Header

Jeg vet at du ofte tittet innom bloggen min, for å lese. Så kanskje du ser dette også, selv fra himmelen. Dette er til deg S.

Ingen vil noen gang kunne erstatte deg, og den fantastiske personen du var. ❤ Takk for alle dagene med lek og morro, kveldene hvor vi spiste god mat, så på serier og slappet av mens Aleena sov, alle de gode og rare samtalene vi hadde, alle morningene du stod opp med Aleena, kvalitetstid med familiene våres og for alt du gjorde for oss. Du vil alltid ha en stor plass i hjertene våre ❤ du gjorde alt for at vi skulle ha det bra fra første gang vi møttes, å du betydde så utrolig mye for oss. Det vil du alltid gjøre. ❤ Vi hadde så mange fremtidsplaner med Kypros, dyrepark besøk og lekeland som jeg virkelig så frem til. De siste gangene du sov hos oss, fant jeg dere sittende under sengehimmelen i kosekroken, med boka i fanget på morningen. Du hadde allerede skiftet bleie, kledd ho og gitt ho frokost. Selv om jeg tilbydde meg å stå opp, fortalte du at det var ingenting annet du ville enn å stå opp med gledessprederen. ❤ Da jeg måtte avsted et par timer, fant jeg dere i gata med trehjulsykkelen, smilende 😍 du gjorde alltid dagene så bra, med ditt fantastiske humør. Vi var også på lekeplassen i regnet og på Lindland gård dagene før. Noen dager før du forlot oss, var vi på lekeplassen sammen. Du var så stolt over at Aleena var blitt så flink til å gå, å du fortalte meg at du gledet deg til å ta ho med på kino når ho ble litt eldre. Jeg fortalte deg hvor fin jeg syntes du var, å at håret så dødsbra ut. Vi lekte og koste oss i flere timer, å du fulgte som alltid etter Aleena hvert sekund så hun ikke skulle falle å skade seg. Som vi koste oss, og lo. Hadde jeg visst at det var den siste klemmen vi skulle få, hadde jeg aldri gitt slipp.. ❤ Takk for alt du var for oss, at du alltid fortalte meg hvor mye vi betydde for deg, og at jeg var en fantastisk mamma. Fortalte deg ofte hvor glad vi var i deg, hvor fantastisk du var og ikke minst hvor utrolig flink jeg syntes du var med Aleena, som alltid lyste opp rundt deg. ❤ Har flere ganger vært å tent lys hos deg og i går var Aleena også med. Skulle gjort alt for å få deg tilbake.. 😢 Himmelen har fått en ny engel, den fineste av de alle ❤ savner deg og tenker på deg og familien din hele tiden ❤ hvil i fred Sondre ❤ minnene varer evig

-------------------------------------------------------------------------

Du roste meg alltid uansett hva jeg gjorde. Aldri sa du noe negativt. Du oppmuntret meg alltid på dårlige dager og vi snakket ofte om hva vi ville bli i livet. Selv om mange av mine drømmer var urealistiske, så rakket du aldri ned på drømmene mine. Du sa alltid; du kan klare det, jeg har troa på deg! Du får til det du vil. Hver gang jeg bare har lyst til å legge mer under dyna og sove for å ikke være tilstede, så tenker jeg på deg og alt du fortalte meg. Du får meg til å kjempe videre, for Aleena. Du får meg til å stå opp om morningen å finne på gøye ting med Aleena. For jeg vet at du var ubeskrivelig glad i oss, og at du ønsket oss et godt liv. Jeg lover deg å gjøre mitt beste hver dag, slik at Aleena får det livet hun fortjener.

