Hemma, Mamman, Tupperware, Jobb

De flesta kanske vet vad jag jobbar med vid det här laget, men jag drar det igen.

Jag är del av ett företag som sysselsätter kvinnor (och män) över hela världen. Tupperware. De där plastburkarna? tänker de flesta. Jo, ja, de där plastburkarna. Och så många fler produkter! Utvecklingen har gått så otroligt mycket framåt de senaste åren och jag har med nöje sett det både inifrån och utifrån. Började som konsulent första gången hösten 2010 och har sedan sålt i omgångar. I oktober 2016 började jag för fjärde gången och i våras så tog jag ett steg i karriären och gick ut som teamledare. Inom Tupperware finns möjligheter för alla. Man kan ha det som hobby och hålla ett party var och varannan vecka för en liten extrainkomst. Jag har som mål att ha det som huvudsaklig inkomst med tre-fyra partyn i veckan. På så sätt så får jag tid hemma till barnen på dagen och väljer själv vilka dagar jag vill arbeta. Ledig en vecka? Absolut - jag lägger mitt eget schema.

Det som jag tycker är absolut bäst är att det inte kostar något att prova på jobbet som Tupperwarekonsulent. Man får låna produkter, avhålla tre-fyra partyn och sedan bestämma sig. Skulle det inte fungera med vardagen just då så är man välkommen att prova igen senare i livet.

Just nu provar jag på jobbet som Teamledare. Jag stöttar och följer upp tjejerna i mitt team och vi jobbar mot gemensamma mål. Jag ser bara möjligheter! Om jag skulle känna att det inte fungerar så får jag utan krångliga frågor ta ett steg tillbaka till att bara vara konsulent igen, med chansen att bli teamledare igen i framtiden när det passar bättre.

Vad jobbar du med idag? Bestämmer du själv när och var du ska jobba? Med vem och hur länge? Det gör jag - och det är hur kul som helst. För att inte glömma alla underbara människor som jag lärt känna på vägen. Personer som alltid finns där för mig när jag behöver dem och som jag troligen aldrig hade träffat eller kommit så nära om det inte hade varit för att jag vågade prova något nytt.

Den som vill läsa mer om Tupperware hittar informationen via länkarna nedan eller kontaktar mig.

www.Tupperware.se
Facebook: Tupperware i Sverige

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments