god morgen

Alt for mye søppel rundt oss, vi mennesker er så litte takknemlige på hvert minste ting. Dette burde vi være mer av. Ikke selvfølge vi skal ha mat på borde eller vi kan kjøpe hva vi vil. Ting har gått veldig for langt med ting. Dette misliker jeg veldig mye, alt handler om resuser og vi holder på ødlege jorden om vi ikke reflitere hva sladene kommer av. Er glad vi har ulike parti som står for bede miljø. Og dette kan være med hjelpe fremtiden vår. Dem kan ikke gjøre dette alene de trenger våre stemmer. For vi skal få ett fint miljø og beholde gode tingen vi har. Regnskogen trenger vi mennesker. For kunne skape dette bra måte trenger vi flere stemmer på miljøet vårt og ta vare på det også.

Vi alle mennesker må tenke på fremtiden og hva kosekvensen vi får av å ikke bry seg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God kveld alle sammen!

Nå er minsten lagt for natten, har det siste ikke fått alene tid på kvelden siden theo vært små urolige.
Jeg er en person som liker ha god kontroll på ting (haha) har allerede begynt skrive ønskeliste til Theo angående 2 års bursdag og jul. ( Jeg er klar øve det er lenge til jul. Er veldig tidelig ute tanke på kor mange skal gi. så vil jeg være smart å bruke litt penger hvert måneden isteden for bruke mye kun en måned. Tenkt dele med dere ønskelista til minsten.

Bilderesultat for tog duplo

Bilderesultat for handlevogn barn

Relatert bilde
Gravemaskin som kan sitte oppi

Bilderesultat for saccosekk barn

Saccosekk

Relatert bilde

Bilderesultat for klær

Bilderesultat for vintervotter som tåler vann

Bilderesultat for lekegitar

Relatert bilde


Likes

Comments

God kveld

Da sover minsten for natten, Kveldene har gått bedre når jeg er der inne med han. har tenkt å ta opp noe som skremmer meg veldig.!

Først og fremst vil bare si dette innlegget er sterke mening håper på positiv respons!
Uansett hvor jeg er nesten ser jeg dyr, kuer, hester, sauer osv.. Tanken skremmer meg vi mennesker spiser disse dyra. Hva verden er det vi lever. Dette er ekkelt at vi spiser små uskyldige dyr. dem som eier dyra fore dem mer en de trenger for kjøtt skal bli mer av. Tanker mer på hvordan kjøttet heller ha mer fokus på dyra. Dette er sykt vi mennesker er så stygge av seg. Alle tenke dette er normalt, har dere tenk hvordan dyra leve før vi spise dem? tenker meg dere ikke vet så mye om.. vi spiser lam dette viste jeg ikke før voksen alder, og dette gjør faktisk litt vondt. Trudde lam fikk vokse opp slikt vi mennesker får lov. Dette her tok jeg stor feil av,, Jeg kan innrømme sei vil minka bruke på kjøttet bruket mitt for dette er selve Galskapen vi lever i. Håper dere andre kan se dette selv! Kan trygt sei eter noe kjøtt men dette vil bli mindre.. Ikke alt jeg liker uansett. Hva mener du?

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Dagene går som regel i theo eller rydde og vaske som trengst hvert uke. I det siste har ikke theo hatt lyst sove alene på rommet. Har prøvd ganske mye handler bare om tålmodighet. Håper blir bedre i kveld, håper det går bra med dere og barn. har dere noe tips?


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments