Kids, Portraits

På hjørnet af en smuk Allé på Frederiksberg ligger Cam Cams lille butik - som både er showroom, butik og kontor for de fleste af Cam Cams 10 ansatte.

Sara Giese Camre er kvinden bag det smukke minimalistiske børneunivers. På under 5 år har hun skabt et univers der gør, at man nu købe Cam Cams produkter i ca. 32 lande og hos ca. 400 forhandlere. Vi har taget en snak med Sara om hendes fantatiske rejse.

FAKTA OM SARA

Navn: Sara Giese Camre, 39 år gammel

Civilstand: Gift med Robert, som også er partner i firmaet.

Børn: Olivia på 6 år og to bonusbørn Amalie på 11 år og Marcus på 16 år. Lillebror på vej. Engang i januar 2017 forventes hans ankomst.

Uddannelse: Arkitekt

Hvor kom ideen til Cam Cam fra?

Ideen til Cam Cam opstod af Saras egne behov. Hun var ikke helt så begejstret for den stil, som fandtes indenfor børneinteriør på daværende tidspunkt, så hun begyndte at designe og sy sit eget. De boede selv meget minimalistisk og hun ville derfor skabe et børneunivers der passede ind og var pænt at se på - i den allerbedste kvalitet.

Eventyret startede i 2012. De første produkter var sengetøj og stofbleer.

I 2013 fik Cam Cam deres første producent og i dag produceres Cam Cam i 5 lande. Indien, Tyrkiet, Bolivia, Kina og Bangladesh. Sara har selv været rundt og besøge alle fabrikker. Siden hen er der kommet puder, tasker, tæpper, håndklæder og også tøj ind i sortimentet. Få overblikket over alle de fine produkter her. Cam Cams produkter er GOTs certificeret. GOTS omfatter uafhængig certificering af hele forsyningskæden.

GOTS kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion til den endelige forbruger.

Hvor kommer navnet Cam Cam fra?

Med det franske efternavn Camre, så er det ikke så svært at gætte hvorfra navnet stammer. Navnet måtte gerne have en lidt legende og barnlig klang. Og det synes vi da i den grad af navnet Cam Cam lever op til. Samtidig er det tidsløst. Sara er meget inspireret af Fransk design.

Hvornår vidste du, at Cam Cam var blevet en succes?

Det var faktisk først i slutningen af 2014, at Sara vidste at Cam Cam var kommet for at blive. Og flere gange undervejs har hun haft lyst til at kaste "sengetøjet" i ringet. Det var også først i 2014 at hun begyndte at ansætte folk - indtil da stod hun alene med det hele - og et fuldtidsjob ved siden af. Hun lånte et mindre pengebeløb af sin onkel for at komme i gang og hun havde flere søvnløse nætter over, hvad det nu var hun havde fået sat i gang. Det viste sig dog at være helt uden grund.

Da først Illums bolighus tog Cam Cam ind på hylderne, så tænkte Sara, at NU måtte det da være noget, som mødrene derude rigtig godt kunne lide - og det havde hun ganske ret i.

I hvor mange lande kan man købe Cam Cam?

I dag kan man som nævnt tidligere købe Cam Cams produkter i ca. 32 lande. Primært Vest-Europa, Australien, Dubai, Singapore, Japan, Hongkong, USA med flere.

Hvordan finder Cam Cam på nye produkter?

Sara designer alle sine produkter selv og har også en designer ansat til at hjælpe. Det er delt lidt op i Nice to have (pynt mv) og Need to have (basis ting) og det er faktisk ret forskelligt, hvad der er nice to have og need to have på tværs af landegrænser.

Som noget helt nyt lancerer Cam Cam deres møbelserie og første skud på stammen er den fineste lille dukkeseng, som havner i butikkerne i løbet af december måned. (billedet er venligst lånt fra Cam Cams instagramprofil ).

Bedste Cam Cam historier set med dine øje?

Sara fortæller om en rigtig sød historie, da hun i starten selv sad og fyldte krøgerkugler i hendes sættestole, da hun skulle være 100% sikker på, at de ikke var fyldt med giftstoffer og andet stads. Pludselig fik hun en ordre på 50 sækkestole til en butikskæde i Norge og hun havde derfor hele lejligheden fyldt med sækkestole og krøgerkugler udover det hele. Men de blev fyldt og afsted kom sækkestolene og Sara var sikker på, at de levede op til den høje kvalitet som hun ønskede.

