her om dagen, noe som var ganske overraskende egentlig. Det fikk meg veldig til å tenke på hvor i all verden har tiden blitt av egentlig? Som overskriften på dette blogg innlegget her ``Hvor ble bebisen min av ?`` Det var det virkelig som snurret oppi hodet mitt når jeg åpnet dette brevet. Haken datt ned på knærne mine å jeg kjente bare at hjerte begynte å dunke kjempe fort.

Forhåndsvarsel om skoleplass sto det i brevet - HÆ? ER DETTE RIKTIG?! Å vet dere hva, det er faktisk helt riktig. Den lille jenta mi som kom lille julaften for 4,5 år siden begynner på skolen neste år. Nå er hun i siste året i barnehagen & nyter det siste året med mye lek og morsomheter & skal begynne med lekser og plikter om bare 1 år. Jeg må gjenta meg selv, hvor i all verden ble tiden av?


Du har blitt stor jenta mi. Du er snart 5 år gammel, har ett hjerte av gull og er ei omsorgsfull, energisk og flink jente - mamma er mega stolt av deg 🖤 Jeg har fulgt deg hele veien å jeg gleder meg til å se den videre utviklingen din når du begynner på skolen. Du er ei populær jente med mange fine mennesker rundt deg, noe mamma er veldig takknemlig for, å mye av dette er fordi du er så go´ !

Du er som kardemomme loven du, du skal være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg - det er du virkelig å mer enn det. Helt perfekt !

Du gleder deg kjempe masse til å begynne på skolen, det vet jeg at du gjør å du spør mamma ganske ofte om jeg ikke vil at du skal bli stor, vet du hva? Selvfølgelig ønsker jeg at du skal være stor, men det er rart for en mamma å virkelig se hvor fort tiden går og hvor fort du vokser opp her i denne store verden. Men herremin hvor stolt jeg er over å kan kalle deg datteren min.

Nå skal jeg sette meg ned å skrive på denne innskrivning til skolestart å tenke igjennom tiden som har hvert & minnene vi har laget sammen. Å jeg skal også få en oversikt over hvem andre barn i barnehagen som også skal begynne på skolen dette året - jeg gleder meg masse til tiden fremover . Har barnet ditt begynt på skolen? Hvordan var nervene ?

Ønsker dere en flott Onsdag alle sammen - nyt dagen & kos dere masse alle sammen 😊

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag

Hei fantastiske mennesker 💚

Nå er det en god stund siden jeg har kastet ut ett innlegg her på bloggen. Det har virkelig gått i ett med en god del jobbing, møter og jobbsøknader på gang. Som dere sikkert har fått med dere er jeg ferdig som lærling å endelig fått utdannelsen Helsefagarbeider etter 3 år med hard jobbing. Å etter denne tiden ble det en stor omveltning for meg, nye ting, nye søknader som må sendes, endel papir arbeid og masse stress å oppi alt dette skal jeg være mamma & ett menneske .Det er søren meg ikke så lett alltid altså å ha så mange ting rundt om kring samtidig som du skal huske på å leve livet ditt også. Spessielt ikke når du vet hvor mye penger betyr i denne verden vi lever i !

Jeg har slengt ut en god del med søknader å skal på intervju på Fredag. Å håper virkelig at det går bra å at jeg vekker oppmerksomheten demmes. Jeg gidder ikke å legge skjult på at jeg syntes dette har hvert en vanskelig tid & måned for min del. Har måtte fått hjelp av mennesker rundt meg nesten hele tiden, noe jeg ikke har hatt trengt på en god stund - noe som er vanskelig for meg. Jeg ønsker jo å klare ting på egenhånd å ta vare på selv & barnet mitt uten hjelp økonomisk, men man må innse at noen ganger går ikke ting helt som planlagt å du trenger å få litt hjelp - noe jeg setter enormt stor pris på 😊

Det har hvert en god del baller i luften for min del de siste månedene egentlig med både fagprøve, førerkort og nå dette. Men jeg er fortsatt positiv å tror at tiden min til å få meg en fast jobb er ganske rundt hjørnet å det er ingenting jeg heller ønsker eller jobber for om dagen. Så dette er mye av grunnen for at det har hvert litt stille på bloggfronten de siste månedene - men nå har jeg fri noen dager å skal prøve å oppdatere dere så godt jeg kan 😊 Er det noe dere ønsker at jeg skal blogge om disse dagene?

