Tiden går så fort och jag har inte hunnit in här senaste tiden. I söndags för en vecka sen nu fick vi äntligen hem Samuel från hans vildmarksläger. Han hade haft det både bra och dålig och ville åka tillbaka till nästa år igen sa han. Smutsig var han och luktade illa gjorde jan med efter en vecka utan att tvätta sig. Det var skönt för mig att få ställa honom i duschen när vi kom hem. Vi skulle vidare och träffa släkten på grillparty direkt efter med så då behövde han vara ren.

Sen i veckan har jag och Charlie börjat skola in på nya förskolan. Än så länge har det gått bra. Mycket bättre än förra inskolningen så hoppas det kommer bli bra och att han kommer komma att trivas där.

Idag var det dags att se om det blev något efter inseminationen eller inte. Men tyvärr blev det inget sen här gången. Så nu blir det en liten paus och spara ihop nya pengar till det. Ska även hinna spola äggledarna och sluta amma Charlie för att öka chanserna. Så får man hoppas på mer tur nästa gång.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Charlie hade lite svårt att sova middag idag och vaknade snabbt ute i vagnen. Istället ville han komma in och sova i mammas famn. Det finns verkligen inget bättre än att få ha sin sovande lilla grabb i famnen. Och även om jag säkert hade kunnat haft mycket att jag borde sett till att få gjort medan han sov så är det så värt att skjuta upp allt och bara passa på att njuta av att man fortfarande har en liten. Tiden går fort och snart är han stor. Det gäller verkligen att ta tillvaro på varje minut man får med dem små. ❤

Likes

Comments

Idag har vi äntligen fått haft lite sommarvärme i detta land. Så idag har Charlie spenderat så mycket han orkat av dagen i bassängen i trädgården. Alla måltider blev ätna ute med. Så härligt verkligen! Tänk om det kunnat varit såhär nästan varje dag den här sommaren.

När jag skulle ut och lägga Charlie för att sova middag tog jag på mig ett par skor jag inte bukar använda. Så nu har jag skavsår över hela fötterna. De där skorna åker i sopporna idag! Fy så jobbigt det är när man är en bit hemifrån och fötterna bara värker.

Jag har kollat lite på samuels läger med. De ska nu ut och paddla och ta sig runt. Låter verkligen som att hans läger är väldigt spännande och roligt! Jag hoppas verkligen att det är så han känner med. Han ser iaf glad och nöjd ugn på bilderna de lägren ut på honom. Men i äver morgon är det och han ska hem igen.

Likes

Comments

Nu har vi landat hemma igen efter hela Danmarksresan. Igår när jag kom hem var jag så trött. Charlie verkade gilla den idén så idag vaknade vi 8,30. Vi sov hos mamma inatt så vi skulle slippa åka hela vägen hem på kvällen igår när man var trött och fortfarande var öm. Så idag åkte vi med mamma och tittade på bil men hon hittade ingen. När vi kommit hem sen var vi iväg och köpte en gammal Emmaljunga vagn att ha på förskolan. För nu är det inte långt kvar till starten. Sen mös vi i soffan med jordgubbar och såg film. Så det har blivit en väldigt lugn dag fast man knappt hunnit slappnat av någonting. Men nu sover Charlie i sängen och jag ligger på soffan och orkat knappt göra någonting. Jag ska se till att plocka ut diskmaskinen nu snart så något vettigt blir gjort under kvällen.

Jag har fått sett lite bilder från lägret Samuel är på med och han ser inte ut att lida. Hoppas verkligen han har så kul som det ser ut som. Även om mamman här saknar honom massor. Men viktigaste är att han har det bra.

Likes

Comments

Nu sitter jag och väntar på att snart få åka hem. Den har dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Hos vitanova gick allt superbra. Barnmorskan sa att det ett var men perfekt timing för insemination så nu är det bara att hoppas att det räcker hela vägen. Efter inseminationen tog jag en promenad till lilla havsfrue. Det var så mysigt att gå längst vattnet i solen. Efteråt var det dags att äta lunch. Men från ingenstans fick jag en extrem smärta i livmodern. Frågan är om det var en kramp eller om ägget släppte. Jag brukar inte känna av min ägglossning. Men denna månad har jag ätit rosenrot. Men jag vet inte om det påverkar.

Jag fick i alla fall en hemsk smärta. Jag blev helt yr, svullen, jag mådde illa och jag kallavettades. Jag kände mig väldigt tveksam om jag överhuvudtaget skulle lyckas ta mig ner till tåget så jag skulle kunna komma hem idag. Men efter ungefär en halvtimme lättade det lite så jag kunde börja röra mig igen. Sen tog ett ytterligare en timme innan jag vågade äta.

Det är så hemskt när man är borta själv och blir så dålig. Men jag får säga att sån här hemskt smärta kan jag knappt komma ihåg att jag någonsin haft. Det var så att jag kollade upp närmaste Apoteket och insåg att det var 6 min bort förstod att dit tar jag mig inte på egen maskin.

Jag är fortfarande öm och väldigt svullen men det kan jag ta. Bara resten av mig får må bra nu till jag kommer hem till min mamma. Där vi ska övernatta ikväll.


Samuel är på lägret nu med och det hade gått väldigt bra att lämna honom. Nu återstår bara att jag ska få sakna honom till på söndag när jag äntligen för hämta hem honom igen. Men jag hoppas han har bland den bästa veckan i sitt liv nu.

