Portraits

Sødeste Tine bag bloggen Instabarn har givet mig en udfordring, det samme har søde Charlotte bag bloggen Skalotte. De har det tilfælles at de begge har hvert et skønt drengebarn - som også begge er 1 år i skrivende stund - og Charlotte har en lillebror gemt i maven. (jeg smider lidt billeder ind undervejs, da jeg selv hader at læse alt for lange blogindlæg uden billeder.). Så her har I Oliver (Tines søn) og Martin (Charlottes søn).

SVAR PÅ EN HEL MASSE SPØRGSMÅL - HERE WE GO

Tine har sendt god "blogger karma" efter mig (tak for det), ved at nominere mig til at besvare 11 spørgsmål og Charlotte har indstillet mig til en Liebsteraward, som er lidt det samme blot nogle lidt andre spørgsmål. Jeg vil slå to fluer med et SMÆK og besvare dem alle her. Så vil jeg nævne et par af de bloggere, som jeg selv elsker at læse og sende stafetten videre og håbe at nogen måske har lyst til at lege med. Dem jeg nominerer er altså bloggere, som jeg synes fortjener lidt anerkendelse ὉὉDet er sådan en rigtig feelgood-spred-god- karma-tingest og den vil jeg rigtig gerne være med på!

Starter med de 11 spørgsmål fra søde Tine


Hvordan falder du bedst i søvn?

Det er ret nemt for har ALTID haft et godt sovehjerte og har ingen sære ritualer før jeg kan falde i søvn. Jeg slukker blot lyset i soveværelset, hopper under dynen - bruger gerne fra 5 min. - 2 timer på min telefon (ok, jeg tager det med sære vaner i mig igen) - og når jeg lægger telefonen fra mig, så går jeg ud som et lys. Min mand arbejder nat, så har ofte dobbeltsengen for mig selv  (når jeg går i seng, men når jeg vågner ligger der gerne 2 børn - måske en mand og i værste tilfælde også en hund i sengen - selvom jeg IKKE vil have ham der op - altså hunden).


Foretrækker du at ringe eller skrive?

Jeg foretrækker faktisk at ringe, selvom det ofte bliver til at skrive. Tiden gør, at det nogengange er nemmere med en hurtig SMS end en telefonsamtale, som jeg normalt ikke kan holde under en halv time (det er noget jeg har arvet fra min mor og moster).


Hvornår føler du dig mest sårbar?

Puha, den er svær. Men når det har noget med mine børn at gøre eller når jeg mister kontrollen over mig selv, så er jeg utrolig sårbar.


Hvad er, i følge dig, det mest overvurderede?

Hihi - det er nogle svære spørgsmål Tine. Det er der RIGTIG mange ting der er. Det må være noget med mad - jeg er MEGET kræsen - så sådan noget som myrer der skulle være lækkert at spise - det må være det mest overvurderede jeg lige kan komme i tanke om - ellers tak siger jeg.


Hvor burde alle mennesker tage hen?

Der er faktisk mange steder. Men en af mine absolut favoritoplevelser var, da jeg var i New York i 2008, da jeg ventede Anna. Det er svært, kun at nævne ét sted. Men det står for mig som én af de største rejseoplevelser jeg nogensinde har haft. Der er mange steder, som jeg godt kunne tænke mig at rejse til, men som jeg endnu ikke har fået opfyldt endnu.


Hvad spiser du alt for meget af?

Søde sager - chokolade og flødeboller.


Hvad drikker du alt for lidt af?

Vand - meget enkelt spørgsmål.


Hvem ville du helst have som bordherre?

Det kan desværre ikke lade sig gøre - men ville allerhelst have min storebror Brian som bordherre. Desværre mistede jeg ham tilbage i 1995 - men ville bytte ALLE andre bordherrer til fordel for blot en enkelt aften i hans selskab.


Hvad undrer folk sig over når de møder dig?

Det ved jeg ikke - måske min højde (eller mangel på samme). 158 cm siger mit pas - men det var med Buffalo støvler på (:


Hvad er det særeste du ejer?

Det ved jeg sgu ikke. Nogen vil måske mene mine blokfløjter, som jeg har gemt fra den gang jeg var i Blokband i folkeskolen. Spillede faktisk blokfløjte i 10 år sådan ca. og har endda været med på et par cd'er - hihi.