Håper dere har hatt en fin tid mens jeg har hvert litt fraværende & at dere får en strålene kveld 🖤

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Personlig

God fredag herlige mennesker 🌸

Som dere kanskje legger merke til så er det mye som har forandret seg i livet mitt denne måneden. August 2017 har hvert en hektisk måned med mange gode nyheter. I ferien min klippet jeg håret kort som dere ser, det var så slitt at jeg MÅTTE bare ta det egentlig, det så helt forferdelig ut - men er egentlig veldig fornøyd med min nye sveis. Det er mer jobb med kort hår enn langt har jeg funnet ut, men ellers ingen problem.!

Den 3-4 August hadde jeg min fagprøve som helsefagarbeider. Det var 6 timer med hektisk skriving den ene dagen og praktisk utførelse andre dagen. Jeg grudde meg veldig å har fokusert veldig på denne fagprøven over lengre tid å forberedt meg veldig godt hele veien. Å det priset seg denne dagen altså jeg bestå altså fagprøven min med meget godt + at dem ønsket å sende inn den skriftlige delen min til fylket så jeg er med i trekningen av Årets fagprøve 😁 Dette får jeg vite på utdelingen av fagprøven i Mars !

Den 17 August hadde jeg bursdag - jeg fylte hele 24 år denne dagen. Feiret stille og rolig med min mamma, besteforeldre & datteren naturligvis. Det var hyggelig, også fikk jeg koselig besøk på kvelden med god mat og hygge💚 Så takk til alle som gratulerte meg med dagen - varmet ett gammelt hjerte !

21 August var domme dagen for meg - jeg hadde nemlig oppkjøring på bil. Endelig var det min tur til å komme til denne dagen, etter mye frustrasjon og skuffelser var endelig dagen der. Jeg skulle møte opp med min kjørelærer klokken 11:30 denne dagen for å ha en liten kjøretime før oppkjøringen. Rundt 12:15 kjørte vi opp til trafikkskolen på Kongsvinger og skulle trekke en kø lapp og sette meg på pinebenken å vente på denne skumle sensoren. Men vet dere hva? Det gikk kjempe fin å han var kjempe morsom & lett å ha en prøve sammen med rett å slett - Å jeg besto å jeg har fått førerkort på bil - HURRA 🙌

Å nå er jeg snart ferdig som lærling og ett nytt kapittel begynner for meg - jeg ser virkelig frem til en ny & frisk start . Jeg håper på fast jobb som helsefagarbeider i nærmeste fremtid, men det er dessverre vanskelig å få noe slikt fast. Så enn så lenge har jeg fått tilkallings jobb ved bolig med bistand frem til jeg finner meg noe fast. Så om noen vet om noe fast helsefagarbeider jobb så si gjerne ifra til meg 😄

Så nå er jeg ferdig utdannet, har førerkortet å ett helt nytt kapittel i livet vårt å jeg gleder meg masse !
Ønsker dere alle en riktig fin Fredag & en god helg 🌸