Sara fortæller også om sit første messebesøg på Formland i 2013. Hun havde fået en stand mellem nøgleringe og fake starinlys. Det var ikke en stor succes, men hun ELSKEDE det og var helt høj over oplevelsen. Året efter deltog hun på CIFF kids og herefter tog det fart.

Hvor er Cam Cam om 5 år?

Der vil helt sikkert være mere eksport og flere ansatte - USA er det helt store mål. Derudover lanceres møbler til børneværelset.

Cam Cam og familien

Sara fortæller, at det var svært i starten, hvor manden også havde sit eget firma, hun havde fuldtidsjob og de havde også en lille datter, som de skulle tage sig af. Men efter at manden er kommet ind i firmaet er der kommet en meget bedre balance og Cam Cam er en integreret del af hverdagen. (familiebilledet er venligst lånt fra Cam Cams Instagramprofil) .

Cam Cam huset

Cam Cam den lille butik/showroom/kontor på Frederiksberg og et stort lager i Jylland.

Vi er taknemmelige for, at Sara ville dele sin historie med os. Glæder os til at følge med fremover og ønsker hende og familien held og lykke med lillebrors ankomst.


Håber at I har nydt at læse med. Vi glæder os allerede til at dele det næste portræt med jer.


Kram Mammarose

Mie og Charlotte

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Daily

(Indlægget indeholder aff.links)

ALLE GÅR I SORT PÅ FREDAG! Og det er en jungle. Jeg har forsøgt at samle lidt af de butikker, som jeg i hverttilfælde selv lige skal ind og tjekke ud på fredag.

KATEGORI BOLIG

BEKKO.DK - OP TIL 50%

KITCHENONE.COM - OP TIl 70%

KopK.dk - MELLEM 20-50%

LAMPEMESTEREN.DK - 20% med koden blackdk

LIVINGSHOP.DK - OP TIl 50% i TILBUDSKATEGORIEN

LUXOLIVING.DK - OP TIL 50%

MANOSTILES.DK - OP TIL 50% i udsalgskategorien

SKOUSEN.DK - 30% på ALT i butikken

TRENDYLIVING.DK - OP TIL 50%

UNOLIVING.DK - OP TIL 70%

KATEGORI BØRN

KIDS-WORLD.DK - OP TIL 70%

BØRNENES KARTEL - OP TIL 50%

GROWINGFEET.DK - OP TIL 50%

ONLY4KIDS.DK - OP TIL 50%

PIXIZOO.DK - OP TIL 70%

OVELLIE.DK - 15% på ALT

PARCELLET.DK - OP TIL 50%

BUKSETROLDEN.DK - OP TIl 70%

NETGIRAFFEN.DK - OP TIL 70%

BABYFRYD.DK - OP TIL 50%

God shoppelyst (:


Jeg har allerede købt denne lampe hos Bekko.dk. En Pineapple small pendel fra Dyberg Larsen - normalpris 1.999 kr. - min pris 999 kr. (det er da værd at tage med, når man nu lige stod og manglede en ny lampe til over spisebordet i vores nye hjem).

Likes

Comments

Events, Kids
#sponsored by LEGO

Hjemme hos os er ungerne i fuld gang med at teste LEGO City og LEGO Friends i samarbejde med LEGO og testfamilien.dk, som er to af årets julefavoritter iflg. LEGO.

Der er udvalgt særlige julefavoritter fra LEGO i 2016.

Inden for DUPLO LEGO (2-5 år) er det Verden Rundt. "Det helt specielle LEGO® DUPLO® Verden rundt-sæt giver dig mulighed for at lege med alverdens forskellige dyr! De små opdagelsesrejsende kan rejse fra sted til sted i båd eller fly og lære om de forskellige dyr og deres levesteder. Sættet indeholder fem LEGO® DUPLO® figurer og 17 dyr fra hele verden, bl.a. en hval med en mund, der kan åbnes."

Inden for LEGO Friends (6-12 år) er det Heartlake rideklub. "Brug hesterotunden til at varme hestene op, og træn derefter spring – du kan også hæve barren, når du er blevet god til det. Plej hestene, og klæd om i omklædningsrummet. Efter konkurrencen kan du lægge hestene til ro og hygge dig lidt med Mia og Stephanie i rideklubbens cafeteria, før I går i seng på loftet – i morgen skal I tidligt op!"

Inden for LEGO CITY (6-12 år) er det Brandstationen. "Hjælp brandmændene med at fylde lastbilen og helikopteren med udstyr! Det er frokosttid, så glid ned ad brandmandsstangen, og snup en hotdog i pølsevognen. På vejen kan du give hunden et kødben. Åh nej, pølsevognen brænder! Træk brandslangen ud, og brug knopskyderen til at slukke flammerne og redde pølserne!"

