For en nydelig formiddag vi har hatt. Dagen startet rolig hvor Aleena og jeg lå litt ekstra lenge i senga. Det var så deilig! Det skjer alt for sjeldent så når hun først ønsker å slappe av litt på rommet mitt så er det virkelig innafor. Har vært utrolig trøtt og sliten de siste ukene, så ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på en slik morgen. Vi har vært utrolig aktive de siste månedene så det tar på kroppen! Vi er masse ute å går tur, sykler og leker. Våren er en deilig årstid altså.

Tilbake til formiddagen. Vi har nettopp kommet hjem etter en kald men flott tur i Furulunden sammen med familien. Jeg spurte med gjengen på pappa sin side som ikke er i USA, med på søndagstur så det var veldig koselig. Meg og Aleena syklet bort til møtestedet og syklet videre med farmor til henne etterpå. Kakao og noe å tygge på stod for tur. Yummy! Aleena sovnet da vi var rett utenfor døra, så i skrivende stund ligger hun ute i sykkelvogna. Vel, jeg får avslutte her å begynne å gjøre noe her hjemme før snuppa våkner og krever all min oppmerksomhet.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Ettersom jeg hadde litt maling til overs fra stua ble det malings på soverommet også. Den lilla veggen som jeg malte i høst? Ble til "sanddyne". Ble super fornøyd! Har begynt å kjøpe inn materialer til en ny sengegavl også nå, så tror det blir bra. Vurderer å lage en i beige nå som jeg har hatt den hvite ei stund.

Før:

Etter:

Syntes det ble fantastisk deilig og lunt på soverommet nå! #sanddyne #modena #maling #veggmaling #soverom #interiør #diy

Likes

Comments

Før:

Etter tre strøk med gulvmaling som jeg hadde liggende fra da jeg malte parketten i fjord ble resultatet slik:

Ja, jeg kjøpte ikke bare en men to.. Ble så fornøyd at jeg spaserte tilbake , betalte og lånte med tralla hjem for å lempe av enda en sofa. Hehe!

Hva syntes du?

Likes

Comments

Jeg er så rastløs for tiden. Eller jeg pleier vel som oftes å bli det. Må liksom alltid ha noe å holde på med. Etter å ha tenkt og studert her hjemme valgte jeg tilslutt å male stua. Fargen heter sand dyne. Jeg er så fornøyd!! Fikk hjelp med å teipe, så malte jeg selv to strøk. Hadde Max uflaks å gikk tom for maling klokken 12 på natten. På selveste strøk nummer 2. Ble nesten litt lei meg da det bare var et par meter igjen. Nei altså to spann med til sammen 5 liter maling holdt vist ikke.. Klokken 8.50 stod jeg klar på modena å ventet på at de skulle åpne. Aleena sovnet i vogna på vei hjem så da var det bare å bli ferdig.

Under ser du hvordan stua så ut før: alt for hvitt, og lite "hjemmekoselig"..

Under ser du resultatet! Målet var å få det mer hjemmekoselig så sier meg veldig fornøyd med det! Tror faktisk ikke jeg kunne vært mer fornøyd med resultatet. På bildene mangler jeg speilene som er under oppussing for 3 gang og bilder på veggen..

Likes

Comments

Som mange kanskje merker så er jeg utrolig dårlig på rettskriving. Kanskje spesielt på komma, punktum, og/å og når jeg skal skrive ordene i et eller to ord. Dette gjør så klart at det kan være tungt for dere lesere å lese.. Det som høres riktig ut for meg i mitt hode er ikke alltid rett når det blir skrevet så de er jaggu meg ikke lett! Men dette er jo min blogg, å mi dagbok som jeg vil kunne se tilbake på når jeg blir eldre. Hvor mange lesere jeg har betyr sånn sett ingen ting. Jeg skriver for å huske både store og små øyeblikk.

I tillegg til dårlig rettskriving så blogger jeg fra mobilen. Så dette blir en skikkelig amatør blogg enn så lenge hvertfall.

Bildene blir også tatt med min kjære iPhone 6s Pluss.

Likes

Comments

Dagen startet 05:30 i dag da var snuppa ferdig med å sove.. La henne ut i vogna klokka 8, så da hun våknet igjen var vi på lekeplassen og ei runde gjennom byen. Av en eller annen grunn så er jeg vanvittig rastløs for tiden, så er ekstra godt å komme seg ut å få beveget på beina. Siden Sondre stod opp med A i går, lot vi han sove mens vi var ute så han kunne få litt mere søvn enn 4-5 timer.