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet , Personlig
GOD MANDAG 🌸

Det er mandag & ny uke venter oss spente og glade. Datteren begynte i barnehagen igjen idag, å hun har gledet seg masse til å se vennene sine igjen, å det forstår jeg veldig godt , 3 uker med mamma kan bli litt kjedelig i lengden kan jeg tro . Så jeg er veldig spent på å høre om hvordan den første dagen er etter ferien !
Å dette tar meg tilbake til overskriften min, jeg føler jeg gir fra meg ansvaret til noen andre når hun går i barnehagen. Selvfølgelig er jeg veldig takknemlig for at det finnes barnehage, men samtidelig har man litt den følelsen av at jeg gir ansvaret til noen andre som står for læringen av barnet mitt. Å som dere sikkert har fått med dere jobber jeg også turnus jobb noe som tilsier at jeg også må ha hjelp med datteren de helgene jeg jobber. Den hjelpen får jeg heldigvis å er derfor jeg faktisk står her jeg gjør idag, men også da gir jeg liksom fra meg ansvaret over til noen andre som skal ta vare på barnet mitt den perioden jeg jobber. Det er en veldig grei følelse når jeg vet hvem hun er hos og at hun har det bra er det ikke noe problem, men nå begynner hun på ny avdeling i barnehagen å jeg gruer meg nok mer enn det hun gjør rett å slett !

Jeg setter veldig pris på alle de menneskene jeg har rundt meg som kan hjelpe meg med datteren min som ønsker å ta mitt ansvar mens jeg gjør mine plikter. Det kan ingen ta ifra meg, men jeg kjenner veldig på den følelsen som jeg sitter å skriver om. Kanskje det er fler som merker det litt? Jeg har jo tross alt alt ansvaret å har selv ønsket meg og skapt ett barn i verden så da er det MIN plikt å følge opp barnet mitt og hjelpe det igjennom de forskjellige utfordringene dem har på sin vei mener jeg - men er veldig glad for barnehagen & familie som ønsker å hjelpe meg med hun. Å siden jeg har en veldig god dialog med både familie & barnehage syntes jeg det ikke er no problem. For dem sier fra om det er noe spesielt dem legger merke til , å jeg sier fra om jeg merker noe - å det er veldig godt å ha en slik dialog med den offentlige sektoren å jeg er heller ikke redd for å ringe andre instanser om det er noe jeg trenger hjelp med eller veiledning på !

Jeg gir fra meg ansvaret for datteren min mandag - fredag på dagtid fra og med idag. Å vet at hun har det bra der hun er å jeg gleder meg like mye hver dag å hente henne igjen. Selvfølgelig må vi ha litt alene tid vi foreldre også å da er det godt å vite at barna har det tipp topp mens du er borte & pleier deg selv litt for en ny uke eller for en anledning . Jeg har selv hatt endel hjelp uken som var, fordi jeg har drevet med fagprøve mens datteren har hatt ferie, så hun har hvert borte fra meg hver morgen frem til jeg er ferdig med det jeg skulle hele denne uka så det var godt å få søndagen sammen med hun bare vi to.

Har du hatt denne følelsen når du leverer barnet ditt bort for en periode eller bare noen timer?
Ønsker dere en flott Mandag & en strålende ny uke alle sammen - nyt dagene 💛


#hverdag#mandag#lykke#morogbarn#barnehage#kjærlighet#hverdagslivet#sommer#august


Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Personlig, Meninger, Kjærlighet

Hei dere 🌸
Dette er en nokså personlig innlegg, men jeg tror helt sikkert at det er mange mødre og fedre som kjenner seg igjen i det som kommer nå. Å det er litt derfor jeg skriver det til dere - mest for at både jeg & andre foreldre kanskje ikke skal ha den følelsen av å være alene med tanker og følelser !

Det er mange runder med seg selv når man blir foreldre, mye man må gi slipp på å mye ansvar for en person. Selv viste jeg ikke noe av hvor stor stort ansvar dette egentlig var - våkne netter, mas, krangling, slåing og ikke minst læring. Dette er som alle har hørt om som blir kalt den såkalte trass alderen, å alle har sine opplevelser med dette. Her i hus har jeg slitt endel med akkurat dette, det har hvert mange kamper å man velger som regel sine kamper når det gjeller barn - men noen kamper må man også bare stå i når det stormer som mest !

