Daily, Fashion, Kids

#indeholder reklame

ELLOS.DK har fået nyt look og nu er hjemmesiden flottere, sjovere og enklere!

DET FEJRER DE MED ET VELKOMSTTILBUD40%RABAT*på din dyreste vare.

Ellos.dk husker jeg bedst, som et postordrefirma, hvor min mor for MANGE år siden bestilte nyt og lækkert tøj til mig. Det var omkring 7. klasse. Faktisk har jeg ikke brugt det selv efter, at jeg selv har fået børn - men det kan jeg da godt se nu, er en KÆMPE fejl. For man kan få ALT hvad hjertet kan begære. Der er produkter til Dame, Herre, Børn, Bolig og indretning, Skønhed, Elektronik OG selvfølgelig UDSALG.

Jeg købte disse lækre glimmersko til Anna for kun 100 kr. Hun ELSKER dem. Købte også lækkert sportstøj til Anna og regntøj til Magnus. Det vil jeg fortælle mere om senere. Men først og fremmest vil jeg anbefale jer, at gå ind og tjekke udvalget ud.

Tak fordi du læste med. Hav en rigtig god dag.


Kram Mammarose - Mie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Daily, Events, Kids

#sponsoreret

Decubal har i årtier udviklet produkter, der er tilpasset det nordiske klima og er velegnet til hele familien. For første gang lancerer de nu et hudplejeprodukt specielt udviklet til barnets hud!

Huden er kroppens berøringsflade mod omverdenen og børns største sanseorgan. Hver dag bliver vi udsat for ydre påvirkninger, som vind, vejr og kulde, og børns hud er generelt mere udsat end voksnes, da den er under udvikling. Derfor har barnets hud ofte behov for opmærksomhed og pleje.

Decubal junior cream er udviklet til børn i alle aldre, bruges forebyggende og plejende til tør og sart hud, men er også til den ”normale” hud, som kræver ekstra opmærksomhed, når årstiderne skifter. Juniorcremen har et højt fugt- og fedtindhold og beskytter barnets hud med plejende ingredienser som bl.a. glycerin, der tilfører huden fugt og samtidig hjælper med binde fugten i huden. På trods af et fedtindhold på 38 % er cremen let at smøre ud.

Vi var så heldige at vi i weekenden blev inviteret til et lanceringsevent, hvor der udover et lærerigt indlæg om hud og beskyttelsen af huden var arrangeret AkroYoga med Cecilie fra http://www.børnogbalance.dk

Det var et meget lærerigt og nærværende event. Skønt at bevæge sig og bruge kroppen sammen med sit barn, kun ved brug af en måtte og kroppen. Ungerne synes at det var så fedt at lære en masse nye tricks.

Fakta om Decubal junior cream

Juniorcremen er uden parfume, farvestoffer og parabener og bærer mærket Allergy Certified, så risikoen for allergi er minimeret.

Cremen fås på apoteket og kan bruges hver dag, året rundt til både små og store børn. Produktet har en vejledende pris på 99,95 kr.

Fedtindhold 38% - 200 ml tube

Anna på 8 år, som var med til eventet lyttede godt efter. Hun har lige siden haft stort fokus på at få cremen på hver dag. Hun led rigtig meget af børneeksem som yngre og selvom det er væk nu, kan hun sagtens huske hvordan det var.

Vi kan absolut anbefale cremen til andre børnefamilier - og det bedste af det hele er, at den kun koster 99,95 kr. for 200 ml.

Likes

Comments

Daily, Kids

Finally.dk er et nyt smart koncept som kun er for medlemmer. Anna og Magnus er så heldige, at være blevet ambassadører for dem - hvilket betyder, at de løbende skal anmelde nogle af deres produkter - men det betyder OGSÅ, at vi må dele en rabatkode med jer.

Rabatten giver 50 kr. i rabat til DIG ved køb på siden. Koden er mammarose

En ting, som er ret smart ved Finally er, at man kan dele medlemskabet med sine nærmeste. Det betyder at fx. også mormor og morfar kan handle fødselsdagsgaverne igennem Finally, og opnå den samme høje rabat.

