Header

Reklame

Tenkte å vise dere vår nye hageleke.
Thea har nemlig fått seg en båt i hagen. Hun elsker den! Egentlig er det en sandkasse, men siden hun allerede har en stor sandkasse valgte vi å heller lage basseng utav denne båten😃

Thea syns det er super stas med båtbasseng, hihi☺️

Ny sykkel har også kommet i hus, Thea er så glad i å sykle, så nå var det på tide med sin første "ordentlige" sykkel, med støttehjul😃

Valget falt på denne nydelige sykkelen fra jollyroom😍

Vi er så fornøyd med den, og viktigst av alt, Thea liker den kjempe godt😍

Både båten og sykkelen finner dere nå på salg hos jollyroom.
Sykkelen finner dere HER til halv pris!!😃
Og båt-sandkassen er på -30% og den finner dere HER👏🏻

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Den Norske sommeren er jeg ikke noe særlig imponert over så langt, i hvertfall ikke den vi har her hos oss. Her er det regn, regn og atter regn. Den blå himlen tittet så vidt fram i går ettermiddag da vi var på lekeplassen, men det snudde rimelig fort igjen..

Men vi kan å kose oss likevel, og denne helgen har vært helt fantastisk. Herlighet som vi har kost oss.

I går hadde vi en skikkelig ute dag. Thea kjørte el-jeepen sin å koste seg, vi var å matet endene, var på lekeplassen og på tur.
For en fin dag, med ekstremt skiftende vær, hehe!

I dag startet vi dagen med en god frokost; nystekte rundstykker med egg og bacon. Mmmm..
Og etter en formiddag inne med masse lek og turn mens regnet pøste ned ute var vi klar for tivoli. Såklart fullt utstyrt i regntøy, men gu så vi koste oss. Thea og niesen Nine var helt i ekstase over alle karuseller og hoppeslott.

Etter noen timer her gikk vi hjem å badet og lagde lasagne til middag/kvelds.
Nå sover lillemor søtt i sengen sin å lader opp til en ny uke. Snart har hun laaang sommerferie :)

Håper dere også har hatt en fin helg, og at dere har vært litt heldigere med været, hehe!

Likes

Comments

Å starte dagen med en tur er aldri feil, og med en lillemor som nå syns at det å sitte i vogn er helt supert gjør det bare helt topp.

Aller helst ville hun inn til kuene å klappe de og skjønte ikke helt hvorfor vi ikke bare kunne gå inn til de. Men, de var så nysjerrig de og at de kom gladlig bort til oss å hilste på, hehe!
Videre gikk turen til sauene, som også alltid er stas.
Så etter et par timer ute på tur var lillemor ganske så fornøyd og lå seg pent ned i vognen for å sove:) .

For en herlig formiddag!

#sponset
Den fine parkdressen Thea har på seg her er forresten fra Navigare(link).
Den er så fin og rooosa. Også ekstra gøy at det er en politi-parkdress såklart;)
Vi har nettopp fått den så dette ble første tur i den, men omtale kommer så snart vi har fått prøvd den litt mer.
Jeg kan i hvertfall si at vi er veldig fornøyd sålangt, Den er romslig og lett og bevege seg i, veldig god i stoffet og ikke noe stiv som mange parkdresser er. :)

Ved bruk av koden: mammaogthea20 får dere hele 20% avslag på ALT i nettbutikken deres, selv på sagsvarer!


Ha en fin dag dere:)

Likes

Comments

Lille ruskesnusk rett etter hvilen sin igår💗
Her var det opp av sengen og rett på gulvet å leke, som det som oftest er. Lillemor fikk nemlig en kjempe fin pakke på døren igår av godeste annamor.no som åpner ny nettbutikk 20.august. De har sååå mye fint😍

Idag er planen å bare være hjemme og slappe av, forkjølelse og falsk krupp på lillemor gjør at vi tar en dag hjemme, og satser på at det hjelper godt på formen😊

Ha en fin dag dere🌸

Likes

Comments

Annonse/sponset

♥︎ B E A U T Y ♥︎

Denne klokken altså! Ja den, og alle de andre Daniel Wellington klokkene..♥︎ De er bare så fine. Mitt absolutt favoritt merke når det komme til klokker.
Jeg har både med NATO bånd som den over, og med lærbånd. Og de er rett og slett helt fantastiske. Både i utseende og i kvalitet. Og vet dere, nå har det kommet enda en nyhet hos Daniel Wellington. Nemlig en klokke med hvitt lærbånd. Altså den er bare heeelt nydelig, for en elegant og nydelig klokke!

Her finner dere den og alle de andre fine DW klokkene.

Dere får også 15% rabatt på alt hos Daniel Wellington ved bruk av koden "MAMMAOGTHEA15"
♥︎

Likes

Comments

Søndag 28.mai var det duket for årets 7-fjell tur. Og i den anledning var jeg så heldig å hadde sikret meg turklær fra fantastiske Navigare.

