Hej!

Jag är lite ledsen. Jag har varit otroligt duktig tycker jag 😊 Slutat med att dricka oboy varje morgon som jag gjort i hela mitt liv, jag har slutat eller dragit ner på dricka från varje dag till en max två gånger i veckan och likadant med godis. Har börjat äta nyckelhålsmärkt mat. Och ändå när jag var på vc idag så har jag gått upp ett kilo. Ett kilo det är ändå mycket det känns liksom så meningslöst när man tagit bort sånt man gillar och ändå bara går upp 😥 Mitt blodtryck var i alla fall bra nu tack vare medicinen antar jag men pulsen var fortfarande lite hög. Nu när man mår som man mår och får ännu mer negativt då känns allt bara så himla hopplöst.

Kram kram från en ledsen mig

Likes

Comments

God morgon denna torsdag morgon!
Vi har nyss ätit frukost och ska snart göra oss i ordning. Olivia och jag måste gå lite tidigare för jag har ett besök hos dietisten klockan nio. När jag är klar där ska jag gå en liten promenad och sen hem och ta en latte 😄
Ha en bra dag så hörs vi senare kram kram

Likes

Comments

Vilken underbara barn jag har som hjälper sin mamma när hon mår lite dåligt.

Felicia har gjort pannkakor med lite hjälp från Olivia 😍 Så plockar hon upp och ner ur diskmaskinen. Tusen tack 😘

Likes

Comments

Jag sitter i bilen utanför affären och undrar om det beror på medicinen jag äter som gör att jag mår som jag gör? Känner mig orkeslös, utmattad har ingen lust att göra någonting.
Har varit inne och köpt ost och nu väntar jag på att hämta Olivia. Kan inte komma innan tre för då äter dem mellis och då får jag bara sitta där och vänta kan jag lika gärna sitta i bilen.
Bara lite funderingar känns inte bra hoppas det är medicinen och att det snart går över.

Kram kram

Likes

Comments

Hej!

Det var en riktig surmule jag fick gå med till förskolan idag 😁 Jag pratar inte med dig och jag vill inte se dig fick man höra hela vägen. Hoppas hon är på bättre humör när jag hämtar henne.

Jag har fixat lite ärenden och kollat på datorn en stund. Nu vet jag inte vad jag ska göra, har en tvätt i tumlaren som jag måste ta ut och vika skulle också behöva tvätta en maskin till. Min ork och lust att göra saker har försvunnit känner mig bara utmattad. Igår fick jag blodsockerfall när Olivia och jag var på väg hem från förskolan, jag försökte skynda på lite hem men det gick ju inte så bra. Väl hemma var jag helt skakig tog ett glas oboy och åt lite yoghurt, det tog en bra stund innan det gav med sig, sen vart jag så trött att jag skulle kunnat somna ståendes. I morgon är det dags för dietisten igen.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare puss och kram

Likes

Comments

God morgon!
Ligger i sängen vill inte gå upp 😣
Fast magen kurrar så lite frukost skulle inte sitta fel.

Likes

Comments

Lite god gröt till lunch

Mannagrytsgröt 😋
Och nu lite latte och Bones

Likes

Comments

Har krypit ner under täcket. Gosat lite med Bosse och kollar på Bones

Likes

Comments

God morgon!

Idag var jag så trött när det var dags att gå upp 💤ville bara sova vidare. När jag lämnat Olivia på förskolan tog jag en promenad, gick i vanlig takt och det var iskallt ute. Ock ändå ser man ut så här när man kommer in

Illröd såklart efter kylan men svettig? det bara rinner snacka om jobbiga biverkningar på medicinerna. Usch inte härligt. Jag har druckit en latte och ätit min fruktsallad ska göra mig lite gröt till lunch sen. Nu tror jag att jag ska lägga mig och vila en stund.

Kram kram hoppas ni får en bra dag 😊

Likes

Comments

Hejsan!

Jag följde med min syster till Ikea på förmiddagen. Det var skönt att komma ut en sväng. När jag kom hem var det dags att åka till affären och köpa bröd och hämta Olivia från förskolan. Sen var vi lata och lyxade till det med MacDonalds köpte med oss hem.

Plocka ut ur diskmaskinen och sen blir det soffmys resten av kvällen tror jag. Tror jag ialla fall.


Kram kram

Likes

Comments