(Sponset produkt, men 100% ærlige meninger.)

Vi har vært så heldig få lov å teste den fine reisesengen Moweo Moon fra Jollyroom.

Reiseseng er jo noe som alltid er greit å ha, enten om barnet skal på overnatting til besteforeldre og kanskje trenger en plass å sove der eller om man skal på ferie o.l.
Det som er ganske viktig for meg, er det at en reiseseng er lett å slå opp og legge sammen, og at den er lett å bære med seg. Og alle disse egenskapene finner dere i reisesengen Moweo Moon.

Et veldig stort pluss om man kjøper en reiseseng som er planlagt å bruke allerede når barnet er veldig lite er at denne reisesengen i tillegg har et spedbarnsinnlegg. Tenk så genialt å ha en slik seng stående hos besteforeldre da, så har man en trygg og god plass å legge babyen. Eller hjemme som en dagseng og for den del, den er jo så fin i tillegg til utrolig praktisk. Tenk den sammen med et deilig mykt teppe og en fin uro hengende over som fanger oppmerksomheten til babyen:)

Spedbarnsinnlegget festes med kroker rundt hele sengekanten, skjult av et legg som knappes over. Så her ligger barnet trygt og godt. I tillegg er det såklart et eget "hodepute-innlegg" i spedbarnsinnlegget, og feste til å feste barnet:)

Etterhvert som barnet blir større og vokser ut av spedbarnsinnlegget er det bare å fjerne det, så har du en vanlig reiseseng:) Her må jeg også bare få sagt at madrassen i den var overraskende myk og polstret. Noe helt annet enn de reisesengene vi har prøvd tidligere når vi har lånt på reise o.l.

Og som jeg skrev er jeg veldig opptatt av at reisesengen skal være lett å både slå opp og legge sammen, samt å være lett å frakte med seg. Og dere, denne er helt fantastisk på alt det. I tillegg kommer den i en oppbevaringsbag med bærehåndtak som gjør det enkelt å bære den med seg👏🏻

Vi er altså allerede veldig fornøyd med denne, og gleder oss til å ta denne med oss på turer og diverse:)

Her finner dere reisesengen. Og nå er den i tillegg på tilbud til kun kr 749!! Da sparer du hele 1250 kr.

😃

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God Kveld✨
Plutselig var helgen over og en ny uke er rett rundt hjørnet. Det er alltid godt med ny ukestart, men herlighet så fort disse helgene flyr avgårde.

I helgen har vi så smått prøvd å få litt orden på lekerommet til Thea igjen. Det er så mye lettere for henne å ha alle lekene sine her oppe hvor stuen og kjøkkenet er, så kan hun leke å kose seg der så mye hun vil.

Jeg kjøpte noen oppbevaringskurver for å ha tegnesaker, malesaker, puslespill og slikt i, og de var helt super. Kjempe billig og i en nydelig fin rosafarge.

Så lett å ha orden i alle småting når det ligger i slike kurver, også veldig lett for lillemor å bare dra ut den hun vil ha og enkelt rydde opp og sette på plass igjen etterpå😊

Gleder meg til å vise dere resultatet etterhvert😊

God Natt✨

Likes

Comments

Ut på tur aldri sur.
Idag måtte vi ta oss en tur ut etter noen dager inne med feber og ørevondt hos lillemor. Og med hodepine hos mamsen gjør litt frisk luft alltid godt.
Så en tur ut idag var godt for både liten og stor, selvom det begynte å øse pøse når vi skulle hjem igjen😅
Da var det godt lillemor absolutt skulle ha med frost-paraplyen sin ut idag🌧

Imorgen håper jeg å få tatt en liten helgevask før vi tar helg, for det å starte helgen med et rent hus er alltid deilig✨


Ha en fin kveld💗

Likes

Comments

God morgen fra Thea rommet✨

Etter en liten pause fra Instagram er det veldig godt å være tilbake igjen nå, men herlighet så godt det har vært med en liten pause og. Av og til trenger man å bare logge av😊 man havner fort i en liten boble på Instagram, noe som jeg absolutt ikke ønsker. Instagram er for meg en plass å dele bilder når jeg vil og av det jeg vil. For da blir Instagram ganske så kjekt, når man bare ikke stresser så veldig med hva man må dele og når😊

Nå skal jeg fortsette på strikkeprosjektet mitt, som jeg gleder meg til å vise dere når det et ferdig😊

Ha en fin dag✨

Likes

Comments

Nyeste av pinnene er denne genseren fra paelas som heter vinterbluse.
Thea fikk velge farge helt selv til denne genseren, og den ble faktisk veldig fin i den lyse blå/grå fargen hun valgte💙

Og lillemor selv ble veldig fornøyd og viste den stolt fram i barnehagen💗 hehe.