Jeg har alltid vært så glad i det merket, og jeg blir bare mer og mer fornøyd med produktene. Så jeg var skikkelig klar for å gå tur i nytt fantastisk turtøy. "Desverre" ble det for fint vær for turbukse og jakke, så det måtte ligge pent igjen hjemme, utrolig kjedelig. Men så er nok været her det vanskeligste å forutse tror jeg😅🌤🌧❄️

Men jeg har såklart hatt nok av muligheter til å bruke det siden da, og jeg er så fornøyd! Både turbuksen og jakken er så utrolig lett og pustende. I tillegg til at det er vindtett. Helt fantastisk.
Her blir det brukt titt og ofte. For som dere vet, her er vi ganske glad i å være ute☺️ Da er gode klær gull verdt!👌🏻

Navigare har FRI FRAKT i 24 timer nå❗️ og ved bruk av koden "mammaogthea20" får dere 20% rabatt hos alt i nettbutikken deres. Til og med på salgsvarer👏🏻

Likes

Comments

Som vi har kost oss ute i ettermiddag. Det finnes virkelig ingenting bedre enn å være ute å kose seg, enten om det er på tur i skogen, på lekeplassen eller bare i hagen🌼 Vi prøver alltid å gå ut på ettermiddag etter vi har spist middag. Jeg syns det er så viktig å være ute i frisk luft å bare kunne leke og utforske alt mulig. Selv er nok ikke jeg den som er oppvokst med mest friluftsliv, men jeg elsker å være ute! Og Thea, hun er en skikkelig utejente. Om det er snø, regn eller sol er det alltid like kjekt. Noe jeg syns er helt fantastisk😍 Jeg har alltid syns det er viktig å være ute med barna sine; la de få utfolde seg, teste sine egen grenser og lære masse.

Likes

Comments

Hei på dere.

Har fått litt spørsmål ang nye rommet til Theamor, og tenkte å gå gjennom det i et eget blogginnlegg for å lettere kunne samle all infomasjon her :)

Thea har altså ikke fått enda et nytt rom, vi har bare pusset opp det gamle lillerommet hennes.
Det store rommet hun har hatt nå har bare vært et lekerom, for å samle alt av leker og møbler her oppe mens vi har holdt på nede. Vi pusset opp en yttergang samtidig med rommet, og når jeg har jobbet veldig mye og i tillegg kvelder har ting tatt liiiitt(mye) lengre tid enn gjerne planlagt. hehe.
Så i denne tiden har vi alle 3 sovet på samme rom:)
Men, nå er vi ferdig med disse to oppussingene, Thea har fått seng på rommet og vi håper overgangen fra å ha sovet på samme rom som oss nå til å sove på eget rom ikke blir så altfor stor.*krysser fingrene*.

Det vi har gjort på Thea-rommet er å fjerne det gamle garderobeskapet, fjerne all tapet, sparkle og ta på ny slett tapet, sparkle tak, male vegger, legge nytt gulv og å kappe opp og sette opp nye lister. Tror jeg har fått med det meste da.

Gulvet vi har brukt heter Pergo Domestic Extra og er et av de fineste gulvene jeg har sett! Helt forelsket i det gulvet, hehe!
Fargen vi gikk for på veggene er kveldshimmel, en helt nydelig blå/grå farge. En helt fantastisk fin farge. Og sammen med lys rosa er den sååå fin! Ja, faktisk også på et jenterom.
Vi har også valgt å gå for noen ekstra brede lister, noe vi er veldig fornøyd med. Det gir liksom det lille ekstra:)

Da håper jeg at jeg har fått med det viktigste.
Oppussing er alltid litt tidskrevende, men som jeg alltid sier; Det er så verdt det til slutt! :-D
Og nå er vi klar for å starte på neste prosjekt :)

Ha en fin kveld, og nyt siste rest av helgen!

Likes

Comments

For en fantastisk fin langhelg vi har hatt. Det er nesten noe farlig med disse langhelgene, man nyter det og koser seg sånn at man vil jo virkelig ikke tilbake til en hverdag med jobb og barnehage. Men det nærmer seg sakte men sikkert sommerferie, og det lever vi litt på nå som hverdagen begynner igjen.

Vi har ikke gjort noe spesielt i helgen, bare kost oss sammen, vi 3❤️ for det er nemlig det beste som finnes. Leke, tulle, kose, slappe av og gå tur er bare noe av det vi har gjort. Vi har storkost oss❤️

Nå sover lillemor søtt, og jeg og M skal bare slappe av resten av kvelden.

Ha en fin kveld dere✨

Likes

Comments

17.mai er vel overstått og hverdagen begynte plutselig igjen igår etter en fridag. Fantastisk godt er det at jeg har frihelg denne uken og kan kose meg hjemme med min lille familie😍


Årets 17.mai var som alle andre år, helt fantastisk.
Med innhold som bl.a 17.mai tog, hoppeslott, fiskedam, familiebesøk, masse god mat, godis og litt for masse is kan man ikke si annet enn at dagen ble ganske så perfekt og inneholdt alt en 17.mai skal inneholde.


Vi var på farten helt fram til leggetid for lillemor, og vi storkoste oss på skolen og i familiebesøk den dagen.
Det er så fantastisk kjekt nå når lillemor begynner å bli så stor at hun skjønner mer av slike dager og man ser hvor mye hun koser seg❤️

Vi tok ikke så masse bilder denne dagen, vi bestemte oss for å heller la mobilene ligge å bare nyyyte og kose oss😍😊

Bunaden lillemor hadde på seg er virkelig den fineste bunaden jeg har sett, eller festdrakt heter det vel🇳🇴 Jeg var på let over alt for å finne en som ikke var helt vanlig og ikke lik den hun hadde i fjor, men samtidig at det skulle være hvitt forkle på. Så gikk jeg tilfeldigvis forbi Lindex og så at de også hadde bunader. Jeg falt for den med en gang, og når jeg så det fulgte med lue og var jeg solgt! Noe så nydelig søtt😍

Så jammen ble det bunad i år og, jeg som vurderte kjole et øyeblikk🙊Hihi.

God Natt dere✨

Likes

Comments