I fjord på 17 mai var Aleena bare 15 dager gammel, så da var det mye soving og amming. I år derimot hadde hun nesten ikke tid til å sove. Hun ville absolutt følge med på alt rundt seg! Er med andre ord ei sta lita jente som vet hva hun vil! Hehe. Dagen startet tidlig. Allerede da klokka var 9 var vi kommet oss avgårde for å se barnetoget. Så stod frokost med snitter på menyen sammen med hele Aasen slekta.. Kan vi ha vært rundt 40 stk? Koselig var det hvertfall. Etter noen timer i hyggelig selskap spaserte vi bort til byen, satt på restaurant og hørte på diverse folk som sang før turen gikk videre til farmor. Der var det lapskaus på menyen og masse dessert! Yummy.. Etter mye godt å spise spaserte vi videre til byen for borgertoget.. Jeg var sliten, og Aleena sov i vogna så bestemte meg for å spasere hjem å slappe av mens hun sov. Da jeg hadde kledd av meg kjolen, og lagt meg i senga begynte hun å hyle på utsiden så da var det bare å få kledd på seg igjen. Aleena fikk av bunaden og på seg en kjole så tok vi turen i nok et selskap til mi tante som fyller år 18 mai. Dette er altså våre tradisjoner hvert år. En hektisk familie dag som også er veldig koselig! Vi er så heldige som har en så stor og flott familie som arrangerer selskap og styrer for å møtes så ofte som mulig.

Bilde fra 17 mai i fjord. Mye har skjedd siden da.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Været går så opp og ned her på Sørlandet.. I det ene øyeblikket skinner sola, i det neste når vi kommer oss ut døra så regner det. Men til tross for varierende vær føler jeg våren titter frem iblant. Blomster og grønt gress må jo være noe av det fineste! Hverdagen går stort sett til det samme. Leking både inne og ute. Prøver å gå tur eller sykle en tur hver dag, samtidig som vi også går på lekeplassen. Legger ved noen bilder fra de siste dagene.

Likes

Comments

1. Mai feiret vi bursdagen til Aleena. Jeg hadde invitert den nærmeste familien hennes og fadderne. Det ble en vellykket bursdag med mange gaver, kaker og sang. Aldri før har jeg sett så mange gaver til et menneske. Altså?? Jeg har fremdeles ikke ord. Tusen takk til alle dere som kom for å feire snuppa! Vi stor koste oss.

Aleena fikk ei bolle med krem på, og det falt veldig i smak. Ekstra stas var det å få spise helt selv. Hun var helt oppslukt i denne lille kaken si. Hehe! Saft på flaske fikk hun også siden hun feiret bursdagen sin. Yummy!

2. Mai for 1 år siden var altså dagen Aleena ble født. Dagen som forandret hele livet mitt og gjorde meg til et enda bedre menneske. Alt jeg noen gang kunne drømt om i en så liten kropp. Gratulerer med dagen på etterskudd vennen min! Mamma elsker deg mer en noe annet 💗 den skjønneste og vakreste jenta ble født 49 cm lang og veide 3170 gram. Et år senere veier hun rett over 10 kilo og er 75 cm lang.

Likes

Comments

For en nydelig formiddag vi har hatt. Dagen startet rolig hvor Aleena og jeg lå litt ekstra lenge i senga. Det var så deilig! Det skjer alt for sjeldent så når hun først ønsker å slappe av litt på rommet mitt så er det virkelig innafor. Har vært utrolig trøtt og sliten de siste ukene, så ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på en slik morgen. Vi har vært utrolig aktive de siste månedene så det tar på kroppen! Vi er masse ute å går tur, sykler og leker. Våren er en deilig årstid altså.

Tilbake til formiddagen. Vi har nettopp kommet hjem etter en kald men flott tur i Furulunden sammen med familien. Jeg spurte med gjengen på pappa sin side som ikke er i USA, med på søndagstur så det var veldig koselig. Meg og Aleena syklet bort til møtestedet og syklet videre med farmor til henne etterpå. Kakao og noe å tygge på stod for tur. Yummy! Aleena sovnet da vi var rett utenfor døra, så i skrivende stund ligger hun ute i sykkelvogna. Vel, jeg får avslutte her å begynne å gjøre noe her hjemme før snuppa våkner og krever all min oppmerksomhet.