Det har hvert mange ganger jeg har tenkt, hvorfor gjorde jeg dette? Å mange ganger man har lyst til å gi opp helt å være mamma/forelder , men vet dere hva? Når barna har det slik så er det faktisk da dem trenger mamma, pappa eller andre voksen personer mest i livet sitt - dem trenger hjelp til å finne følelsene sine & dem trenger hjelp til å kontrollere dem å det er akkurat derfor vi foreldre er til for barna 💚

Det har hvert mange ganger datteren har slått seg totalt vrang, slått meg, skreket til meg og kalt meg mye rart på disse 4 årene , men å holde seg rolig og la barna få trasse seg ferdige før du begynner å snakke med dem har hvert en veldig fin ting her i hus, kanskje hos deg også? Når disse kampene dukker opp hos oss så lar jeg hun være i fred, forteller at jeg er her for henne å sjekker til hu jevnlig, for ar hun skal vite at jeg her for hun. Også går jeg stille å rolig inn etter hvert å snakker med hun. Forteller hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde, å spør hun hva hun syntes er vanskelig. Å etter en slik prat så er det som regel over - hun må lære å forstå at slike handlinger ikke er greit ovenfor verken foreldre eller andre!

Jeg sliter fortatt med disse kampene, men det er spesielt når det blir fler rundt. Da er det noe som setter igang dette, så jeg håper at etterhvert når tiden går så roer det seg nok antageligvis etterhvert - det er troa hvertfall 🌸 Å jeg tror at barna lærer mest når det er grenser, forutsigbarhet og læringen av hva som er rett å galt gir en god erfaring og barnet kommer til å vokse på det.

Jeg merker at datteren min er "eldre" enn de på hennes egen alder. Om det er fordi hun får lov til å være med på alt & fordi hun får lov til å bevege seg ganske fritt ( med grenser naturligvis ), men hun får lov til å utforske både med meg & alene.

Hvordan har du tatt kontrollen over foreldre rollen? Har du noe du ønsker å dele? Ikke føl at du er alene om disse tankene, det er helt normalt 💚 du er ikke en dårligere forelder om du har hatt disse tankene - det er ingen oppskrift som sier hvordan du skal være som forelder, men du kan gi og få erfaring ved å dele dine erfaringer !

Ha en fantstisk søndag videre ☀️

#mamma #hverdag #foreldre #meninger #lykke

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet , Reise, Reise & Turer

God morgen & God sommer 🌸

Det har hvert uvanlig stille fra meg på bloggfronten i det siste, men vet dere hva jeg syntes jeg har en ganske så god forklaring på dette. Å jeg kommer til å ha en pause fra bloggingen frem til neste helg tenker jeg. Har ikke hvert aktiv på bloggen siden 5.Juli, å mye av dette skyldes ferie og mye jobbing rett å slett. Før jeg gikk ut i 2 ukers sommerferie fra jobben så var det lattelig mye som skjedde på jobb og det ble mye jobbing, så jeg hadde rett å slett ikke krefter igjen på kvelden til å sette meg ned å begynner å skrive - det beklager jeg !

Når det er sagt så gikk jeg ut i ferie den 17. juli, å da var det ikke noe annet som sto i hode på meg om hva i all verden skal vi finne på i disse to ukene. Nå er saken sånn at jeg ønsker å finne på ting med datteren min mye fordi jeg ikke klarer å være hjemme i hele 2 uker, det er ikke for datteren jeg egentlig ønsker å komme meg vekk litt, men for min egen del. Men isteden for å bruke masse penger på ferie turer osv så har jeg valgt en litt annerledes ferie for oss dette året. Å vi har egentlig trivdes ganske med dette begge to ❤Vi har tatt hver dag som den kommer egentlig, har ikke planlagt så veldig mye. Uasnett så har vi gjort noe nesten hverdag. Disse tingene har vi gjort i ferien:
 • Hvert på bondegård
 • Reist å bada
 • Hatt familie på besøk
 • Hvert på familie besøk
 • Lekt med venner fra barnehagen
 • Fått nye venner og stiftet nye bekjentskaper
 • Lekt mye ute & gått mange turer
 • Hvert på togtur & shopping turer

