god ettermiddag folkens!

Har slappet av idag, har lest bøker og vil anbefalle dere en bok til dere som er foreldre. Var en kanoll bra bok synes jeg så anbefalle andre lese den.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God Kveld Kjære Fantastiske mennesker dere ute!

Denne helgen har jeg barnefri, savne min kjære god gutten theo. Herlig er det også samtidelig savne han enormt mye. Herlig med helg igjen til dere som jobb/skole merke det best.

Helgen blir slappe av og kose meg hjem. Håper dere får en fantastisk helg..


Marcela

Likes

Comments

Ditt favorittmat

hjemmelagt pizza

Komla

hjemmelagt lasagne

hjemmelagt fiskegrateng

kokt torsk


Likes

Comments

God kveld

Alt for lenge siden jeg har vært innom her, har vært vekke av forskjellige grunner. Tenkte ta opp noe som er ekstremt viktig og vil ha alle dere oppmerksomhet nå!

Vi mennesker er alt får dårlig tenke på konsekvenser på ting, og veldig dårlige se ting her i verden.
Har lest på nett avisen her om dagen 2050 vil det være mer planstig en fisker i havet, viss vi ikke gjør noe!

Hva sier dette deg? hva tenker du? Dette sier meg iallefall vi er alt får dårlige å tenke på naturen og hva som kan skade når hiver søppel ut i naturen. Jeg blir så trist og leie når jeg får lese dette. Jeg ønsker alle sammen hjelper slik ikke skjer. Vi må bli flinkere og ikke forsøple! Det er noe dritt når andre mennesker gjør sånt! kan dere ikke bli litt bedre og hjelpe så det ikke skjer slikt.

Jeg vil dere skal tenke på dette og hjelpe naturen som vi har! del innlegget videre!


Likes

Comments

god ettermiddag folkens!

Tenkt å starte en må gjøre video, bare gi forslag. Ønsker alle sammen en flott påskeaften.


Likes

Comments

God Formiddag Folkens!

Hadde en super flott dager i Kristiansand kom hjem mandagen. Er på reisefot igjen, denne gongne reiser jeg og theo te Sauda sammen med min mamma. Der skal vi være i påsken. Håper dere får en fantastisk påskeferie!

Likes

Comments

God Morgen!

Herlig å stå opp til nydelig vær her i Kristiansand nettopp spist frokost en herlige morning... idag reiser vi te dyreparken herlig i dette været. Ønsker dere en fin dag sammen.

Likes

Comments

God Morgen!

Tenk idag er jeg 23 år, jeg har bursdag lille meg fyller åre. Turen har starte te Kristiansand sammen med en god venn. Skal feire dagen min i Kristiansand. er noe lesere som er der kan vi kanskje ses der. Ønsker alle sammen en strålen dag ❤


Likes

Comments

Fortell hvordan være ung mor

Være en ung mor kan være lykke og føle seg mislykket. Mye kjekt være ung mor se på ungen din fra morgning til kveld, et magisk opplevelse og lærerik. Noen ganger kan det være veldig slitsomt. Ganske kjekt være med følge på utviklingen og lekking.

Til han var 0 år til nå er het fantastisk kor mye jeg har gjort og lært og Theo har eg resten av live til han blir voksen selv. uansett kor stor han er vil han alltid være min lille gutt.

Ikke like stas ikke misforstå meg her, ikke alltid like lett å være en ung mamma. Blir fort sliten om kveldene ikke altid dans på rosen som det virker på bloggen så fungere det ikke slikt. Alle har sin utfordring når gjelder være ung mor. Jeg synes klare meg enormt bra dette her fikser jeg kjempe godt!

Kunne aldri bytta hverdag min, Mamma er enormt glad i deg glad gutten min 💗💗💗

Likes

Comments