Nu var det alldeles för länge sedan som det hände något hääääääääär :( 

haha  waaaaaaaazzaaaaa 

hänt ganska mycket med oss mammaspojkar, vi har blivit större, bättre, starkare, och väldigt mysiga! våran vänskap är på toppen av sin karriär och livet är bra! 

Ända dåliga är skolan, men den har aldrig varit så bra i vilket fall som helst... 

Hora!! blev utslängd på grund av detta inlägget...

XOXO / A

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Cha cha bloggen. Dj kW här. Tänkte bara hämta gott nytt år till mammaspojkars läsare. Även Robban. Ha de gottttt ???

Likes

Comments

GOD JUL ALLESAMMANS!
 

julen är den tiden då man äter gott, då man umgås med sin familj och släkt, då fantasin inte har några gränser, då man går 10 kilo upp utan att märka det, då man blir ett litet barn igen, allt detta och lite till det är julen de! <3

 

Min jul sög... värsta någosin...

NÄÄÄ

skojja ^^ jag hade såååå trevligt, fina mat, god present och vacker släkt som var här! typ perfa! (Y)

 

 GOOD HJUL ALLESAMMANS <3

 

Likes

Comments

herregud! asså ni får fan skylla på robin och axel! dom e sämst! dom kan kuk min sug! jag hopppas dom båda läser detta sen! nää de kommer dom inte göra för dom e väll för upptagna med något annat gay! bara för det så lägger jag ut ett riktigt argt inlägg nu! 

FAN ASSÅ JÄVLA SKIT! söndag idag och har massa att göra i skolan, även om det är lov om 3 dagar så har jag kalas mycket att göra... DET SUUUUUGER!!!!!!!!! 

jag skylller allt på robin och axel! dom e sämst och jag ttycker att när ni ser dom nästa gång så ska ni slå dem riktigt hårt! inte bara för min skull utan också för bloggens skull! 

med detta ur kroppen så ska jag... vem försöker jag lura?  jag e fortfarande arg! ÅT HELVETE MED ALLT! 

FIIITTTTT ROBIN 

FITTTTT AXEL 

// DEN ARGASTE KILLEN SOM FINNS GHAAAAAAAA

Likes

Comments

5 sanningar om mig

 

1. jag tycker jag är starkast på skolan

2. jag tror att hästar finns 

3. jag föddes med ETT extra revben 

4. jag älskar brunabönor med ketchup 

5. jag önskar att jag var född år 1987

 

nu vet ni :*

 

// Robin aka brödsnopp

Likes

Comments

F för hela slanten! Både jag och Robin och säkert Axel fick asa bra betyg... NEEEEJ! haha jag skriver detta för jag är så stark som person och verkligen tror på mig själv! jag är som solen själv och skiner av glädje varje dag (förutom dom dagar som de inte är sol). Vinden som blåser är  mina tunga andetag som jag gör när jag har sprunigt upp för trappan tre gånger (kanske fem om jag är i bra form). Jag tycker även att jag förtjänar bättre även om jag inte gjort de bästa av alla sitiuationer som funnits, men jag har försökt och det är det som räknas!  

#swag#yolo#ydlt#livetsuger#f-town#bre

// doggethesadman Likes

Comments

Idag vart det den slappaste söndagen någonsin! Har bara kollat tv hela dagen! Sverige vann innebandy VM finalen mot Finland och nu Solsidan! :)
Har inte blivit så mycket uppdaterade denna helgen men den har varit brao!
// doggeman

Kommer lite bilder bre!

Likes

Comments

Idag vart både jag och robin hemma! han kände sig dålig redan igår och jag var såå förbannat trött i morse + att jag e förkyld med en jobbig hosta som kommer och går... 

Så idag blev det till att sova länge och sedan gå ner och bara chilla som bara den. typ mysa till de lite med ICA pizza och något roligt på tv :)

axel var i skolan och hade det as tråkigt säkert med tanke på att jag och robin inte var där hehe ^^

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt? så ni får alla ha det en underbar torsdagskväll! Puss 

 

PS: Grattis till både Klara Jacobson och  Alice lantz som fyller år idag! puss puss ni e sååå schööööna <3 :*

Likes

Comments

Oj, vad har vi INTE gjort idag ;) börja skit! Låg i sängen och dregla.. Funderade på att skita i skolan men icke sa nicke skola blev de allt..typ Asså jag känner ju nu att jag inte fick något gjort ändå så ja kunde ju typ lika gärna varit hemma :p fast de va ju en grej som var ganska rolig, och det var snöbollskriget vi planerat i ett par dagar nu haha de höll la på i 5-10 min bara men jävlar va kallt det var! Ingrid åkte på däng efter att ha trott sig alldeles för mycket! ;) men vi gillar henne ändå.. Eller ah inte axel kanske ;) men det var la inte så mycket mer än de. De andra är på gymmet å fular sig och ja ligger här hemma å käkar B&J :D

// Robin!


Likes

Comments