FOR ett fantastisk hærlig vær vi har hatt disse dagene! Det er helt utrolig hvor mye mer energi og "gnist" man får når det er så fint vær, og så mye mer man kan finne på med barna når man bare får komme seg ut i frisk luft. Disse dagene har vi bare koset oss sammen, og vært mye ute. I dag ser ikke det ut som solen vil titte frem, litt grått ute men fortsatt stille og fint.

Trampoline er skikkelig poppis her hjemme, det er det beste kjøpet vi noen gang har gjort. Barna stortrives når di får komme utpå trampolinen, det er mye latter og HØYT støynivå... hehe :) så kjekt å høre at barna koser seg. Den siste uken har "triksing" blitt en ordentlig hit, og jammen er dem flinke også. Eldste jenta vår har blandt annet lært lillemor på 2 år å stupe kråke 👍 det er så artig å se på, lett som en fjør hopper hun rundt og stuper kråke og gjør triks 😂

Mandag hadde lillemor hjemmedag sammen med meg og lillebror. Føler at hun trenger det av og til, det er liksom nok "kjør" i hverdagen. Lillemor og lillebror har veldig mye glede av hverandre, de leker godt sammen, men krangler som søsken flest.. det er kun 11 mnd i mellom dem, så det er jo endel utfordringer naturligvis, men også SÅ kjekt!
Mandag når lillemor var hjemme så laget vi vafler mens lillebror sov, og det skal jeg si dere var poppis! lillemor fikk hjelpe til å helle oppi bollen å røre rundt, hun var jo såååå stolt den lille fine frøkna mi 😍 dette skal vi definitivt gjøre igjen!

I dag skal jeg og min søster ut å reise, og kjenner jeg er superstressa! Det er jo så mye å pakke å huske på.. og i tillegg stresser jeg rundt for at huset skal se noenlunde greit ut, men det er nok forhåpentligvis verdt stresset når jeg endelig er kommet meg til flyplassen tenker jeg.
Nå skal jeg hive meg i resten av pakkingen, så skal jeg prøve å få blogget litt i løpet av turen.

Ha en super dag folkens!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 157 Lesere

Likes

Comments

Nå er det altså virkelig påtide med litt blogging igjen synes jeg. Uken som har gått har vært preget av sykdom.. denne gangen var det jente nr 2 (har 3 jenter og 1 gutt) sin tur å bli syk. Høy feber, slapp og elendig etterfulgt av antibiotika, men nå er hun heldigvis mye bedre :)
Ellers går dagene sin gang, full rulle fra morgen til kveld.. aldri kjedelig her i heimen med 4 rampetroll springende rundt, men det er så deilig med litt liv i huset også, vi koser oss!
Dem siste dagene har gått i å glede seg til dagen i dag, både jeg og min kjære har virkelig sett frem til i dag.. vi har nemmelig ENDELIG barnefri 👍👍 så i kveld skal vi ut å spise sammen med ett vennepar av oss, deretter blir det litt vorspiel og videre går turen ut på by'n. Med 4 barn i hus er ikke det alltid like lett å sette av tid til hverandre, det følger jo med ganske mye planlegging for å få det til. Nå høres det kanskje ut som at jeg er ute hver helg siden jeg var ute forrige helg også, men det tilhører sjeldenhetene altså.. forrige helg var min kjære hjemme med barna og jeg på vift, så det skal bli veldig deilig å gå ut å gjøre noe sammen i kveld.
Nå skal jeg hive meg i dusjen og pakke litt til barna, så er det ready for action! 😃

See yah! 👋

  • 167 Lesere

Likes

Comments

Ja,her er jeg igjen 😀 Jeg lovde jo dere ett ordentlig innlegg i går kveld, men som dere ser kom jo ikke det innlegget :p det har seg nemmelig sånn at jeg ble revet med på fest, skikkelig spontant fra min side, men det var gøy 😃
I dag skal vi på 1 mai fest 🎉 datteren min er aspirant så dei skal spille, gleder meg veldig til å høre på 😃 Ja, så oppdaget jeg i går kveld at jeg skal bake kake til festen, så må vel igang med det snart tenker jeg.
Men nå først og fremst skal jeg bruke litt av formiddagen til å vokne litt, selv om jeg har vært våken en stund.. man blir jo gjerne litt sløv og trett dagen derpå 😴men det fikser vi med en burn og en paracet, så blir jeg nok frisk og rask igjen 👍

Ha en hærlig 1 mai alle sammen, og ta vare på hverandre 💜

  • 251 Lesere

Likes

Comments

God morgen alle sammen! 😃Ja,her er altså jeg. Har lenge tenkt på å starte en blogg, men liksom aldri kommet så langt å tatt steget, men nå er jeg igang! 😃

I min blogg vil man kunne finne litt av hvert, alt ifra hverdagslige ting til tanker og følelser, det er jo engang sånn at det finnes ett hav av ting å blogge om. Mitt første ordentlige innlegg vil komme i løpet av kvelden en gang, så følg med folkens! 😄👍

  • 283 Lesere

Likes

Comments