  Dette er litt av det vi har gjort i sommerferien våres med. Datteren har ferie 1 uke til før hun begynner i barnehagen, å denne uken skal hun tilbringe meste parten sammen med sine oldeforeldre. Dette er fordi jeg begynner å jobbe igjen allerede på Mandag. Så disse siste ferie dagene skal nytes sammen med familie, venner og selvfølgelig litt mor & datter tid 💛

  Når jeg begynner å jobbe igjen er det mye som forventes og ting som må ordnes, å sette seg inn i igjen når man har hvert borte i 2 uker. Så det blir spennende, kjenner at det skal bli litt godt å begynne på igjen også, men det har hvert veldig koselig, godt og avslappende å ha disse to ukene fri sammen med datteren & gjort det som faller oss inn å det vi måtte ønske. Hva har dere gjort i ferien?

  Ønsker dere en riktig god sommer videre, for alle som fortsatt har ferie, nyt den fult ut & lad opp skikkelig til dagen hvor hverdagen begynner igjen 🌸Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet , Personlig, Meninger

God Onsdag 🌸
Som dere sikkert er kjent med så finnes det mange usynlige sykdommer rundt om kring. Noen er sikkert kjent med de forskjellige navnene på på disse, det er spesielt de psykiske sykdommene som ikke blir pratet om eller nevnt noe særlig - heldigvis så er det mer fokus på dette & det er ikke like ``tabu``å snakke om lengre. Det er mange ungdommer idag som sliter psykisk, av forskjellige grunner. Selv har jeg en usynlig sykdom som ikke så veldig mange som vet , men nå skal jeg dele det her på bloggen, akkurat fordi jeg håper at andre gjør det samme, å ikke vær redd for å snakke om det for det hjelper deg selv psykisk å faktisk snakke om dette. Da forstår andre mennesker deg bedre, andre kan kanskje sette seg inn i din situasjon å det blir lettere for deg å gjøre ting sammen med andre om du forteller dem/ de om sykdommen din. Selvom du kanskje har fått en diagnose nå, så er det ikke slik at du har med deg denne til graven - men den står i ca 4 år før du eventuelt får en ny evaluering om nødvendig !

Så ikke vær redd for å snakke med de rundt deg om det, de ønsker bare å hjelpe deg 💜

Det begynte vell sånn smått allerede i en alder av 12-13 år da jeg var nokså langt nede her i verden. Jeg så faktisk ikke helt meningen med livet å det var en tøff tid for meg. Med mobbingen på skolen, å ting som skjedde hjemme, så ble det mye for en tenåring. Alt ble forverret for ca 2 år siden. Depresjoner og Angst kom tilsynelatende veldig frem, spesielt når det ble mørkt ute å den mørke tiden kom oss i møte. Dette utviklet seg også til Agorafobi, som er en panikklidelse når det blir veldig folksomt eller på tette steder som jeg ikke føler at jeg har kontroll over. Dette er noe jeg plages endel med, men jeg prøver å få kontroll over dette daglig. Jeg tester grensene mine fulgt ut, pusher meg ut og blant folk for å ikke være redd. JA jeg blir kjempe sliten i hode av det å må som regel slappe av litt når jeg kommer hjem igjen, men jeg gjør det faktisk !

Jeg har vist / kjent det på kroppen lenge at det er noe ``galt``med meg. At jeg er mer stresset og anspent enn andre mennesker på min alder. Så jeg valgte selv å gå til behandling for å få en utredning. Jeg var på DPSén ca 4-5 ganger å snakket med ei hyggelig dame som skulle hjelpe meg på veien for å finne ut av hva som var ``galt``. Etter disse timene fikk jeg diagnostisert to ting. Mild grad av tilbakevendende Depresjon & Agorafobi - jeg var egentlig veldig letta for at jeg endelig har funnet ut noe å at noen kunne jeg hjelpe meg med dette. For dette er noe jeg ikke hadde klart på egenhånd!

