Sen oppdatering! Men bedre sent en aldri..

I dag har vi allerede tilbringt en uke i Florida. De første dagene tilbringte vi sammen med Pappa'n og Farmora til Aleena. De fikk tilbringe tid med henne og vi hadde et par fine dager sammen alle 4 men ting gikk ikke helt som planlagt, så nå har vi vært sammen med Mamma og Farmor siden lørdag i familiehuset vårt.

Vi storkoser oss her og Aleena he badet flere ganger i bassenget som ble målt til 29 grader. De to første gangene var hun ganske så skeptisk og bare hylte men de siste dagene har hun kost seg i vannet. Ellers leker vi, synger, shopper, er rundt å kikker eller ute å spiser. Nyter sola gjør jeg også innimellom når hun sover eller Mamma aktiviserer henne.

Om ei uke er det hjemreise så vi skal nydelig den siste uken i varmen og kose oss masse. Kjenner på savnet etter leiligheten, vennene, resten av familien og alt annet jeg he hjemme. Borte bra, men hjemme best! 

Legger ved bilder fra den siste uken:


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 226 lesere

Likes

Comments

Denne uken har bare flydd avgårde som absolutt alle andre uker. Har feiret farmor som ble 70 år på tirsdag med familien og med hennes dame venner på fredag, har vært på barseltreff, vært i kr.sand, hatt masse besøk, farget etterveksten, pluss pluss..

I dag er vi klare for å feire tantebarnet mitt og kusina til Aleena sin 1 årsdag! Litt uvirkelig at Emilie allerede fyller 1 år den 9. September.. Utrolig gøy å følge utviklingen og se hvor mye hun har lært på 1 år. Kan huske det som i går da vi fikk vite om den fantastiske nyheten og ikke minst da vi var på sykehuset for å møte Lille skjønne Emilie. Føler ikke det er så lenge siden jeg bærte henne opp i kirka da hun skulle døpes. Så utrolig stolt over store , lille jenta! Gleder meg til alt vi skal oppleve sammen og til å se deg vokse opp ❤️

  • 434 lesere

Likes

Comments

Tenkte å skrive litt om hvordan mamma livet har vært frem til nå og hvordan jeg i svangerskapet trodde det kom til å bli.

I svangerskapet så jeg for meg at livet med Lille ville være fantastisk, jeg så for meg våken netter, lite søvn, glede, at det ville bli tungt og slitsomt i bland men at gleden og kjærligheten ville være så utrolig mye større. Jeg føler at nå som hun nærmer seg 4 måneder at det ble som jeg hadde sett for meg. Jeg får så mye glede og kjærlighet i hverdagen!! Ja jeg blir til tider KJEMPE sliten, men det er greit.. Det er klart det er tungt å være alene med en baby på 4 måneder, men jeg ville aldri byttet det ut med noe i hele verden. 

Jeg elsker å være Mamma, og jeg elsker livet sammen med jenta mi. Jeg nyter virkelig hver eneste dag og gleder meg til alt fremtiden har å bringe. 

Likes

Comments

I går hadde vi besøk av Anette. Vi gikk en tur med Aleena i bæreselen og spiste lunsj i byen. Kjempe koselig! Mens jeg dusjet og stelte meg underholdt Anette, Aleena for meg. Stakkars Lille var så urolig og hylte noe voldsomt...

Klokka 18, var vi i selskap hos Farmor/ Oldemor som fylte 70 år. Var kjempe koselig! Tenk 70 år, men fremdeles sprekere en de fleste. Farmor er virkelig et godt mennesket, som jeg er så utrolig glad i. Det ble mange smørbrød, og kaker på oss alle. Fortsetter feiringen sammen med dame vennene til Farmor på fredag. Blir Pepsi Max i glasset for min del da, men gøy blir det uansett!!

I dag har jeg holdt på litt her hjemme , og vært på trilletur. Aleena ligger fremdeles i vogna å sover så da benytter jeg sjansen til å logge strak ut op sofaen.. Haha! Legger ved noen bilder fra i går og i dag.

  • 519 lesere

Likes

Comments

Ettersom det er under 4 måneder siden jeg var på sykehuset å fikk verdens fineste skatt i armene, så tenkte jeg å dele noen tips til hva jeg satte mest pris på at jeg hadde med meg. Og hva som var mer eller mindre unødvendig!

Jeg hadde pakket med meg alt for mye unødvendig, som jeg trodde jeg kom til å få brukt for.

Baggen var fylt med: telefon, og lader, kamera og lader, ammeh'er, truser, bukser, amme singleter, amme innlegg, cardigan, sokker, innesko, sminke, shampoo, balsam, såpe, tannkrem, tannbørst, hårbørste, Pepsi Max, nuttilett barer, masse klær til baby A pluss hentesett, innesko, bind, tyggis og leppepomade.

De tre nettene jeg tilbringte på sykehuset, fikk jeg bruk for: brus, tyggis, en ammebh og et sett med klær til hjemreisen, produktene jeg hadde med til dusj og tannhygiene, en body til baby A pluss hentesett, mobil og mobil lader.

Kameraet ble ikke tatt i bruk noe jeg hadde trodd det skulle. Likevel kjekt å ta med om du ønsker gode bilder, selv om mobil bildene  i 2016 nesten er like gode.

Bind, bleier, truser, håndkler og blå frakk hadde de på sykehuset. Denne blå frakka gikk jeg med så å si i fra jeg kom til jeg reiste. Bh'n ble lite brukt, ettersom vi hadde såpass mye kroppskontakt. Baby A lå med andre ord som regel bare i bleia hud til hud inntil meg.