Hver kveld ser jeg opp på himmelen, hører på musikken vi pleide å høre på, å bare tenker på deg og alle de gode minnene vi fikk sammen. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. Du er alltid i tankene, uansett hva vi finner på. Første gangen jeg tok Aleena med i svømmehallen tenkte jeg på deg, at der ville du likt deg. Du ville storkost deg. Jeg savnet deg, å tenkte bare på at du skulle vært der. Jeg fortalte jo at jeg måtte manne meg opp til å gå i svømmehallen, å at jeg ikke hadde lyst til å gå alene. Men som alltid så tilbydde du deg! Du kunne jo bare bli med oss, å snakket om at de ville vært gøy. Så langt kom vi desvere aldri. Men jeg kom meg i svømmehallen, å hadde deg med meg i tankene. Det er så mye jeg vil fortelle deg. Du var en av de første jeg fortalte ting til, å oppdaterte når Aleena lærte nye ting og jeg ble så stolt.

Å snakke sammen flere ganger til dagen til å ikke høre noe mer fra deg har vært ubeskrivelig vondt. Eneste jeg vil er å gi deg en stor klem og aldri gi slipp. Du var fantastisk! Å jeg håper du forstod at jeg virkelig mente det når jeg fortalte deg at vi var ubeskrivelig glad i deg og veldig glade for å ha deg i livene våre. Du er så savnet!! Aldri før har jeg kjent på en så intens og vond smerte. Titt og stadig gir jeg Aleena en klem og sier at den er fra deg. Siden du alltid ville jeg skulle gi ho klemmer når du ikke var sammem med oss. Det var ingen tvil om at du var hennes store helt. Det gikk også alltid så mye enklere når du skulle pusse tennene hennes, mens du sang puss puss så får du et suss. Husker vi prøvde oss på nattasanger sammen også, mens vi begge stod bøyd over sprinkelsenga. Det endte med latterkrampe på oss begge..

Alle dagene på lekeplassen er savnet, kveldene med god mat, nettflix og alle de gode og rare samtalene vi hadde. Alle turene vi gikk, alle fremtidsplanene vi skulle oppleve sammen, Lindland gård, familie besøk, bare det å pusse tennene sammen savner jeg. Det er mye jeg savner, for jeg savner hele deg. Du var en skikkelig godgutt, med verdens største hjerte for de rundt deg. Du var min bestevenn. Å du er den eneste som noen gang har oppmuntret meg, rost meg så mye og fortalt at jeg var verdens beste mamma. Ingen har noen gang sagt det så mange ganger som det du gjorde. Ord kan ikke beskrive hvor god og fantastisk du var.

Du vil for alltid ha en stor plass i hjertet mitt, å minnene vil alltid forbi gode minner. Jeg snakker ofte om deg til mine nærmeste, men det er jo sånn sett ikke noe nytt, for du visste jo at jeg stadig snakket om deg til mine nærmeste fordi jeg var så stolt over hvordan du kunne være så snill, god og fantastisk med både meg og Aleena. Alle var så importerte over hvor god du var med barn!

Du var så lett å bli glad i. Helt fra dagen vi ble kjent forstod jeg hvor god og snill du var. Du lyste opp dagene med det herlige smilet ditt, og det var alltid kjipt når du måtte gå, for vi koste oss alltid i nærheten av deg.

