Mye har skjedd på barnerommet de siste månedene. Jeg har malt og styrt både den ene veggen og masse pynt. Fargene jeg valgte ut ble lilla, rosa og blå. Syntes fargene var så vanvittig fine sammen! For et par dager siden flyttet jeg senga vekk fra sengehimmelen slik at vi kan bruke det som et lite "telt". Lesestund og leking inni teltet har virkelig falt i smak hos både Aleena og meg. Så deilig å sitte inni den kosekroken på morgningen å kikke i bøker sammen.

Før:

Hadde lekekjøkkenet inne på rommet en stund. Det er nå flyttet ut i stua samt lekene fra stua er kommet inn på rommet.

Bildene under er tatt i går og er slik rommet ser ut for øyeblikket. Mangler noen småting som jeg holder på å lage. Resultat av dette kommer når jeg får det ferdig.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Tiden går alt for fort! Skulle gjort mye for å stoppe opp tiden altså.. Lille, store jenta mi er allerede rukket å bli 14.5 mnd. Dette året har vært fantastisk på så mange måter! Aleena har lært så vanvittig mye på disse månedene og jeg er så utrolig stolt! Hun har nå fått 10 tenner, har lenge sagt både mamma og pappa. Hun kan også vinke , og si hei (når hun bare gidder) 😅 hehe! Ellers sier hun bææ, titei, digidigidig, nei, å sikkert mer som jeg ikke kommer på i farten nå. Hun har jo krypt i mange måneder og også reist seg veldig lenge nå. Hun går etter gåvogn, og rundt bordet og reiser seg opp over alt. Hun kan gå noen skritt alene men syntes det er kjedelig for det går jo mye fortere å krype som en rakett. Men jeg har ingen hast, hun går når hun ønsker og er klar for det. Iblant er det stas å gå mens jeg holder henne i hendene, men ofte er det helt uaktuelt. Aleena er vanvittig sta. (Lurer på hvor det kommer ifra, haha). Får hun ikke viljen så kaster hun seg bak med hodet i bakken og hyler. Heldigvis har jeg klart å ta det imot med føttene mangeeee ganger. Hun elsker å spise selv og er fortiden ikke veldig begeistret for brød eller middag. Hun har skjønt at man kan spise pålegget på brødet og bare spytte ut resten. Smører jeg prim eller leverpostei som hun har vært glad i, kommer det bare i retur. Middagen skal også som regel ikke svelges for øyeblikket. I dag ble det spagetti og kjøtteig og overraskende nok så gikk hele middagen ned. Da var ho mor glad! Hun har også for 2? måneder siden knekt koden med å krype opp i sofa , stol, seng og ned igjen. Elsker å bade , og er ei stor solstråle. Som jeg elsker den perfekte jenta mi. For ikke å glemme å krype i trapper. Det er noe av det gøyeste hun vet. Elsker å kikke i bøker og leke. Være ute er hun også glad i.

Vi har også kjøpt sesongkort på Lindland gård som vi allerede har rukket å vært 5 ganger de siste ukene. Aleena bare elsker å se på sauene, å rope bæææ tilbake til dem. De andre dyrene er også spennende, samtidig som hun elsker å hoppe på trampolina og være i hoppeslottet, gå etter traktorne, leke i sandkassa og sist men ikke minst spise nystekte lapper. I går ble bestefar og mormor / oldemor og oldefar , Sandra , Christoffer og Emilie med. Vi koste oss masse alle sammen og kusinene hadde det kjempe gøy. Kan ikke annet en å smile når jeg ser de sammen. Så liten aldersforskjell og så utrolig mye glede i hverandre. Gir hverandre klemmer og ler og smiler sammen. Så takknemmelig for å være så nære sammen med resten av familien. Det er ingen selvfølge å kjenne familien sin så godt og tilbringe så mye tid sammen som det vi gjør så setter stor pris på at mamma og mine tanter, onkler og besteforeldre har satt av så mye tid sammen til hverandre. Det er ingen tvil om at jeg og mine søsken også prioriterer å tilbringe mye tid sammen i hverdagen og helger.

