Mamman

Då var det dags att fylla år igen.


För många så kanske det inte är en så stor grej. Det är det nog egentligen inte för mig heller. Men denna gången är jag inte med och planerar. Jag har ingen koll och ingen kontroll. Och det gör mig livrädd! Varför vet jag inte riktigt men känslan av kaos finns där. Så mycket att hinna med, så mycket jag hade velat vara med om innan 30-strecket. Men jag har varit med om otroligt mycket ändå. Mer än vad jag någonsin hade kunnat förutspå.


Jag har tre fantastiska döttrar, en underbar sambo och ett jobb som jag trivs med. Jag har ännu inte hittat mig själv men jag jobbar på det.


Imorgon är en annan dag. Dagen då jag på förmiddagen passerar från 29 år i jordelivet till att gå in på mitt fjärde årtioende. Wish me luck!


#mammastina #trebarnsmamma #jobb #kärlek #födelsedag #trettioår #vardag #kärlek #tupperware #barn #mamma #mammablogg #mammabloggare #sambo #grattis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemma, Mamman, Mat, Tupperware

Banan- och avokadoyoghurt med frusna bär.


1 banan

1 avokado

ca 1/2 dl frusna bär


Lägg allt i Smooth Chopper och dra ihop till en riktigt god och hälsosam frukost i yoghurt-style 😁


Önskar er en bra dag, hoppas att ni har mer sol än mig! 🌞💦☔⛅


#trebarnsmamma #mammabloggare #mammastina #tupperware #paleo #frukost #yoghurt #avokado #banan #bär #onsdag #sommar #regn #vardag #mammalivet #nouw #morgonstundharguldimund

Likes

Comments