Header

Nå var jeg virkelig moden for noen nye hårsprell. De siste 3,5 årene har jeg brukt på å spare ut håret og har kun farget etterveksten. Jeg er litt spontan av natur, og har jeg mulighet så slår jeg til med noen drastiske handlinger... Selv syntes jeg at håret er en fin mulighet til å uttrykke seg, og rosa hår kunne jo absolutt være noe å prøve.... To runder med bleking av tuppene og en tube rosa farge fra LIVE er det som skulle til for å få en new look.

Selv liker jeg det nye håret ,og om noen måtte mene noe annet så får det bli opp til de... Alle kan ikke like alt og mest sannsynlig ville ikke jeg hatt håret ditt heller 😂 he-he

Jeg er faktisk gammel nok til å ta mine egne valg, enten de er gode eller dårlige.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 1780 lesere

Likes

Comments

Heldigvis er det faktisk bare boller i ovnen, og ikke uttrykket bolle i ovnen og gravid. 

Bena på bordet. Nå tar jeg en liten pust i sofaen etter å ha bakt 40 deilige boller. Ser nesten kjøpte ut. Disse er fantastisk gode, og ikke minst enkle å lage. Oppskriften fant jeg hos Frutimian.no, men har gjort en liten endring når det gjelder pensling. Jeg pensler med melk rett etter steking og syntes det er en mye enklere og finere løsning, også er mine uten rosiner.

Om en liten stund går jeg løs på pizzadeigen til lørdagspizza´n.

  • 3763 lesere

Likes

Comments

Jeg har virkelig fått sving på malerkosten her hjemme. Nå er sua nesten ferdig malt, og det gjenstår bare å male dørene hvite og å få opp noe pynt på veggen over sofaen. Tenkte kanskje ett stort bilde ville vært greit å ha der.

Fargene går i sort, grå, hvit og lys beige, jeg syntes fargene skaper en koselig atmosfære og en rolig helhet. Masse myke dunputer i sofaen og saueskinn gjør det hele komplett.

For å skape ennå mer høyde under taket, har jeg hengt opp ekstra lange gardiner som går fra taklisten og ned til gulvet. Stua er ikke stor, men vi har fått plass til en stor hjørnesofa, to puffer og en treseter, så her er det nok av sitteplasser til alle sammen.

Likes

Comments

Gratulerer så mye med dagen lille Dorotea. Du er den 8. og siste i flokken, slik er det blitt, og det kommer til å forbli på denne måten. Tiden flyr fort, så det gjelder å holde fast på det en har her og nå. Dagen er tilbrakt hjemme med de andre, mens jeg har vært på jobb, og jeg tror dere har kost dere masse. Siden favoritten er kroneis er det blitt litt mer enn en i dag, for på bursdagen sin er nesten alt lov.

Gave er det også blitt. Den var ikke dyr, og det trenger den ikke være heller. Men den var gjennomtenkt og gitt med tanke på hva du liker og bryr deg om akkurat nå. Karius og Baktus er stas, så derfor ble det to kort i hvite rammer. Perfekt til å ha over sengen din.

  • 3994 lesere

Likes

Comments

Ferien er over for i år ,og vi har tilbrakt den meste av tiden hjemme. Noen av ungene hadde lyst til å reise til Sommerland i Bø, noe jeg syntes passet dårlig med en snart 3åring . Derfor foreslo jeg at vi splittet oss og fant på noe på hver vår kant. Jeg, Dorotea og Ferdinand reiste til Dyreparken i Kristiansand, mens Frode tok med seg 4 barn og reiste til Bø. De tok med seg telt og soveposer, og planla to dager i parken.


Vi hadde noen fine dager i Kristiansand og koste oss uten de andre, selv syntes jeg det var veldig lurt å reise på hvert vårt sted , så fikk alle utbytte av turen og gjøre det som passet best og det de selv hadde mest lyst til. Jeg syntes det er en utfordring å finne på noe som passer alle aldere, men på denne måten klarte vi å gjøre noe alle ble fornøyd med.

Vi overnattet på studentboliger på Roligheten ferieleiligheter SIA Denne type overnatting har vi gjort flere ganger på samme sted, og kan anbefales på det sterkeste.

Vi kjøpte billetter til Karius og Baktus forestilling på Lørdag etter stengetid og Dorotea fulgte med som ett tent lys hele veien. Karius og Baktus kjenner hun godt til fra barnehagen og var midt i blinken for henne.

Glemte deon min hjemme, så jeg måtte låne Ferdinand sin.

Frokost og klare for dag to.

​I morgen 4. august fyller denne frøkna 3 år 

  • 4153 lesere

Likes

Comments

Jeg har nettopp fått en aldri så liten oppdatering fra Nelly som er i Thailand. Hun er supersolbrent til tross for solkrem, men det er kanskje ikke så rart heller, siden hun ikke har hatt sol på kroppen på ganske så lenge. De bor hos familien til Jonas og er rundt på en del forskjellige plasser i og rundt Bangkok som er hovedstaden og den største byen i Thailand

Kjøpesenteret Siam Paragon som hun forteller om er på 8 etasjer, 300 000 m2 og huser over 270 butikker og resturanger. Det må jeg si er litt av et kjøpesenter og hadde vært gøy å oppleve.

Så en liten forklaring på hva røkelse er:

Røkelse har vært brukt i minst 5000 år for å opphøyne sinnet under meditasjon, sette stemninger, som offer eller transefrembringende under hellige seremonier og deler mye av sin historie med aromatiske oljer. I begynnelsen ble det brent for å dekke over offerdyrets forråtningsprosess og for å bringe bønner opp til guddommene i himmelen. Seinere har røkelsen vært en verdifull del av mange store religioner, som katolisismen, buddhismen og hinduismen, for sine rensende evner.


