Daily, Home

Hvis I følger lidt med herinde, ja, så ved de fleste af jer nok også, at vi snart skal flytte… Vi skal ikke flytte så langt væk - faktisk kun 1400 meter væk fra hvor vi bor nu - men NØJ, hvor vi glæder os.

Lige pt. er en masse håndværkere i gang med at male, slibe gulve, sætte køkken op mv. Så i mellem tiden har vi fået solgt de fleste af vores "gamle" møbler og shoppet lidt nyt. Vi får 110 m2 mere at indrette, da det nye hus er 270 m2.

Vil rigtig gerne vise jer lidt af vores indkøb - og starter med stuen.

Sofaen fandt vi på tilbud hos Sofakompagniet. Det er et sats med denne sofa - da det faktisk normalt slet ikke er min stil. MEN vi tænkte, at der skulle ske noget nyt - og det må da siges, at være en flyder?? Puffen får vi ikke med - da vi beholder vores sækkestole fra Sackit. Hvor Buller i øvrigt snart får sin helt egen hundepude. Den er SÅ fin.

Sofabordet er fra By Lassen og købt hos Luxoliving, hvor vi også har bestilt lidt til entreen. Det kommer senere…. Har kigget på det SÅ længe, så NU skulle det være.

Spisebord, spisebordsstole og barstole fra HAY er alle købt hos Room21. Vi har allerede sat barstolene op i køkken - og WAUW, det ser fint ud.

Der skal udover stue/køkken alrum indrettes - en HEL legestue på førstesalen, 2 børneværelser, 1 kontor, 1 entre og 1 soveværelse + 2 badeværelser og et gæstetoilet. I øvrigt købte jeg denne lækre lampe fra Dyberg Larsen til Black Friday hos Bekko.

Nå, men det var lidt af stuen - eller den fremtidige stue. Glæder mig til at sidde i den sofa og smide benene op på sofabordet. HADER virkelig at flytte…. Men GLÆDER mig til at starte på en frisk.


Tak fordi I læste med.


Kram Mammarose Mie


(indlægget kan indeholde affiliatelinks).

Likes

Comments

Daily

Inspireret at min søde bloggerveninde Sabinasverden tænkte jeg, at det kunne være sjovt at se mine 9 mest likede billeder på Instagram i 2016.

Det handler om kage, guf, et sovende barn og en enkelt gang hvor vi var kreative. Giveaways giver naturligvis også altid en del likes. Og den jeg kører netop nu er derfor selvfølgelig også i blandt.

Du finder selv din egen bestnine her. .

Min i tilfældig rækkefølge:

- Giveaway med en skøn pude fra Livink
- Min og Charlottes Instakage
- Min elskede juleskum
- Pandekager fra en hyggelig familiebrunch i går
- INSTAKAGEN igen
- Anna sover i garderoben i børnehaven (da hun var 3 år)
- For 100 kr blandt selv slik
- Juleskum og baileyste
- Anna og jeg har været kreative med kastanjedyr

Kunne være sjovt at se dine bestnine - så tag mig gerne hvis du deler på IG 😍

Må 2017 blive et fantastisk år for ALLE.

Kram Mammarose - Mie

Likes

Comments

Daily

#afflinks

Så lige, at der var udsalg på Royal Copenhagen hos Imerco - gælder kun til og med i morgen (d. 29/12-16).

Jeg købte lige dette lækre fad til mig selv med 20% i rabat (klik på billedet for at komme til butikken).

OG jeg fyldte det med en lækker nyhed - nemlig miniflippers. Det er i hverttilfælde en nyhed for mig. Så hvis du liiige står og mangler noget - så et venligt lille tip herfra.

Kram fra Mammarose - Mie

Likes

Comments

Daily, Events

#sponsoreret

Julen er for mange forbundet med en masse dejlig mad og juleguf i lange baner. Og det er ikke en undtagelse her hos os. Jeg kom til at stille mig op på badevægten i går - og DET skulle jeg nok aldrig have gjort. Puha, vidste godt at jeg havde spist godt - men vidste ikke at det var gået SÅ galt.

