Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Kjærlighet

God 17 mai alle sammen - hipp hipp hurra & gratulerer med dagen alle sammen 🇳🇴

Idag starter vi dagen allerede klokken 07:30 for å ordne oss til den store dagen, Amalie Lielle var veldig klar å gledet seg veldig og var nokså spent på hvordan denne dagen kom til å bli. Men etter å sittet en halv time å krysset fingeren for at det skulle slutte å regne - hørte gud min bønn å det stoppet like etter klokken 08. Å da var dagen reddet!

Vi kunne plassere kroppen i Norges National drakt altså bunaden, noe jeg gleder meg veldig til å bruke så det reddet dagen min. Når vi hadde staset oss opp så gikk vi til svigermor for å levere hunden mens vi skulle gå i barnetoget 🇳🇴

Etter en ganske folksom opplevelse i barnetoget med masse kjente mennesker & ukjente mennesker er det fantstisk å se så mange herlige folk på en dag som denne - tross for nokså overskyet vær var det helt fantstisk! ♥️

Når vi var ferdig med barnetoget måtte vi jo selvfølgelig ha oss en is. Så sammen med Amalie Lielle's bestefar gikk vi å kjøpte oss en is å koset oss før vi tok turen hjem, etter det reiste vi til pappa for å hilse på litt før vi tok turen hjem igjen. Da var det på tide å finne frem maten osv som jeg hadde ordnet til idag å reise videre på middag 🙂

Nå har vi omsider kommet oss hjem, Amalie Lielle er i seng etter en flott feiring av grunnlovsdagen å vi er rimelige slitne i både kropp og sjel - så det har hvert en fabelaktig dag for både store & små ♥️

Gratulerer med dagen alle sammen - håper dere har hatt en uforglemmelig dag med mye kjærlighet & glede 🇳🇴

#nationaldagen #norge #happybirthday #hurra #flagg #glede #kjærlighet #lykke

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag

Hei og hopp flotte mennesker !
Idag har jeg hatt en skikkelig rydde dag i heimen og jeg føler at jeg har kastet ut alt jeg har. Men det er for å få litt mer kontroll over hva som må tas vare på og ikke, det blir fort mye papirer og dritt som man egentlig ikke har helt brukt for. Å det er dugnad her jeg bor om noen dager så dem har satt en stor kontainer her som jeg virkelig skal benytte meg av dagene fremover - det skal kastes alt jeg ikke behøver eller som ikke blir brukt lengre å det skal bli en helt ny leilighet når jeg er ferdig med den for å si det sånn. Idag har jeg fått kjøpt meg en skrivepult som jeg kan sette meg ned med både bloggingen og med oppgaver frem mot fagprøven min, jeg jobber mye med den om dagen å mer kommer det til å bli fordi jeg skal prøve å få kladda mest mulig før dagen kommer !

Nå har jeg lagt frøkna mi, å det tid for litt kvalitetstid for meg selv . Det skal bli godt å kunne slappe av litt imellom slagene, det er viktig å kunne slappe av litt noen ganger også å ikke gjøre stort - å akkurat dette har jeg tenkt til i kveld. Etterpå kommer mannen min hjem, å vi skal spise litt wok med biff før det blir kvelden for min del. Er ganske sliten i hue etter dagen idag kjenner jeg ! Hvordan ar tirsdagen din hvert?

Ha en fin kveld alle sammen & lat opp batteriene til morgendagen

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Personlig

God mandag & en ny uke herlige mennesker ✨
Jeg starter dagen med å tenke på de gode minne fra småbarn alderen der ingenting var vondt & vanskelig. Ingen frykt eller redsel - det er en tung dag idag å slik kan alle ha det engang i blant. Å da er det ekstra viktig å se & tenke på de fine tingene i livet 💜 uansett hvor tung dagen er finnes det ett lys langt i det fjerne !

Ville bare stikke innom en liten tur før det braker løs med jobbing & andre avtaler. Ønsker dere en vanvittig fin Mandag & kos dere masse ☀️ Lag en fin dag!

