Header

Hej! Ja som ni märker hinns inte bloggen me. Eller prioriteras inte snarare. Men jag ska ge er en uppdate ;). Jag och Mattias har kunniga träffas hela veckan. Han kom till mig på måndagen sen stanna han till fre o då hakade jag på till Halmstad. Vi har fixat citybike kort och cyklade in till stan en em. Åt en supergod sushi på East. Vi har grillat på hans bakgård med vänner o gjort en massa härligheter.

Idag kommer barnen :). Jag längtar jätte mycket efter dom nu. Sen på Tors sticker vi till Söderhamn och firat midsommar.

Jag är så äkta kär! Har aldrig någonsin på riktigt känt så här bra för någon annan. Jag blir mer o mer kär o jag skulle aldrig kunna hitta en bättre kille för mig. ❤️😊. Låter som 14 haha. Men de här kan va mannen i mitt liv!

Jag hade sån fruktansvärd ryggsmärta igår så Mattias skickade mig till en sjukgymnast som gjorde en behandling på mig med elektricitet. Ingen inflammation men han sa att jag måste ha inlägg i vänstersko o börja träna pga diskbråcket.

Ha de fint mina läsare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den här mannen är ngt alldeles extra ❤️

Likes

Comments

Det här med renovering är både kul o energikrävande. Men jag har Såå snälla föräldrar som backar mig i allt och en dunder kille som hjälper mig och ett dunder ex också för den delen. Ni alla är fantastiska. Tack ❤️.

På onsdag drar jag till Dubai 😊. Ska bli så skönt. 5 hela dagar i 30 graders värme är efterlängtat. Vad ett år går fort o så mkt som hänt. Mitt galnaste år hittills. Både lärorikt o ibland jobbigt. Det här med att lämna barnen en vecka vill jag inte ens tönka på. Men både jag o Christofer är öppna med att barnen ska få träffa oss ibland på en middag eller lek om dom saknar den ena o vi om vi saknar barnen.

Nu ska jag sova. Helt slut efter en heldag med kalas o fix

Likes

Comments

Nu ska jag berätta ngt storslaget.
Jag har fått en lägenhet! Och inte vilken som helst, utan en 4:a på ön. Jag e sååå glad. Och lite nykär ;)

Träffat en kille ett tag o det känns grymt. Livet är fantastiskt. Jag kommer ha barnen varannan vecka, har ett grymt jobb jag älskar, träffat en kille som de känns ngt över de vanliga med, och livet rullar på. Christofer kommer vi kvar i huset vilket är toppen. Han o jag har grym relation nu o det är helt fantastiskt.Kvällen blir lugn hemma med barnen framför tv med godis o film. Dom ska få sova i min säng i natt. Mys!

Imorgon ska vi mäta kök för renovering. Golv ska läggas o allt ska målas. Det kommer bli kanon fint.

Likes

Comments

En liten hälsning från mig :)

Nu mår jag mkt bättre. Legat sjuk i en vecka med heshet, förkylning och feber. Idag var jag på jobbet o är pigg igen 👍🏻

Likes

Comments

Ligger hemma utan röst och är sjuk.. i ons på jobbet hade jag feberfrossa dagen men stod ut tills jag slutade. Igår låg jag i soffan hela dagen och tyckte synd om mig själv. Idag mår jag lite bättre men rösten är puts veck.

Kollar Nyhetsmorgon o dricker kaffe.

Puss

Likes

Comments

Inte mkt uppdaterande nu för tiden. Snart flyttar jag. Jag vill måla om o funderar på att slopa de vita o köra mer i blått,grönt, mullvad osv.

Jag är ganska trött på de stela vita men kommer handla mkt mer mysig inredning med stil. Känns tvärrätt!

I helgen var jag på lite mys ;). Mer en så säger jag inte. Mellan mig och Christofer är de bra o en värderingsman ska komma på måndag o värdera huset så han kan köpa ut mig.

Snart ska jag till jobbet! Älskar mitt jobb. Verkligen.

Ha en fin dag

Likes

Comments

Livet rullar på! Jag är lyckligare en på länge. Flyttar till en 4:a i mars. Jobbet är fantastiskt o en massa andra känns så bra :). Tar de ganska lugnt med partandet en period nu. Vart lite mkt som hände som jag inte riktigt kan stå för o då måste de få lite distans.

Just nu sitter jag i bilen mot Sthlm igen. Regnet vräker ner.

Jobbet går bra o jag trivs jätte bra. Älskar mina kollegor så mkt o alla barn o föräldrar är super bra. Nu ska jag ha barnen i vecka o sen nästa helg så ska c ha dom igen

Likes

Comments

Jag ska sälja min monclear jacka o köpa en ny. Hade en rockandblue jacka förra året o jag älskade den men sålde den till en kompis.

Vi är fortfarande hos mamma efter en helg med nyårsfirande.

Likes

Comments

Första julen utan barnen.. dagen innan var värst. Gröt precis hela dagen. Christofer tog barnen o åkte till hans pappa. Jag åkte till mamma o pappa o firade med syrran o hennes familj.

Jag och Jenny var ute på juldagen. HERREGUD! Ända in i kaklet. Ramlat o slagit mig, vi glömde våra jackor och jenny tappa plånkan. Igår låg vi i soffan hela dagen o beställde hem en massa mat.

Jag och Christofer är jätte osams. Han gör bara konstiga dumma destruktiva saker för att jävlas med mig. Ibland undrar man hur en människa kan förändras så på bara en månad. Men i sorg o ilska kan man nog göra mkt. Jag ska fortsätta ha en så bra relation som möjligt med honom då vi måste i hela barnens liv samsas. Vi bor fortfarande ihop och jag väntar bara på boende. Man får bita ihop helt enkelt för barnens skull.

Men de är inge kul.. alls !

Snart nyår. Vad ska ni göra? Jag har barnen. Blir hos en kompis med hennes barn tro jag.

Puss

Likes

Comments