Takk for all kjærlighet du gav oss, for at du alltid fikk oss til å le og smile og for alt du gjorde for oss. Tårene renner, for jeg savner deg sånn. Hvil i fred engelen vår! For alltid i mitt hjerte.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Noen dager siden sist jeg har rukket å oppdatert! Dagene går så fort, fra A våkner til leggetid klokken 19. Så når kvelden kommer, er jeg som oftes helt utslitt og orker dermed ikke alltid å oppdatere. Jeg er glad jeg startet opp bloggen igjen! Dette er jo mi dagbok som jeg kan se tilbake på når Aleena blir større, å mimre tilbake på minnene og alt vi opplevde. Vell, denne uken har vi gjort det vi pleier å gjøre. Dagene har blitt tilbringet på lekeplasser, vi har vært ute og lekt, kost oss masse inne i regnvær og vært med venner og familien. På onsdag var vi med mamma en tur til Lyngdal. Der fikk jeg handlet bursdagsgave til mi søster, en stor larve bamse, et hoppeslott til Aleena og masse bleike middel og avfarging til håret mitt. Så nå er jeg i god gang med å bli blond. Haha, i dette øyeblikket ser jeg faktisk mer eller mindre ut som en klovn. Angrer på at jeg ikke handlet inn mat for en mnd, nå som jeg ser sånn ut. Haha, neida joda.. På torsdag var været helt supert! Vi koste oss sammen med Anette, jeg kjøpte mer hårfarge i byen, samt ei pumpe til hoppeslottet Aleens fikk av meg. På kvelden spiste vi krabber ute i sola med flere i familien Aasen og Johannessen. Super koselig! Førte og siste krabbemåltidet visst vi ser bort i fra ferdig fylte krabbeskjell fra butikken.. Fredag våknet jeg opp med feber, forkjølelse og en generelt dårlig form. Mamma var så snill å passet Aleena etter at vi hadde spist frokost klokka 7, så jeg fikk sove noen timer ekstra. Det var fantastisk! Skjeldent jeg sover lengre en til 6, 7 om jeg er heldig. Aleena har heller ikke vært i toppform så hele fredagen var vi inne og slappet av. Kjedelig, men nødvendig! I går var formen lik som på fredag så det ble mye TV titting i senga, og når A skulle sove duppen sin klokka 11, la vi oss i senga igjen for å sove. Overrasket over at hun sovnet, for vanligvis ligger hun bare å diller med noe om hun ligger i mi seng. Vi våknet ikke før klokken 1, å da følte jeg meg allerede mye bedre. Vi spaserte bort til tivoliet som er i byen for helga, hvor vi møtte min bror og tantebarnet mitt. Ellers har vi vært ute å lekt med utelekene hennes og besøkt Emilie og Christoffer på ettermiddagen. En rolig og avslappende dag! I dag var formen mye bedre å vi har besøkt både mormor og bestefar og mamma og pappa, hvor Emilie også kom etterhvert. I dag var det sol og en fantastisk temperatur, vi koste oss flere timer ute med mormor og bestefar, lekte og spiste pizza. Hos mamma og pappa, fikk Aleena og Emilie lekt masse før vi dro hjem så Aleena kunne spise kveldsmat og legge seg. Nå er det natta for meg! Klar for ei ny uke med masse lek og morro.

Likes

Comments

Så var det allerede mandag igjen. Ukene bare flyr avgårde, å jeg merker lite forskjell mellom dagene, bortsett fra at det er mer liv på Snapchat når folk er ute på konserter og utesteder. Haha! Jeg har faktisk vært ute 3 ganger i sommer, å kjenner at jeg har fått nok for ei god stund. Er det samme som skjer, og de samme folkene på byen som da jeg var 18 liksom.. Syntes det er gøy å ut ei gang i blant, men trives mye bedre hjemme på kveldene, og ikke minst det å våkne opp frisk og opplagt. De gangene jeg har valgt å gå ut føler jeg meg ikke som den gode mamma'n jeg pleier å være. Energien reduseres sterkt dagen derpå, så derfor blir det nok lenge til neste gang.. Hverdagen med Aleena er så mye bedre, å det å slappe av og lade opp til en ny dag på kveldene er fantastisk godt! Som jeg elsker mamma livet! Kvalitetstid med prinsessa er virkelig det jeg foretrekker mest.

I dag har det regnet mye på Sørlandet, men vært litt oppholds innimellom. Jeg har fått ordnet en del papirarbeid og spist middag hos Mamma, Pappa og lillesøster. Ellers har Caroline mi søster vært på besøk hos oss. Da det endelig ble oppholds var det bare på med regnbuksa, å ut på gresset til lekene. Fornøyd jente med tanta på besøk som avsluttet dagen med et kveldsbad og kveldsmat.

Likes

Comments

Da er det snart leggetid i heimen. Aleena sovnet 19:30 da vi ikke var hjemme før. Dagen startet rolig med Barne-TV i senga mi og kvalitetstid med snuppa som jeg er så glad i.

