Lillemor er så glad i rollelek, og det å leke butikk/cafe er det store. Det kan vi leke leeenge🙊 Er så gøy å se hvordan hun lever seg så inn i leken😍
Så da laget vi rett og slett en slags cafe/butikk på lekerommet:

Hun har jo to lekekjøkken, så vi tok ikea kjøkkenet og snudde det, så dette ble kjøkkenet og kassen hennes. Vi festet på en bokhylle som ikke blir brukt til noe annet, og malte med tavlemaling øverst og på ene siden. 💗

"Frukt og grønnsakshyllene" er bare enkle plastkurver fra europris😊

Thea ble strålende fornøyd, så da er vi og fornøyd😄

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

(Sponsede produkter)

Vi har ikke kjøpt noe særlig til den lille i magen enda, og drøyer fortsatt litt.
Men et par ting har vi på plass allerede, og det er bl.a seng og vippestol.

Sengen vi har gått for er denne nydelige grå sprinkelsengen i merket JLY fra jollyroom.

Denne ser så fin ut, og så fornøyd som vi har vært med seng fra JLY før så vet jeg denne også kommer til å være fantastisk.

Her finner dere den(link)

Vippestol har vi også fått i hus, og jeg ser for meg at denne blir brukt en del etterhvert som babyen blir større.

Denne kan justeres i 3 helningsinnstillinger, og en liggestilling. Og vi gleder oss til å bruke den:)

Her finner dere den(link).
Nå er den også på tilbud til kun kr 569,- ordinær 999,-
❤️

Likes

Comments

Moweo Lite Sulky - denne vognen/trillen har vi vært så heldig å få teste av fantastiske jollyroom. Det er ingen tvil om at jeg er veldig glad i produktene fra jollyroom, og denne trillen er intet unntak.
Den veier bare 4,5 kg, er utrolig lett å legge sammen og slå opp, tar kjempe liten plass og er fantastisk lett å trille. I tillegg til en rygg som kan reguleres og gi full liggestilling er dette blitt en trille vi er glad i.

Hjulene er ikke så stor, men likevel kan den enkelt trilles både på asfalt, gress, grus og litt ulendt terreng:)

Nå får dere den til halv pris hos Jollyroom.
Og dere finner den her:
https://www.jollyroom.no/barnevogner/triller/triller/moweo-lite-sulky-grey-melange

Den kommer også i andre farger:)
I tillegg følger det med en koppholder og stellematte med lomme. Helt genialt⭐️

--Produktet er sponset--

Likes

Comments

(Sponset produkt, men 100% ærlige meninger.)

Vi har vært så heldig få lov å teste den fine reisesengen Moweo Moon fra Jollyroom.

Reiseseng er jo noe som alltid er greit å ha, enten om barnet skal på overnatting til besteforeldre og kanskje trenger en plass å sove der eller om man skal på ferie o.l.
Det som er ganske viktig for meg, er det at en reiseseng er lett å slå opp og legge sammen, og at den er lett å bære med seg. Og alle disse egenskapene finner dere i reisesengen Moweo Moon.

Et veldig stort pluss om man kjøper en reiseseng som er planlagt å bruke allerede når barnet er veldig lite er at denne reisesengen i tillegg har et spedbarnsinnlegg. Tenk så genialt å ha en slik seng stående hos besteforeldre da, så har man en trygg og god plass å legge babyen. Eller hjemme som en dagseng og for den del, den er jo så fin i tillegg til utrolig praktisk. Tenk den sammen med et deilig mykt teppe og en fin uro hengende over som fanger oppmerksomheten til babyen:)

Spedbarnsinnlegget festes med kroker rundt hele sengekanten, skjult av et legg som knappes over. Så her ligger barnet trygt og godt. I tillegg er det såklart et eget "hodepute-innlegg" i spedbarnsinnlegget, og feste til å feste barnet:)

Etterhvert som barnet blir større og vokser ut av spedbarnsinnlegget er det bare å fjerne det, så har du en vanlig reiseseng:) Her må jeg også bare få sagt at madrassen i den var overraskende myk og polstret. Noe helt annet enn de reisesengene vi har prøvd tidligere når vi har lånt på reise o.l.

