Header

Noen dager siden sist jeg har rukket å oppdatert! Dagene går så fort, fra A våkner til leggetid klokken 19. Så når kvelden kommer, er jeg som oftes helt utslitt og orker dermed ikke alltid å oppdatere. Jeg er glad jeg startet opp bloggen igjen! Dette er jo mi dagbok som jeg kan se tilbake på når Aleena blir større, å mimre tilbake på minnene og alt vi opplevde. Vell, denne uken har vi gjort det vi pleier å gjøre. Dagene har blitt tilbringet på lekeplasser, vi har vært ute og lekt, kost oss masse inne i regnvær og vært med venner og familien. På onsdag var vi med mamma en tur til Lyngdal. Der fikk jeg handlet bursdagsgave til mi søster, en stor larve bamse, et hoppeslott til Aleena og masse bleike middel og avfarging til håret mitt. Så nå er jeg i god gang med å bli blond. Haha, i dette øyeblikket ser jeg faktisk mer eller mindre ut som en klovn. Angrer på at jeg ikke handlet inn mat for en mnd, nå som jeg ser sånn ut. Haha, neida joda.. På torsdag var været helt supert! Vi koste oss sammen med Anette, jeg kjøpte mer hårfarge i byen, samt ei pumpe til hoppeslottet Aleens fikk av meg. På kvelden spiste vi krabber ute i sola med flere i familien Aasen og Johannessen. Super koselig! Førte og siste krabbemåltidet visst vi ser bort i fra ferdig fylte krabbeskjell fra butikken.. Fredag våknet jeg opp med feber, forkjølelse og en generelt dårlig form. Mamma var så snill å passet Aleena etter at vi hadde spist frokost klokka 7, så jeg fikk sove noen timer ekstra. Det var fantastisk! Skjeldent jeg sover lengre en til 6, 7 om jeg er heldig. Aleena har heller ikke vært i toppform så hele fredagen var vi inne og slappet av. Kjedelig, men nødvendig! I går var formen lik som på fredag så det ble mye TV titting i senga, og når A skulle sove duppen sin klokka 11, la vi oss i senga igjen for å sove. Overrasket over at hun sovnet, for vanligvis ligger hun bare å diller med noe om hun ligger i mi seng. Vi våknet ikke før klokken 1, å da følte jeg meg allerede mye bedre. Vi spaserte bort til tivoliet som er i byen for helga, hvor vi møtte min bror og tantebarnet mitt. Ellers har vi vært ute å lekt med utelekene hennes og besøkt Emilie og Christoffer på ettermiddagen. En rolig og avslappende dag! I dag var formen mye bedre å vi har besøkt både mormor og bestefar og mamma og pappa, hvor Emilie også kom etterhvert. I dag var det sol og en fantastisk temperatur, vi koste oss flere timer ute med mormor og bestefar, lekte og spiste pizza. Hos mamma og pappa, fikk Aleena og Emilie lekt masse før vi dro hjem så Aleena kunne spise kveldsmat og legge seg. Nå er det natta for meg! Klar for ei ny uke med masse lek og morro.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Har helt siden jeg var i Kypros undersøkt billetter for å reise tilbake dit, men da sammen med Aleena. Hotellet jeg bodde på sist var helt ok, til den prisen vi betalte. Men, skal jeg dra ned med Aleena syntes jeg standaren blir for dårlig med tanke på at jeg ønsker all invlusive, gjerne med barnebasseng og lekeplass. Lekerom inne hadde heller ikke vært feil. Prismessig så lønner det seg jo å ta et vanlig hotell, uten mat inkludert men da blir det også mye mer styr, når det gjelder mat til Aleena. Måtte vært fantastisk å ha maten inkludert for da vil det jo alltid være noe hun kan spise. Men at det frister å betale 3000 kr istedenfor 7000 pluss er det jo ingen tvil om. Men tenker at standaren skal være ganske høy når jeg velger å ta henne med til utlandet. Vurderer også å reise til USA, da gjerne sammen med Mamma (som jeg håper på å få med). Sist jeg var i USA var i fjord, når Aleena var 4 måneder. Året før var jeg ca 15 uker fordelt på 3 turer. Så det var i USA jeg fikk positiv graviditetstest.

Ferie blir det hvertfall uansett, men hvor det blir er ikke bestemt. 1 uke på Kypros eller 3 uker i familiehuset i Florida? Hmm..


