Header

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag har jeg gått gravid i 18 uker. Så er nå på vei inn i svangerskapsuke 19. I morgen er endelig dagen jeg  har ventet på kommet, og det er klart for den ordinære ultralyden. Spennende! Om du ønsker å vite hvordan det står til med den lille huleboeren og kanskje få vite kjønnet, så oppdaterer jeg dere i morgen. Har også blitt kontaktet av en fotograf som ønsker å ha gravid fotografering av meg, så om et par månder blir det shoot. Gleder meg masse og har funnet mange ideer allerede. Tror det blir gøy med noen profesjonelle bilder å se tilbake på seinere.Nå er det snart natta. Håper alle har hatt en fantastisk dag! Sov godt mine flotte lesere.

Likes

Comments

I dag har jeg gått gravid i 17 uker. Og er nå i 18 svangerskapsuke. Tenk snart halvveis. Neste uke er det tid for ultralyd igjen og jeg kan nesten ikke vente. Er så spent!! Hadde de rett på tidelig ultralyd? Eller er det en liten gutt som skjuler seg i magen min. Skal selvfølgelig dele kjønnet med dere neste uke. 

Har de siste ukene skjedd lite på denne fronten. Men magen vokser og humøret går opp og ned ettersom det har skjedd litt forskjellig på privaten. I dag har jeg og mamma bakt en hel haug av julekaker og skoleboller, yummy!! Ellers har jeg tilbringt mye tid med familien og vært litt med venner. Prøver også å komme meg ut på tur hver eneste dag, så lenge det ikke regner.  Godt med frisk luft for både hode og kropp.. Legger ved et herlig bilde av favoritt jenta mi Emilie.Nå har jeg nettopp vært ute å spassere en tur, så har tatt meg godt tilrette i god stolen til Farmor. Ha en fantastisk kveld kjære blogglesere! 

 

Likes

Comments