Til de større børn er der LEGO CREATOR (9-14 år) Feriestunder. "Nyd rejselivets glæder med dette fantastiske LEGO® Creator 3 i 1-sæt med en supersej autocamper fyldt med alt til den perfekte ferie, bl.a. en luksuriøs indretning med toilet, foldeseng, køkken, sofa og tv. Tag foldebordet og stolene ned fra autocamperens tag, træk markisen ud, og nyd en hyggelig grillaften. Tag derefter motorbåden ud på en tur, hold udkig efter bjørnen, eller kig på kortet for at planlægge din næste rejse i den skønne autocamper! Ombyg sættet for at lave et perfekt sommerhus eller en fantastisk yacht."

KONKURRENCE

EN af de 4 overfor nævnte julefavoritter kan blive en ekstra julegave til et barn du kender. ALT du skal gøre er, at deltage her på bloggen eller på Facebook Mammarose.com. På Bloggen deltager du ved at skrive en kommentar med hvilken af de fire favoritter, du ønsker dig. Deltager du ligeledes på Facebook har du to lodder i puljen. Der findes én vinder på fredag d. 25/11-2016. Konkurrencen er ikke sponsoreret af Facebook men afholdes i samarbejde med LEGO.

Likes

Comments

Daily, Kids

Jeg elsker julen - men puha, hvor jeg synes at det starter tidligere og tidligere... Og HVORFOR er det lige at ungerne skal have ikke 1 - ikke 2 - ikke 3 - nej endnu flere julekalendre der skal åbnes hver morgen i december måned. Det er da hyggeligt - men ville én ikke være nok?

Og ja, så har vi allerede anskaffet os de første tre. En fra kinder - en af de billige tyske (gave fra faster), kinderkalenderen købte vi på en Tysklandstur for nogle uger siden - men den eneste kalender ungerne faktisk har ønsket sig er den fra LEGO. Så da der var 30% på alt legetøj i Føtex i weekenden, så slog mor her til.

Jeg vil gøre alt for at de ikke får flere af den slags ind af døren i år. Adventspakker får de altid af farmor og farfar og også gerne de to der vises på tv. Vi har faktisk aldrig selv købt hverken pakkekalender eller adventskalender til ungerne, da de får så rigeligt i forvejen.

Kunne være sjovt at høre om hvad jeres 'regler' er for den slags?

Anna var glad bare for LEGO Friends julekalenderen. Så næste år kan det være at hun skal nøjes med én. Buller vil også gerne have en ser det ud til... (:


Jeg får altid selv en skrabekalender af min far. Men har aldrig vundet noget. Men synes at det er hyggeligt at han husker det hvert år.

Nå, men det var bare lidt tanker herfra.

Tak fordi du læste med.

Kram fra Mammarose Mie

P.S. Håber at I vil smide en kommentar om jeres traditioner hvad angår julekalendre, pakkekalendre og adventskalendre.

Likes

Comments

Kids

Vil du og dit barn være med til at støtte Julehjælpen? <3
Fra 15. nov.-16. dec. besøger bObles 10 ØnskeBørn butikker. Tag hinanden i hånden og gå på den lange bObles bane lavet ud af de nye Tumlesten. For hver kilometer, der bliver gået, donerer bObles en gave til Julehjælpen. I vil få et fint diplom som tak <3

Alle der besøger ØnskeBørns butikker med motorikbane i november / december kan gå en tur på Tumlestens-banen og støtte Julehjælpen <3

ØnskeBørn butikker med bane: Aalborg (15. nov.), Randers (18. nov.) Horsens (22. nov.), Vejle (25. nov.), Holstebro (29. nov.), Haderslev (2. dec.), Odense (6. dec.), Rødovre (9. dec.), Fisketorvet (13. dec.), Hillerød (16. dec.).

Alle events er fra kl 15-17. Se mere her: www.facebook.com/bobles/events

Tumlestenene er året motoriske julegave! Du kan bestille Tumlesten på www.bObles.dk. Lav en lang tumlebane, hop fra ø, få massage under fusserne på rundingen, eller balancer på de bevægelige halvcirkler. Der er så mange legemuligheder i de nye sæt. Det er bare om at bruge fantastien og tumle løs <3

I sættet følger 2 store og 4 små Tumlesten. Pris: 349,-. Køb det her: bObles.dk/butik

Rigtig god tumletid og kram fra Mammarose Mie

Se en lille video om støttebegivenhederne her.