Forsætter med spørgsmålene fra den søde Charlotte.

Hvad får du ud af at blogge?

På min personlige blog er målet, at jeg får mig et frirum til at skrive om ALT mellem himmel og jord. Jeg oplever utrolig mange ting via min blog testfamilien.dk, og har ofte manglet et sted til at skrive om de oplevelser jeg får derigennem. Derudover er det en form for dagbog for mig. Synes at det kan være en form for terapi, at få skrevet tingene ned og det kan være sjovt at kigge tilbage på.


Arbejder du med det, du drømmer om?

Det er svært at sige. Jeg har mange drømme - hvem har ikke det? Men jeg arbejder med det jeg kan og er god til og er rigtig glad for mit arbejde. Det er det vigtigste for mig.


Hvad er det sjoveste/mest ærgerlige job, du nogensinde har haft?

Hjalp engang en veninde med at sætte små plastikdimser på ledninger der skulle bruges til hospitalsudstyr - det gav godt husker jeg, men var dødsygt. Min korteste ansættelse var hos bageren i Kvickly, der var jeg vist kun en enkelt gang - det var ikke noget for mig. Har gået med aviser og haft det fedeste fritidsjob i badmintonshallens cafeteria fra jeg var 13-18 år - elskede det.  Har også været cheerleader for både AB og Brøndby - det var også super sjovt. Da jeg startede som revisorelev og blev genkendt af mine kollegaer, fordi de havde set mig på Brøndby stadion, så stoppede jeg. Der var noget der ikke rigtig hang sammen der - hehe.


Hvilket årti hører du i virkeligheden til i – hvorfor?

Elskede 90'erne. Ung og uden bekymringer. Men hører til hvor jeg er nu - man tilpasser sig jo, og forsøger at følge med tiden.


Hvor går din næste ferie til – hvorfor?

Den går til Hamborg i næste uge med et dejligt vennepar. Fordi vi trænger til at hive stikket et par dage og så er det UDEN børn.


Børn – ja eller nej? Og hvornår fandt du ud af, hvad du ville/vil?

Ja - det har jeg altid vidst at jeg ville. Som Rasmus Seebach synger - så må meningen med livet, være at give det videre.


Hvem af gutterne fra Beverly er du mest til – hvorfor?

Det har svinget fra Brandon til Dylan og til sidst David.


Byliv eller landliv – hvorfor?

Landliv. Har prøvet begge dele og elsker begge dele. Men nu hvor jeg er blevet lidt ældre og har fået familie, så elsker jeg roen og naturen, som landlivet giver en.

img_3137


Hvad laver du, når du skal slappe af?

Jeg ELSKER at tage i spaen med enten min gode veninde eller ungerne. Har abonnement og kommer der gerne mindst en gang om ugen.


Flødeskum eller guf på din isvaffel?

Ingen af delene. Rigtig kedeligt - jeg er faktisk mest til en helt almindelig softice - måske med drys.


Hvad ville du sige til din bedste veninde, hvis hun stod i den situation, du står i nu? (Du må selv om, hvad for “en situation”, det kan være noget tungt eller fx bare om valget af vinterstøvler)

Jeg ville sige - tag lige tøjet af inden du lægger dig til at sove. For det bliver så varmt i løbet af natten med tøjet på. (ligger i skrivende stund med alt mit tøj på under dynen og færdiggør mit indlæg, da det var så pissekoldt at sidde ude ved bordet).


Så er det jeg skal nominere nogle nye bloggere og komme med 11 nye spørgsmål.

Jeg har et par blogge som jeg følger næsten dagligt. Hvis nogen af dem skulle tage imod min nominering, ville jeg blive beæret og meget overrasket, da de hører til i blandt nogen af de dygtigste og bedste bloggere i Danmark. Men det holder mig ikke tilbage for at nævne dem her. Jeg læser næsten dagligt bloggen fra Mascha Vang (er imponeret over hvor dygtig en forretningskvinde hun er og så er det bare drønhyggeligt at følge med i hendes spændende hverdag), Cana Buttenschøn (forstår at skrive nogle indlæg, som man bare lige bliver nødt til at læse - og så er jeg meget fascineret over hendes forelskelse i manden Thomas, og så har de, de to lækreste unger), Nutidensmor (som ellers ofte har været efter vores tests, men jeg nyder at følge hendes univers, da hun altid skriver super underholdende og ofte sarkastiske indlæg og på det sidste også ret alvorlige indlæg) - disse tre blogge er nogen som jeg vil anbefale til hver en tid. Og det kunne da være super fedt, hvis de ville svare på mine spørgsmål og måske sende stafetten videre.

