View tracker

​Jag har tagit tag i min vardag på mitt jobb. Nu jobbar jag på kundtjänst och pysslar med det administrativa istället för att knata gata upp och gata ner. Om det är någon som kommer ihåg och bryr sig så jobbar jag som parkeringsvakt. Det tycker jag mycket om också men det var dags att få göra något nytt och det bästa är att det är på min nuvarande arbetsplats. Jag fungerar bra i kundtjänst och gillar att ha med folk att göra. Det är mycket mer att göra än vad jag trodde men det är kul att bli utmanad och faktiskt fixa det. Mitt självförtroende är tillbaks på hälsosam nivå igen och jag har kul på jobbet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Jag har pms. Tror jag. Allt som far i huvudet och sättet jag beter mig på just nu liknar pms. En underliggande nedstämdhet som pågår i djupet. Jag är orolig och ängslig. Stänger in mig i känslor som en mussla. Bryr mig överdrivet vad alla tycker och är allmänt osäker på mig själv. Det ända jag inte gör som är vanligt vid pms är gråtandet. Jag är glad och nöjd, faktiskt riktigt lycklig. Samtidigt har jag oförklarliga ångestattacker över saker som hänt för längesen och är bortglömt. Men som ändå bubblar upp. Eller så händer det att jag tror att jag gjort något fel och någon är sur på mig. Överallt. I alla diskussioner och sammanhang . Jag känner mig dålig och värdelös fastän jag inte är något av det. Ena stunden euforisk och andra nedstämd. Har ingen aning vad som händer i mitt huvud just nu. Försöker kicka tillbaka mig själv när de destruktiva känslorna kommer med att tänka positivt och bara låta bli att vara sån. Men det är svårt...

 Ja, det släpper snart det vet jag. Tänkte det kanske kunde vara bra att skriva av mig. 

Likes

Comments

View tracker

​29 Oktober har vi ett ärende klockan 13.30 i just denna byggnad. Då kommer jag bli världens stoltaste Fru Sjöblom. Jag har hittat en klänning. Nu är det bara skor och en passande kofta jag behöver. Grabbarna ska ju ha något fin på sig också. Alla tre. Jag skulle vilja att tiden kunde gå lite fortare så dagen kommer någon gång. Hel otroligt! 

Min dröm är nästan här!

Likes

Comments

Idag började Viggo på förskolan igen och lämna honom där var inga problem alls. Han glömde mig på två sekunder, vilket är bra, Han har bytt avdelning från småbarn till storbarn. Det klarade han galant. Superbra faktiskt. Fast det hade jag på känn! 

Hämtningen hade kunnat vara bättre. Mycket var mitt eget fel. Jag har saknat honom hela dagen och gick dit med ett skuttande mammahjärta. Kom in på avdelningen och såg honom direkt. Hälsade på honom och frågade hur hans dag var. Jag träffad hans nya pedagog som satt bredvid och började prata om hans dag med henne. Jag pratar på med pedagogen och han hinner under tiden plocka fram tåglådan för att leka med och det var där jag gjorde fel. Jag skulle ha börja med att hälsa på honom, titta vad han gör, be honom visa nya avdelningen trots att jag sett allt förut och sen pratat med pedagogerna. Det slutade med att jag fick ett tåg i huvudet när vi skulle klä på oss i hallen fullt med både ungar och personal. Gick hem med en skrikande unge hela vägen hem. Tårarna exploderade ut av besvikelse på mig. Det blev inte alls som jag tänkt mig. 

Jag glömmer bort att han är precis som mig. Han behöver tid och har kort stubin och humör. Nej, mamma! Gör om, gör rätt imorgon.

Likes

Comments

Vilken sommar jag har haft! Sommaren 2016! Trots att vi inte varit och farit särskilt mycket har det varit kanon. Det har varit fint väder i stort sätt hela tiden och det är ju najs. Vi har varit på landet mycket speciellt runt midsommar. Ungarna har badat, sprungit och vuxit. Sigge har fyllt 1 år. Tänderna ploppar ut lite här och där i munnen på honom, han står nu och försöker prata i ett.. Och dessutom har jag redan hunnit jobba en hel månad.

Pokemon Go har också hittat in i min telefon. Jag har lyckats hitta 79 stycken. Level 20. Jodå! Man är väl cool va, måste hänga med. Önskar grabbarna var större för just det här. Försöker få Viggo, min (snart) treåring att titta på Pokemon på Netflix men han är inte alls intresserad och slår över till Youtube och tittar på tunnelbanevagnar och Stockholms hissar istället.


Här kommer sommaren i bilder. (Undrar du över någon bild, fråga gärna.)

Det har inte funnits tid och jag har inte känt för att skriva något. Jag har inte haft behovet kan man väl säga. Nu är det höst och jag är tillbaka i lagom takt. Välkomna!