Likes

Comments

Daily, Food

I går kastede min veninde Charlotte og jeg os ud i den famøse Instakage. Et par stykker har spurgt om opskriften. Vores var nem - da chokoladekagen bare var en færdigblanding fra AMO. Vil anbefale en lidt mere fyldig og klistret kage, som fx brownies - men kun fantasien sætter grænser.

Derefter bestod vores pynt af jordbær, blåbær, dumle og toffifee.

Som vi pyntede med oppe på kagen. Og voila, en Instakage var klar. Meget nemt og hurtigt - og super lækkert.

Vi kunne IKKE spise op og heller ikke spise aftensmad. Men det er i hvertilfælde ikke sidste gang at vi har lavet en Instakage. Mums.

God weekend derude.

Kram Mammarose

Mie

Likes

Comments

Beuaty, Daily
- Sponsered by Lenuna -

Markedets bedste hud- og skønhedspleje i den fineste kvalitet - det er hvad Leluna har serviceret deres kunder med siden 2009. De forhandler pt. 18 særligt udvalgte brands - deriblandt Eco Masters - som blandt andet har lavet en super smart glattebørste, som Anna og jeg har netop har testet.

Glattebørsten fra Eco Masters er et alternativ til det almindelige glattejern, som de fleste piger og kvinder nok har stiftet bekendtskab med. Dog er det ret hårdt for håret at blive glattet hver dag - se bare hvordan mit hår ser ud på billederne længere nede. Så glæder mig over nu at kunne nøjes med at bruge glattejernet til festbrug og så til daglig klare stylingen med denne smarte glattebørste. For den ER virkelig smart.

Den kommer i den fineste æske. Prisen på 799 kr. gør selvfølgelig også, at der en vis luksus forbundet med produktet.

Lidt teknisk info om glattebørsten

  • Kan bruges til alle hårtyper
  • 100% keramiske varmeplader
  • Glatter også effektivt hårrødderne
  • Automatisk slukning når den ikke bruges
  • Let og ergonomisk
  • Praktisk skift mellem Celsius og Fahrenheit – Tryk blot ”+” & ”-” på samme tid
  • Øjeblikkelig opvarmning: varmes op til 180°C på kun 1 minut.
  • Tilpasset indstilling: 210°C til normalt hår, 230°C til tykt eller bølget hår.

Eco Masters Glattebørste er lavet af keramiske varmeplader. Keramiske varmeplader har iflg. producenten altid været det bedste valg, da der ved brug af disse ikke er fare for at du ødelægger dit hår, da hårglatteren varmer jævnt og ensartet. Den varmer også hurtigt op og giver dit hår et skinnende og sundt udseende.

Da både Anna og jeg har helt glat hår, så kan det hurtigt blive kedeligt og tjavset at se på når det bare hænger låst.

Her ses et før og efter billede af Annas hår. Det er mig der har redt det med glattebørsten - det tog ca. 2 minutter. Men hun kan faktisk godt selv benytte børsten - det gælder dog om at holde tungen lige i munden, da håret bliver glattet med en temperatur på 200 grader.

Det er helt klart nemmere at få et godt resultat, når man gør det på en anden - men sådan er det jo også med almindelige glattejern. Prøvede dog lige hurtigt på mig selv - der er ca. 2 minutter mellem mit før og efter billede - og til daglig brug, så synes jeg faktisk at resultatet er ganske tilfredsstillende. Det bliver i hverttilfælde en del af min faste morgenrutine. Og når jeg ser billederne bliver jeg lige mindet om, at det snart er ved at være tid til at få lysnet bunden - hii. Men det er ikke det vigtige her.

Glattebørsten fra Eco Masters får i hverttilfælde de varmeste anbefalinger med herfra - både fra mor og datter. Der findes også andre produkter fra Eco Masters, som fx. skintonic, ansigtscreme, ansigtsrens og ansigtsmaske. De har også en ansigtsdamper og en dermaroller i deres sortiment. Alt sammen i en fornuftig prisklasse.


Kram fra Mammarose Mie

Likes

Comments

Fredag aften var en spændende aften, for Anna skulle nemlig gå modeshow for anden gang i sit liv. Tror at mor havde flere sommerfugle i maven end hun havde, men hun klarede det bare SÅ fint.

Hun har siden hun var 5 år arbejdet som børnemodel og har prøvet det mange gange efterhånden, men det er altså noget andet, når der sidder en masse mennesker og kigger på en.

Hun skulle gå sammen med søde Joshua, som hun har været på shoot med før, så de kender heldigvis hinanden lidt.