Klokka 1 kjørte vi til Lindland gård for å se på alle dyrene og for å leke ute. Da vi kom opp møtte vi Mamma, Pappa, Farmor, Sandra, Emilie og Julie som bare er noen uker større en Aleena, som Sandra passet. Vi fikk alle sett på alle de fine dyrene, hoppe på trampoline, leke i sandkassa og leke med alle traktorene som er på gården. Aleena storkoste seg som alltid, noe som gleder mammahjertet veldig. 

I dag har hun tatt mange steg, som de siste dagene. Men å krype er mye raskere så hun kryper mest enda. Skulle gjerne hatt hennes energi altså! Da hadde jeg løpt maraton hver dag, haha..

Etter noen timer i fornøyelsesparken kjørte vi opp til Mamma og Pappa, fikk servert taco rester å så litt på teletubbiene før vi dro videre til min onkel og tante, Pia og Oliver. Is og rørte jordbær falt godt i smak, i hyggelig selskap. Finfin dag sammen med den fantastiske familien vår ❤

Likes

Comments

I dag sov Aleena helt til klokken 7:17 trodde ikke mine egne øyner da jeg kikket på klokka. Det har ikke skjedd siden hun var en nyfødt baby at hun har sovet så lenge. Hun våknet et par ganger i løpet av natten og fikk litt melk på morgningsiden før hun våknet, uthvilt og klar for en ny dag. Fantastisk! Vi startet morgningen rolig med litt Barne-TV i senga mi, før vi stod opp, tok morgenstellet og spiste frokost og lekte. Så var det tid for første og siste dupp. La henne rett rundt klokken 10, å hun våknet ikke før 12:35. Jeg ble fort bekymrer da klokken var 12 å hun fremdeles sov. Det har aldri skjedd, så jeg måtte stikke hodet inn i døra hennes for å høre at hun pustet. Det gjorde hun selvfølgelig, så da var det bare å legge seg ned i senga igjen å vente på at hun skulle våkne.

Da hun våknet tok vi turen på senteret for å kjøpe gavekort til mine foreldre. Følte for å gi noe dersom de passer Aleena iblant! Blomster dør fort så da kan de heller kjøpe noe de hsr lyst på. Ellers tok meg, Aleena og Mamma turen til min bror, hvor vi tok med Emilie på lekeplassen. Kusine koste seg masse og rett før det begynte å regne spaserte vi innom Mormor og Bestefar / oldeforeldrene dems. Vi fikk servert is, så da var de godt fornøyde. Ellers spiste vi taco hos mine foreldre før Aleena skulle i seng. Finfin dag, med mine favoritter!

Likes

Comments

Sandra sendte melding i går om vi hadde lyst til å bli med ho og Emilie i Leos lekeland i dag, å det hadde vi jo selvfølgelig veldig lyst til. Som jentene koste seg sammen! Blir så vanvittig glad av å se de leke sammen og all kjærligheten de gir hverandre! Mamma og tantehjertet smelter hver gang de gir hverandre en klem, noe som skjer titt og stadig. ❤ kusinene skiller bare 8 måneder, så nå som Aleena er blitt 15 måneder og Emilie nærmer seg 2 år, så leker de veldig fint sammen. De siste månedene har de bare fått mer og mer glede av hverandre. Nå er det liksom ikke så stor forskjell på de, som det var da Aleena var 4 mnd og Emilie 1 år.

Er så utrolig takknemmelig for at både meg og min bror og kjæresten Sandra er så gode venner og at vi prioritere å møtes så ofte som det vi gjør. Er virkelig ingen selvfølge å kjenne kusinene/fetterne sine. Eller å bo noen minutter unna hverandre. Er veldig glad for at Mamma og Pappa har vært så flinke til å la oss barna bli kjent med våre fettere og kusiner. At vi enda feirer bursdager, jul og andre selskaper sammen er veldig koselig. Håper aldri alle disse selskapene og besøkene tar slutt til tross for at de fleste har flyttet ut fra foreldrene.

Dagen i Leos lekeland har vært super for både store og små! Middagen er inntatt og nå er vi klare for å besøke Farmor, en liten tur på lekeplassen for så å handle litt. 


