Header

En liten hälsning från mig :)

Nu mår jag mkt bättre. Legat sjuk i en vecka med heshet, förkylning och feber. Idag var jag på jobbet o är pigg igen 👍🏻

Likes

Comments

Ligger hemma utan röst och är sjuk.. i ons på jobbet hade jag feberfrossa dagen men stod ut tills jag slutade. Igår låg jag i soffan hela dagen och tyckte synd om mig själv. Idag mår jag lite bättre men rösten är puts veck.

Kollar Nyhetsmorgon o dricker kaffe.

Puss

Likes

Comments

Inte mkt uppdaterande nu för tiden. Snart flyttar jag. Jag vill måla om o funderar på att slopa de vita o köra mer i blått,grönt, mullvad osv.

Jag är ganska trött på de stela vita men kommer handla mkt mer mysig inredning med stil. Känns tvärrätt!

I helgen var jag på lite mys ;). Mer en så säger jag inte. Mellan mig och Christofer är de bra o en värderingsman ska komma på måndag o värdera huset så han kan köpa ut mig.

Snart ska jag till jobbet! Älskar mitt jobb. Verkligen.

Ha en fin dag

Likes

Comments

Livet rullar på! Jag är lyckligare en på länge. Flyttar till en 4:a i mars. Jobbet är fantastiskt o en massa andra känns så bra :). Tar de ganska lugnt med partandet en period nu. Vart lite mkt som hände som jag inte riktigt kan stå för o då måste de få lite distans.

Just nu sitter jag i bilen mot Sthlm igen. Regnet vräker ner.

Jobbet går bra o jag trivs jätte bra. Älskar mina kollegor så mkt o alla barn o föräldrar är super bra. Nu ska jag ha barnen i vecka o sen nästa helg så ska c ha dom igen

Likes

Comments

Jag ska sälja min monclear jacka o köpa en ny. Hade en rockandblue jacka förra året o jag älskade den men sålde den till en kompis.

Vi är fortfarande hos mamma efter en helg med nyårsfirande.

Likes

Comments

Första julen utan barnen.. dagen innan var värst. Gröt precis hela dagen. Christofer tog barnen o åkte till hans pappa. Jag åkte till mamma o pappa o firade med syrran o hennes familj.

Jag och Jenny var ute på juldagen. HERREGUD! Ända in i kaklet. Ramlat o slagit mig, vi glömde våra jackor och jenny tappa plånkan. Igår låg vi i soffan hela dagen o beställde hem en massa mat.

Jag och Christofer är jätte osams. Han gör bara konstiga dumma destruktiva saker för att jävlas med mig. Ibland undrar man hur en människa kan förändras så på bara en månad. Men i sorg o ilska kan man nog göra mkt. Jag ska fortsätta ha en så bra relation som möjligt med honom då vi måste i hela barnens liv samsas. Vi bor fortfarande ihop och jag väntar bara på boende. Man får bita ihop helt enkelt för barnens skull.

Men de är inge kul.. alls !

Snart nyår. Vad ska ni göra? Jag har barnen. Blir hos en kompis med hennes barn tro jag.

Puss

Likes

Comments

Med en av mina bästar

Likes

Comments

I sön var jag o barnen hos min farmor o farfar o bakade pepprkakshus. Barnen var jätte nöjda med dagen.

I fredags var jag o Diana ute på stan. Kul som alltid ;)

Likes

Comments

Igår var jag o gjorde botox. Jag skulle göra läpparna tänkte jag men ångrade mig snabbt. Tjej efter tjej som både satt där o kom ut såg ut som porrstjärnor o läppar är fan inte snyggt alltså när de ser ut så där. Eller som att man har en prilla under läppen. Hon rekommenderade även mig att inte göra de då mina läppar är ok för mitt ansikte.

Men jag höll ju på att svimma idag haha. Efter de första 2 sticken fick jag en konstig känsla i hela ansiktet o huvudet så vart jag helt vit i ansiktet. Hon fick luta ner mitt huvud så jag svimmade aldrig, men nära. Tror jag är extra känslig idag bara. Sen var jag på Apoteket o hämtade ut järntabletter o tabletter för håret. Jag har tappt massa hår så jag behöver boosta upp lite. Tror jag haft mkt inte stress o detta år har varit rent av skit. Börjat nästa grina så fort jag bara tänker på de.. att Maria lämnade mig. Bara så där..

Nu väntar jag på en lägenhet. Jag o c har jätte bra relation även nu. Men jag vill bara få mitt egna, mitt hem.

Helgen har jag o barnen spenderar hos mamma o papp. Mys! Min syster har jag också hunnit träffa o vi var och åt lunch ihop i lördags. Bara hon och jag ❤️.
Nu ska jag hoppa i säng, och imorgon är de jobb. Första söndagen på läääääääänge som jag längtar till jobbet en måndag. Alla är så underbara på jobbet o jag trivs verkligen.

Hoppas veckan går snabbt för i helgen väntas en massa massa roligheter ;)

Jag o barnen kom hem o bakade pepparkakor tillsammans. Det luktade nybakade pepparkakor o glögg i hela huset. Första advent!

Likes

Comments

Ikvöll har jag och c varit på Angelikas föreställning fri att flyga på tribunalen. Jätte kul o de henne uppträda. Ett tips - gå o se den!

Helgen har gått snabbt som vanligt. Igår var vi på middag hos ett par vänner. Vi kom hem vid 02 i natt. Barnen somnade där men är lite tröttare idag.

Godnatt

Likes

Comments