Jeg lar ikke en diagnose stoppe meg for å leve det livet jeg ønsker, jeg forsøker så godt jeg kan. Å nettopp fordi jeg har med meg de menneskene som vet at jeg sliter med dette på ting, å dem ser på meg at jeg er urolig og engstelig å spør om det går bra, å jeg får faktisk bestemme selv om jeg ønsker å være lengre eller reise hjem. Det hjelper veldig syntes jeg, for da føler jeg at jeg har kontroll over situasjonen jeg står i å de rundt meg støtter meg på den avgjørelsen jeg velger å ta.


Nå som jeg har fått hjelp kan jeg se lysere på tiden fremover, jeg kan forberede meg på tiden som kommer og å jeg kan fokusere på nåtiden. Alt dette hadde jeg ikke klart om jeg ikke hadde hvert åpen om sykdommen & fått hjelpen jeg behøvde for å komme hit. Det er en lang vei å gå til dit jeg engang var, men jeg er på bedringens vei, jeg har det nettverket rundt meg jeg trenger for å komme meg dit jeg ønsker - å uten de fantastiske menneskene jeg har rundt meg, som støtter, trøster & hjelper meg igjennom de tøffe periodene vet jeg ikke hvor jeg hadde endt opp hen !
TUSEN TAKK TIL HVER Å EN AV DERE 💛Dere er unike på hver deres måte, hjulpet meg med de tingene akkurat DU kan å bare DU - å bare tatt telefonen å svart meg når jeg trenger noen å snakke med, det betyr enormt mye for meg !

Ønsker du å dele din historie? Kjenner du noen eller har du en usynlig sykdom ? Om du ikke ønsker å dele den her på bloggen er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail å fortelle din historie om du ønsker at noen andre får lese den ✨Ingen andre enn deg selv kan ta det valget for deg, å du må selv være innstilt på å åpne deg, ta imot hjelp & være ærlig med deg selv !
Ha en knall fin onsdagskveld videre, nyt kvelden & møt morgendagen med ett smil om munnen - så skal du se at dagen din blir like fin som du 🌸
Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Student

Hei og hopp herlige mennesker ✨

Nå er det kvelden å jeg har virkelig gått inn for ett bedre og sundere liv samme dagen som jeg bestemte meg for det egentlig. Snakket litt om det igår, men idag slo jeg virkelig på stor tromma. Jeg tok mine 3 kapsler med Omega-3 idag tidlig, spiste lunsj og lagde kyllingfilet, salat og ris til middag - jeg har faktisk ikke spist kyllingfilet på mange år, har prøvd å spist det litt i mellom tiden, men har ikke klart å syntes det har hvert så svært godt før idag. Jeg marinerte kyllingen å stekte den i panna, kokte ris og lagde salat til - det var godt, å kyllingen ble faktisk overraskende saftig !

Etter jeg hadde ryddet vekk middagen tok vi å gikk oss en tur, vi tok en skikkelig rundt på ca 3 km. Datteren sovnet i vogna den siste kilometeren, å vi stoppet innom butikken for å skeie ut med en is rett å slett. Den smakte rimelig godt etter en slik tur ! Når vi omsider kom oss hjem igjen var den nesten kvelden for frøkna, å hun var kjempe flink til å gå på badet å ordne seg å var klar til å legge seg uten at jeg måtte si det 10 ganger før det ble gjort - det var luksus for mamma !

Etter at gullet var i seng så tok vi å tittet litt på litt ferieplaner, vi har ikke laget noen så tenke jeg skulle titte litt på det. Men for å være helt ærlig med dere måtte jeg legge det vekk fordi det ble litt mye for meg. Det ble litt mye følelser og litt mye å tenke på så jeg klarte ikke sitte med det mer så derfor sitter jeg her å skriver til dere flotte menneskene!

