Detta underbara lilla barnbarn Milian 💙! I lördags tog vi med honom på promenad !! Han vill inte jätte gärna sitta i vagnen ! Men att promenera med en 80 cm lång bebis som inte riktigt klarar det själv är inte lätt 😳! Men Mats tog hand om honom & jag tog vagnen & fotade våran lilla tur! Det är underbart att få låna våra små ibland & vara med & se hur dom utvecklas ! Det är inte klokt att Milian är 1 år 💙 redan & Charlie är 2 år 💙! I januari blir han storebror & vi får vårt 3:e lilla barnbarn 💗! Längtar 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen!!
Jag har inte bloggat på ett tag, men nu är jag så glad & upprymd att jag fick lusten tillbaka!!
Det tog lite tid & plånboken känns tom !! Men nu kan jag le igen 😊! Inte kul men värt varenda krona 👍🏻! För ett tag sen kraschade det bara till i flera tänder!! Tur att vi har en försäkring som tar den största smällen!! 60 000kr hade inte varit kul att punga ut med 😳!! Det är inte klart ännu & det kommer att kosta många lappar till , men den stora synliga gluggen är nu klar & därför jag ler på alla bilder 😀 !!

Likes

Comments

Känner mig lite nedstämd , som man brukar göra när man har varit med och sagt farväl till någon som betytt mycket i sitt liv ❤️! Gunter var min svärfar i några år. Trots att det var i början sv 80 talet har vi genom alls dessa 30 år haft kontakt ,träffats och grattar varandra . Både Gunter och Majsan har stöttat mig i allt. När jag var ensam mamma tog dom mig under dina vingar och hjälpte mig. Han var en stor man som var med Stena Olsson och startade upp Stena Line och jobbade där i många år som intendent! Han blev 85 år och hade ett långt fint liv med sin Majsan ❤️! Saknar hans skämt och bus 😊 Sov Gott Gunter ❤️

Likes

Comments

I dag fick jag ha min lille Chatlie i ett par rimmar!! Vi började med jordgubbar och banan till mellis! Vi var i affären och handlade och då ville han absolut köpa det! Efter det åkte vi för att titta på Frida dom spelade handboll även i dag! Han hoppade runt och ropade på henne och skrek mål 😀! Så underbart att få "låna" sina små barnbarn så här ibland 💙. Sen åkte vi hem till oss för att laga tacoopaj mm för att bjuda alla våra barn med familjer på Vi träffades oxå för att vinka av Tobias som ska vara ute och tågluffa i en hel månad!! Jag kommer att sakna att inte ha honom med oss denna sommaren 😔! Alltså både en glädje och tårar i dag ❤️!

Likes

Comments

Helt otroligt att det ska ta en sån tid att utreda om/att man är berättigad till pengar från kassa?? Blev arbetslös den 20/5 och anmälde mig samma dag på AF !! Nu ca 11/2 månad senare har dom fortfarande inte utrett detta! Hur tror dom att man ska klara sig? Ska man lägga räkningarna på hög och sluta äta /leva 😔! Som tur är har jag en man som jobbar och på det viset klarat oss. Men tänker på alla dom som står där med en tom plånbok ,hyra mm och sommarlovslediga barn! Ska det vara på det här viset? Dom kan ju bara kolla upp ganska snabbt alla uppgifter på Skatteverket om inkomst,sjukskrivningar och vab mm . Hur svårt kan det va?? Istället för att skicka lappar fram och tillbaka 😔Hur ska man hinna och vara motiverad att söka jobb när man ska sitta i telefonkö för att få alla intyg man behöver och när man tror att nu har dom väl ändå alla? Nej då!! Då fattas det ytterligare ett !! Kanske man kan skriva ner alla dom timmarna som aktivitet på AF som ska in nu senast den 14/6? Nej nu ska jag sluta gnälla och söka nåt ner jobb innan månadens slut!! Ha en fin dag alla ☀️!

Likes

Comments

Fy sjutton att det kan göra så ont!! Råkade bita sönder två tänder när jag åt choklad med nötter i!! Det är inte bara det att det gör ont som F.A.N det kostar oxå mer än det smakar !! I går började jag med att dra ut en halv tand för att sen göra en brygga !! Det var ingen skön upplevelse vill jag lova! När tandläkaren skulle bedöva sa hon att jag kan känna en obehaglig känsla som om att jag ska kvävas 😳! Och det kände jag kan man säga trodde jag skulle dö!! Så till er alla som slarvar med tandborstningen när ni är unga vill jag säga BORSTA och sköt ers tänder för det är varken trevligt för plånboken eller er att ligga där i stolen och pinas 😔! Mår lite bättre efter en STOR whiskey !!

Likes

Comments

I går var vi hembjudna till min syster och hennes dotter på lunch och lite bad i poolen ! Mat och fika fick vi äta på insidan pga regn !! Men så fort solen tittade fram sprang vi ut tog fram madrasser och la oss i ett par minuter ! Det blev ganska många ut och in under dagen 😀! Men barnen tyckte det var kul ändå även om det inte var så varmt , dom minsta hoppade ii poolen förstås man får ju passa på det är inte så ofta kusinerna hinner träffas, och inte då ofta vi har tillgång till en sån lyxig pool 🏊 Så trots det tråkiga sommarvädret det blev en trevlig och mysig dag i Frillesås 😊! Tack Ing-Britt o Nathalie ❤️

Likes

Comments

En underbar oas mitt i Majorna ! I alla fall tyckte jag det när mina barn var små!! Det var inte hur lätt som helst att ta sig nånstans med tre små killar utan bil på 90-talets början. Så det var ett perfekt utflyktsmål med fika och lek ! Det var alltid fullt med föräldralediga mammor o pappor .det är fullt i dag också såg jag när jag åkte förbi förut med min minsta dotter Frida som är 12 år och inte längre tycker att det är så kul att plaska där 😀! Det var många som tyckte det var helt fantastiskt, men fick också höra att vissa aldrig skulle låta sina barn bada i den pissepölen!! Nu när jag har egna små barnbarn får jag anledning att gå dit igen 😀!

Likes

Comments

I dag var jag på arbetsförmedlingen igen!!
Det bar ett jätte bra och inspirerande möte!! Jag fick en massa tips och idéer som jag nu tog med mig hem! Det första jag gjorde var att gå in på plastbanken och kolla runt och valde ut en annons som tilltalade mig, tog mod till mig och ringde den ansvarige !! För det var ett av tipsen som jag lärde mig att man kunde göra !! Står det ett telefon nr på ansökningen ska /kan man ringa och visa sitt intresse 👍! Jag blev väldigt bra bemött ,men det var inte riktigt vad jag söker då det var 50% och bara 3månader ! Men det kändes väldigt bra efteråt att jag vågade ta steget!! Det var inte då farligt 😀! Man är aldrig för gammal för att lära sig nya saker!! Jag ska nog snart fixa mig ett nytt jobb!!!

Likes

Comments