god kveld alle sammen!

Jeg har vært fraværende fra bloggen litti det siste har måtte ha pause fra alt som heter sosial media. Hatt tunge dager, skal begynne igjen har jeg tenkt på. Håper dere har det super fint alle sammen❤


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God kveld!

Er enormt usikkert på om jeg ønsker dele dette innlegget, jeg gjør det!

Idag er jeg sliten mental og kroppen, ting er ikke bare dans på rosen. Jeg skyller enormt mye hvordan jeg er øve for dere! jeg er veldig lei av alt stresset og dritt som skjer. Jeg vil ha ro og nytte hver dag som jeg ønsker gjøre. Alt er bare rot og kaos.

Jeg ønsker ting var letter en så og ting var lettere en dette, jeg vil ikke være sliten og irritert. Men dagen er her, mange spør hvordan det går. Det går veldig bra, er bare små ting som er enormt vanskelig. Trur dere hadde forstå viss jeg hadde fortalt alt. Kan dessverre ikke det, jeg skulle ønsket. Føler meg elendige som må holde dette får meg selv og fortelle til alle alt er tipp topp. ikke misforstår meg alt er bra er bare noe jeg synes er enormt vanskelig og blir frustrert, leie av dette. Jeg ønsker ikke ha dette slikt som det er, skulle ønsket jeg kunne fått velge.

Vi alle sammen har sin dag til å være enormt sliten mentalt, dette er ikke lenge siden jeg har skjende slikt. Til dere ute. Jeg har lært ting på den vonde og vanskelige måten, håper dere ikke lære på den måten. finnes mange ting du kan gjøre for føle deg bedre. Det som hjelper meg er spise mye dritt og bli dårlige av dette, eller bare tenke du er bra la dritten ligge. Leter gjort, men må videre livet kan ikke stå her som jeg står i dag.. *Jeg er sterk! Jeg klare dette!*

Jeg skal komme meg gjennom dette uansett, idag er jeg bare sliten. *Dagen morgen blir bedre!

Likes

Comments

God kveld alle sammen!

Da var det stille her for kvelden, theo sovna enormt fort i kveld. Da var feiringen øve får denne gong også. Vi vært ute sitt på toget og kost oss hjemme sammen resten av familien. Theo har sitt mye idag masse inntrykk løp av dagen. håper han sover godt i natt. Håper dere hatt det flott feiring

Likes

Comments

Likes

Comments

god morgen Norge!

Dagen idag er vi heldige, dagen vår er her Norge fyller året. Hipp hipp hurra! Våknethalv 7 tia, håper dere får en fantastisk feiring. Kos dere alle sammen😊❤

Likes

Comments

God kveld!

Da var det kveld igjen, minsten sove søtt i sengen sin. Tenk i morgen er det 17 mai allerede. Enormt så tiden går, i morgen skal vi se på toget slappe hjemme med familien her hjemme. kose oss, Håper det går bra med dere alle sammen, går bra her. Med meg går det helt greit, bare mye som skjer, kan ikke gå innpå det. Ellers går det bra her, håper dere får en flott dag i morgen!

Relatert bilde

Likes

Comments

God kveld folkens!

Ærlighet overfor seg selv er et problematisk i samfunnet og bland mennesker. Vi er ekstremt dårlige å være ærlige med oss selv. Alle burde være bedre på dette da snakker jeg meg selv også, har blitt bedre på dette. Jeg tør å fortelle jeg har slitt med desperasjon og sosial angst. Det har vært tøft å innsett dette. Har blitt vant levd med dette ( sliter ikke med depresjon nå.

Tørre å være ærlige mot seg selv, er veldig tøft og vanskelig ting. Jeg har troen på dere alle sammen der ute!
klare du innse ting selv, er du ganske flinke og tøff person. Jeg er så glad klare innse mine ting, alle mennesker har noe de kan bli bedre på, ingen er perfekt.

Er du ærlige med deg selv letter får du kan hjelpe andre og de rundt deg. Jeg vet dette kan være et vanskelig ting, dette gjør godt når du får til dette. Få et innsikt på ting du trenger hjelp mer respekt får du. Du er modig og sterk mer du er ærlige å deler med deg. Jeg tenker vi mennesker som tør se hva man sliter med, er stort forbilde og ser opp til personen, full respekt!

Jeg ser dette som stor respekt til dere som klare dette! Stå på!!❤

Likes

Comments

god dag alle sammen!

Vært våken siden halv 6, minsten ville opp denne tia. Lagt han får kville tid. Skal sove litt selv siden er trøtt sliten selv.

Håper dere får en fantastisk dag videre!

Likes

Comments