Ønsker dere en fin fredag!


Likes

Comments

I går inviterte jeg en del jenter hjem til meg på vorse, men flere var eller skulle på jobb så vi ble ikke så mange. Men det var uten tvil super koselig! Vi spaserte bort til byen i 20-20:30 tiden! Det var godt med liv i hestetroa i Mandal, med mange festglade mennesker. Av en eller annen grunn blir jeg fort lei når jeg kommer på byen å drar alltid tidlig hjem.. Så da klokken var blitt 23, spaserte jeg hjem til Stine som allerede hadde gått bort til meg.

Da jeg våknet i dag angret jeg på at jeg gikk ut fremfor å ha en kveld alene med mye søvn. På disse 15 månedene har jeg ikke sovet alene uten Aleena, med mindre jeg har vært på byen.. Stine sov her, så da vi stod opp vasket jeg sengetøyet og meg selv, før jeg reiste opp til Mamma for å hente snuppa. Muligens jeg er litt spesiell, men om jeg har vært på byen så kan jeg aldri legge meg i det samme sengetøyet før det er vasket. Haha!

I dag har vi hatt besøk av Kristine mi kusine/fadderen til Aleena. I morgen reiser hun tilbake til Oslo for å studere videre og jobbe... Hadde det vært opp til meg så hadde hun bodd i Mandal hele livet. Hehe..

Likes

Comments


I går spurte jeg Aleena om vi skulle bade da vi hadde spist. Løftet henne ned fra stolen å gikk inn på badet hvor jeg sa "Aleena kom, så skal du få bade". Hun kom krypende inn som en rakett, satt seg på huk forran meg ved doen å bare pekte opp på badekaranna si. Hun ble skikkelig gira å hadde virkelig lyst til å bade i den , fremfor å bare dusje. Så hun koste seg og fikk plasket rundt helt frem til hun var lei av å bade. Ellers var vi sammen #med to av fadderne hennes. Først hadde vi besøk av Stine, så kristine. Vi spaserte en tur til mormor og bestefar/oldeforeldrene hennes. Vi var også innom på en lekeplass vi ikke har vært på tidligere og kjøpte softis. Finfin dag! Syntes det er så gøy når Aleena forstår så mye som hun gjør nå. Plutselig er hun ingen baby lengre .. Vakre skatten min!

I dag har Mamma sagt at hun kan passe Aleena. Kjenner kroppen er vanvittig sliten. Eneste som frister er å sove 24/7. Hver gang jeg reiser meg svimler det, å kjenner at kroppen ikke har vært helt på lag med meg de siste månedene. Blodprøvene ser greie ut så er nok bare sliten. I dag er det også onsdagskonsert, så lurer egentlig på å ta en tur ned dit, men da vil jeg jo ikke bli noe mer uthvilt så vi får se. Var ute onsdag for 2 uker siden, men da leverte jeg A litt før hun la seg og stod opp hos Mamma og Pappa kl 9. Men ellers har jeg ikke hatt noe barnevakt i sommer, så kjenner det skal bli godt, uansett om jeg velger å slappe av eller dra ut på byen med venner.

Likes

Comments

Tenk i dag er prinsessa mi 15 måneder! Jeg er så vanvittig stolt og takknemlig for mi velskapte og perfekte datter. Livet ville aldri vært det samme uten. Jeg er så lykkelig og glad for at jeg fikk nettopp Aleena Michelle ❤ Ingen tvil om at livet ble mye bedre etter at skatten kom til verden! Vi storkoser oss sammen hver dag og finner alltid på noe som Aleena syntes er gøy.

