Och så startade vi dagen med att i stort sätt vända i dörren på jobbet då dagis ringde och Elias hade kräkts. Sen i onsdags natt har han haft enorma magsmärtor så han nästan kräkts  i samband med feber, enbart på nätterna händer detta. Men i morse var det värre.. så nu har dem tagit olika deverse prov för att verkligen kunna utesluta blindtarmen. Min duktiga och modiga prins! <3

Likes

Comments

Ja precis som rubriken lyder, när man lovat sig själv något men ändå inte under några som helst omständigheter kan motstå eller hejda sig själv! Här har vi mig i sitt esse iallafall, haha!

Idag var jag och barnen på skolan en sväng och sen skulle vi till jysk då vi verkligen behöver ett skoställ då vår skoförvaring har gått sönder.
Så som vanligt innan jag pker någonstans brukar jag spana kvällen innan vart det finns bra grejer för bra pengar.
Sagt och gjort, jysk hade ett helt okej skoställ för 100 kronor, ingen big deal så vi åkte till jysk.
Och precis vid ingången står min stora kärlek, haha inte riktigt så men nästan!

En spegel som står med hjälp av ett stativ och när jag ser priset så blev det svårt att hejda mig själv från att köpa den.
Ordinarie pris var 800 kr, och jag köpte den för 200! Bästa kapet någonsin och den står perfekt i vårt vardagsrum!!
Jag hade ju lovat mig själv att spara pengar så nu får jag helt enkelt röka mindre, plus att jag inte köpt godis på en vecka så dem pengarna har jag sparat in också, så spegeln var jag faktiskt värd!
En liten present till mig själv för jag tagit examen kan jag se det som, det känns bättre då haha! ;)

Likes

Comments

Varför har de sociala medierna blivit människors personliga dagbok nu förtiden?
Jag förstår det inte, jag förstår inte hur man kan lägga ut hela sitt liv i minsta detalj på facebook, instagram, snapchat, bloggar etc..

Imorse möttes jag av den värsta status på länge, att nu skulle personen minsann avsluta sitt liv medan alla andra jublar, och här måste jag då tillägga att TRE barn finns i samma hushåll.
Var är socialen känner jag? Det här är ju inte första gången.
Eller alla de gånger personen står och filmar på en stängd dörr där den nyblivna ett åringen gallskriker hysteriskt mitt i natten och mamman väljer att stå och filma istället för att trösta och försöka få sitt barn att lugna ner sig, klart att ett barn gallskriker när man blir instängd i ett mörkt rum.
Nä fyfan, vissa borde få genomgå en kurs med tester innan dem skaffar barn, barn är inga leksaker och deras framtid hänger på er föräldrars beteende, barnen tar efter!

Eller dem som är så trötta på sina barn o skriver ut att dem inte klarar av dem längre, eller kom o hämta ungjäveln omgående etc, bokstavligt talat skriver folk ut såhär på sociala medier o jag börjar bli extremt mörkrädd, varför gör man såhär?

Jag blir frustrerad över allt som skrivs speciellt där barn är inblandade.

Jag antar att jag inte är den enda som möts av detta? TYVÄRR!

Likes

Comments

Hela veckan har det varit jobb som gällt för min del, men igår kväll vart Elias väldigt hängig och hade ont i magen, vid lymfkärtlarna och blindtarmen som han tidigare haft.
Han hade världens frossa, var helt rosig om kinderna och fick ligga på magen för att kunna sova tillslut.

Inatt har han varit vaken mycket och han har varit väldigt orolig och nu imorse så har han fortfarande väldigt ont.
Så idag blir det VAB och läkarbesök!

Likes

Comments

View tracker

God morgon på er.
Idag mår jag väl som jag förtjänar antar jag haha.
Igår hade vi examensfirande med klassen och det var så sjukt roligt!!
Idag blir det viloläge hela dagen haha!

Likes

Comments