De skulle gå som de allerførste. Og de var bare så gode. Vi mødre gik ud for at kigge med og selvfølgelig lige optage et lille videoklip.

Så skulle der skiftes tøj, så de kunne komme ud igen.

Og så var de klar til anden tur. De havde bare en super fed oplevelse og Anna sagde at det kildede lidt i maven, da hun så hvor mange mennesker der sad, men at det havde været rigtig sjovt.

Og så havde de to unge modeller fri.

Anna gik blandt andet i tøj fra Smallrags, som hun tidligere har været med i et fotoshoot for og i et andet dansk mærke kids up. Slutter lige af med to af mine yndlingsbilleder af de små skønne modeller.Kram fra den stolte mor

mammarose Mie

Likes

Comments

Daily, Home

Hvor meget indflydelse har Instagram egentlig?

Jeg har nu været på Instagram i et par år, og må nok erkende at jeg er en smule 'afhængig'. Ikke kun af at følge med hos en masse skønne profiler og deres hverdag. Men også for at få inspiration. Mange ting har jeg anskaffet mig fordi jeg har set det på Instagram. Jeg troede aldrig at jeg ville give 600 kr for en termokop - og bliver nok heller aldrig en af de store samlede hvad angår det blå guld, som det kaldes.

Men vil dele nogle af mine Instakøb med jer og vise hvad der pt. står øverst på min ønskeseddel, da vi snart skal flytte. Kunne være sjovt at høre om I har det på samme måde og vil meget gerne høre hvad dit/dine seneste Instakøb er.

Instakopperne. Begge er faktisk nogle jeg har fået i gave. Det er de eneste to ting i samlingen og jeg er tosset med dem. Lyngbyskålen er noget jeg selv har købt, netop efter at have set den pryde i rigtig mange hjem derude.

By Klip Klap K3 folden. Et af husets bedste møbler. Har efterhånden en hel del i samlingen, men de er simpelthen så geniale og hele familien (inkl. Buller) elsker madrasserne.

De her to trøjer har jeg ønsket mig længe til A og jeg. Men de blev simpelthen udsolgt med lynets hast alle steder. De er også bare super lækre og kan bruge dem både til hygge brug og til hverdag.

Kubus fra By Lassen. Så simpelt og enkelt - jeg er tosset med dem.

Design letters er også så super fint. De sunde romkugler og også nogen jeg har lært at lave via en opskrift fra Instagram - for mad og træning er også er stor del af det man kan bruge Instagram til. Jeg bruger næsten ikke Facebook mere og Snapchat har jeg aldrig rigtig fået rodet mig ud i - andet end til et par sjove ansigter. Er dog fan af instastories 😍

Frames by Lassen - 2-3 stykker af dem ønsker jeg mig til vores nye hus. Blandt ved at kigge på profilen @julias_verden.

Dette var blot få af mange af de ting, som Instagram har inspireret mig til. Der er endnu flere og der kommer måske i en anden runde.

Hvad er dit bedste Instakøb?

Kunne super godt tænke mig at høre om du har det på samme måde... Hvad bruger på Instagram til? Har det også indflydelse på dig og dine valg.

Håber at I vil smide en kommentar og tak fordi du læste med.

Jeg ligger pt. i sengen og løber pendulfart mellem seng og toilet - Roskildesyge - weeee.. Gå væk..


Tak fordi du læste med.

Kram Mammarose Mie

Likes

Comments

Daily, Kids, Home

Jeg har sammen med ungerne testet lækre uld produkter fra LANAcare. Læs den samlede anmeldelse på testfamilien.dk her.

Sponsored by LANACare

Det må siges at være REN luksus at sove i de lækre uldprodukter fra LANACare. Uld er jo ikke en billig vare, men på den anden side, så har vi nok tidligere haft en tendens til at købe vores dyner herhjemme for billigt, så fyldet efter vask ikke rigtig er så fyldigt, som det var før vask. Og med små børn er det vigtigt, at dyne og pude kan vaskes jævnligt uden at det kan mærkes på kvaliteten.

Vi har også testet de lækre små uldstrømper. De er simpelthen så fine - og lidt anderledes, end hvad man måske normalt er vant til, da de er meget korte i det. Vi er fan af dem herhjemme - og glæder os til de koldevinternætter, hvor de helt sikkert vil komme med på i seng. Produkterne kan købes her.

Hav en rigtig dejlig aften og weekend derude. Tak fordi du ville læse med


Kram Mammarose - Mie

Likes

Comments