Header

Våren är på ingång eller kanske snarare sommaren. Det har verkligen varit en kall maj. Men nu till fredag blir de 24 grader och sol. Jag har inte barnen och ska på aw med jobbet o sen ut. Blir nog strandbryggan eller mr french!

Jag o Mattias chillar stadigt. Han e en riktigt bra kille. Jag har kommit in i nya lägenheten o barnen o jag sov där för första ggn i måndags. Känns Såå bra. Den kommer bli Såå fin. Inväntar matsalsbord,stolar o lampa. Sen måste jag ha speglar, tavlor, en ny matta o lite fönsterlampor. Barnen måste verkligen få grejer till sina rum som myser till de lite.

Allt känns fantastiskt. Mattias kommer ner om 2 veckor o sen ska jag till Halmstad tänkte jag. !

Puss på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den här mannen är ngt alldeles extra ❤️

Likes

Comments

Det här med renovering är både kul o energikrävande. Men jag har Såå snälla föräldrar som backar mig i allt och en dunder kille som hjälper mig och ett dunder ex också för den delen. Ni alla är fantastiska. Tack ❤️.

På onsdag drar jag till Dubai 😊. Ska bli så skönt. 5 hela dagar i 30 graders värme är efterlängtat. Vad ett år går fort o så mkt som hänt. Mitt galnaste år hittills. Både lärorikt o ibland jobbigt. Det här med att lämna barnen en vecka vill jag inte ens tönka på. Men både jag o Christofer är öppna med att barnen ska få träffa oss ibland på en middag eller lek om dom saknar den ena o vi om vi saknar barnen.

Nu ska jag sova. Helt slut efter en heldag med kalas o fix

Likes

Comments

Hur har ni de ? Det har blivit ljusare, lite varmare o jag hoppas o tror våren är på väg. Iaf i Halmstad. Jag har träffat en kille i Halmstad. Så go och snäll o rolig kille. Har aldrig skrattat eller haft så kul med en kille någonsin. Vi klickar helt sjukt bra o är mer lika en jag o Christofer någonsin varit på 7 år. Inget illa pratat om Christofer. Hans o min relation är grym. Han vet om min nya o vi har inga bråk emellan oss längre kvar. Han hjälper mig med nya lägenheten osv. Nästa vecka börjar dom måla hoppas jag.

Just nu är jag i Halmstad. Igår fick jag åka med på premiärturen med hans motorcykel. På slutet vart de kallt men annars faktiskt skönt. Vi åkte runt lite o stannade o fikade med några av hans kompisar.

Vi har hunnit med mkt denna helg men idag ska jag hem. Känns sjukt bra med distansförhållande också. Passar mig perfekt just nu i livet.

Ha en bra söndag!

Puss

Likes

Comments

Nu ska jag berätta ngt storslaget.
Jag har fått en lägenhet! Och inte vilken som helst, utan en 4:a på ön. Jag e sååå glad. Och lite nykär ;)

Träffat en kille ett tag o det känns grymt. Livet är fantastiskt. Jag kommer ha barnen varannan vecka, har ett grymt jobb jag älskar, träffat en kille som de känns ngt över de vanliga med, och livet rullar på. Christofer kommer vi kvar i huset vilket är toppen. Han o jag har grym relation nu o det är helt fantastiskt.Kvällen blir lugn hemma med barnen framför tv med godis o film. Dom ska få sova i min säng i natt. Mys!

Imorgon ska vi mäta kök för renovering. Golv ska läggas o allt ska målas. Det kommer bli kanon fint.

Likes

Comments

En liten hälsning från mig :)

Nu mår jag mkt bättre. Legat sjuk i en vecka med heshet, förkylning och feber. Idag var jag på jobbet o är pigg igen 👍🏻

Likes

Comments

Ligger hemma utan röst och är sjuk.. i ons på jobbet hade jag feberfrossa dagen men stod ut tills jag slutade. Igår låg jag i soffan hela dagen och tyckte synd om mig själv. Idag mår jag lite bättre men rösten är puts veck.

Kollar Nyhetsmorgon o dricker kaffe.

Puss

Likes

Comments

Inte mkt uppdaterande nu för tiden. Snart flyttar jag. Jag vill måla om o funderar på att slopa de vita o köra mer i blått,grönt, mullvad osv.

Jag är ganska trött på de stela vita men kommer handla mkt mer mysig inredning med stil. Känns tvärrätt!

I helgen var jag på lite mys ;). Mer en så säger jag inte. Mellan mig och Christofer är de bra o en värderingsman ska komma på måndag o värdera huset så han kan köpa ut mig.

Snart ska jag till jobbet! Älskar mitt jobb. Verkligen.

Ha en fin dag

Likes

Comments

Livet rullar på! Jag är lyckligare en på länge. Flyttar till en 4:a i mars. Jobbet är fantastiskt o en massa andra känns så bra :). Tar de ganska lugnt med partandet en period nu. Vart lite mkt som hände som jag inte riktigt kan stå för o då måste de få lite distans.

Just nu sitter jag i bilen mot Sthlm igen. Regnet vräker ner.

Jobbet går bra o jag trivs jätte bra. Älskar mina kollegor så mkt o alla barn o föräldrar är super bra. Nu ska jag ha barnen i vecka o sen nästa helg så ska c ha dom igen

Likes

Comments

Jag ska sälja min monclear jacka o köpa en ny. Hade en rockandblue jacka förra året o jag älskade den men sålde den till en kompis.

Vi är fortfarande hos mamma efter en helg med nyårsfirande.

Likes

Comments