Vær så god, her kommer bilder og ord fra Nelly.

Dette er noen i familien til Jonas, de tok med oss på ett market som heter "Chatuchak" som skal være veldig populært for turister å dra. Er helt sykt kult å gå rundt, fordi det føles ut som man går i tuneller eller noe lignende med masse klær rundt deg og andre ting.

Vi er jo å bor hos søsteren til Jonas. Der hun bor er det kjempe fint, man kan ikke komme seg inn i området uten sånn kort som viser at du bor der. Er vakter 24/7 som egt er ganske bra haha. Det var en slange i hagen hennes, så det vi gjorde var bare å ringe vaktene ,1 minutt etterpå var de utenfor huset og fanga vekk slangen.

Vi var på en strand som heter Prachuap som ligger litt utenfor der vi "bor". Vi tok en taxi ned til noen andre i familien til Jonas, Prachuap Khiri Khan tror jeg det heter? Husker ikke helt, men vannet var så varmt noen steder at det gjorde litt vondt haha. Vi bada jo selvfølgelig da det er sterkest sol ....... så hele meg har vondt og er kjempe solbrent :)

På ett kjøpesenter som heter Paragon kan man finne aquarium helt neders i senteret, de er smarte og gjør det dyrere for utlendinger enn Thai folk. Så Jonas kom inn billigere enn meg, haha. De sa at bare de som bor i Thailand og som kan snakke Thai får lov å få billigere pris.

Vi besøkte ett tempel.

Her sitter Jonas, det han gjør er å tenne på røkelse? Vet ikke helt hva det er, men man tenner på noe holder det i hånden også skal man ønske seg noe/be.

På det andre bilde kan man finne random aper på veien haha

  • 4658 lesere

Likes

Comments

Ferie eller ikke.... Litt opprydding må til. I gangen har vi en gammel kommode, eller vi hadde en gammel kommode. Nå er den solgt for å frigjøre plass og minske årsakene til opphoping av rot. Vi er på en eller annen måte veldig flinke til å åpne øverste skuff ,og bare putte vekk det vi ikke helt vet hvor vi vil ha.... Hvorav denne enorme tugga med ledninger. Her er det så mye gamle ladere og kabler at jeg tror vi kunne startet et museum.

Det forundelige er at om du løfter i en ledning så følger alle de andre etter, og det er totalt umulig å skille de... Dette måtte jeg rett og slett finne ut av og det viser seg at det faktisk har en vitenskapelig forklaring 😂 HER


Jeg har kommet frem til at jo mindre du har, jo mindre rot og uorden blir det. Kvitt deg med det du ikke bruker, eller har brukt på lenge... Mest trolig kommer du ALDRI til å bruke det igjen heller.

Siden denne ledningtugga ikke er brukenes til noen ting, endte den i søpla sammen med 90% av det andre som var i kommoden. Kommoden er jo som nevnt solgt, og håper jeg den gjør en strålende jobb i et nytt hjem uten å forårsake for mye tull og rot.

  • 4740 lesere

Likes

Comments

Jeg gjorde jobben selv, jeg kjempet for å komme dit jeg er i dag. 30 kilo lettere, sunnere, gladere, og jeg føler meg respektert.

Jeg har lagt to og et halvt år bak meg ,og ser tilbake på de som en erfaring og læringskurve. Ved kun å endre kosthold og begynne å trene har jeg oppnådd mer en jeg kunne drømme om, og oppnådd mer en hva som egentlig var tanken og målet bak endringene i hverdagen. Jeg begynte på Grete Roede og fikk interessen for å få en sunnere og bedre kropp. Etter 8 måneder hadde jeg plutselig gått ned 30 kilo, og der er jeg den dag i dag. Holde seg er kanskje den største bragden, for kroppen hyler og skriker etter den gamle vekten jeg hadde.

DIT SKAL JEG IKKE IGJEN.

De største forandringene har nok foregått i hodet, det er jo her alle avgjørelser og valg foregår. Jeg vet hva som skjer om jeg spiser en stor sjokoladeplate til frokost, og jeg vet hva som skjer om jeg lar vær å spise. Jeg vet at kroppen trenger mat ,og jeg vet at kroppen trenger bevegelse. Fanatisk er jeg ikke, for jeg vet å kose meg også. Der er kanskje forskjellen på meg og mange slankeopererte (absolutt ikke alle) jeg har lært og følt på kroppen hva matvalg har å si . Jeg har selv måttet begrense meg og selv tatt valgene i matveien. På denne måten har jeg lært utrolig mye om meg selv og min kropp. Ser alt for mange der ute som har fått hjelp til å gå ned i vekt, og som dessverre går opp igjen etter noen år. Det er trist å se at de hadde et supert utgangspunkt de ikke tok vare på.

Genseren på bildet er en absolutt favoritt og har fulgt meg de siste 3 årene. Den satt i grunn ganske tett den gangen jeg kjøpte den, i dag er den nærmest en kjole. 

  • 5092 lesere

Likes

Comments

Ikke si det til noen.

Spesielt ikke ungene.

Jeg og Frode har en hemmelighet .......


............Vi spiser godis i skjul og om kvelden.


  • 4973 lesere

Likes

Comments

Fornøyd og klar for en joggetur, trer jeg på meg den splitter nye tightsen i rosa, hvit og grå. Så slår det meg en ting. Hva søren tenkte jeg på da jeg kjøpte denne ?

God og svett over hele kroppen, og det drypper fra pannen.

​Dette er grunnen til hvorfor du ikke skal ha grå tights. Hvor mange ganger jeg har sagt det, og hvor mange ganger jeg har unngått å kjøpe vet jeg ikke. Men nå gikk jeg på en real smell ! 

  • 5337 lesere

Likes

Comments