På ettermiddagen var vi på kaffi og kaker til Mormor og Bestefar sammen med flere familiemedlemmer. Koselig! Enda en søndag er over og jeg er klar for ei ny fin uke sammen med mine kjære.

Likes

Comments

Som jeg elsker tingene til Lene Bjerre!! Hun har så sinnsykt mye fint. Klarte faktisk ikke å gå forbi dette da jeg så det. Så her er hva jeg kjøpte: 

Tannglass, såpedispenser og såpefat som jeg heller valgte å ha lys på.

Likes

Comments

I går var en fantastisk morgen! Jeg fikk sove mens Sondre stod opp med Aleena. Kan ikke beskrives hvor godt det er å få sove et par timer ekstra i en hektisk hverdag med ei veldig aktiv liten jente. I 10 tiden var meg og Aleena ute å gikk tur med Marita og Isabell noe som var super koselig. Ikke lett å møtes like ofte lengre, så var godt med litt kvalitetstid! Sola skinte, men vinden var sur og kald.. Nå vil jeg ha vår og sommer.

Ellers har vi vært en liten tur på senteret. Aleena trengte hvite strømpebukser og bodyer til å ha under blant annet kjoler så det fikk vi ordnet. Regntøy fikk hun også, så nå kan vi ut å plaske i vanndammene til høsten. På vei hjem gikk Sondre innom burger king å ordnet oss litt mat før vi spaserte hjem igjen.

På kvelden hadde vi besøk av mi søster og kjæresten. Super koselig!

Håper alle hadde en super lørdag! Å at dere nyter søndagen.

Likes

Comments

Det er fredag og helg for de aller fleste. Jeg nyter fremdeles mamma permisjonen og merker lite forskjell på hverdag og helg. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg er glad i helg! Det betyr ekstra mye tid sammen med de nærmeste. Familie helg har alltid vært min greie fra jeg var ei lita jenta. Har alltid elsket å tilbringe tid og overnatte hos familien, så det er ingen tvil om at Aleena får være mye sammen med besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler, kusina si og mine fettere, kusiner, onkler og tanter. Vi er en stor familie med andre ord å møtes nok kanskje oftere og er veldig nære i forhold til mange andre. Vi er på mamma og pappa sin side 24 stk pluss alle kjærestene, så når alle feirer hver sin bursdag og har kaffi selskap så kan dere jo tenke dere til hvor ofte vi møtes. Veldig koselig!! Så takknemlig for at vi alle er så nære. Ekstra koselig å ha sin egen lille familie som jeg kan lage helge tradisjoner med.  


I dag har jeg fått farget etterveksten. Jeg som hadde planer om å bli blond.. Der røyk den planen! Hehe... Håret må hvertfall klippes i nærmeste fremtid for nå er jeg lei av "langt" hår. Skal bli deilig å få tilbake skulderlangt hår, selv om jeg til tider savner det lange håret til rompa. Ellers har vi vært ute å matet endene, noe som var veldig stas for både store og små! Spist god kylling sandwich med pesto, aioli og salat har vi også. Yummy!! Aleena sover og vi slapper av i senga, før det er kvelden for oss. Ha en nydelig kveld, dere!

Mine to favoritter som jeg er så utrolig glad i <3

Likes

Comments

For en fantastisk flott kveld dette har vært. Meg og Aleena sover hos Mamma og Pappa i natt så etter at jeg hadde lagt Aleena kjørte jeg til mi gode venninne Camilla, og sønnen hennes Emrik. Var super koselig med litt kvalitetstid sammen med henne! Tiden går så alt for fort å nå som vi begge har barn, kjæreste og styrer med hver vårt møtes vi ikke like ofte som før. Før jeg fikk Aleena og vi begge var alene var vi veldig mye sammen. Det positive med gode venner er at selv om man ikke ses like ofte som man skulle ønske, så er vennskapet det samme.

Ellers har vi vært med Sondre på dagen i dag, vært på sykkeltur for å handle bursdagsgave til venninna til A som nettopp fylte 1 år. Vi har også vært med Mamma på Tønnessen for å kikke litt. Jeg som ikke skulle kjøpe noe kom selvfølgelig hjem med Lene Bjerre tannbørste holder, såpefat og såpedispenser. Klarte bare ikke å dy meg.. Er det noe jeg aldri kan få nokk av så må det være pynteting.

Legger med et skikkelig fint bilde av meg og snuppa 😅

Vel, nå ligger jeg i senga på jenterommet og Snuppa sover i reisesenga si. God natt dere! Vi blogges.

Likes

Comments