Og som jeg skrev er jeg veldig opptatt av at reisesengen skal være lett å både slå opp og legge sammen, samt å være lett å frakte med seg. Og dere, denne er helt fantastisk på alt det. I tillegg kommer den i en oppbevaringsbag med bærehåndtak som gjør det enkelt å bære den med seg👏🏻

Vi er altså allerede veldig fornøyd med denne, og gleder oss til å ta denne med oss på turer og diverse:)

Her finner dere reisesengen. Og nå er den i tillegg på tilbud til kun kr 749!! Da sparer du hele 1250 kr.

😃

Likes

Comments

God Kveld✨
Plutselig var helgen over og en ny uke er rett rundt hjørnet. Det er alltid godt med ny ukestart, men herlighet så fort disse helgene flyr avgårde.

I helgen har vi så smått prøvd å få litt orden på lekerommet til Thea igjen. Det er så mye lettere for henne å ha alle lekene sine her oppe hvor stuen og kjøkkenet er, så kan hun leke å kose seg der så mye hun vil.

Jeg kjøpte noen oppbevaringskurver for å ha tegnesaker, malesaker, puslespill og slikt i, og de var helt super. Kjempe billig og i en nydelig fin rosafarge.

Så lett å ha orden i alle småting når det ligger i slike kurver, også veldig lett for lillemor å bare dra ut den hun vil ha og enkelt rydde opp og sette på plass igjen etterpå😊

Gleder meg til å vise dere resultatet etterhvert😊

God Natt✨

Likes

Comments

Ut på tur aldri sur.
Idag måtte vi ta oss en tur ut etter noen dager inne med feber og ørevondt hos lillemor. Og med hodepine hos mamsen gjør litt frisk luft alltid godt.
Så en tur ut idag var godt for både liten og stor, selvom det begynte å øse pøse når vi skulle hjem igjen😅
Da var det godt lillemor absolutt skulle ha med frost-paraplyen sin ut idag🌧

Imorgen håper jeg å få tatt en liten helgevask før vi tar helg, for det å starte helgen med et rent hus er alltid deilig✨


Ha en fin kveld💗

Likes

Comments

God morgen fra Thea rommet✨

Etter en liten pause fra Instagram er det veldig godt å være tilbake igjen nå, men herlighet så godt det har vært med en liten pause og. Av og til trenger man å bare logge av😊 man havner fort i en liten boble på Instagram, noe som jeg absolutt ikke ønsker. Instagram er for meg en plass å dele bilder når jeg vil og av det jeg vil. For da blir Instagram ganske så kjekt, når man bare ikke stresser så veldig med hva man må dele og når😊

Nå skal jeg fortsette på strikkeprosjektet mitt, som jeg gleder meg til å vise dere når det et ferdig😊

Ha en fin dag✨

Likes

Comments

Nyeste av pinnene er denne genseren fra paelas som heter vinterbluse.
Thea fikk velge farge helt selv til denne genseren, og den ble faktisk veldig fin i den lyse blå/grå fargen hun valgte💙

Og lillemor selv ble veldig fornøyd og viste den stolt fram i barnehagen💗 hehe.

Garnet jeg har brukt på denne er forresten cotton merino fra knit at home. Et herlig garn å strikke med⭐️

Likes

Comments

Høsten er rett rundt hjørnet, og strikkegarderoben til lillemor fylles sakte men sikkert opp med varme, gode og fine strikkeplagg. Jeg elsker høsten og vinteren, det å kle seg i godt ulltøy og være varm selv når det er surt og kaldt.
Spesielt viktig er dette for lillemor som går i barnehagen og er ute hver dag. Da må hun såklart ha ulltøy både i barnehagen og hjemme:)

Genseren hun har på over er en herlig ullgenser som Oldemoren har strikket❤️ den er vi så glad i, og syns fargekombinasjonen i den et nydelig🍁

På strikkeplanene framover nå er bl.a ribbestrikkbukse, ullgenser, ulldress og tilbehør. Og noen litt tynnere ullrompere og drakter til innebruk i barnehagen:)

Likes

Comments

Strikkemotivasjonen er fortsatt ganske langt borte, og jeg tror ikke den finner veien tilbake helt enda. Det kjennes hvertfall ikke helt slik enda. Men når lillemor idag tidlig spurte om jeg ikke kunne lage nytt pannebånd til henne måtte jeg såklart si ja. Så da ble det strikket et pannebånd idag, deilig å sitte å slappe av med et lite "fort-ferdig" strikketøy i sofaen når formen ikke er helt på topp:)

Det er oppskriften Tora-pannebånd fra Klompelompe. Og garnet jeg har brukt er Drops Merino Extra Fine, og pinne 3,5 :)

Likes

Comments