Likes

Comments

Ettersom jeg hadde litt maling til overs fra stua ble det malings på soverommet også. Den lilla veggen som jeg malte i høst? Ble til "sanddyne". Ble super fornøyd! Har begynt å kjøpe inn materialer til en ny sengegavl også nå, så tror det blir bra. Vurderer å lage en i beige nå som jeg har hatt den hvite ei stund.

Før:

Etter:

Syntes det ble fantastisk deilig og lunt på soverommet nå! #sanddyne #modena #maling #veggmaling #soverom #interiør #diy

Likes

Comments

Før:

Etter tre strøk med gulvmaling som jeg hadde liggende fra da jeg malte parketten i fjord ble resultatet slik:

Ja, jeg kjøpte ikke bare en men to.. Ble så fornøyd at jeg spaserte tilbake , betalte og lånte med tralla hjem for å lempe av enda en sofa. Hehe!

Hva syntes du?

Likes

Comments

Jeg er så rastløs for tiden. Eller jeg pleier vel som oftes å bli det. Må liksom alltid ha noe å holde på med. Etter å ha tenkt og studert her hjemme valgte jeg tilslutt å male stua. Fargen heter sand dyne. Jeg er så fornøyd!! Fikk hjelp med å teipe, så malte jeg selv to strøk. Hadde Max uflaks å gikk tom for maling klokken 12 på natten. På selveste strøk nummer 2. Ble nesten litt lei meg da det bare var et par meter igjen. Nei altså to spann med til sammen 5 liter maling holdt vist ikke.. Klokken 8.50 stod jeg klar på modena å ventet på at de skulle åpne. Aleena sovnet i vogna på vei hjem så da var det bare å bli ferdig.

Under ser du hvordan stua så ut før: alt for hvitt, og lite "hjemmekoselig"..

Under ser du resultatet! Målet var å få det mer hjemmekoselig så sier meg veldig fornøyd med det! Tror faktisk ikke jeg kunne vært mer fornøyd med resultatet. På bildene mangler jeg speilene som er under oppussing for 3 gang og bilder på veggen..

Likes

Comments

Som mange kanskje merker så er jeg utrolig dårlig på rettskriving. Kanskje spesielt på komma, punktum, og/å og når jeg skal skrive ordene i et eller to ord. Dette gjør så klart at det kan være tungt for dere lesere å lese.. Det som høres riktig ut for meg i mitt hode er ikke alltid rett når det blir skrevet så de er jaggu meg ikke lett! Men dette er jo min blogg, å mi dagbok som jeg vil kunne se tilbake på når jeg blir eldre. Hvor mange lesere jeg har betyr sånn sett ingen ting. Jeg skriver for å huske både store og små øyeblikk.

I tillegg til dårlig rettskriving så blogger jeg fra mobilen. Så dette blir en skikkelig amatør blogg enn så lenge hvertfall.

Bildene blir også tatt med min kjære iPhone 6s Pluss.

Likes

Comments

Dagen startet 05:30 i dag da var snuppa ferdig med å sove.. La henne ut i vogna klokka 8, så da hun våknet igjen var vi på lekeplassen og ei runde gjennom byen. Av en eller annen grunn så er jeg vanvittig rastløs for tiden, så er ekstra godt å komme seg ut å få beveget på beina. 

På ettermiddagen var vi på kaffi og kaker til Mormor og Bestefar sammen med flere familiemedlemmer. Koselig! Enda en søndag er over og jeg er klar for ei ny fin uke sammen med mine kjære.

Likes

Comments

Som jeg elsker tingene til Lene Bjerre!! Hun har så sinnsykt mye fint. Klarte faktisk ikke å gå forbi dette da jeg så det. Så her er hva jeg kjøpte: 

Tannglass, såpedispenser og såpefat som jeg heller valgte å ha lys på.

Likes

Comments