Aleena på sin første ferie i Florida

Første gangen jeg besøkte vakre Kypros

Likes

Comments

Så var det allerede mandag igjen. Ukene bare flyr avgårde, å jeg merker lite forskjell mellom dagene, bortsett fra at det er mer liv på Snapchat når folk er ute på konserter og utesteder. Haha! Jeg har faktisk vært ute 3 ganger i sommer, å kjenner at jeg har fått nok for ei god stund. Er det samme som skjer, og de samme folkene på byen som da jeg var 18 liksom.. Syntes det er gøy å ut ei gang i blant, men trives mye bedre hjemme på kveldene, og ikke minst det å våkne opp frisk og opplagt. De gangene jeg har valgt å gå ut føler jeg meg ikke som den gode mamma'n jeg pleier å være. Energien reduseres sterkt dagen derpå, så derfor blir det nok lenge til neste gang.. Hverdagen med Aleena er så mye bedre, å det å slappe av og lade opp til en ny dag på kveldene er fantastisk godt! Som jeg elsker mamma livet! Kvalitetstid med prinsessa er virkelig det jeg foretrekker mest.

I dag har det regnet mye på Sørlandet, men vært litt oppholds innimellom. Jeg har fått ordnet en del papirarbeid og spist middag hos Mamma, Pappa og lillesøster. Ellers har Caroline mi søster vært på besøk hos oss. Da det endelig ble oppholds var det bare på med regnbuksa, å ut på gresset til lekene. Fornøyd jente med tanta på besøk som avsluttet dagen med et kveldsbad og kveldsmat.

Likes

Comments

Da er det snart leggetid i heimen. Aleena sovnet 19:30 da vi ikke var hjemme før. Dagen startet rolig med Barne-TV i senga mi og kvalitetstid med snuppa som jeg er så glad i.

Klokka 1 kjørte vi til Lindland gård for å se på alle dyrene og for å leke ute. Da vi kom opp møtte vi Mamma, Pappa, Farmor, Sandra, Emilie og Julie som bare er noen uker større en Aleena, som Sandra passet. Vi fikk alle sett på alle de fine dyrene, hoppe på trampoline, leke i sandkassa og leke med alle traktorene som er på gården. Aleena storkoste seg som alltid, noe som gleder mammahjertet veldig. 

I dag har hun tatt mange steg, som de siste dagene. Men å krype er mye raskere så hun kryper mest enda. Skulle gjerne hatt hennes energi altså! Da hadde jeg løpt maraton hver dag, haha..

Etter noen timer i fornøyelsesparken kjørte vi opp til Mamma og Pappa, fikk servert taco rester å så litt på teletubbiene før vi dro videre til min onkel og tante, Pia og Oliver. Is og rørte jordbær falt godt i smak, i hyggelig selskap. Finfin dag sammen med den fantastiske familien vår ❤

Likes

Comments

I dag sov Aleena helt til klokken 7:17 trodde ikke mine egne øyner da jeg kikket på klokka. Det har ikke skjedd siden hun var en nyfødt baby at hun har sovet så lenge. Hun våknet et par ganger i løpet av natten og fikk litt melk på morgningsiden før hun våknet, uthvilt og klar for en ny dag. Fantastisk! Vi startet morgningen rolig med litt Barne-TV i senga mi, før vi stod opp, tok morgenstellet og spiste frokost og lekte. Så var det tid for første og siste dupp. La henne rett rundt klokken 10, å hun våknet ikke før 12:35. Jeg ble fort bekymrer da klokken var 12 å hun fremdeles sov. Det har aldri skjedd, så jeg måtte stikke hodet inn i døra hennes for å høre at hun pustet. Det gjorde hun selvfølgelig, så da var det bare å legge seg ned i senga igjen å vente på at hun skulle våkne.

Da hun våknet tok vi turen på senteret for å kjøpe gavekort til mine foreldre. Følte for å gi noe dersom de passer Aleena iblant! Blomster dør fort så da kan de heller kjøpe noe de hsr lyst på. Ellers tok meg, Aleena og Mamma turen til min bror, hvor vi tok med Emilie på lekeplassen. Kusine koste seg masse og rett før det begynte å regne spaserte vi innom Mormor og Bestefar / oldeforeldrene dems. Vi fikk servert is, så da var de godt fornøyde. Ellers spiste vi taco hos mine foreldre før Aleena skulle i seng. Finfin dag, med mine favoritter!

