god dag alle sammen!

Jeg har vært fraværende fra bloggen en del som dere ser. Jeg har det vannskelig går ikke så mye innpå dette ønsker det senere begynner jeg med passord på bloggen.

Siste årene vært mye nedturer og det forsatt, jeg er ikke stolt eller glad. Har verden beste sønn som gjer slikt føler meg bedre. Uansett finnest det mye vondt i hverdagen for meg. Masse som jeg må godta som ikke er rett og alt dette her må jeg holde igjen. Vi mennesker er alt for strenge med seg selv og det er ikke bra. Vi må få lov å være den vi er. Få lov skjenne ting går ned og opp. Men det kan være vondt og tøfft slikt jeg har det.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

god kveld!

Når du liker en eller når du blir såret av noen er helt j****. Såret er det verste du kan føles i hjerte sitt.

Like en person og persone synes andre jenter er flotte er sykt sårende for en person. Kan ikke forstå noen er slikt. Vi jentet blir enormt såret av slikt en gutt liker andre mens forteller liker deg. Dette er det verste jeg vet om, akkurat nå er jeg såret og har blitt såret så mange ganger. Ingen fortjener å bli såret av noen uansett hvem det gjelder.

Likes

Comments

god ettermiddag folkens!

Først og fremst vil jeg beklager for dårlig blogging på meg, har hatt mye tanker og har det ennå.

Har tenkt å ta opp noe som gjør meg enormt sure og leie. Foreldre som ikke ser eller er der for barnet. Uansett hvor du er finnes det mobil telefon. Vi mennesker er alt får avhening av telefon.

Dette er problem stiling når små barn er innblandet, fordi dere skal sitte mer på telefonen og ikke ser ungen din.

Jeg blir veldig såret å se dette og det ser jeg ofte. Når jeg er ute. Veldig dumt og trist å se på, skal jeg godta dette Samfundet eller skal jeg gå bort til disse foreldrene. Jeg er så usikkert på hva burde gjøre.

Synes det er enormt tragisk og trist. Ingen unger har godt av bli avist og ikke sitt av foreldrene.

Likes

Comments

god ettermiddag

Vi våknet i 6 tia i dag, minsten sover søtt. Vi vært ute på tur på formiddagen lagte mellom måltid. Koste oss mass når være ute. Kan se flere bilder på Instagram dem som følger meg kan se dette. Senere bare slapp av mindre blir fint vær igjen.

Likes

Comments

God kveld folkens!

Som dere alle har lest og hørt hva som skjedde i England på konserten. Helt grusomt tanke på dette skremmer meg. Hvor h***** er freden i verden. Verden er ikke lengre trygg og mange blir redd slikt skjer, jeg blir enslig tanke hvordan ting utvikler seg.

Jeg vet godt vi mennesker skal stå sterkt sammen, mer kjærlighet er sterkere en hat. Vi mennesker skal stå sterkt over for terrorisme. Verden vil ikke bli bedre om vi mister håpet, vi alle må samle oss og gi kjærlighet.

Enormt trist som skjedde, klare ikke sette meg inn i dette grusomheten som skjer. Alle gode sjeler som mister livet og pårørende som sitter igjen for miste sin kjære. Er helt J**** kan ikke forstille meg. Mine tanker går til alle der ute i verden! ❤

Vi må stå sammen alle sammen etter vonde ting som skjer i verden, Kan ikke la dem vinne øve oss!

Bilderesultat for kjærlighet

❤❤Om en kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen» ❤❤

Likes

Comments

god kveld alle sammen!

Jeg har vært fraværende fra bloggen litti det siste har måtte ha pause fra alt som heter sosial media. Hatt tunge dager, skal begynne igjen har jeg tenkt på. Håper dere har det super fint alle sammen❤


Likes

Comments

God kveld!

Er enormt usikkert på om jeg ønsker dele dette innlegget, jeg gjør det!

Idag er jeg sliten mental og kroppen, ting er ikke bare dans på rosen. Jeg skyller enormt mye hvordan jeg er øve for dere! jeg er veldig lei av alt stresset og dritt som skjer. Jeg vil ha ro og nytte hver dag som jeg ønsker gjøre. Alt er bare rot og kaos.

Jeg ønsker ting var letter en så og ting var lettere en dette, jeg vil ikke være sliten og irritert. Men dagen er her, mange spør hvordan det går. Det går veldig bra, er bare små ting som er enormt vanskelig. Trur dere hadde forstå viss jeg hadde fortalt alt. Kan dessverre ikke det, jeg skulle ønsket. Føler meg elendige som må holde dette får meg selv og fortelle til alle alt er tipp topp. ikke misforstår meg alt er bra er bare noe jeg synes er enormt vanskelig og blir frustrert, leie av dette. Jeg ønsker ikke ha dette slikt som det er, skulle ønsket jeg kunne fått velge.

Vi alle sammen har sin dag til å være enormt sliten mentalt, dette er ikke lenge siden jeg har skjende slikt. Til dere ute. Jeg har lært ting på den vonde og vanskelige måten, håper dere ikke lære på den måten. finnes mange ting du kan gjøre for føle deg bedre. Det som hjelper meg er spise mye dritt og bli dårlige av dette, eller bare tenke du er bra la dritten ligge. Leter gjort, men må videre livet kan ikke stå her som jeg står i dag.. *Jeg er sterk! Jeg klare dette!*

Jeg skal komme meg gjennom dette uansett, idag er jeg bare sliten. *Dagen morgen blir bedre!

Likes

Comments

God kveld alle sammen!

Da var det stille her for kvelden, theo sovna enormt fort i kveld. Da var feiringen øve får denne gong også. Vi vært ute sitt på toget og kost oss hjemme sammen resten av familien. Theo har sitt mye idag masse inntrykk løp av dagen. håper han sover godt i natt. Håper dere hatt det flott feiring

Likes

Comments