Som mange kanskje merker så er jeg utrolig dårlig på rettskriving. Kanskje spesielt på komma, punktum, og/å og når jeg skal skrive ordene i et eller to ord. Dette gjør så klart at det kan være tungt for dere lesere å lese.. Det som høres riktig ut for meg i mitt hode er ikke alltid rett når det blir skrevet så de er jaggu meg ikke lett! Men dette er jo min blogg, å mi dagbok som jeg vil kunne se tilbake på når jeg blir eldre. Hvor mange lesere jeg har betyr sånn sett ingen ting. Jeg skriver for å huske både store og små øyeblikk.

I tillegg til dårlig rettskriving så blogger jeg fra mobilen. Så dette blir en skikkelig amatør blogg enn så lenge hvertfall.

Bildene blir også tatt med min kjære iPhone 6s Pluss.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Dagen startet 05:30 i dag da var snuppa ferdig med å sove.. La henne ut i vogna klokka 8, så da hun våknet igjen var vi på lekeplassen og ei runde gjennom byen. Av en eller annen grunn så er jeg vanvittig rastløs for tiden, så er ekstra godt å komme seg ut å få beveget på beina. Siden Sondre stod opp med A i går, lot vi han sove mens vi var ute så han kunne få litt mere søvn enn 4-5 timer.

På ettermiddagen var vi på kaffi og kaker til Mormor og Bestefar sammen med flere familiemedlemmer. Koselig! Enda en søndag er over og jeg er klar for ei ny fin uke sammen med mine kjære.

Likes

Comments

Som jeg elsker tingene til Lene Bjerre!! Hun har så sinnsykt mye fint. Klarte faktisk ikke å gå forbi dette da jeg så det. Så her er hva jeg kjøpte: 

Tannglass, såpedispenser og såpefat som jeg heller valgte å ha lys på.

Likes

Comments

I går var en fantastisk morgen! Jeg fikk sove mens Sondre stod opp med Aleena. Kan ikke beskrives hvor godt det er å få sove et par timer ekstra i en hektisk hverdag med ei veldig aktiv liten jente. I 10 tiden var meg og Aleena ute å gikk tur med Marita og Isabell noe som var super koselig. Ikke lett å møtes like ofte lengre, så var godt med litt kvalitetstid! Sola skinte, men vinden var sur og kald.. Nå vil jeg ha vår og sommer.

Ellers har vi vært en liten tur på senteret. Aleena trengte hvite strømpebukser og bodyer til å ha under blant annet kjoler så det fikk vi ordnet. Regntøy fikk hun også, så nå kan vi ut å plaske i vanndammene til høsten. På vei hjem gikk Sondre innom burger king å ordnet oss litt mat før vi spaserte hjem igjen.

På kvelden hadde vi besøk av mi søster og kjæresten. Super koselig!

Håper alle hadde en super lørdag! Å at dere nyter søndagen.

Likes

Comments

Det er fredag og helg for de aller fleste. Jeg nyter fremdeles mamma permisjonen og merker lite forskjell på hverdag og helg. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg er glad i helg! Det betyr ekstra mye tid sammen med de nærmeste. Familie helg har alltid vært min greie fra jeg var ei lita jenta. Har alltid elsket å tilbringe tid og overnatte hos familien, så det er ingen tvil om at Aleena får være mye sammen med besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler, kusina si og mine fettere, kusiner, onkler og tanter. Vi er en stor familie med andre ord å møtes nok kanskje oftere og er veldig nære i forhold til mange andre. Vi er på mamma og pappa sin side 24 stk pluss alle kjærestene, så når alle feirer hver sin bursdag og har kaffi selskap så kan dere jo tenke dere til hvor ofte vi møtes. Veldig koselig!! Så takknemlig for at vi alle er så nære. Ekstra koselig å ha sin egen lille familie som jeg kan lage helge tradisjoner med.  


