Header

Oj oj, det tar på krafterna att jobba med barn 8 timmar om dagen haha. Jag skulle slutat tidigare o passa på att träna då C hämtar barnen o skulle på restaurang med sin mamma med barnen. Men ist så åkte jag hem, stekte ägg o la mig i ett varmt bad. Såå skönt! Nu sitter jag här o hoppas att barnen snart kommer så jag kan pussa på dom innan läggdags.

Nu kommet min heltid kicka igång. Barnen kommer gå mina sluttider med en dag i v ska C hämta. Men han hämtar 17 iaf..
Nåväl, dom överlever nog,

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja då ska jag ta mig ett tappert försök att skriva ut om min livssituation just nu. Jag och C separerade i maj, levde som singlar men pratade ändå regelbundet, träffades o åkte på semester. I aug så bestämde vi oss för att försöka igen med hjälp av parterapi. Vi var där 2 ggr och saker vart bättre, definitivt. Men något fattades.. Känslor, respekten, och framför allt.. Allt jag inte ville hamna i facket "ta hand om barnen, göra allt, mm ". Men de har återgått mer o mer till som de var när vi pausade i maj. Jag har tröttnat. Tröttnat på att ej bli respekterad, att mitt jobb inte är lika mkt värt som hans, att min tid inte är lika viktig, att mitt LIV inte är lika viktig. Bli tagen för givet.

Jag har grinar ihjäl pga barnen. Men jag orkar inge mer. Jag är redan en gladare person efter vi pratat o bestämt detta. Vi är åter igen ej osams. Pratar öppet med varann om detta. Barnen vet ej ngt såklart förens boendesituationen är löst. Jag kommer flytta.

Vi kommer ha kortare byten än varannan v innan Jack iaf är 3.5 enligt mig .jag vill leva MITT liv nu. Utan snubbe. Har haft relation sedan jag var 14 år konstant. Jag vill ta hand om mina fantastiska barn, jobba o leva mitt liv.

Känner mig starkare än på länge!!
Så nu vet ni en del av vad som händer här borta. Frågor svarar jag gärna på. Puss o kram mina kära läsare

Likes

Comments

Svish så var denna helg slut. Idag har vi varit på MOS och shoppat lite. Charlie behöver skridskor tills på ons men vi hitta inga :/.

Imorgon är de jobb som väntar. Vill bara ha en lön nu. Nu nu nu!

Likes

Comments

Livet lunkar på.. Återkommer med med info pm allt vid senare tillfälle. Tack


Alla sover och om en timme ska jag upp o bege mig till jobbet på Östermalm.

Min lilla bebis som äter kex, brie och fikonmarmelad :)

Mums

Likes

Comments

Jack har varit gnällig i veckan. Ätit mindre och tydligen gråtit på förmiddagarna på förskola .

Dom frågade om det varit något som hänt hemma eller någon förändring mer än att jag börjat jobba. Men inget har hänt. Imorse när vi satte oss i soffan så sa han aj o petade sig i örat. När jag tittar, så har det runnit massor med gult var eller vax. Så vi måste åka till Täby jourläkarmottagning idag så får dom kolla.

Han kan ju hanöroninflammation trots ej feber. Jag har ju också haft som lock i örat hela veckan så dr e kanske också är ngt sånt.
Lika bra att läkaren får kolla på lillen.

Annars då? Jo ikväll blir de feeeeest! Jag bjöd in 11 brudar hit, mem de måste varit sämsta helgen ever för endast 3 kunde. Men de gör inget. Vi är här, jag fixar lite tilltugg o så drar vi ut. Är så jäkla taggad :)

Christofer kom hem 04 imorse efter en "aw". Trodde aw innebar 16-22 ish haha.
Vakande 00,02,04,06 i natt. Som att amma haha!
Men jag är ganska pigg ändå.
Nu laddar vi om. På med kaffe!

Likes

Comments

Ja idag är det min födelsedag. 33 år blir man men könner mig som 25. På riktigt alltså!

I helgen kommer några vänner hit och sen ska vi ut.

Jag fick en morgonrock imorse med tårta o sång på sängen o så fick jag ju min favvo parfym i Monaco

Likes

Comments

Vad tycks ;)

Till barnen o mig ! Haha

Likes

Comments

Vi befinner oss i Ljusdal. Filmkväll med gamla VHS sen C var liten. Rodjurssadel står i ugnen o de doftar ljuvligt.

Jag börjar lämna mig lite halvrisig. Varm o fryser om vartannat.

Jag hoppas jag håller mig frisk tills på måndag.

Likes

Comments

Måste tyvärr försöka sälja mina minnetonkas. Jag dår alldeles för ont i ryggen av platta skor. Vill ha dessa som höstskor ist.

Så himla snygga

Likes

Comments

Jag hade glömt att posta iväg de senare inlägget i lördags när vi kommit hem. Så de ligger ute nu iaf.

Jahopp annars då! Jo första dagen på nya jobbet. Fet gick galant o jag tror jag kommer trivas bra. Ett gäng unga tjejer o alla trodde jag var 22 hahaha. Skäms nästan för de. Men men.. Bättre vid 40-50 ;).

Ända nackdelen är att barnen kommer få gå sena dagar. Jag hämtar 17.20 ca men C tyckte så synd om dom så han gick tidigare o hämtade dom. Tack o liv lämnar han sent men är jag ensam vetitusan hur jag får ihop de. Men en dag i taget.

Annars då, jo jag letar en ullkappa. Har ni några tips. Helst svart, varm, inte får stor i modellen o ska kunna has när man går ut, restaurang mm. Alltså liiiite finare.

Imorgon ska vi köpa Jacks nya vagn. Sålde hans gamla i helgen. Den var så står o bulsig o han har ej vagn mer än i köpcentrum o stan typ.

Jäklar vad kallt de var idag. Klickade hem ny overall till Jack och jacka och täckbyxor till C. Allt från kapphal. Kaxs ska ha bra ytterkläder o känner att jag inte vill lägga 3500 kr på bara overall, jacka o byxor. Så länge de e varmt så är de bra o dom har bra på fötterna o under.
Ska hitta ett par varmare höstskor imorgon till dom samt vantar o sockor.

Nu ska jag sova. Christofer ville kolla film men jag banga, som vanligt ;)

Likes

Comments