Så, som det næsten er hvert år, så er mit nytårsfortsæt bl.a. at skulle til at leve mere sundt, dyrke mere motion, være en bedre mor og en bedre kæreste. Der må gerne ryge 10-12 kg., så jeg kan komme ned på vægten, som jeg havde fra før Magnus blev født. Så målet må være at tabe 1 kg. om måneden i hele år 2017. For tror på, at det er bedre at sætte et langsigtet mål, end at skulle gøre det hele på blot 3 måneder. Det er en livstilsændring der skal til her. Ingen tvivl om det.

For en måneds tid siden blev jeg præsenteret for Danmarks nye måltidsbar: RATION. Et helt æble, korn, kerner og god smag samlet i en RATION bar. God energi og mæthed i et nemt og lækkert mellemmåltid.

Jeg har prøvet måltidsbarene i den sidste måneds tid. Og har brugt dem både som morgenmad - et mellemmåltid og efter træning. Der er forskellige smage og jeg kan lide dem alle sammen (og jeg er ret kræsen af natur).

Der findes pt. følgende 4 smage: Æble og Kanel, Æble og rabarber, Æble, ingefær og chili samt Æble, rødbede, gulerod og citron.

De har en lille nem størrelse og er lette at have med på farten. Du får med en RATION bar det der svarer til et helt æble, forklædt som æblemos og tørrede æblestykker. De er fyldt med naturlige fibre, frugtsukker og C-vitamin. Du får mindst 8 % hele havrekerner i en RATION, som er godt for fordøjelsen. Ud over fibre fra havrekerner, så får du akacie- og cikoriefibre. En RATION er ikke en proteinbar. En bar indeholder max 200 Kcal og anbefales at indtages sammen med et glas vand.

Prisen for en bar er 25 kr. og kan købes her. Det svarer til hvad en fransk hotdog ca. koster på en tank. Synes at prisen er i den høje ende, men til gengæld kan du bruge baren i stedet for et (mellem)måltid.

Jeg kunne sagtens finde på at bruge RATION, som en del af min nye og sundere livsstil, som jeg har planer om at 2017 skal omhandle.


Hvad er dit nytårsfortsæt?


Kram fra Mammarose Mie og GODT NYTÅR (:

Likes

Comments

Beuaty, Events

#sponsoreret

Så kom kollektionen fra Anna David endelig online på Designers Favorites.

OG jeg har været så heldig, at få lov at udlodde et helt sæt enten fra serien LYSGLIMT eller fra serien TONEFRYD.

Lysglimt var med det samme min favorit - og serien fås i 4 forskellige farver.

Du kan deltage i konkurrencen enten på min Instagram profil mammarose eller på min facebook.

Hvilken er din favorit?

Likes

Comments

Events

I dag var vi til det fineste julehyggearrangement hos Dahl PR i deres showroom i den gamle royale hestestald.

Duften af varm Gløgg og en smilende Marie bød os velkommen. I dagens anledning var der bl.a. fint besøg af sangerinden Anna David, som sammen med Designers Favorites netop har udgivet sin nye smykkeserie "Giv Drømmene Vinger" Fra Designers Favorites & David.

Designers favorites er dansk designede, unikke håndlavede smykker. Alle smykkerne er i 925 Sterling sølv og har et meget eventyrligt look.

Annas Davids serie er meget mere enkelt end den første kollektion, som ses på billederne ovenfor. Jeg har forelsket mig i den fineste simple fingerring med en lille sten, som "kun" kommer til at koste 300 kr. Smykkerne skulle gerne komme online på shoppen i aften d. 12.12.16 - og findes i smykkebutikker rundt omkring i landet fra i morgen på Lucia dag (hvor min egen Anna i øvrigt skal gå Lucia optog).

Udover Anna David, var der også besøg af Ditte Julie fra Den Store Bagedyst, som havde bagt og lavet de fineste kager til os.

http://www.rationworld.comDitte har sammen med Annemette (også fra Den store Bagedyst) udgivet kagebogen "Kagemagi" - som kan købes til kun 200 kr. indtil d. 24. december ved brug af koden KAGEMAGI på webshoppen. Læs mere her.

Der var også besøg af stifterne bag ​RATION og SMART IN THE DARK, som er et bud på Danmarks nye måltidsbar samt reflekser til voksne. To virkelig lækre koncepter, som vi kommer til at kigge nærmere på senere hen.