Likes

Comments

For ikke så lenge siden reiste jeg og mi lillesøster Caroline til Kypros sammen. Etter en tøff periode vet det fantastisk å komme seg bort litt og ikke minst lade opp batteriene. Min fantastiske mamma tilbydde seg å passe Aleena så jeg kunne dra for å slappe av ei uke. Det var utrolig rart, trist og samtidig godt å kunne gå ut døra alene uten å måtte planlegge måltid, bleieskift, solkrem, soving osv til snuppa. Å bare ha seg selv å tenke på var deilig, samtidig som jeg lengtet etter å være med Aleena. Var uten tvil mye verre for ho mor, en dattera! Ho storkoste seg jo sammen med bestemora og bestefaren. Så det at jeg visste at hun var i trygge hender gjorde jo selvfølgelig til at jeg kunne slappe godt av å nyte solen, god mat, fine strender og gode drinker. En flott tur med ei flott jente! Det var også stor gjensynsglede å komme hjem. Har for første gang vært vekke ei uke. Tidligere har jeg bare hatt barnevakt noen timer på dagen om jeg skal til legen osv, eller overnatting fra ettermiddagen til morningen etter. 

Jeg skal uten tvil tilbake veldig snart! Å da sammen med snuppa. Stor trivdes virkelig i Kypros. Alle virket så snille og gode!


Likes

Comments

Ut ifra de fleste profilene på Instagram og andre profiler i sosiale medier virker det som at alle lever det perfekte liv og er super lykkelige. For veldig mange er sannheten veldig annerledes. Mange sliter og har vanskelige perioder i livet, blant annet meg selv. Jeg deler mye av hva vi gjør i hverdagen, men jeg deler ikke alle de vonde tankene mine. Å slite psykisk er utfordrende! Det er det ingen tvil om. Det største problemet med å slite psykisk er uten tvil kveldene når snuppa sover. Da får jeg alt for god tid til å tenke på alt det vonde som var vært, spesielt de siste snart 4 årene. Å leve med blant annet voldtekts traumer er til tider svært vanskelig. I en periode føler jeg at jeg har lært meg selv å leve med det, å fokuserer bare på alt det gode og positive jeg har og opplever, men i et annet øyeblikk så blir tankene svært vonde. Tror ikke det har gått en eneste dag siden begynnelsen av august for fire år siden at jeg ikke har tenkt på det som skjedde. Fra dagen startet, til alt det vonde skjedde, til jeg klarte å få hjelp hos en tyrkisk familie, ble hentet av politiet for avhør og sykehusbesøk til jeg noen dager senere fikk ny billett å kom meg hjem. En ting er sikkert , å det er at det finnes mange mennesker der ute som skulle vært innelåst for alltid! Denne verdenen vi lever i har dessverre ikke bare gode minner å ta med seg videre. Veldig ofte når jeg er alene skriver jeg vanvittig mye i notatene på telefonen, for av en eller annen grunn så hjelper det meg på en måte å få ut de vonde tankene som dukker opp. Men notatene blir på telefonen , å gjerne fort slettet! Ikke bare sliter jeg med traumer, men også angst for veldig mye. Å det er så tungt å leve med.. Håper og tror at jeg en dag klarer å bli kvitt angsten, for det ville vært fantastisk!

Må også få med at jeg føler meg vanvittig heldig og er utrolig stolt over å være Mamma'n til Aleena. Er det en ting jeg mestrer så er det nettopp det. Jeg er virkelig takknemmelig for hva jeg har skapt! Den fineste jenta i hele verden ❤


Legger ved noen bilder fra den siste tiden :

Likes

Comments

De siste månedene har det virkelig skjedd mye.. Å det jeg sitter igjen med er en vanvittig vond og grusom følelse på innsiden. Noen ganger er det dumt å høre på hva alle mener og syntes istedenfor å følge magefølelsen. Jeg er en person som ofte tenker på hva andre tenker og syntes om det meste og det er en vanvittig dårlig egenskap på mange måter. For hva folk mener har jo egentlig ingen ting å si.. Det jeg har lært ifra dette er at jeg i fremtiden skal slutte å tenke på hva folk syntes og mener. Jeg skal følge magefølelsen å stole på meg selv om at jeg tar rette valg. Det er mitt liv og jeg skal gjøre det jeg syntes er best for mitt og Aleena sitt liv. Søvn løse netter, null energi, en sliten kropp, og et hode som er fullt av vonde tanker.. Klokka er bare 23, men kan forberede meg på å ligge i senga våken i flere timer. God natt!