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Reise & Turer

God lørdag i varmen ☀️ Idag har vi hatt en knall fin dag så langt. Vi fant ut at vi skulle ta turen til Kongsvinger fordi der var det tivoli & marked - så vi pakket bilen & reiste muntre dit. Vi endte opp midt i gryta å det var utrolig mange folk på ett og samme sted, så det var vellykket for å si det sånn!

Vi spiste gyros som er en gresk rett ute på plenen å stor koset oss i solen både store & små. Selv for min del begynte det å bli nokså varmt i folkemengden, men det var kjempe koslig fra første stund ❤️

Amalie Lielle fikk sukkerspinn på tivoli & koset seg kjempe masse å takket for den fine turen når vi kom hjem igjen, det var koselig syntes jeg ☀️ Nå har henne reist til sine herlige oldeforeldre for å nyte lørdagen sammen med dem, mens mamma får litt fri & får slappet av litt. Så her ligger jeg rett ut på sofaen ute på terrassen & nyter hvert eneste sekund 👍🏻

Senere idag skal vi grille litt & bare nyte ettermiddagen i ro og mak! Hvordan har lørdagen din hvert? Nyt sommerværet for fult for imorgen er det spådd møkka vær!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Personlig, Anbefalinger, Trening & livet

Nå har jeg endelig fått det kjære produktet jeg har ventet på i posten, jeg har gledet meg masse til å vise dere hva det er for noe. Jeg fikk det for noen dager siden, men ønsket ikke å skrive om det før jeg faktisk hadde prøvd det ut selv enda, det er litt dumt å skrive om noe man ikke vet hva er eller hvordan er syntes jeg. Men nå er det både sett på, smakt på å er 100 % fornøyd & det er en knakende god smak på dette produktet. Jeg gleder meg allerede til neste pakke kommer fra Bodylab . Jeg bestilte meg protein barer med myk kjerne, sukkerfri karamell, sprøe proteincrisps og melkesjokolade den var himmelsk ! Helt utrolig at sjokolade kan være så godt å sukkerfri !

Du kan velge smak på dem og du kan bestille pakninger som vist på bildet over eller du kan kjøpe esker. Det er flere smaker på dem også så her står du fritt til å velge din favoritt. Siden jeg linket til over her er for dem som bor i Norge, om du bor i Sverige, Danmark eller andre steder i Europa kan du benytte deg av denne linken HER . Jeg legger med denne også ettersom at jeg vet at det endel fra Sverige som er inne på bloggen og generellt på Nouw. Så jeg håper dere fikk en liten anbefaling av meg også gleder jeg meg til å vise dere neste produkt som blir lansert den 8/5 - 17 .

Ha en strålende dag videre & nyt kvelden fult ut 💙 


#proteinbar#hverdag#trening#lykkelig#mamma

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag, Reise & Turer

God fredag i sommerværet herlige lesere ☀️
Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en knall fin tur uten for Norge - nemlig Sverige. Jeg å ei venninne brå bestemte av vi skulle ta en Sverige tur idag. Så vi satte oss i bilen rundt klokken 10 å snudde nesen mot Sverige, vi koset oss med sommer musikk, sol og snikk snakk i bilen 🚘

Når vi endelig kom frem var det inn å shoppe litt før vi dro av sted videre. Vi handlet mat på Hypermat så når vi ankom dit å fikk handlet med oss det vi skulle / måtte ønske tok vi turen hjemover.

På veien hjem stoppet vi innom Anita fordi vi skulle legge fra oss varene hennes så dem ikke ble ødelagte i varmen, før hun var så snill å kjørte meg hjem ☀️ Så nå skal jeg nyte resten av dagen i det flotte sommerværet - det er jo tross alt fredag å det skal nytes!