Likes

Comments

Jag har precis talat om för min arbetsgivare att jag vill komma tillbaka. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vill inte. Fast det kan vara skönt att komma tillbaka till rutiner. Jag har ett ganska fysiskt krävande jobb där jag går mycket. Ska jag släppa bomben? Ja, det gör jag. Jag jobbar som parkeringsvakt (lapplisa, slappfisa you name it) mitt i Stockholm City och går ca 6 timmar aktivt i en bullrig miljö om dagarna. Man är rätt slut i huvudet när man kommit hem. Jag trivs med jobbet, har alltid gjort det. Vissa dagar är värre än andra dagar som för de flesta.

Det är dags att lämna över föräldraledigheten till pappa. Våran ekonomi kräver det just nu. Jag ser fram emot att komma hem efter lång dag på jobbet till min familj. Jobba med siktet hemåt  om man säger så. 

Ja, det är väl bara se till att få en riktigt bra sista ledighet med Sigge. Tjupp!

Likes

Comments

Vi drog ut till parken vid nio jag och Viggo . Vi har kastat sten på ankor (men då var mamma så tråkig och sa nej hela tiden), flugit med hans helikopter, sprungit upp och ner för en trappa. Sprungit upp och ner för en kulle. Sprungit runt plaskdammen. Sprungit i och ur och sprungit runt tåget. Vi har gungat och lekt i sandlådan och när det var dags att gå hem för att äta lunch blev han arg. Nu är han glad igen för det blev korv till lunch.

Lillebror fick stanna hemma. Han är förkyld och har tandsprickning. Ni kan tänka er hur det låter hemma just nu va?! Gnäll och grin precis hela tiden. Men det är OK, Vad tusan ska han göra då? Det kliar i tänderna. Det klart han låter på det ända sätt han kan just nu. Det är snart över. Nu springer jag efter lillebror hemma och jäklar vad snabb han är. Värsta krypsprinten. Han hade vunnit en os-medalj om det hade funnits en gren för 60 meter krypa och hasa.

​Ungefär så här känner jag mig idag. Trött och vaknat på fel sida.... :)

Likes

Comments

​Härliga morgon! Vad ska vi hitta på idag tro? Tänkte ta med mig familjen och heja på deltagarna i Stockholm maraton en stund. En glass från Kungsholmens glassfabrik och lek i parken.

Just nu sitter vi på balkongen och kollar efter flygplan som lyfter och landar på Bromma flygplats. 

Hur har ni det idag?

Likes

Comments

Alla sover! Man och barn. Jag kan knappt tro det. Det är knäpptyst innan nio hemma. Det händer inte alla dar kan jag lova. Det måste vara värmen. Viggo är svår att få att somna. Han vill gärna att man killar honom på fötterna, händer och ryggen. Det är en väldigt mysigt stund med honom men det tar tid och jag somnar oftast före honom. 

Bäst att ta tillfälle i akt att få läsa klart min kära bok jag försökt komma igenom under året. Vindruvor och vattenmelon som tilltugg och kanske ett glas vit. Varför inte? Mamma har egentid. Eller så passar jag på att sova jag med. Jag vet att jag antingen får gå upp tidigt eller gå upp i natt. 

Ska jag vara klok eller köra på egentid? Vi får se, jag får göra som jag vill! 

Likes

Comments

 • Benton Cosmetics – Snail Bee High Content Mask Pack
  Denna fibermask är återfuktande, lyftande och har en lugnande effekt. Jag gillade det här men hade lite svårt att få på den rakt som ni ser. Roligt och annorlunda! Väldigt skönt en het sommardag. Den svalkade väldigt bra och huden känns som ny! Det inte varje dag man har snigelslem i ansiktet!
 • Rituals – The Ritual of Sakura Shower Foam
  Doftar körsbärsblom! En gel som förvandlas till löddrande skum! Helt underbar! Glad att jag fick med en rabattkupong på 20% att handla för när den tagit slut.
 • Trind – Nail Repair Natural
  En nagelstärkare som man ska applicera varje dag. Jag har inte testat den ännu men det ska jag så fort nagellacket jag har på mig försvunnit.
 • Glam of Sweden – Lösögonfransar
  Lösögonfransar har jag aldrig testat förut. Tycker det är lite snålt att det inte följer med lim i förpackningen. Dom satt väldigt löst och ville ramla av. Jag måste köpa lim. Annars verkar det faktiskt bra!
 • Studio 10 – Brow Lift Perfecting Liner
  Den krämiga dubbeländade pennan som har en universell nyans på ena sidan och på andra en ljusreflekterande highlighter som ger dina bryn ett lyft. Den här har jag inte provat och kommer nog inte göra det heller då jag går och får mina trådade och färgade när jag behöver. Men jag ska prova den senare eller så ger jag bort den till någon annan.

Få hem din Glossybox du med!


Likes

Comments

 • Blogkeen
 • Nouw