Der er mange flere bloggere, som jeg elsker at følge. Selvfølgelig Fartilfirepiger (som er den eneste mandlige mommyblogger jeg kender, som altid er sød og ærlig og har de skønneste 4 søde piger og en fantastisk kone). Signe fra Copenhagenkiddo, som jeg for mange år siden mødte til en fødselsdag hos en af vores fælles veninder, og som jeg har mødt til en del blogevents efterfølgende. Hun har tre skønne børn og jeg synes at det er super hyggeligt at følge med på sidelinien i deres københavnerliv og deres lille kolonihave. Af mine "egne"- som jeg kender ret godt, er der Drengemor.dk, som blogger om livet som mor til tre skønne drenge og som jeg har haft fornøjelsen af, at møde flere gange irl. Derudover er der Divaenogdenlille, som driver en blog om at være mor til to piger (og nu også en dreng), om mode og andre tøseting. Lallehv, som er en af de sejeste kvinder jeg kender, hun driver sin egen frisørsalon i "privaten" og har de to skønneste piger. Derudover er der mine to blogdronninger Kreapernille og Sabinasverden, der bare begge er sådan nogle super dejlige og dygtige kvinder, som jeg virkelig beundrer for deres fantastiske arbejde. De to kvinder får begge et helt blogindlæg hos mig i nærmeste fremtid, da de bare er SÅ inspirerende at følge.


Så jeg sender god bloggerkarma videre til følgende 10 bloggere Mascha VangCana ButtenschønNutidensmorFartilfirepigerCopenhagenkiddoDrengemor.dkDivaenogdenlilleLallehvKreapernille og Sabinasverden.

Håber at I måske har lyst til at lege med og sende stafetten videre (og hvis ikke, så er anbefalingen i hverttilfælde givet videre til læserne af dette indlæg) - her kommer mine 11 spørgsmål:

 1. Hvor lang tid bruger du på at blogge (om ugen)?
 2. Hvor længe har din blog eksisteret og hvorfor oprettede du i sin tid din blog?
 3. Hvad er den vildeste oplevelse du har oplevet, som følge af, at du blogger?
 4. Hvad er din dårligste vane?
 5. Hvad er din livret?
 6. Yndlingsbeskæftigelse?
 7. Hvis du vandt 1 mio. kr., hvad ville du så bruge den på?
 8. Har I regler hjemme hos jer, omkring digitale medier (ipads, telefoner, pc'er mv.?)
 9. Hvad ønsker du dig i julegave?
 10. Nævn et møde med en person, som har gjort indtryk på dig (det kan være en kendt eller blot en, som har gjort stort indtryk på dig).
 11. Kunne du tænke dig at få flere børn?

Til jer der stadig er her - tak fordi I læste med.

Kram fra Mie


 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Events

En dejlig sommerdag i september, blev brugt til en impulsiv tur til Zoologisk have i København.

En trækvogn er ALTID et hit - første gang i zoo UDEN klapvogn.

Sidst jeg var i Zoo var med min mor, hendes mand + Thomas og ungerne - det må have været i 2013. Havde en tradition med min mor om at tage i Zoo hvert år siden Anna blev født - det er simpelthen det hyggeligste sted. Sidste tur min mor var med, sad hun i kørestol og havde iltapparat med (har ikke kunne finde billeder fra den tur) og selvom jeg nok godt vidste at det ville blive den sidste tur, så søgte jeg om en forkælelsestur til hende, hvor man kunne indstille et familiemedlem der fortjente lidt ekstra forkælelse op til jul. Hun var heldig at få tilsendt et gavekort på en familietur til Zoo - men vi kom desværre aldrig afsted sammen. Da hun lå på hospice gav hun mig gavekortet og sagde at jeg skulle bruge det sammen med familien. Det er nu 2,5 år siden og først NU fik vi brugt det - og det var altså med lidt blandede følelser at gå derinde igen UDEN hende - og kan også mærke at jeg helt sidder og får tårer i øjnene når jeg skriver det nu. Så tak mormor, for en dejlig tur i Zoo. Vi har haft den bedste dag. Har fundet billeder fra en tur i oktober 2012 og i august 2009, hvor mormor og Bibar (som ungerne kalder deres bonusbedstefar) var med.