A sier flere forskjellige ord og virker som å forså det meste. Hun kan si hei, åj, mamma, pappa, bæ, mø, nei. Det var de jeg kom på i farten hvertfall. Hun står veldig mye uten støtte, går fremdeles rundt bord og etter ting. Går noen dager flere steg enn andre dager uten støtte. Virker ganske stødig på beina men tror hun syntes det er greiere å krype for det går foreløpig mye raskere. Snuppa har også de siste ukene kun sovet en gang i løpet av dagen, så nå legger hun seg rundt halv 11 å sover 1,5-2 timer. Hun våkner heller ikke klokken 5 lengre, men 6-6:30. Som oftes klokken 6! Men den timen ekstra søvn for meg hjelper veldig godt. Syntes denne alderen har vært vanvittig slitsom. Spesielt slitsomt å være alene, men spesielt nå som hun igjen har hatt så mye vondt i tennene sine. Griner og sutrer, kaster seg i bakken om hun ikke er helt fornøyd, å kjøre bil er heler ikke lengre gøy. Til tross for at hun ikke alltid er helt i form og sutrete så er hun likevel det vakreste og godeste jeg har. Hun har alltid et smil på lur, ler masse hver dag, elsker å være ute og leke inne. Å hjelpe mamma'n med oppvaskmaskinen er også veldig stas! Mye av maten hun får servert vil hun ikke ha lengre, så mye blir spyttet ut igjen. Det hun likte for en måned siden er plutselig ikke noe hun vil ha lengre. Mat lysten har blitt litt dårligere den siste tiden, men det kommer vel av at hun har vondt i munnen. Hun elsker rosiner, druer, blåbær, og banan. Eple liker hun også men foretrekker de førstnevnte. Hun vet nøyaktig hvor ting ligger så hun peker å prøver å klatre opp for å få tak i det. (Husk å sikre alle møbler som kan falle over barna, så ingen ulykker skjer). Aleena er også spesielt glad i bøker, å favoritten er "min første bok". Den har både hun og oldeforeldrene så det er veldig stas.

Som jeg elsker deg skatten min ❤❤

Bildet er tatt for 15 måneder siden hvor jeg var på vei ut døra for å ta keisersnitt. (Flere har spurt om fødselshistorie tidligere, men har enda ikke delt den. Grunnen var vel at jeg ikke sa til andre enn de nærmeste at jeg tok ks. Men tenker jeg kan skrive et innlegg om 2.mai 2016)

Bilde av meg og nyfødte Aleena , bare noen timer gammel.

Likes

Comments

På fredag var vi hos Mamma og Pappa på ettermiddagen. Emilie tantebarnet mitt var på overnatting så vi lekte store deler av ettermiddagen og spiste krabber og reker da barna var i seng. Farmor kom også opp på mat, så det var veldig koselig. På lørdag reiste vi tidlig hjem for Mamma skulle på jobb. Koselig å overnatte der en gang i blant! Godt med litt selskap når A er i seng. Etter at Aleena hadde sovet er par timer på formiddagen reiste jeg min bror Christoffer og tantebarnet mitt Emilie til Leos lekeland som ligger i Vågsbygd. Det var jo stor stas da vi var i lekeland på torsdag, så når regnet plasket ned var det ingen tvil om hvor jeg hadde lyst til å ta med Aleena. Ungene storkoste seg og samme gjorde foreldrene. Eneste minuset var at det var vanvittig varmt! Da snakker vi 30 grader? Vi var alle helt svette, å vi var ikke de eneste for å si det sånn. Etter over halvannen time bestemte vi oss for å dra hjem med tanke på temperaturen der inne... Men gud for et flott lekeland!! Fargerikt og masse å gjøre for både store og små. Nå har vi fått testet ut begge lekelandene som ligger her på Sørlandet og jeg vet ikke helt hvilket jeg likte aller best. Men tror det må bli Leos, selv om de begge var utrolig store og flotte! Blir ikke lenge før vi skal tilbake hvertfall. Å da tenker jeg å bli hele dagen. Både Aleena og Emilie ville gjerne ha vært igjen.

I dag får vi besøk av ei venninne og hennes nyfødte lille Trym. Som jeg gleder meg til å møte den Lille skjønningen og Mamma'n. Ellers blir det nok en tur til mine foreldre eller besteforeldre litt senere i dag.

Ønsker dere en fin søndag!

Likes

Comments