Likes

Comments

Sandra sendte melding i går om vi hadde lyst til å bli med ho og Emilie i Leos lekeland i dag, å det hadde vi jo selvfølgelig veldig lyst til. Som jentene koste seg sammen! Blir så vanvittig glad av å se de leke sammen og all kjærligheten de gir hverandre! Mamma og tantehjertet smelter hver gang de gir hverandre en klem, noe som skjer titt og stadig. ❤ kusinene skiller bare 8 måneder, så nå som Aleena er blitt 15 måneder og Emilie nærmer seg 2 år, så leker de veldig fint sammen. De siste månedene har de bare fått mer og mer glede av hverandre. Nå er det liksom ikke så stor forskjell på de, som det var da Aleena var 4 mnd og Emilie 1 år.

Er så utrolig takknemmelig for at både meg og min bror og kjæresten Sandra er så gode venner og at vi prioritere å møtes så ofte som det vi gjør. Er virkelig ingen selvfølge å kjenne kusinene/fetterne sine. Eller å bo noen minutter unna hverandre. Er veldig glad for at Mamma og Pappa har vært så flinke til å la oss barna bli kjent med våre fettere og kusiner. At vi enda feirer bursdager, jul og andre selskaper sammen er veldig koselig. Håper aldri alle disse selskapene og besøkene tar slutt til tross for at de fleste har flyttet ut fra foreldrene.

Dagen i Leos lekeland har vært super for både store og små! Middagen er inntatt og nå er vi klare for å besøke Farmor, en liten tur på lekeplassen for så å handle litt. 


Ønsker dere en fin fredag!


Likes

Comments

I går inviterte jeg en del jenter hjem til meg på vorse, men flere var eller skulle på jobb så vi ble ikke så mange. Men det var uten tvil super koselig! Vi spaserte bort til byen i 20-20:30 tiden! Det var godt med liv i hestetroa i Mandal, med mange festglade mennesker. Av en eller annen grunn blir jeg fort lei når jeg kommer på byen å drar alltid tidlig hjem.. Så da klokken var blitt 23, spaserte jeg hjem til Stine som allerede hadde gått bort til meg.

Da jeg våknet i dag angret jeg på at jeg gikk ut fremfor å ha en kveld alene med mye søvn. På disse 15 månedene har jeg ikke sovet alene uten Aleena, med mindre jeg har vært på byen.. Stine sov her, så da vi stod opp vasket jeg sengetøyet og meg selv, før jeg reiste opp til Mamma for å hente snuppa. Muligens jeg er litt spesiell, men om jeg har vært på byen så kan jeg aldri legge meg i det samme sengetøyet før det er vasket. Haha!

I dag har vi hatt besøk av Kristine mi kusine/fadderen til Aleena. I morgen reiser hun tilbake til Oslo for å studere videre og jobbe... Hadde det vært opp til meg så hadde hun bodd i Mandal hele livet. Hehe..

Likes

Comments


I går spurte jeg Aleena om vi skulle bade da vi hadde spist. Løftet henne ned fra stolen å gikk inn på badet hvor jeg sa "Aleena kom, så skal du få bade". Hun kom krypende inn som en rakett, satt seg på huk forran meg ved doen å bare pekte opp på badekaranna si. Hun ble skikkelig gira å hadde virkelig lyst til å bade i den , fremfor å bare dusje. Så hun koste seg og fikk plasket rundt helt frem til hun var lei av å bade. Ellers var vi sammen #med to av fadderne hennes. Først hadde vi besøk av Stine, så kristine. Vi spaserte en tur til mormor og bestefar/oldeforeldrene hennes. Vi var også innom på en lekeplass vi ikke har vært på tidligere og kjøpte softis. Finfin dag! Syntes det er så gøy når Aleena forstår så mye som hun gjør nå. Plutselig er hun ingen baby lengre .. Vakre skatten min!

I dag har Mamma sagt at hun kan passe Aleena. Kjenner kroppen er vanvittig sliten. Eneste som frister er å sove 24/7. Hver gang jeg reiser meg svimler det, å kjenner at kroppen ikke har vært helt på lag med meg de siste månedene. Blodprøvene ser greie ut så er nok bare sliten. I dag er det også onsdagskonsert, så lurer egentlig på å ta en tur ned dit, men da vil jeg jo ikke bli noe mer uthvilt så vi får se. Var ute onsdag for 2 uker siden, men da leverte jeg A litt før hun la seg og stod opp hos Mamma og Pappa kl 9. Men ellers har jeg ikke hatt noe barnevakt i sommer, så kjenner det skal bli godt, uansett om jeg velger å slappe av eller dra ut på byen med venner.

Likes

Comments

Tenk i dag er prinsessa mi 15 måneder! Jeg er så vanvittig stolt og takknemlig for mi velskapte og perfekte datter. Livet ville aldri vært det samme uten. Jeg er så lykkelig og glad for at jeg fikk nettopp Aleena Michelle ❤ Ingen tvil om at livet ble mye bedre etter at skatten kom til verden! Vi storkoser oss sammen hver dag og finner alltid på noe som Aleena syntes er gøy.