En dejlig eftermiddag i hyggeligt selskab og fine nye produkter og inspiration. Der kom lige et ekstra julegaveønske på min ønskeseddel i hverttilfælde.


Tak fordi I ville læse med.


Kram Mammarose - Mie

Likes

Comments

Kids, Portraits

På hjørnet af en smuk Allé på Frederiksberg ligger Cam Cams lille butik - som både er showroom, butik og kontor for de fleste af Cam Cams 10 ansatte.

Sara Giese Camre er kvinden bag det smukke minimalistiske børneunivers. På under 5 år har hun skabt et univers der gør, at man nu købe Cam Cams produkter i ca. 32 lande og hos ca. 400 forhandlere. Vi har taget en snak med Sara om hendes fantatiske rejse.

FAKTA OM SARA

Navn: Sara Giese Camre, 39 år gammel

Civilstand: Gift med Robert, som også er partner i firmaet.

Børn: Olivia på 6 år og to bonusbørn Amalie på 11 år og Marcus på 16 år. Lillebror på vej. Engang i januar 2017 forventes hans ankomst.

Uddannelse: Arkitekt

Hvor kom ideen til Cam Cam fra?

Ideen til Cam Cam opstod af Saras egne behov. Hun var ikke helt så begejstret for den stil, som fandtes indenfor børneinteriør på daværende tidspunkt, så hun begyndte at designe og sy sit eget. De boede selv meget minimalistisk og hun ville derfor skabe et børneunivers der passede ind og var pænt at se på - i den allerbedste kvalitet.

Eventyret startede i 2012. De første produkter var sengetøj og stofbleer.

I 2013 fik Cam Cam deres første producent og i dag produceres Cam Cam i 5 lande. Indien, Tyrkiet, Bolivia, Kina og Bangladesh. Sara har selv været rundt og besøge alle fabrikker. Siden hen er der kommet puder, tasker, tæpper, håndklæder og også tøj ind i sortimentet. Få overblikket over alle de fine produkter her. Cam Cams produkter er GOTs certificeret. GOTS omfatter uafhængig certificering af hele forsyningskæden.

GOTS kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion til den endelige forbruger.

Hvor kommer navnet Cam Cam fra?

Med det franske efternavn Camre, så er det ikke så svært at gætte hvorfra navnet stammer. Navnet måtte gerne have en lidt legende og barnlig klang. Og det synes vi da i den grad af navnet Cam Cam lever op til. Samtidig er det tidsløst. Sara er meget inspireret af Fransk design.

Hvornår vidste du, at Cam Cam var blevet en succes?

Det var faktisk først i slutningen af 2014, at Sara vidste at Cam Cam var kommet for at blive. Og flere gange undervejs har hun haft lyst til at kaste "sengetøjet" i ringet. Det var også først i 2014 at hun begyndte at ansætte folk - indtil da stod hun alene med det hele - og et fuldtidsjob ved siden af. Hun lånte et mindre pengebeløb af sin onkel for at komme i gang og hun havde flere søvnløse nætter over, hvad det nu var hun havde fået sat i gang. Det viste sig dog at være helt uden grund.

Da først Illums bolighus tog Cam Cam ind på hylderne, så tænkte Sara, at NU måtte det da være noget, som mødrene derude rigtig godt kunne lide - og det havde hun ganske ret i.

I hvor mange lande kan man købe Cam Cam?

I dag kan man som nævnt tidligere købe Cam Cams produkter i ca. 32 lande. Primært Vest-Europa, Australien, Dubai, Singapore, Japan, Hongkong, USA med flere.

Hvordan finder Cam Cam på nye produkter?

Sara designer alle sine produkter selv og har også en designer ansat til at hjælpe. Det er delt lidt op i Nice to have (pynt mv) og Need to have (basis ting) og det er faktisk ret forskelligt, hvad der er nice to have og need to have på tværs af landegrænser.

Som noget helt nyt lancerer Cam Cam deres møbelserie og første skud på stammen er den fineste lille dukkeseng, som havner i butikkerne i løbet af december måned. (billedet er venligst lånt fra Cam Cams instagramprofil ).