Første produkt vi har testet er en lækker gå/løbecykel som så fint kaldes Snefnug (ligesom en jeg kender). Den koster kun 322 kr. derinde og du sparer hele 277 kr. Det er VIRKELIG en fin cykel til de penge. Magnus var da heller ikke til at skyde igennem, da han så den. Og den skulle STRAKS samles.

Denne gå/løbecykel Snefnug af mærket Smallfoot er for det første super lækker i designet (synes moren også) og så var den nem at samle (med fars hjælp). Den skaber allerede en hel masse glæde hos Magnus på 4 år. Anbefalet alder er fra 3 år - Magnus styrer den allerede ret godt, da han kender løbe/gåcykler fra børnehaven og tidligere har haft en mindre model.

Den har allerede været troligt med ude på vores aftenture og den er både testet til bakker og strand.

Lige lidt mere om konceptet: Som medlem hos Finally kan du spare op til 80% på kvalitetssikrede og anerkendte mærker inden for legetøj. Du sparer penge hver gang du handler hos Finally.dk . De tilbyder et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre indenfor kategorierne første legetøj, motorik, rangler, bamser, trælegetøj, dukkehus, biler, udendørslegetøj, LEGO og meget mere. Jeg er personligt faldet over disse to ting, som jeg tænker at ungerne vil elske - og som samtidigt minder om "dengang, da mor og far var børn".

Løbecyklen får de varmeste anbefalinger herfra - og det samme gør konceptet - det er genialt, hvis man (som så mange forældre), godt kan lide at forkæle ungerne ind i mellem - og at man samtidigt kan lide at spare penge. En win-win situation. Håber, at I kan bruge tippet til noget - vil løbende komme til at vise produkter frem for jer.

Tak fordi I læste med.


Knus fra Mammarose Mie og Magnus

Indlægget er sponsoreret og indeholder reklame. Men meningen er 100% min/vores egen.

Likes

Comments

Events, Kids

Vi var så heldige at blive inviteret ind på Den Blå Planet i anledningen af at, PLAYMOBIL har lanceret deres nyeste tema - Akvarium.

Serien består af hovedtemaet Akvariummet, men der kan suppleres op med en hel masse andre havdyr og fx en pølsebod mv.

Vi havde Magnus på 4 år og Anna på 8 år med. Anna synes at det var hyggeligt først at tegne lidt imens Magnus straks kastede sig over det indbydende legetøj. Faktisk er det første gang at han leger med Playmobil, men hold nu op hvor var det skønt at se hvordan han straks levede sig ind i den fantasiverden. At der var rigtig vand i bassinet er kun et kæmpe plus - for hvilke børn kan ikke lide at lege med vand?

Vi har været på Den Blå Planet en del gange før og elsker det. Denne gang skulle vi på skattejagt hvilket ungerne elskede. Vi fandt bl.a. ud af at en blæksprutte har op til 2000 sugekopper på dens arme.

Efter skattejagten, hvor vi i øvrigt alle 'fandt' skatten var der mere leg og hygge med en hel masse andre bloggere. Ungerne havde nydt et par timer sammen med mor og far i skønne omgivelser og med god underholdning.

Skatten var at ungerne kunne få deres helt eget akvarium med hjem og det har været i brug og med vand i lige siden. Magnus som i øvrigt giver det 5 ud af 5 stjerner har lavet en lille video hvor han fortæller om der fine nye Playmobil sæt.

Indlægget er lavet i samarbejde med Playmobil og Primetime kommunikation. Indholdet og meningerne er 100% vores egne.

Tak fordi i kiggede med 💙

Likes

Comments

Events, Kids

CIFF kids - her vises de nyeste kollektioner frem af både helt nye brands og de store velkendte og veletablerede brands.

Stuen er som altid fyldt til renden med lækkert børnetøj og første salen med interiør og legetøj.

Jeg nåede fordi til et par events og forbi min veninde Mies (Petit by V) fineste stand.

MarMar Copenhagen
Designer Marlene Holmboe fortalte om hvad der havde inspireret dem til den kommende AW17 kollektion. Og vi blev forkælet med lidt godt til ganen. Har allerede udset mig mine favoritter - især den lækreste vinterjakke, som Anna vil elske.

Iglo+Indi
Et for mig helt nyt brand fra Island, som laver rigtig skønne sager. Er især vild med kollektionen til drenge. Den er inspireret af 90'ernes rock'n'roll stil.

