Header
View tracker

Jag ska sälja min monclear jacka o köpa en ny. Hade en rockandblue jacka förra året o jag älskade den men sålde den till en kompis.

Vi är fortfarande hos mamma efter en helg med nyårsfirande.

Likes

Comments

View tracker

Första julen utan barnen.. dagen innan var värst. Gröt precis hela dagen. Christofer tog barnen o åkte till hans pappa. Jag åkte till mamma o pappa o firade med syrran o hennes familj.

Jag och Jenny var ute på juldagen. HERREGUD! Ända in i kaklet. Ramlat o slagit mig, vi glömde våra jackor och jenny tappa plånkan. Igår låg vi i soffan hela dagen o beställde hem en massa mat.

Jag och Christofer är jätte osams. Han gör bara konstiga dumma destruktiva saker för att jävlas med mig. Ibland undrar man hur en människa kan förändras så på bara en månad. Men i sorg o ilska kan man nog göra mkt. Jag ska fortsätta ha en så bra relation som möjligt med honom då vi måste i hela barnens liv samsas. Vi bor fortfarande ihop och jag väntar bara på boende. Man får bita ihop helt enkelt för barnens skull.

Men de är inge kul.. alls !

Snart nyår. Vad ska ni göra? Jag har barnen. Blir hos en kompis med hennes barn tro jag.

Puss

Likes

Comments

View tracker

Med en av mina bästar

Likes

Comments

I sön var jag o barnen hos min farmor o farfar o bakade pepprkakshus. Barnen var jätte nöjda med dagen.

I fredags var jag o Diana ute på stan. Kul som alltid ;)

Likes

Comments

Igår var jag o gjorde botox. Jag skulle göra läpparna tänkte jag men ångrade mig snabbt. Tjej efter tjej som både satt där o kom ut såg ut som porrstjärnor o läppar är fan inte snyggt alltså när de ser ut så där. Eller som att man har en prilla under läppen. Hon rekommenderade även mig att inte göra de då mina läppar är ok för mitt ansikte.

Men jag höll ju på att svimma idag haha. Efter de första 2 sticken fick jag en konstig känsla i hela ansiktet o huvudet så vart jag helt vit i ansiktet. Hon fick luta ner mitt huvud så jag svimmade aldrig, men nära. Tror jag är extra känslig idag bara. Sen var jag på Apoteket o hämtade ut järntabletter o tabletter för håret. Jag har tappt massa hår så jag behöver boosta upp lite. Tror jag haft mkt inte stress o detta år har varit rent av skit. Börjat nästa grina så fort jag bara tänker på de.. att Maria lämnade mig. Bara så där..

Nu väntar jag på en lägenhet. Jag o c har jätte bra relation även nu. Men jag vill bara få mitt egna, mitt hem.

Helgen har jag o barnen spenderar hos mamma o papp. Mys! Min syster har jag också hunnit träffa o vi var och åt lunch ihop i lördags. Bara hon och jag ❤️.
Nu ska jag hoppa i säng, och imorgon är de jobb. Första söndagen på läääääääänge som jag längtar till jobbet en måndag. Alla är så underbara på jobbet o jag trivs verkligen.

Hoppas veckan går snabbt för i helgen väntas en massa massa roligheter ;)

Jag o barnen kom hem o bakade pepparkakor tillsammans. Det luktade nybakade pepparkakor o glögg i hela huset. Första advent!

Likes

Comments

View tracker

Ikvöll har jag och c varit på Angelikas föreställning fri att flyga på tribunalen. Jätte kul o de henne uppträda. Ett tips - gå o se den!

Helgen har gått snabbt som vanligt. Igår var vi på middag hos ett par vänner. Vi kom hem vid 02 i natt. Barnen somnade där men är lite tröttare idag.

Godnatt

Likes

Comments

När jag väl hittat eget, är den här lampan de första jag går o köper. Så jävla snygg! Älskar den

Tillsammans med ett långt matsalsbord i denna marmor

Ett långt för 6 platser. Vet precis hur jag ska inreda redan ;)

Likes

Comments

Vi bor ju som sagt fortfarande ihop. Vi kommer inte ha varannan vecka förens Jack är 3.5 alltså efter sommaren. Innan de då jag flyttat kommer vi ha 4,4,3 eller något sånt. Det får inte bli för hoppig men ändå inte för långt mellan bytena + varannan helg. Har ni tips på bra bytes dagar så mottages de gärna!

Jag känner mer o mer för att bo ensam med barnen de dagar som är mina. Just nu känner jag bara för svira om o dra ut. Göra nåt kul! Jag tror jag tagit för mkt o allt ansvar över barmen i 5.5 års tid att jag nästan gör lite revolt. Som en fjortis hemma.. nåväl. Det är så nu o jsg står för de sen kan ni andra som tycker ngt annat tycka vad ni vill

Likes

Comments

När jag vaknade i morse fick jag en smärre chock av all snö som kommit under natten. Tänkte inte så mkt mer på de en att jag gick ut 5 min före för att skrapa rutorna. Haha, jo tjena! Hela bilen insnöad. Började åka mot jobbet, fastnade på 3 ställen varav den 3:e vart jag fast på. Lämnade bilen o gick till jobbet därifrån jag ställde bilen. C hämtade mig kl 16, skottade ut min bil o vi kunde hämta barnen.. tur!

Kom hem till nästan 1 meter höga vallar av snö. Barnen älskar de😊.

Imorgon blir det promenad till jobbet. Vågar ej chansa.

Likes

Comments

Boom sa de, och så kom en massa snö. Men redan? Brukar det vara så här mycket redan i början på nov?!

Jag har varit o gjort ett drogtest idag som jag var tvungen till pga reglerna på bys jobbet kräver de. Köpte en tjock tröja på Lindex också. Det var väldigt behövligt i garderoben ;).

Nu tänder jag ljus, dricker te o äter en knäckis med kanel smak. Har lite julkänslor. Jag ville dra upp adventsljusstakar o stjärnor med c vägrar haha. Så jag får väl vänta till novembers slut iaf..

Sängarna har nya lakan o nu ska jag njuta en stund

Likes

Comments