A sier flere forskjellige ord og virker som å forså det meste. Hun kan si hei, åj, mamma, pappa, bæ, mø, nei. Det var de jeg kom på i farten hvertfall. Hun står veldig mye uten støtte, går fremdeles rundt bord og etter ting. Går noen dager flere steg enn andre dager uten støtte. Virker ganske stødig på beina men tror hun syntes det er greiere å krype for det går foreløpig mye raskere. Snuppa har også de siste ukene kun sovet en gang i løpet av dagen, så nå legger hun seg rundt halv 11 å sover 1,5-2 timer. Hun våkner heller ikke klokken 5 lengre, men 6-6:30. Som oftes klokken 6! Men den timen ekstra søvn for meg hjelper veldig godt. Syntes denne alderen har vært vanvittig slitsom. Spesielt slitsomt å være alene, men spesielt nå som hun igjen har hatt så mye vondt i tennene sine. Griner og sutrer, kaster seg i bakken om hun ikke er helt fornøyd, å kjøre bil er heler ikke lengre gøy. Til tross for at hun ikke alltid er helt i form og sutrete så er hun likevel det vakreste og godeste jeg har. Hun har alltid et smil på lur, ler masse hver dag, elsker å være ute og leke inne. Å hjelpe mamma'n med oppvaskmaskinen er også veldig stas! Mye av maten hun får servert vil hun ikke ha lengre, så mye blir spyttet ut igjen. Det hun likte for en måned siden er plutselig ikke noe hun vil ha lengre. Mat lysten har blitt litt dårligere den siste tiden, men det kommer vel av at hun har vondt i munnen. Hun elsker rosiner, druer, blåbær, og banan. Eple liker hun også men foretrekker de førstnevnte. Hun vet nøyaktig hvor ting ligger så hun peker å prøver å klatre opp for å få tak i det. (Husk å sikre alle møbler som kan falle over barna, så ingen ulykker skjer). Aleena er også spesielt glad i bøker, å favoritten er "min første bok". Den har både hun og oldeforeldrene så det er veldig stas.

Som jeg elsker deg skatten min ❤❤

Bildet er tatt for 15 måneder siden hvor jeg var på vei ut døra for å ta keisersnitt. (Flere har spurt om fødselshistorie tidligere, men har enda ikke delt den. Grunnen var vel at jeg ikke sa til andre enn de nærmeste at jeg tok ks. Men tenker jeg kan skrive et innlegg om 2.mai 2016)

Bilde av meg og nyfødte Aleena , bare noen timer gammel.

Likes

Comments

På fredag var vi hos Mamma og Pappa på ettermiddagen. Emilie tantebarnet mitt var på overnatting så vi lekte store deler av ettermiddagen og spiste krabber og reker da barna var i seng. Farmor kom også opp på mat, så det var veldig koselig. På lørdag reiste vi tidlig hjem for Mamma skulle på jobb. Koselig å overnatte der en gang i blant! Godt med litt selskap når A er i seng. Etter at Aleena hadde sovet er par timer på formiddagen reiste jeg min bror Christoffer og tantebarnet mitt Emilie til Leos lekeland som ligger i Vågsbygd. Det var jo stor stas da vi var i lekeland på torsdag, så når regnet plasket ned var det ingen tvil om hvor jeg hadde lyst til å ta med Aleena. Ungene storkoste seg og samme gjorde foreldrene. Eneste minuset var at det var vanvittig varmt! Da snakker vi 30 grader? Vi var alle helt svette, å vi var ikke de eneste for å si det sånn. Etter over halvannen time bestemte vi oss for å dra hjem med tanke på temperaturen der inne... Men gud for et flott lekeland!! Fargerikt og masse å gjøre for både store og små. Nå har vi fått testet ut begge lekelandene som ligger her på Sørlandet og jeg vet ikke helt hvilket jeg likte aller best. Men tror det må bli Leos, selv om de begge var utrolig store og flotte! Blir ikke lenge før vi skal tilbake hvertfall. Å da tenker jeg å bli hele dagen. Både Aleena og Emilie ville gjerne ha vært igjen.

I dag får vi besøk av ei venninne og hennes nyfødte lille Trym. Som jeg gleder meg til å møte den Lille skjønningen og Mamma'n. Ellers blir det nok en tur til mine foreldre eller besteforeldre litt senere i dag.

Ønsker dere en fin søndag!

Likes

Comments