Zoo september 2016
Zoo August 2009 (Anna i den blå klapvogn + mormor og Bibar)

Turen starter for os altid med en tur ved bavianerne, med de grimme røde numser. Anna var straks på vej op på kanten. Har altid synes at den kant var liiiidt farlig, da det er meget fristende for de små at komme helt tæt på aberne.

Zoo september 2016
Zoo oktober 2012

Da vi havde været ved aberne, gik vi ind og kiggede på isbjørne. Der er virkelig sket noget siden den arktiske ring åbnede i 2013. Isbjørne har altid været meget fasinerende - men nu at kunne se dem svømme under vandet - er virkelig en fantastisk oplevelse.

Zoo august 2012 (Anna på armen af Bibar)
Zoo oktober 2012 (Anna, Magnus på armen af mormor)

Der er VIRKELIG sket noget med Isbjørnenes faciliteter. En flot gave der har kostet 150 mio. kr. fra A.P Møller. Her fra vores tur i dag.
Vi skyndte os forbi legepladsen, som egentlig var det eneste sted med mange mennesker (børn) og ungerne opdagede det heldigvis ikke. Anna havde lige fået den tossede ide, at hun skulle spille pokemon go - så vi mistede hendes selskab på noget af turen, indtil telefonen heldigvis løb tør for strøm.

Magnus står på et ben - ligesom storken.
Helt tæt på girafferne.

Vi kom selvfølgelig forbi endnu en legeplads - og her skulle drengene selvfølgelig have lov at lege.

Magnus er meget betaget af den lille tigerunge.
Far viser hvordan man kommer til tops.

Pingvinerne og søløverne er også altid et hit. Vi var så heldige at komme forbi, netop som søløverne skulle trænes.

Anna kigger på pingviner i august 2009
IMG_2148
Anna kigger på pingviner i september 2016
Søløverne september 2016

Vi gik også ind i det tropiske land, med skildpadder, frøer og sommerfugle og en masse andre smukke dyr. Vi var så heldige at dyrepasseren lige skulle lukke nogle sommerfugle ud og flyve for første gang. Denne sommerfugls første stop blev altså på Magnus' kasket. En spændende oplevelse.

Magnus med en sommerfugl på allertætteste hold.

Til sidst skulle vi selvfølgelig slutte dagens af med en is. Spanskrør med softice og chokoladesauce. De ligger godt i maven, skal jeg hilse og sige - men MUMS det var lækkert. En tur i Zoo-butikken blev det også til - de havde faktisk udsalg på lækkert mærketøj til ungerne, så der røg lidt med hjem i posen, da resten af gavekortet kunne bruges i den butik også.
En HEL fantastisk dag - med gode gamle minder og nye minder skabt. Ærgerligt at man bor så langt væk fra Zoo, for ellers ville det helt sikkert have været et sted vi kom meget oftere.

En dagligdag hos os - som endte med at blive en dag fyldt med nye oplevelser.

Kram fra Mamma Rose Mie

Likes

Comments

Guests

fullsizerender-165

Af gæsteblogger Charlotte

"Mine hverdage er altid travle, nogle gange så travle, at jeg ikke når at stoppe op og nyde de ting som har betydning."

"Den her fredag var anderledes. Det er ingen hemmelighed, at den offentlige sektor kan være ret hektisk tit og ofte. Men den her fredag var vi bemandet med en ekstra mand, det var super dejligt, og jeg kan huske at min leder fortæller at vi ikke skulle aflyse vores ekstra mand fordi vi havde fortjent en rolig nat (jeg abejder om natten)"
"Min nat skulle vise sig at blive alt andet end rolig.!"

