Hej!
Sitter här och slår in paket

Det är ju snart en liten tjej som fyller 4 år här hemma 😊

Det här lilla busfröet. Passar på nu när jag är själv imorgon är hon ju ledig. En latte har slunkit ner också 😋 Så har jag tagit en promenad på 4 km.

Kram kram

Likes

Comments

God morgon!
Har jag en duktig tjej? Ja verkligen 😊 Sov hela natten utan blöja och utan kiss i sängen. Vi tog upp henne så hon fick kissa när vi skulle lägga oss, sen ville hon ju såklart in i våran säng men inte så kul om hon kissar i den så jag lade mig inne hos henne istället. På natten någon gång var hon tvungen att gå upp och kissa. Så jätte duktig 😀 stora tjejen.

Busfrö hon dansar till spotify. Felicia har gått iväg till skolan. När dem kommer hem sen från dagis och skola ska vi åka till affären och köpa godis till helgen. Nej nu måste jag fixa iordning Olivia det är snart dags att gå till dagis.

Kram kram

Likes

Comments

Hej!
Har precis mysit ner mig i soffan med en varm filt lite nyponsoppa och några finncrisp. Olivia sover första natten utan blöja, hoppas det går bra. Ska kolla lite serie nu.
puss och kram 😘🤗

Likes

Comments

Hej!
Glömde helt bort att blogga igår 🤔 Tog en promenad efter lämning sen sov jag en stund. Ungarna kom hem och sen kom Micke hem med Mcdonalds. Idag tog jag ingen promenad utan jag åkte direkt till affären och handlade hem lite mat.

Det vart en del 😄 tungt var det i alla fall 😥. Nu sitter jag och dricker lite vatten och ska ringa till Ica och beställa en tårta till på söndag när vi ska ha kalas för Olivia som fyller 4 år på Måndag 😍 Hon vill ha en Elsa tårta.

Kram kram

Likes

Comments

Hej!
Kom precis hem från sjukgymnasten, och tydligen så har jag fått hälsporre fick lite övningar jag ska göra får se om det hjälper. Felicia har kommit hem från skolan till Bosses stora lycka 😊 Ska snart gå och hämta Olivia.

Kram kram

Likes

Comments

Hej!
Hemma igen efter en långpromenad

Helt slut men ändå skönt. Det blev 8900 steg och ca 7.12 km. Nu ska jag kolla lite på serie och ligga här i sängen och vila 😊

Har en kelsjuk bosse som tigger upmärksamhet 😅

Likes

Comments

God morgon!
Så trött idag vill bara gå och lägga mig igen. Felicia har gått till skolan och Olivia leker.

Hon ska snart ta på sig och så ska vi gå till dagis. Jag ska ta en långpromenad hoppas jag 😁 och sen ska jag sova en stund. En vecka kvar sen är det höstlov 🍁 ska bli skönt och få lite sovmorgon och lata mysiga dagar. Klockan 13.45 ska jag till sjukgymnasten får han titta varför jag har så ont under fötterna.

Kram kram

Likes

Comments

Hej!
Vi har börjat tidigt med utebelysning det blev jätte mysigt, det är ju inte någon julig slinga.

Olivia tog ett bad förrut och jag skulle ta fram en pyjamas från garderoben, vem hade gömt sig där tror ni 😅

En liten tröttis Bosse. Nu sover Olivia och jag har satt mig i soffan och ska kolla serie.

Kram kram

Likes

Comments

Halloj!
Nu har jag fått maken att röra lite på sig 😆 Han har fått dammsugit hela lägenheten, jag har plockat och dammat lite och småfixat. Lunchen är intagen och tröjorna är strukna blev lite bättre iallafall ☺ Jag har lagt mig en stund i sängen vet inte riktigt vad vi ska göra nu, vi får se.

Kram kram

Likes

Comments

Ligger i sängen och vill bara sova vidare är så trött. Micke har åkt iväg för att se om han kan göra efterbesiktning på min bil. Jag har en liten kanin bredvid mig 😄

Högsta ljud på ipaden hon tittar på Youtube tjatiga barnsånger samma hela tiden och på konstiga språk 😁 Snart vill jag ha frukost. Jag måste stryka Olivias tröjer för dem har blivit jätte skrynkliga i tumlaren 😥

Kram kram

Likes

Comments