Hemma, Mamman

Häromdagen städade jag i städskåpet (ironi, jag vet). Idag ger jag mig på hänggarderoberna. Finns så mycket där som både jag och Vanja inte kan ha längre. Hennes är för litet och mitt är för stort. För att inte tala om de kläder som hon inte tar på sig och det som jag tröttnat på. För fyra-fem år, längre behöver man inte ha kläderna va?

Den som är intresserad av kläder är välkommen att komma och titta. Finns kläder, jackor mm :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Barnen, Mys, Adventskalender, Jul

Då var det dags. Om lite mer än en månad så ska barnen börja öppna adventskalender. Planerar att pleta ihop en egen med en liten sak varje dag. Totalt så blir det 72 små saker när man har tre barn. Men det ska nog gå att genomföra!

Har ni några tips på vad man kan lägga i adventskalendern? Har tänkt att det ska vara så små saker att de får plats i barnmatsburkar, det har jag ganska stor tillgång till med det umgänge jag har :) Alla tips mottages tacksamt!

Vanja är 10 år och galen i hästar, Vera är 3,5 år och hennes stora idol är Bamse, Vinga är snart 2 år och tycker om det mesta.

Kanske till och med ska försöka få ihop en adventskalender till min sambo. Han är 31 år och tycker om det mesta som vuxna pojkbarn i hans ålder tycker om ;)

Likes

Comments

Bakning, Mys, Tupperware

Igår bakade jag chokladtuttar i Tupperware Silikon Donutform. Om man trycker ut det som gör hålet så ser det precis ut som ett bröst :) Med tanke på oktober och all uppmärksamhet kring bröstcancerforskningen så tycker jag att det passade. Smälte choklad i Micro Cook Kanna och hällde över. De blev väldigt mastiga men mycket goda!


#tupperware #trebarnsmamma #mammastina #microcook #donutform #bakning #baka #mjölkfritt #glutenfritt #söndag #småbarnsförälder #gott #ifyoudonthavetupperwareyouarealoser

Likes

Comments