Garnet jeg har brukt på denne er forresten cotton merino fra knit at home. Et herlig garn å strikke med⭐️

Likes

Comments

Høsten er rett rundt hjørnet, og strikkegarderoben til lillemor fylles sakte men sikkert opp med varme, gode og fine strikkeplagg. Jeg elsker høsten og vinteren, det å kle seg i godt ulltøy og være varm selv når det er surt og kaldt.
Spesielt viktig er dette for lillemor som går i barnehagen og er ute hver dag. Da må hun såklart ha ulltøy både i barnehagen og hjemme:)

Genseren hun har på over er en herlig ullgenser som Oldemoren har strikket❤️ den er vi så glad i, og syns fargekombinasjonen i den et nydelig🍁

På strikkeplanene framover nå er bl.a ribbestrikkbukse, ullgenser, ulldress og tilbehør. Og noen litt tynnere ullrompere og drakter til innebruk i barnehagen:)

Likes

Comments

Strikkemotivasjonen er fortsatt ganske langt borte, og jeg tror ikke den finner veien tilbake helt enda. Det kjennes hvertfall ikke helt slik enda. Men når lillemor idag tidlig spurte om jeg ikke kunne lage nytt pannebånd til henne måtte jeg såklart si ja. Så da ble det strikket et pannebånd idag, deilig å sitte å slappe av med et lite "fort-ferdig" strikketøy i sofaen når formen ikke er helt på topp:)

Det er oppskriften Tora-pannebånd fra Klompelompe. Og garnet jeg har brukt er Drops Merino Extra Fine, og pinne 3,5 :)

Likes

Comments

(Reklame/sponset)

Barnehagestart, om det så er helt ny start eller på igjen etter sommerferie så trenger barna som oftest nytt yttertøy. Og Thea er såklart intet unntak. Og regntøy og dresser er jo såklart det viktigste, spesielt om man bor på en plass uten noe særlig oppholdsvær💦🙊

Men da ville jeg bare komme med et par tips til dere. For hos Navigare får dere både regntøy, parkdress, allværsjakker- og bukser, og nå også støvler.
Jeg er stolt ambassadør for Navigare og kan med hånden på hjertet si at vi er veldig fornøyd med produktene herfra. Jeg er ikke interressert i å være ambassadør og fronte et merke eller butikk jeg ikke liker, så det å ha et samarbeid med Navigare som vi alltid har brukt og vært fornøyd med er helt fantastisk. Føler meg så heldig!
Og det som også er kjekt er jo at jeg da også får dele ut Rabattkode til dere som gjør at deres kjøp hos Navigare blir enda billigere enn de rimelige prisene som allerede er der. Og her er et par av våre favoritter fra Navigare, til Thea:

💦

Regntøy med fleece. Før kr 799,- Nå kr 250,- og med koden "mammaogthea20" får dere ytterlige 20% rabatt.
Dere finner det HER(link)

Prinsesse regntøy kr 799,-
Få 20% rabatt ved bruk av koden "mammaogthea20"
Dette regntøyet er vi så fornøyd med, og Thea elsker det. Det er jo tross alt prinsesse regntøy🙊💗
Dere finner det HER(link)

OBS! Det finnes også en pakke på dette regntøyet, med tilhørende prinsesse regnvotter og fleece på tilbud til kr 799,- (!)
Her får dere også ytterlige 20% rabatt ved koden "mammaogthea20"
Det finner dere HER(link)

Til slutt er det Parkdressen jeg vil tipse om. Den fine Rooosa politi parkdressen. Som såklart også finnes til gutt som alt annet:)

Denne er vi også super fornøyd med. Den er blitt brukt på gård med sauer, i regnet, i sandkassen, med sjøen, ja nesten overalt. Så denne er virkelig blitt testet ut, og den er så lett og god på. Og ikke minst fantastisk lett å rengjøre⭐️

Desverre finner ikke jeg denne på nettsiden til Navigare lengre. Men det skal jeg prøve å finne ut av:)

Og støvler har de også nettopp fått inn. Disse har vi ikke testet enda, men gleder oss veldig til å teste de ut.
De koster kr 399,- og igjen så får dere jo altså 20% rabatt ved bruk av koden min "mammaogthea20".
Disse støvlene finnes jo altså både i politi og brannmann også som passer perfekt til regntøyet deres som også kommer i politi og brannmann.

De finner dere HER(link)

Likes

Comments

En atter fin helg er over, og vi er klar for en ny uke igjen imorgen. I helgen har vi bare slappet av å kost oss, og såklart hatt oss noen lufteturer i regneværet. Finnes nesten ikke noe bedre for lillemor enn å ha på regntøy og støvler og hoppe i sølepytter og leke i vannet. Og litt frisk luft gjør alltid godt.

Full fart til lekeplassen med sparkesykkelen for å bygge sandslott og seile👆🏻

Nå er det straks natta her, imorgen kommer det ut et par tips og rabattkoder til dere 😃

Likes

Comments

Reklame

Tenkte å vise dere vår nye hageleke.
Thea har nemlig fått seg en båt i hagen. Hun elsker den! Egentlig er det en sandkasse, men siden hun allerede har en stor sandkasse valgte vi å heller lage basseng utav denne båten😃

Thea syns det er super stas med båtbasseng, hihi☺️

Ny sykkel har også kommet i hus, Thea er så glad i å sykle, så nå var det på tide med sin første "ordentlige" sykkel, med støttehjul😃

Valget falt på denne nydelige sykkelen fra jollyroom😍

Vi er så fornøyd med den, og viktigst av alt, Thea liker den kjempe godt😍

Både båten og sykkelen finner dere nå på salg hos jollyroom.
Sykkelen finner dere HER til halv pris!!😃
Og båt-sandkassen er på -30% og den finner dere HER👏🏻

Likes

Comments