Så nå skal jeg ikke gjøre noe som helst uten om å slappe av å lade opp batteriene til en ny uke med jobbing og hygge rett å slett. Det er noe jeg er veldig flink til før jeg skal begynne på en ny uke. Jeg har fått gjort unna målene jeg måtte ha unna før uka kunne starte så nå er de bare jobb, middag & familie hygge som står på planen resten av uka 🙌 HURRA ! Har du noen ferie planer, eventuelt har noe du noen tips?

Ønsker dere en magisk kveld ( uten mygg ) & en flott morgendag i møte
🌸Likes

Comments

Skrevet i : Anbefalinger, Familie livet , Hverdag, Trening & livet , Sponset

God mandag & ny uke 🌸
Nå er det vell sikkert mange som har startet ferien sin med ett smil og er klar for sommeren 2017. Det er også jeg kjenner jeg, men jeg skal ikke i ferie før 17.juli, så det skal bli magisk rett å slett. Jeg har fått noen deilige produkter i posten idag, som jeg allerede har tatt i bruk, å jeg gleder meg masse til å kjenne på kroppen at disse viktige produktene virker på kroppen. Jeg har nemlig fått Pure Omega-3 kapsler i posten som skal brukes daglig fremover, 3 kapsler daglig skal hjelpe meg med å få i meg den mengde fiskeolje jeg trenger. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke liker fisk, jeg tror rett å slett ikke at jeg tåler det ettersom at ALT vrenger seg i halsen når jeg prøver - så da må jeg ty til andre løsninger for å få i meg de mineralene kroppen trenger ! Ønsker du også å få i deg de viktige minerlanene kan du gjøre dette lett å gå inn HER for å få denne herlige pakken tilsendt hjem til deg til 219 kr. Jeg kan skjønne at du kanskje syntes dette er litt dyrt, men vet dere hva. Om dere ønsker å ta godt vare på kropp og sjel så anbefaler jeg dere dette. Å det er 120 kapsler i boksen !

I den fine pakken jeg mottok idag fikk jeg også med bagelser med 26 gram proteiner i, noe jeg gleder meg kjempe masse til å teste ut - tenke jeg skulle varme meg noen slike til kveldsmat idag. Å da skal jeg gledelig fortelle dere hvordan dem smakte . Å det gleder jeg meg til disse bagelsene kan du få kjøpt inne på hjemmesiden ved å trykke HER ! Disse rundstykkene har et høyt innhold av protein, lavt fettinnhold, lite sukker og gir god metthetsfølelse. Du kan få disse Bagelsene i både 1 pakk med 4 stykker eller en 3 pakk slik at du kan prøve ut de to ulike smakene.


Det er laget i to ulike varianter: Multigrain og Cinnamon & Raisin. Begge variantene er med fullkorn og inneholder hele 26 g protein, kun 3-7 g fett og under 3 g sukker på 100 g. Multigrain er en grov bagel med et forskjellig utvalg av frø og kjerner, som f.eks. solsikkekjerner, linfrø, valmuefrø m.m. Cinnamon & Raisin har en lett smak av kanel og rosiner – og er f.eks. fantastisk med Proteinella på. High Protein Bagels er i tillegg til det høye proteininnholdet også fylt med kostfiber, som sikrer at du holder deg mett lenge. I en pakke får du 4 lekre bagels, som er perfekt for deg som ønsker et høyere proteininnholdig alternativ til bakverk. Er du nyskjerrig på produktene som kan hjelpe akkurat DEG til å få en bedre & lette hverdag ta en titt inne på nettsiden å gjerne spør om det er noe du lurer på !

ØNSKER DEG EN FLOTT MANDAG & EN NYDELIG UKE 💛

Likes

Comments