I dag har jeg fått farget etterveksten. Jeg som hadde planer om å bli blond.. Der røyk den planen! Hehe... Håret må hvertfall klippes i nærmeste fremtid for nå er jeg lei av "langt" hår. Skal bli deilig å få tilbake skulderlangt hår, selv om jeg til tider savner det lange håret til rompa. Ellers har vi vært ute å matet endene, noe som var veldig stas for både store og små! Spist god kylling sandwich med pesto, aioli og salat har vi også. Yummy!! Aleena sover og vi slapper av i senga, før det er kvelden for oss. Ha en nydelig kveld, dere!

Mine to favoritter som jeg er så utrolig glad i <3

Likes

Comments

For en fantastisk flott kveld dette har vært. Meg og Aleena sover hos Mamma og Pappa i natt så etter at jeg hadde lagt Aleena kjørte jeg til mi gode venninne Camilla, og sønnen hennes Emrik. Var super koselig med litt kvalitetstid sammen med henne! Tiden går så alt for fort å nå som vi begge har barn, kjæreste og styrer med hver vårt møtes vi ikke like ofte som før. Før jeg fikk Aleena og vi begge var alene var vi veldig mye sammen. Det positive med gode venner er at selv om man ikke ses like ofte som man skulle ønske, så er vennskapet det samme.

Ellers har vi vært med Sondre på dagen i dag, vært på sykkeltur for å handle bursdagsgave til venninna til A som nettopp fylte 1 år. Vi har også vært med Mamma på Tønnessen for å kikke litt. Jeg som ikke skulle kjøpe noe kom selvfølgelig hjem med Lene Bjerre tannbørste holder, såpefat og såpedispenser. Klarte bare ikke å dy meg.. Er det noe jeg aldri kan få nokk av så må det være pynteting.

Legger med et skikkelig fint bilde av meg og snuppa 😅

Vel, nå ligger jeg i senga på jenterommet og Snuppa sover i reisesenga si. God natt dere! Vi blogges.

Likes

Comments

De siste dagene har vi vært på gåtur i bæreselen, med vogn og på sykkeltur. Aleena er like glad i frisk luft som mamma'n sin og storkoser seg sånn når vi er ute på tur. Ei høylytt lita frøken som hyler av glede, prater og ler masse dagene lang. Ellers har vi vært på lekeplassen og Aleena har prøvd å runse for første gang. Det var virkelig stas og smilet holdt på å gå rundt. Er en fantastisk følelse å se at det kjæreste du har, koser seg og har det bra. Ellers har vi vært på besøk hos mine foreldre, Mormor/ Oldemora til Aleena og kost oss sammen med kjæresten min. 

Lekt på gulvet, lest historier og sett Barne-TV har vi også. Slik går dagene i permisjonstiden for det meste.

Likes

Comments

Vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det tidligere, men hvor blir tiden av? Aleena Michelle er snart 1 år. Mye har skjedd her hjemme siden sist. Aleena lærer nye ting hele tiden. "Snakker" så å si hele dagen og sitter ikke i ro et sekund. Hun kryper på alle fire, og drar seg rundt over alt. Hun reiser seg opp etter alle slags møbler. Klapper, vinker og gir kos. Tunga går ut og inn av munnen hennes store deler av dagen å hun smiler og ler masse. Lille solstråla mi ❤

Siden begynnelsen av januar har vi tilbringt mye tid sammen med min nåværende kjæreste. Det er så koselig! Vi har det så utrolig fint sammen alle tre. Han er også kjempe flink med Aleena og hun digger han virkelig. Vi bytter på alt når han er her og han hjelper til med å bytte bleie, gi mat, stå opp på morgenen, gå inn på nettene dersom hun våkner osv. Fantastisk! Livet føles så komplett med venner, familie, barn og mann.