Hvordan har dagen din hvert? Ønsker dere alle en riktig fin kveld & en strålende helg ☀️ Nyt det fine været før det forsvinner!
#fredag #helg #sverige #bestevenn #familie #lykke #sommer #varmt

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Student

God sommer dag alle sammen ☀️ Det ble en nokså brå morgen for våres del idag tidlig for jeg hadde egentlig fri, men ble ringt å måtte jobbe allikevel. Så det ble en nokså hast på morgningen!
Amalie Lielle lå å sov / hvertfall koset seg i sengen, når jeg kom løpende inn på rommet for å si at vi måtte skyndte oss fordi mamma måtte på jobb - så vi kastet på oss klærne å løp ut døra. Føltes ut som jeg kastet Amalie Lielle inn døra i barnehagen for å så løpe videre, men hun tok det heldigvis kjempe fint ❤️

På jobben idag har vi hatt en kjempe knall dag ute i det nydelige sommer været, så det har hvert en skikkelig dag på jobb. Nå har jeg hentet gullet mitt igjen fra barnehagen så nå blir det mor & datter kos utendørs før det er middag og barne TV etterfulgt av ett kveldsbad før det er kvelden og kroken på døra hjemme hos oss 🙂 Jeg skal også hente en spennende pakke på posten etterpå, å jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt!
Hvordan har dagen din hvert? ☀️ Ha en nydelig tirsdag videre, kos dere max i ettermiddag så blogges vi senere!

#jobb #helsefagarbeider #sol #utepåtur #utelek #gåtur #datter #mamma #mammallivet #familie

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Reise & Turer

God kveld fantastiske mennesker i fin været ☀️Idag har det hvert en knall fin dag ute i frisk luft og solskinn. Vi tok turen til Ekeberg Gård for å se på dyrene å gjett hva dere, JEG kjørte hele veien hjemmefra til Ekeberg - hørte dere det? Jeg var nokså stolt over meg selv over hva jeg fikk til egentlig. Aldri kjørt på motorvei, aldri kjørt i Oslo - men denne jenta kjørte søren meg på både motorvei & i Oslo . Tusen takk til min kjære mann som trodde på meg, å pushet meg litt med kjøringen, for dette var utrolig gøy å ikke minst en FANTASTISK følelse av mestring ❤️

Etter en nokså sutrete tur på gården tok vi turen hjemover igjen mot bygda. Da vi ankom hjemme fant vi ut at det var så nydelig vær så vi skulle sette fyr på grillen & spise ute idag, å det var en storslager for oss alle sammen, det var kjempe koselig . Når maten hadde blitt inntatt tok vi å gikk med litt søppel og ryddet litt før Amalie Lielle skulle bade & legge seg for kvelden, hun var nok veldig sliten for hun sovnet nokså fort i kveld. Så nå sitter vi i sofaen & nyter stillheten og har ikke tenkt til å gjøre noe som helst bare slappe av å hygge oss i hverandres selskap før det er kvelden for oss også ❤️ Hvordan har dagen din hvert?


#familie #tur #øvelseskjøring #kjærlighet #datter #hjertetilmamma #lykke #mandag #1mai2017 #utpåtur #gladebarn #prinsessa #gård #koselig #familieliv #familietid

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, Personlig, Meninger, Spørsmål & svar

Hei dere, nå tenke jeg å skrive litt om det å faktisk være Mamma på heltid og ha en mamma & pappa rolle. Dette er noe jeg har hatt i flere år som alene mor så føler du ett ansvar ovenfor barnet ditt som innebærer at du er mamma & pappa på sammetid. Som dere sikkert vet du har jeg hvert alene om ansvaret helt siden Amalie Lielle ble født, barnefar har ikke hvert så mye inn i bildet så som alene mor så har jeg ett veldig ansvar for at hun skal ha det bra til en hvertid å kanskje også gjort hun litt bortskjemt. Men vi har hvert igjennom mye helt siden hun ble født egentlig så har det hvert mange oppturer & ned turer så jeg har følt en trang for å gi henne ting osv for å sette plaster på sårene som vi begge har fått oppigjennom. Men for ett par år siden ca så begynte jeg å sette ordentlig grenser fordi jeg så at dette ikke kom til å funke i lengden å i hvertfall ikke i trassalder noe som vi er oppi nå. Om jeg ikke hadde tatt tak den dagen jeg gjorde det så er jeg veldig spent på hvordan ting hadde hvert her egentlig, så jeg er veldig glad for at jeg tok grep den dagen !