Så for meg var stelleprodukter, innesko, leppepomade, telefon, lader og klær til oss begge til hjemreisen uten tvil det viktigste! 

  • 549 lesere

Likes

Comments

For en fantastisk søndag vi har hatt. Jeg elsker søndager. Dagen startet med ei melding fra Mormor og Bestefar som hadde veldig lyst til å låne Aleena litt. Ettersom vi har vært mye sammen så tenkte jeg at det ville gå bra! Så de hentet henne i formiddag og var på trilletur og en tur hjemme hos seg. Jeg fikk slappet godt av, pakket litt og støvsugd. Fantastisk! Vi er så heldige som har en så flott og god familie som det vi har.

Ellers har vi hatt besøk av Stine, gått en tur med Mamma og Sandie og hatt besøk av Anette. Med andre ord har vi storkost oss fra morgen til kveld. Nå ligger vi begge godt plassert i senga og Baby A sover så godt ved siden av meg. 


Håper alle har hatt en fantastisk søndag!


  • 604 lesere

Likes

Comments

Den 7. August fant dåpsdagen sted i Mandal kirke. Dagen startet tidlig her hjemme og det regnte noe veldig. Kirke besøket gikk veldig bra! Aleena var kjempe snill og rolig. Hun sovnet også en liten halvtime på Bestemora sitt fang. Aleena ble døpt og etter gudstjenesten kjørte alle hjem til Mamma og Pappa hvor vi skulle ha selskapet. Her hadde jeg pyntet og stelt istand, mens mamma hadde ordnet istand litt av maten før kirka. Tusen takk, for all hjelp!! Til mat hadde vi Bali kyllinggryte, med salat og bagetter. Så hadde vi kransekake og iskake før vi tok en pause i spisingen og hadde kaker. Dåpsbarnet fikk kjempe mange fine gaver og penger. Tror vi alle storkoste oss! Var hvertfall en veldig vellykket dag sammen med familie og faddere. Tusen takk for alle gaver og til alle som ville feire denne store dagen sammen med oss.


Likes

Comments

For et par uker siden bestilte jeg flybilletter til meg og Aleena Michelle. Så om rett over ei uke sitter vi på flyet til USA. Hadde egentlig ikke tenkt å reise til USA før vi skal ned til jul, men det ble endring i planene når jeg fant ut av at Mamma, Pappa og Farmor også skulle ned. Jeg og baby A reiser alene og skal tilbringe ei uke hos Pappa'n og Farmora hennes. Pappa'n har jo bare sett henne etter fødselen, så de gleder seg veldig begge to. Har ikke så veldig mye kontakt med han, og han ringer aldri for å se henne. Jeg derimot har ringt flere ganger.

Er veldig spent på hvordan flyturen vil gå, med tanke på at jeg reiser alene og at reisetiden er på nærmere et døgn. Håper også vi får ei fin uke hos hennes familie og at de vil få mye glede av ei uke sammen med oss. Ellers så gleder jeg meg masse til å tilbringe litt over ei uke i Cape Coral sammen med familien min.

Bilde fra da jeg besøkte de i fjord å hadde funnet ut at jeg var gravid.

  • USA
  • 662 lesere

Likes

Comments

Har så mange tanker, men føler jeg har så lite å dele.. Jeg tenker på å blogge hver eneste dag, for er jo så fint å kunne se tilbake på om noen år. Bloggen er jo ei dagbok, så må snart komme igang.

Har vært noe så å si hver eneste dag siden Aleena ble født. Føler ikke tiden strekker til, å når jeg først har litt tid til overs så har jeg noe her hjemme som må gjøres eller så trenger jeg å slappe av litt.

De siste ukene har jeg kjent på en ekstrem trøtthet og kroppen føles sliten. Har et barn som er mer utrolig en ellers og når man da er alene, blir det til tider tungt. Når det som hjelper er byssing, eller gå rundt i leiligheten med en 7 kilo's baby blir kroppen sliten. 😅 når Lille er urolig hjelper det som oftes med en trilletur, for ofte er grunnen til uroligheten at hun er trøtt men ikke helt finner roen. Så i kveld, fant jeg ut at nei... Jeg skal ikke utsette kroppen min for alle disse dumme stillingene som ikke er bra for kroppen, så jeg la henne i vogna og gikk ut i Hello kitty pysj buksene og spaserte litt utenfor. Etter ei stund sovnet hun, å jeg kunne senke skuldrene og slappe av en time på sofaen før natta.

Nå er maskin nummer to igang , som jeg hadde tenkt på i flere dager. Har planer om å henge resten av tøyet opp etter natt ammingen som er i 4-5 tiden.

Aleena er nå forflyttet fra vogn til seng, og jeg sier med det GOD NATT!

  • 883 lesere

Likes

Comments

Du ligger i babynestet ved siden av meg. Du har nettopp sovnet etter litt melk og natta sanger. Du ser så fredfull ut der du ligger. Det ser ut som du har det bra og at du ikke har noen bekymringer. Jeg ligger lenge å kikker på deg å lurer på hvordan jeg har klart å skapt noe så vakkert. Du er så fantastisk fin, og god. Jeg elsker å være sammen med deg fra morgen til kveld. Legge meg sammen med deg og våkne opp ved siden av deg. Du er det beste som har skjedd meg og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Alt jeg noen gang har drømt om ligger ved siden av meg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, jenta mi. 💗

Likes

Comments