Likes

Comments

Leiligheten er pyntet til jul og har vært pyntet en god stund nå. Sist uke kom julegardinene opp og julestemningen begynner å komme for fullt!! Syntes det er så koselig med julepynt og for første gang har jeg kunne dekorert som jeg selv ønsker. Min første jul med både leilighet og barn. Fantastisk hvor mye som har skjedd dette året. Livet smiler virkelig og jeg har det så utrolig bra! Legger ved noen bilder av leiligheten :

Om du ønsker å følge meg på insta: @interiorcamilla / @aasencamilla

Likes

Comments

Tenk at i dag er mi lille jente 7 måneder. 7 måneder siden livet ble komplett! Ingen ord kan beskrive lykken og gleden jeg føler på innsiden. Lykken over å ha fått ei frisk og helt perfekt jente i mine øyner er bare ubeskrivelig. Jeg er så takknemlig for å ha fått mulighet til å bære frem barn, og for at jeg får være mamma'n til Aleena Michelle. Livet mitt har som de fleste vet gått opp og ned. Over en lengre periode slet jeg med en sinnssyk smerte på innsiden. En smerte jeg aldri trodde skulle forsvinne. Jeg lærte meg å leve med det, og etter tid så ble det bedre! Så ble det slutt med barnefar som også var trist og kjipt, men et valg jeg måtte ta tidlig i graviditeten .. Jeg prøvde å være positiv å visste at jeg hadde mye positivt i vente.. Jeg ble huseier av en flott nyere leilighet, og Aleena ble født! Livet før og etter Aleena kom til verden kan ikke sammenlignes. Jeg har det så godt både fysisk og psykisk. Jeg veier ikke lengre 50 kilo, å lever heller ikke på diett eller et veldig sunt liv. Jeg spiser det jeg har lyst på, beveger meg og går turer. Kroppen er frisk og jeg har det så inderlig bra oppi hodet! Å slippe å måtte tenke 24/7 på mat og trening. Å være tynnest mulig er ikke lengre et fokus. Så lenge jeg har det bra, så spiller ikke vekta noe særlig rolle. Kroppen er forandret, men det er helt greit! Jeg har vel kommet til det stadiet hvor jeg heller vill ha noen kilo til overs , enn å måtte bruke XS og ha et stort mellomrom mellom beina. Jeg vet med meg selv at om jeg begynner å slanke meg, så går det rett til hodet. Jeg vil aldri bli fornøyd uansett hvor tynn jeg blir. Det er skummelt hvordan sosiale medier kan påvirke! Så til deg som leser dette; aldri glem at du er bra nok som du er! Du ser fantastisk ut på din måte. Hadde en periode hvor jeg trodde jeg ville bli lykkelig av å være tynn.. Jeg gikk ned 20 kilo og ble nesten daglig spurt om jeg var syk, om jeg hadde sluttet å spise eller om jeg i det hele tatt spiste. Det var et tankekaos uten like , mat og trening var nesten det eneste som stod i hodet på meg. Jeg valgte heller å løpe meg en tur istedenfor å dra ut med venner.. Jeg trodde jeg ville føle meg bra! At jeg ville bli psykisk god av å være tynn.. Jeg tok feil! Aldri før har jeg vært så ulykkelig... Det vil alltid være kroppspress, men jeg sikter ikke etter å veie under 50 kilo, eller være trent. Sannheten er at jeg hater å trene.. Jeg ønsker heller å fortsette å ha et ok forhold til mat og daglig gå meg en tur. Jeg vil være et godt forbilde for Aleena, en sunn mamma som har det greit med seg selv. Det er så mye viktigere for meg en å løpe ut å inn av et treningssenter. Ja, jeg drømmer om å føle meg bra og gå ned noen kilo, men det er ikke noe jeg fokuserer på. Jeg elsker mat, og jeg elsker å kunne kose meg med noe godt når jeg måtte ønske. Vet ikke hva jeg ville frem med i dette innlegget, men syntes det er fantastisk å få ut noen tanker. Livet smiler og jeg er så utrolig takknemlig!! Glad for at jeg har en god familie, og herlige venner. Har også hatt et par vakter i hjemmesykepleien nå hvor jeg jobbet tidligere. Syntes det er supert å være tilbake litt, selv om jeg fremdeles er i mammapermisjon. Den jobben der gir meg så mye glede! Å hjelpe noen som trenger hjelp til forskjellige hverdagslige ting er ubeskrivelig. Er ingen tvil om at jeg har valgt riktig yrke for jeg stortrives!! kollegaene mine er så snille og gode! Jeg er rett og slett bare heldig.. Livet ❤️

Likes

Comments