"Jeg forlader mit mødested ved midnats tid, klar til at give de mennesker jeg arbejder med tryghed om natten. Jeg kører i min bil bagved to unge mennesker, som jeg tænker har været i højt humør og glade da de tilsyneladende skulle til fest længere oppe ad vejen."

"I en anden bil længere nede ad vejen sidder et ældre ægtepar, som har været ud og nyde deres aften med god mad og en koncert."

"Da deres vej krydses på den mørkt belagte landevej hører jeg braget!".

"Jeg kører i min bil bagved og ser det hele ske, bilerne bliver kastet rundt og ender begge i grøften, jeg følte det hele gik i slowmotion, mine eneste ord var kun FUCK FUCK FUCK."

"Jeg får i lynets hast parkeret bilen i den ene vejbane, jeg skynder mig ud af bilen, jeg prøver nytteløst at vinke hele 3 biler ind for at hjælpe mig, men de vælger at køre videre. Jeg er simpelthen MÅLLØS! Her står jeg på en mørk landevej helt alene med to biler der er forulykket ned i dyb grøft. Min adrenalin pumper rundt i kroppen, jeg begynder at råbe ind til den ene bil med de to unge mennesker, om hvor mange de er i bilen og om alle er ved bevidsthed. Heldigvis var de okay, og kunne selv komme ud af bilen".

"Jeg skynder mig over til den anden bil med alarmcentralen i mobilen, som jeg måtte holde med skulderen samtidig med, at jeg stillede det samme spørgsmål til det ældre par. Den ældre kvinde virker meget chokeret og kunne ikke komme ud af bilen, samtidig med at hun har nakke smerter. Hun får dog pludselig hevet sig ud af bilen, inden jeg når ind i bilen for at stabilisere hende".,

"Vi kommer op på vejen og jeg måtte stabilisere hende deroppe."

"Huset hvor de unge mennesker skulle ha været til fest ligger lige ved uheldsstedet, og det begynder at vælte ud med mennesker. Det hele virker  SÅ kaotisk og jeg har svært ved at bibeholde mit overblik. Heldigvis kommer der langt om længe en anden bilist mig til undsætning og lidt efter kommer ambulance og politi til stedet, den ældre kvinde kommer godt afsted på sygehuset og hendes mand var dybt taknemlig over min hjælp."

"Resten af natten brugte jeg meget tid på at reflektere over det der var sket, jeg tænkte meget på om jeg havde gjort det jeg kunne samtidig med om jeg kunne ha gjort noget anderledes."
"Jeg er efterfølgende blevet ringet op af min leder fordi det ældre par gerne ville mødes mig for at takke mig."

Mit liv er blevet sat i perspektiv.

"Hvad er værd at kæmpe for og hvad er ikke?"
"Vi kan have haft den hyggeligste dag med vores partner, eller være på vej til en fed fest med en god ven - men på et split sekund kan det hele blive revet fra os."
"Jeg har set nogle sider af mig selv, som jeg slet ikke vidste at jeg havde. Jeg tænker meget på at leve i nuet og huske at stoppe op og nyde hvert sekund jeg får."

"Jeg vil kke prøve at ændre på noget, som jeg ved jeg ikke kan ændre på alligevel og jeg vil ikke prøve at være en del af noget som jeg ikke er. Livet er kort. Din lille hjælpende hånd kan betyde alt i den andens."

Tak fordi du læste med.

Kram Charlotte

Likes

Comments

Beuaty

I sidste uge var vi afsted til PR-event i forbindelse med lanceringen af MY MOMENTS BY MATAS. Lanceringen blev afholdt i de smukkeste rammer på NIMB i København.

img_3467

img_3468

img_3470

MY MOMENTS serien består af 13 plejeprodukter fordelt på hhv.

REFRESHING - Kropsplejeserie

RELAXING - Kropsplejeserie

FACE CARE - Ansigtspleje

Serien kan siges at være Matas' bud på en luksus serie, der skiller sig ud i form af den eksklusive og smukke emballage og de luksuriøse konsistenser og aktive formuleringer, baseret på rigt plejende ingredienser fra naturen, hvoraf en stor del er høstet i Skandinavien.

Serien er produceret i Danmark og indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, blomster samt olier fra raps og hvedekim - flere af dem er økologiske. Serien er selvfølgelig også uden de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer, samt fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener.

