Vilken dag. En mor som ifrågasätter allt. Ringt min moster som blir 87. Lika jobbigt där , varför skall jag vara så sjuk, varför kan man inte byta min hjärtklaff osv.... mamma vill vara överallt men orkar sen ingenting. Har lärt henne en ny apparat idag som river ost. Gick bra tills ny bit ost skulle bli matad in... hon trodde nog den skulle hoppa i själv. Mentalt trött!!!

Ostrivare i klass

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sov nästan inger i natt pga värk. Uppe tidigt o ringde VC. De ville jag skulle avvakta till torsdag då min läkare på Sahlgrenska skall ringa. Ont i halva kroppen så jag vill gråta. Dessutom har inte mamma sin bästa dag, hon tappar o spiller det mesta, tabletter , dricka, kaffe m.m. Då dyker det upp ett sms . Sätt på kaffet, o så kommer hon, min yngsta med barnbarn. Så snabbt man kan känna sig lite bättre. Tack Evelina för omtanke o besök.

Likes

Comments

Idag bestämde jag att nu skall julen ner. Men enligt mamma skall man vänta till tjugonda knut. Det fick bli en kompromiss, ljusstakarna i fönstren kvar, allt annat ner. Så kom vi då till gardinerna.... ok jag gav mig, mamma är mycket nöjd över att ha vunnit denna strid.

Packat o klart

Likes

Comments

Fyndat charkvaror till 50procent pga ombyggnad. När jag är där ringer mor om att Greger inte kommit in efter luten kissrunda. Vad kan jag göra i en kö med 20 personer före mig? Alla köper 1/2 hg av varje o det är kö till skärmaskinerna . Lugnar mig o köper mina 3 hg av varje, rostbiff, parmaskinka, olika salami, swartwaldsskinka, kallrökt skinka osv. Kör fort hem o Greger är inne igen. Precis som jag sa att han skulle vara. Ringa o säga det? Glömde det! Packade in o ner i frysen. Kokade kräftfond bakade bröd, och satte på kaffe. Nu skall vi se mammas favoritprogram Pantbanken. Jag vet att hon värdesätter att vi ser det tillsammans. Då somnar hon i fåtöljen. Vad stressade jag för???

Fynd

Likes

Comments

Katterna är mors älsklingar. När de lägger sig i hennes famn njuter hon. Selma som är grå o långhårig lägger sig bara hos henne. Bettan som är svartvit lägger sig hos vem som helst.

Mamma med sina favoriter

Likes

Comments

Mor hittade inte sitt lottkuvert hon fått i julklapp. Oj oj katastrof . Försökte lugna henne med att det kommer fram. Nej det trodde hon inte på. Frågade flera ggr om hon inte lagt det någonstans. Nej hon hade inte rört det. Då fanns bara en sak att göra.,,, nej det fanns inte där. Nu började det hetta till, maken fick skulden för att ha eldat upp det, jag fick skulden för att ha slängt det . Var fanns det? Bland hennes tre chokladaskar, men naturligtvis hade någon annan lagt det där.

Tog lite tid

Likes

Comments

Lite förvånad måste jag säga. Jah har städat, lagat all mat, slagit in julklappar. Nu skulle vi mysa lite o då somnar maken o mor. Gubben i soffan o mor i fåtöljen. Tack för den. Nu skall jag hämta ett glas vin, middag idag, glöm det. Den skiter jag i.

Likes

Comments

Anhörigvård vad är det? För mig är det att ta hand om min mor i mitt hem. Idag är det kaos. Ibland tror hon att hon är okey. I morse startade det med en vält kaffekopp ut över bord o matta. Sedan var det två tappade tabletter, vår hund älskar vattendrivande så det var bråttom. Sedan välte hon julgranen med rollatorn o nu sist skulle mor ladda kaffebryggaren fast jag bad att få höra det, vattenbehållaren välte över hela golvet. Ge mig kraft klockan är bara halv ett.....

Min fina mamma

Likes

Comments

Yngst o äldst lilla Saga o min mor. Hon är så lycklig när de små kommer på besök, men orken är inte alltid på topp. Nu sover hon i fåtöljen en stund o jag fortsätter med Jansson o Karlsson. Dottern vill inte ha Jansson med sill. Och då slipper hon så klart.

Likes

Comments

Nu skall vörtbröden in i ugnen. Mamma ville så gärna ha hembakade. Självklart fixar vi det. Barbarns luciafirande på dagis tidigt idag. Vägarna var snorhala, men jag kom både dit o hem. Så underbart att höra de små sjunga alla fina sånger. Tyvärr får mamma vara hemma då hon har svårt att gå ute i vanliga fall. Men kort har vi tagit o visat mamma. Med all respekt fick vi inte ta kort när de sjöng ute.

Sockerbagaren Casper

Likes

Comments