Likes

Comments

I fjord på 17 mai var Aleena bare 15 dager gammel, så da var det mye soving og amming. I år derimot hadde hun nesten ikke tid til å sove. Hun ville absolutt følge med på alt rundt seg! Er med andre ord ei sta lita jente som vet hva hun vil! Hehe. Dagen startet tidlig. Allerede da klokka var 9 var vi kommet oss avgårde for å se barnetoget. Så stod frokost med snitter på menyen sammen med hele Aasen slekta.. Kan vi ha vært rundt 40 stk? Koselig var det hvertfall. Etter noen timer i hyggelig selskap spaserte vi bort til byen, satt på restaurant og hørte på diverse folk som sang før turen gikk videre til farmor. Der var det lapskaus på menyen og masse dessert! Yummy.. Etter mye godt å spise spaserte vi videre til byen for borgertoget.. Jeg var sliten, og Aleena sov i vogna så bestemte meg for å spasere hjem å slappe av mens hun sov. Da jeg hadde kledd av meg kjolen, og lagt meg i senga begynte hun å hyle på utsiden så da var det bare å få kledd på seg igjen. Aleena fikk av bunaden og på seg en kjole så tok vi turen i nok et selskap til mi tante som fyller år 18 mai. Dette er altså våre tradisjoner hvert år. En hektisk familie dag som også er veldig koselig! Vi er så heldige som har en så stor og flott familie som arrangerer selskap og styrer for å møtes så ofte som mulig.

Bilde fra 17 mai i fjord. Mye har skjedd siden da.

Likes

Comments

Været går så opp og ned her på Sørlandet.. I det ene øyeblikket skinner sola, i det neste når vi kommer oss ut døra så regner det. Men til tross for varierende vær føler jeg våren titter frem iblant. Blomster og grønt gress må jo være noe av det fineste! Hverdagen går stort sett til det samme. Leking både inne og ute. Prøver å gå tur eller sykle en tur hver dag, samtidig som vi også går på lekeplassen. Legger ved noen bilder fra de siste dagene.

Likes

Comments

1. Mai feiret vi bursdagen til Aleena. Jeg hadde invitert den nærmeste familien hennes og fadderne. Det ble en vellykket bursdag med mange gaver, kaker og sang. Aldri før har jeg sett så mange gaver til et menneske. Altså?? Jeg har fremdeles ikke ord. Tusen takk til alle dere som kom for å feire snuppa! Vi stor koste oss.

Aleena fikk ei bolle med krem på, og det falt veldig i smak. Ekstra stas var det å få spise helt selv. Hun var helt oppslukt i denne lille kaken si. Hehe! Saft på flaske fikk hun også siden hun feiret bursdagen sin. Yummy!

2. Mai for 1 år siden var altså dagen Aleena ble født. Dagen som forandret hele livet mitt og gjorde meg til et enda bedre menneske. Alt jeg noen gang kunne drømt om i en så liten kropp. Gratulerer med dagen på etterskudd vennen min! Mamma elsker deg mer en noe annet 💗 den skjønneste og vakreste jenta ble født 49 cm lang og veide 3170 gram. Et år senere veier hun rett over 10 kilo og er 75 cm lang.

Likes

Comments

For en nydelig formiddag vi har hatt. Dagen startet rolig hvor Aleena og jeg lå litt ekstra lenge i senga. Det var så deilig! Det skjer alt for sjeldent så når hun først ønsker å slappe av litt på rommet mitt så er det virkelig innafor. Har vært utrolig trøtt og sliten de siste ukene, så ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på en slik morgen. Vi har vært utrolig aktive de siste månedene så det tar på kroppen! Vi er masse ute å går tur, sykler og leker. Våren er en deilig årstid altså.

Tilbake til formiddagen. Vi har nettopp kommet hjem etter en kald men flott tur i Furulunden sammen med familien. Jeg spurte med gjengen på pappa sin side som ikke er i USA, med på søndagstur så det var veldig koselig. Meg og Aleena syklet bort til møtestedet og syklet videre med farmor til henne etterpå. Kakao og noe å tygge på stod for tur. Yummy! Aleena sovnet da vi var rett utenfor døra, så i skrivende stund ligger hun ute i sykkelvogna. Vel, jeg får avslutte her å begynne å gjøre noe her hjemme før snuppa våkner og krever all min oppmerksomhet.

Likes

Comments

Ettersom jeg hadde litt maling til overs fra stua ble det malings på soverommet også. Den lilla veggen som jeg malte i høst? Ble til "sanddyne". Ble super fornøyd! Har begynt å kjøpe inn materialer til en ny sengegavl også nå, så tror det blir bra. Vurderer å lage en i beige nå som jeg har hatt den hvite ei stund.

Før:

Etter:

Syntes det ble fantastisk deilig og lunt på soverommet nå! #sanddyne #modena #maling #veggmaling #soverom #interiør #diy

Likes

Comments