MY MOMENTS vil være at finde i alle Matas butikkerne fra uge 44, 2016.

Vi fik lov til selv at dufte og røre og fik et lille udvalg med hjem fra de forskellige serier.

fullsizerender

img_3532

Navnet MY MOMENTS er meget sigende, da det er skønt at hive en halv time ud af kalenderen - evt. med et varmt karbad og give sig selv tid til forkælelse - så det gjorde jeg, og det er ikke sidste gang.

img_3574

Prøvede følgende produkter:

HELPING HAND CREAM, 75 ml. vejl. udsalgspris 99 kr. 

En håndcreme, der trænger hurtigt ind uden af fedte. Gør hænderne bløde og smidige. Genial til håndtasken især til kolde efterårs og vinterdage, hvor hænderne har en tendens til at sprække lidt.

img_3510

FACE CARE 

CLARIFYTING DEEL CLEANSING COAL MASK, 75 ml. vejl. udsalgspris 125 kr. 

En dybderensende maske med kul, der renser huden for urenheder og samtidig plejer og nærer.

img_3511

img_3577

RICH HYDRATING FACE CREAM, 50 ml. vejl. udsalgspris 199 kr. 

En nærende og fugtgivende creme, der modvirker ældningstegn (JA TAK), beskytter mod ydre påvirkninger og beroliger stresset hud. Kan anvendes både dag og nat.

img_3513

RELAXING BODY CARE

NO STRESS SHOWER GEL, 240 ml. vejl. udsalgspris 99 kr. 

En blid showergel, der indhyller kroppen i luksuriøs skum.

img_3516

MINDFUL DELUXE BODY OIL, 100 ml. vejl. udsalgspris 159 kr. 

En blød og luksuriøs olie med anti-aging egenskaber, der forkæler huden.

img_3509

Jeg kan lynhurtigt sige, at jeg er fan. Dejligt med en ny lækker serie fra Matas. Det bliver absolut ikke de sidste produkter jeg skal have der fra. Jeg er særligt fan af Faceserien, som udover de ting jeg har testet også indeholder en cleansing foam, en face scrub mask og en boosting vitamin gel mask.

De testede produkter var en PR-gave vi modtog til lanceringseventet af MY MOMENTS BY MATAS.

Likes

Comments

Kids

En hyldest til min smukke og fantastiske veninde Annamaria Anhalt.

Jeg kender en SKØN kvinde. Hun hedder Annamaria Anhalt og er netop fyldt 40 år (ja, undskyld smukke, men hvilken smuk 40-årig af slagsen). Kunne skrive stolper op og stolper ned omkring hvorfor hun er SÅ fantastisk. Hun er en SKØN mor, kone og veninde - derudover er hun kunstner med stort K og hun udtrykker sig med sine smukke billeder og hendes skønne musik.

I løbet af de sidste par år, har mine to guldklumper været så heldige at få lov at være motiv på hendes skønne billeder. Og hun rammer bare plet HVER gang. Ikke nok med at hun er den mest tålmodige fotograf, så er hun bare sindsygt dygtig til børn (og voksne), så de mennesker hun fotograferer føler sig tilpas og naturlige foran hendes linse.

Blot et lille udpluk af de billeder hun har taget af Anna og Magnus i løbet af de sidste par år.

Jeg elsker det naturlige i de billeder hun tager. Så det ikke kun er opstillede billeder med kunstige smil man får frem i billederne.

Kunne blive ved med at liste billeder op af ungerne. Men vil lade det blive ved disse. Jeg vil anbefale at tjekke hendes hjemmeside: www.annamaria.dk, Facebook: https://www.facebook.com/FotografAnnamariaAnhalt og Instagram: www.instagram.com/annamaria_anhalt ud.

Synge kan hun også. Da jeg spurgte om hun ville synge en sang til mine to bedste veninder i anledningen af vores 100 års fødselsdag tidligere på året, så var hun selvfølgelig med på ideen. Et udpluk af sangen kan ses her.

Og her er hun så. Sammen med mig fra en fantastisk dag vi havde sammen i sommers, da vi var til fødselsdag hos en af stjernerne fra Beverly Hills 90210. Tak for dig skønne dejlige Annamaria <3

Likes

Comments