Jeg har fått mye igjen for det, men selvfølgelig så er hun litt bortskjemt fortsatt å det gjør meg ingenting egentlig.
Det verste som er nå er at hun skal avslutte & begynner alle setninger med mamma å det kan være litt slitsomt til tider, men det er vell en periode av livet det også før det kanskje bli bedre? Hun har også litt vanskeligheter med å legge seg / sovne på kveldene, det kan fort ta opp til 2 timer før hun sovner å det også tærer på mamma kroppen når det er slik nesten hver eneste dag !

Men som mamma har jeg har fått hvert med på utrolig mange fine opplevelser, minner og bare det å se at hun begynner å bli stor. Neste år er den lille jenta mi skolejente å det er utrolig rart å tenke på å egentlig litt trist at hun er blitt så stor. Men det blir forhåpentligvis mange fine år fremover å jeg gleder meg masse til å se hun vokse seg stor og blir til ei flott jente. For det er hun virkelig ❤️

Jeg skrev ett innlegg i fjor sommer om dette med økonomi som alene mor det kan du lese litt opp HER . Som alene mor har jeg fått mange kommentarer på at jeg ikke kom til å lykkes osv. Men dem som følger meg på bloggen, facebook og instagram ser nok at dem har tatt grundig feil. Å jeg håper dem har fått ett annet inntrykk etter å ha fulgt meg en stund igjennom. Det er en utrolig glede, lykke og virkelig en mening med livet etter at jeg ble mamma å jeg elsker livet mitt som mamma til Amalie Lielle, det er ingenting som betyr mer for meg enn henne & ingenting kommer imellom oss som mor & datter - jeg har alltid satt hun før meg selv, noe jeg alltid kommer til å gjøre. Det har hvert noen tunge måneder med lite mat, ubetalte regninger og ingen goder, men det viktigste er at Amalie Lielle får det hun trenger, vi har tak over hodet og hun trives både i barnehage & hjemme noe hun aboslutt gjør !

Men som dere ser igjennom dette innlegget så er det mange oppturer og noen nedturer med det å være mamma. Det er noen tunge dager og det er mange fine dager, men sånn er det vell uansett om du er mor eller ikke? Alle kan ha en dag som er skikkelig dritt å alle har dager som dem aldri kommer til å glemme å slik har vi det også - så er vi så veldig mye annerledes ? I mine øyne er vi overhode ikke det, vi er en helt vanlig familie, eneste forskjellen er at jeg er alene om ansvaret for ett barn mens noen er to. Men i 2017 er det ikke så veldig uvanlig lenger å være alene med ett barn det er nokså vanlig ! Hvordan er ditt syn på aleneforeldre? Om det er noe dere lurer på så er det bare å slenge igjen en kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Ha en fin dag videre, som dem sier i barnehagen ``Lag en fin dag `` å det er så riktig ingen andre en deg eller de du er sammen med kan bidra til at det blir en fin dag for deg & de du er rundt 💛

Likes

Comments

Skrevet i : Familie livet , Hverdag, mat og oppskrifter, Trening & livet

God morgen alle sammen ☀️

Idag startet vi dagen allerede klokken 07:00 da lille frøkna mi sto opp, vi lagde oss Havregrøt med pære sammen med litt smoothie til frokost for det er sundt, godt og metter ganske lenge i magen for både store å små. Dagen idag har vi ikke helt funnet ut av enda, men jeg lurer litt på om vi kanskje skal reise til en Gård å se på dyra, kose oss og bare nyte fri dagen sammen, for det er vell det fridager er til? 💛 Så vi må finne ut av hvem gård vi skal reise til å om vi får middagsgjester ikveld eller ikke enda, før vi planlegger hvor langt vi kan reise. Jeg har tittet på en Gård som er i nærheten & en som er en times bil tur unna ca, så vi får se hvor vi havner hen !

Så nå skal vi finne ut av de ubesvarte spørsmålene før vi kjører igang dagen for fult så vi får noe ut av denne helligdagen. Frem til nå har det da hvert en koselig morgning så da håper jeg på at resten av dagen blir like fin & koselig for både store og små her i hus 💛 Har du noen gode frokost tips som passer for store & små ?

Ønsker dere alle en kjempe flott Mandag & nyt tiden sammen med dine kjære denne dagen 💛

Likes

Comments