Mærket blev etableret tilbage i 2008 af modedesigner Helga Ólafsdóttir, som viste den kommende kollektion frem. Og vi blev igen budt på lækkerier.

Reima
Det velkendte overtøjsmærke havde indbudt til et hyggeligt aften event, da ungerne er så heldige at være blevet udvalgt som testere af deres AW17 kollektion. Der blev serveret skøn tapas og de fleste styles blev vist frem og tekniske features blev gennemgået.

Er sikker på at ungerne bliver SÅ godt klædt på den kommende vinter.

The New
Anna havde været med i fotoshootet for The New, så skulle selvfølgelig med ind og se sig selv hænge på væggen. Og så fik vi forelsket os lidt mere i de lækreste efterårs styles.

Petit by V
Søde Mie viste de fineste nyheder frem - bl.a. en fin krone uro og nogle smukke vimpler. Og så var en af mine yndlingsmodeller med til at vise de lækre huer frem.

Anna nød bl.a. hendes besøg hos Jens Storm Kph og Snurk, hvor der allerede er røget adskillige sengesæt på ønskesedlen. Men mest af alt nød hun VIP logen, hvor der blev serveret lækre kager og appelsinsodavand.

De lækreste sager på Iglo+Indis stand og en smart fotoramme 🎬

Alt i alt en super inspirerende messe med VIRKELIG mange fine sager.

Tak fordi du læste med.

Knus Mammarose - Mie

Note:
Var inviteret til bloggerevents hos MarMar, Iglo+Indi og Reima, hvorfor disse må betragtes som sponsorerede indlæg.

Likes

Comments

Det er ikke nogen hemmelighed at vi er STORE fans af bObles herhjemme. Og når man så finder det på tilbud - så er det da værd at dele (:

Hos REN LEG er der flere af de populære tumlemøbler på tilbud netop nu. Bl.a. Larven i XL, Løven, flyet og flere endnu. Derudover har de prisgaranti - så hvis du finder produktet billigere et andet sted, så matcher de prisen.

Hjemme hos os er vi rigtig store fans af gyngen - og bruger flittigt de andre produkter til baner eller til blot at sidde på.

Var så heldig at jeg sammen med min gode veninde Charlotte i slutningen af 2016 var inde og besøge bObles og interviewe Bolette, som har stiftet bObles sammen med sin søster for 10 år siden. Hvis du ikke har læst interviewet - så kan du læse det her.

(indlægget indeholder affiliatelinks).


Tak fordi du læste med - håber at det kunne bruges til noget.


Kram fra Mammarose - Mie

Likes

Comments

Daily, Events, Food

Jeg var nemlig inviteret til bloggerevent af Santa Maria på Kromans Kokkeskole, hvor madskribent og madstylist Lone Kjær var inviteret ind for at lære en flok bloggere at tviste en helt almindelig hverdagsret.

Til at starte med var der allerede lavet lækre smagsprøver til os.

Vi fik to opgaver - og det er NU du kan få et par fifs. Jeg lærte - efter 35 år uden at kunne fordrage fisk, at spise TORSK og det smagte vildt godt og var SÅ nemt at lave.

1) Tag en side frisk torsk og skær i små filleter.
2) Knus en passende mængde tortilla chips (vi valgte med chili krydderi - men vælg efter smag).
3) Vend torskestykkerne i lidt æg og mel og derefter tortilla 'paneringen'
4) Steg din 'torske-nugget' - kom rigeligt med olie på panden
5) Anret med lækkert tilbehør. Fx på et salatblad med en lille dressing og blomkålsris
6) Vær ikke bange for at kaste dig ud i nye krydderier - måske smager det ligefrem godt.

Hverdagsret nr. 2 var frikadeller. Opgaven gik på at tviste en helt almindelig frikadellefars. Vi valgte to forskellige versioner:

1) mexican-style
2) barbecue-style

Helt enkelt kom vi i nr. 1 alle de mexicanske krydderier vi lige kunne komme i tanke om i farsen - og derefter op på panden.

Nr. 2 blandede vi også barbecue-sauce i farsen og en masse forskellige grilkrydderier.

Begge versioner smagte super lækkert - men min egen favorit er mexican-style.