Bedste Cam Cam historier set med dine øje?

Sara fortæller om en rigtig sød historie, da hun i starten selv sad og fyldte krøgerkugler i hendes sættestole, da hun skulle være 100% sikker på, at de ikke var fyldt med giftstoffer og andet stads. Pludselig fik hun en ordre på 50 sækkestole til en butikskæde i Norge og hun havde derfor hele lejligheden fyldt med sækkestole og krøgerkugler udover det hele. Men de blev fyldt og afsted kom sækkestolene og Sara var sikker på, at de levede op til den høje kvalitet som hun ønskede.

Sara fortæller også om sit første messebesøg på Formland i 2013. Hun havde fået en stand mellem nøgleringe og fake starinlys. Det var ikke en stor succes, men hun ELSKEDE det og var helt høj over oplevelsen. Året efter deltog hun på CIFF kids og herefter tog det fart.

Hvor er Cam Cam om 5 år?

Der vil helt sikkert være mere eksport og flere ansatte - USA er det helt store mål. Derudover lanceres møbler til børneværelset.

Cam Cam og familien

Sara fortæller, at det var svært i starten, hvor manden også havde sit eget firma, hun havde fuldtidsjob og de havde også en lille datter, som de skulle tage sig af. Men efter at manden er kommet ind i firmaet er der kommet en meget bedre balance og Cam Cam er en integreret del af hverdagen. (familiebilledet er venligst lånt fra Cam Cams Instagramprofil) .

Cam Cam huset

Cam Cam den lille butik/showroom/kontor på Frederiksberg og et stort lager i Jylland.

Vi er taknemmelige for, at Sara ville dele sin historie med os. Glæder os til at følge med fremover og ønsker hende og familien held og lykke med lillebrors ankomst.


Håber at I har nydt at læse med. Vi glæder os allerede til at dele det næste portræt med jer.


Kram Mammarose

Mie og Charlotte

Likes

Comments

Daily

(Indlægget indeholder aff.links)

ALLE GÅR I SORT PÅ FREDAG! Og det er en jungle. Jeg har forsøgt at samle lidt af de butikker, som jeg i hverttilfælde selv lige skal ind og tjekke ud på fredag.

KATEGORI BOLIG

BEKKO.DK - OP TIL 50%

KITCHENONE.COM - OP TIl 70%

KopK.dk - MELLEM 20-50%

LAMPEMESTEREN.DK - 20% med koden blackdk

LIVINGSHOP.DK - OP TIl 50% i TILBUDSKATEGORIEN

LUXOLIVING.DK - OP TIL 50%

MANOSTILES.DK - OP TIL 50% i udsalgskategorien

SKOUSEN.DK - 30% på ALT i butikken

TRENDYLIVING.DK - OP TIL 50%

UNOLIVING.DK - OP TIL 70%

KATEGORI BØRN

KIDS-WORLD.DK - OP TIL 70%

BØRNENES KARTEL - OP TIL 50%

GROWINGFEET.DK - OP TIL 50%

ONLY4KIDS.DK - OP TIL 50%

PIXIZOO.DK - OP TIL 70%

OVELLIE.DK - 15% på ALT

PARCELLET.DK - OP TIL 50%

BUKSETROLDEN.DK - OP TIl 70%

NETGIRAFFEN.DK - OP TIL 70%

BABYFRYD.DK - OP TIL 50%

God shoppelyst (:


Jeg har allerede købt denne lampe hos Bekko.dk. En Pineapple small pendel fra Dyberg Larsen - normalpris 1.999 kr. - min pris 999 kr. (det er da værd at tage med, når man nu lige stod og manglede en ny lampe til over spisebordet i vores nye hjem).

Likes

Comments

Events, Kids
#sponsored by LEGO

Hjemme hos os er ungerne i fuld gang med at teste LEGO City og LEGO Friends i samarbejde med LEGO og testfamilien.dk, som er to af årets julefavoritter iflg. LEGO.

Der er udvalgt særlige julefavoritter fra LEGO i 2016.