Tog en lille doggybag med hjem til ungerne og farmand og de kunne godt lide mors frikadeller. 'Så nu kan du godt lave mad fremover mor, sagde de - og ønskede frikadeller til aftensmad i morgen'. Nyder jo godt af, at farmand er kok, men måske man alligevel lidt oftere skulle kaste sig ud i lidt mere madlavning. Det var jo ligefrem sjovt og smagte fantastisk - og bedst af det hele: JEG KAN NU LIDE TORSK.Håber at det gav lidt inspiration. Måske en god ide til en forret eller aftensmad.

Tak fordi du læste med.

Knus

Mammarose Mie

Likes

Comments

Daily, Home

Hvis I følger lidt med herinde, ja, så ved de fleste af jer nok også, at vi snart skal flytte… Vi skal ikke flytte så langt væk - faktisk kun 1400 meter væk fra hvor vi bor nu - men NØJ, hvor vi glæder os.

Lige pt. er en masse håndværkere i gang med at male, slibe gulve, sætte køkken op mv. Så i mellem tiden har vi fået solgt de fleste af vores "gamle" møbler og shoppet lidt nyt. Vi får 110 m2 mere at indrette, da det nye hus er 270 m2.

Vil rigtig gerne vise jer lidt af vores indkøb - og starter med stuen.

Sofaen fandt vi på tilbud hos Sofakompagniet. Det er et sats med denne sofa - da det faktisk normalt slet ikke er min stil. MEN vi tænkte, at der skulle ske noget nyt - og det må da siges, at være en flyder?? Puffen får vi ikke med - da vi beholder vores sækkestole fra Sackit. Hvor Buller i øvrigt snart får sin helt egen hundepude. Den er SÅ fin.

Sofabordet er fra By Lassen og købt hos Luxoliving, hvor vi også har bestilt lidt til entreen. Det kommer senere…. Har kigget på det SÅ længe, så NU skulle det være.

Spisebord, spisebordsstole og barstole fra HAY er alle købt hos Room21. Vi har allerede sat barstolene op i køkken - og WAUW, det ser fint ud.

Der skal udover stue/køkken alrum indrettes - en HEL legestue på førstesalen, 2 børneværelser, 1 kontor, 1 entre og 1 soveværelse + 2 badeværelser og et gæstetoilet. I øvrigt købte jeg denne lækre lampe fra Dyberg Larsen til Black Friday hos Bekko.

Nå, men det var lidt af stuen - eller den fremtidige stue. Glæder mig til at sidde i den sofa og smide benene op på sofabordet. HADER virkelig at flytte…. Men GLÆDER mig til at starte på en frisk.


Tak fordi I læste med.


Kram Mammarose Mie


(indlægget kan indeholde affiliatelinks).

Likes

Comments

Daily

Inspireret at min søde bloggerveninde Sabinasverden tænkte jeg, at det kunne være sjovt at se mine 9 mest likede billeder på Instagram i 2016.

Det handler om kage, guf, et sovende barn og en enkelt gang hvor vi var kreative. Giveaways giver naturligvis også altid en del likes. Og den jeg kører netop nu er derfor selvfølgelig også i blandt.

Du finder selv din egen bestnine her. .

Min i tilfældig rækkefølge:

- Giveaway med en skøn pude fra Livink
- Min og Charlottes Instakage
- Min elskede juleskum
- Pandekager fra en hyggelig familiebrunch i går
- INSTAKAGEN igen
- Anna sover i garderoben i børnehaven (da hun var 3 år)
- For 100 kr blandt selv slik
- Juleskum og baileyste
- Anna og jeg har været kreative med kastanjedyr

Kunne være sjovt at se dine bestnine - så tag mig gerne hvis du deler på IG 😍

Må 2017 blive et fantastisk år for ALLE.

Kram Mammarose - Mie

Likes

Comments

Daily

#afflinks

Så lige, at der var udsalg på Royal Copenhagen hos Imerco - gælder kun til og med i morgen (d. 29/12-16).

Jeg købte lige dette lækre fad til mig selv med 20% i rabat (klik på billedet for at komme til butikken).

OG jeg fyldte det med en lækker nyhed - nemlig miniflippers. Det er i hverttilfælde en nyhed for mig. Så hvis du liiige står og mangler noget - så et venligt lille tip herfra.

Kram fra Mammarose - Mie

Likes

Comments