Inden for DUPLO LEGO (2-5 år) er det Verden Rundt. "Det helt specielle LEGO® DUPLO® Verden rundt-sæt giver dig mulighed for at lege med alverdens forskellige dyr! De små opdagelsesrejsende kan rejse fra sted til sted i båd eller fly og lære om de forskellige dyr og deres levesteder. Sættet indeholder fem LEGO® DUPLO® figurer og 17 dyr fra hele verden, bl.a. en hval med en mund, der kan åbnes."

Inden for LEGO Friends (6-12 år) er det Heartlake rideklub. "Brug hesterotunden til at varme hestene op, og træn derefter spring – du kan også hæve barren, når du er blevet god til det. Plej hestene, og klæd om i omklædningsrummet. Efter konkurrencen kan du lægge hestene til ro og hygge dig lidt med Mia og Stephanie i rideklubbens cafeteria, før I går i seng på loftet – i morgen skal I tidligt op!"

Inden for LEGO CITY (6-12 år) er det Brandstationen. "Hjælp brandmændene med at fylde lastbilen og helikopteren med udstyr! Det er frokosttid, så glid ned ad brandmandsstangen, og snup en hotdog i pølsevognen. På vejen kan du give hunden et kødben. Åh nej, pølsevognen brænder! Træk brandslangen ud, og brug knopskyderen til at slukke flammerne og redde pølserne!"

Til de større børn er der LEGO CREATOR (9-14 år) Feriestunder. "Nyd rejselivets glæder med dette fantastiske LEGO® Creator 3 i 1-sæt med en supersej autocamper fyldt med alt til den perfekte ferie, bl.a. en luksuriøs indretning med toilet, foldeseng, køkken, sofa og tv. Tag foldebordet og stolene ned fra autocamperens tag, træk markisen ud, og nyd en hyggelig grillaften. Tag derefter motorbåden ud på en tur, hold udkig efter bjørnen, eller kig på kortet for at planlægge din næste rejse i den skønne autocamper! Ombyg sættet for at lave et perfekt sommerhus eller en fantastisk yacht."

KONKURRENCE

EN af de 4 overfor nævnte julefavoritter kan blive en ekstra julegave til et barn du kender. ALT du skal gøre er, at deltage her på bloggen eller på Facebook Mammarose.com. På Bloggen deltager du ved at skrive en kommentar med hvilken af de fire favoritter, du ønsker dig. Deltager du ligeledes på Facebook har du to lodder i puljen. Der findes én vinder på fredag d. 25/11-2016. Konkurrencen er ikke sponsoreret af Facebook men afholdes i samarbejde med LEGO.

Likes

Comments

Daily, Kids

Jeg elsker julen - men puha, hvor jeg synes at det starter tidligere og tidligere... Og HVORFOR er det lige at ungerne skal have ikke 1 - ikke 2 - ikke 3 - nej endnu flere julekalendre der skal åbnes hver morgen i december måned. Det er da hyggeligt - men ville én ikke være nok?

Og ja, så har vi allerede anskaffet os de første tre. En fra kinder - en af de billige tyske (gave fra faster), kinderkalenderen købte vi på en Tysklandstur for nogle uger siden - men den eneste kalender ungerne faktisk har ønsket sig er den fra LEGO. Så da der var 30% på alt legetøj i Føtex i weekenden, så slog mor her til.

Jeg vil gøre alt for at de ikke får flere af den slags ind af døren i år. Adventspakker får de altid af farmor og farfar og også gerne de to der vises på tv. Vi har faktisk aldrig selv købt hverken pakkekalender eller adventskalender til ungerne, da de får så rigeligt i forvejen.

Kunne være sjovt at høre om hvad jeres 'regler' er for den slags?

Anna var glad bare for LEGO Friends julekalenderen. Så næste år kan det være at hun skal nøjes med én. Buller vil også gerne have en ser det ud til... (:


Jeg får altid selv en skrabekalender af min far. Men har aldrig vundet noget. Men synes at det er hyggeligt at han husker det hvert år.

Nå, men det var bare lidt tanker herfra.

Tak fordi du læste med.

Kram fra Mammarose Mie

P.S. Håber at I vil smide en kommentar om jeres traditioner hvad angår julekalendre, pakkekalendre og adventskalendre.

Likes

Comments