Jag hann med en fika på starbucks också som tur var.

Men nu ser jag fram emot att få sitta på flygplatsen och läsa och vila en stund. För nu är jag trött efter att klockan ringde 03,30.


Sen väntar 2 långa veckor innan man vet om detta försök lyckades eller inte.

Likes

Comments

Nu sitter jag i väntrummet på fertilitetskliniken och håller på att spricka av nervositet, förväntan och ja allt man nu kan känna. När som helst är det min tur att få komma in. Vädret i Köpenhamn är helt underbart. Så var riktigt härligt att få en extra sommardag bara sådär.

Även om man inte tillräckligt kan njuta av vädret riktigt ännu. Kliniken jag änvänder heter Vitanova Än så länge är jag riktigt nöjd med dem. De som jobbar här är så trevliga och stämningen på kliniken bra. I väntrummet har de en stor tavla med bebisbilder 😍 Det gör en inte mindre förväntansfull. Vad jag hoppas den här gången.

Likes

Comments

Hej alla!

Igår blev det en väldigt stressig dag. När jag fått hem Samuel från sin pappa skulle han först få lite lunch i magen och sen hade vi match. Efter matchen skulle vi packa ordning hans grejer till vildmarkslägret som han ska på idag. Av någon anledning har hans regnbyxor försvunnit och då det var söndag var allt stängd. Så han fick ett par som satt ganska precis från icamaxi. Inte den bästa lösningen men bara han håller i sig torr på lägret nu. Det som gjorde det hela mer stressande var att mitt ägglossningstest igår var positivt. Med andra ord är det idag dags för insemination. Så nu sitter jag på arlanda och väntar på flyget som går om en timme. Det blir nu mitt andra försök på en klinik.

Men vilket dåligt samvete jag har mot Samuel som inte får mamma som lämnar honom på lägret utan istället blir ditskjutsad av mormor. Även om det kanske inte är så fel det heller från hans sida. Men mitt samvete är lika dåligt! Nu ska han vara borta en hel vecka utan att jag får prata med honom. Det kommer bli riktigt tufft. Även om han förut också varit borta lika länge. Men då har han i alla fall haft sin telefon med sig så jag kunnat ringa honom. Han kommer säkert ha väldigt roligt och mamman orolig helt i onödan. Det en i alla fall vad jag hoppas.

Men nu sitter man på flygplatsen. Nervös som få och undrat om man borde köpa någon typ av frukost eller om jag borde vänta till jag kommer fram. Även om det vore riktigt gott med någon. Frågan är bara vad. Jag tycker utbudet på Arlanda är väldigt tråkigt vissa dagar.

Men hoppet är idag stort. Jag hoppas verkligen att det är sista gången jag behöver åka ner till Danmark av denna orsak. För funkar det inte den här gången måste det tyvärr bli en paus. Tyvärr går mycket pengar när man försöker bli gravid på detta vis. Men också fö en jag då ska ge det ett försök att sluta amma och till nästa gång se med ultraljud att där verkligen finns ett ägg att befrukta.

Men än så länge får ni önska mig lycka till! 😊

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ikväll vill jag tipsa er om en väldigt bra bok. Jag köpte den på väg till Spanien en gång i tiden. Den blev så gott som sträckläst. En väldigt spännande och bra bok. Språket i den är tydligt och enkelt. En sån där bok man verkligen får svårt att lägga ifrån sig. Jag har läst så gott som alla av Johan theorins böcker och jag kan verkligen säga att han är en skicklig författare.

Den handlar om en kille som jobbar på en förskola som ligger i anslutning till ett sjukhus för psykiskt störda och barnen på förskolan är barn till föräldrar på sjukhuset.

Med andra ord en annorlunda berättelse. Men jag ska inte berätta mer om den. Jag låter er få möjlighet att läsa den själva.

/ / / Sankta Psyko / / / / / / Sankta Psyko

Likes

Comments

Idag har det så gott som renat konstant hela dagen. Det har med andra ord blivit en innefattas idag med undantag för när vi tog en promenad till rusta för att fylla på kolsyrepatronen när Charlie skulle sova.

Men fördelarna med innedagar är att man får massor gjort. Mycket onödigt rensades bort och mycket skräp har åkt ut. Så nu på kvällen kan jag lugnt sitt i soffan med tända ljus och njuta av lugnet.

Såna här dagar får Charlie en ordentlig chans att klara sig utan blöja hela dagen med. Även idag slapp vi undan olyckor. Han är verkligen helt otrolig. Jag hoppas det ska fortsätta lika bra när han börjar förskolan. Nu är det bara 11 dagar till vi börjar på nya förskolan och denna mamma har ångest. Jag skulle göra allt för att kunna vara hemma du honom mycket längre. Men nu kommer han inte gå så mycket eftersom jag ska plugga, vilket bara det kommer bli väldigt kul.

Ljusfat och lyktor från rusta och stenarna kommer från stranden på Rhodos 😍

Likes

Comments

Contains affiliate links

I förmiddags var jag och sålde iväg min Brio spin. Det har varit en ordentlig utrensning av vagnar här hemma känner jag. Men det är kul att testa nya och när man ledsnar är det bara att göra sig av med dem. Att jag gjort en vinst på de alla är bara ett plus. I morgon ska jag hämta hem en Emmaljunga som jag har tänkt ska vara dagisvagn till Charlie till hösten. Hoppas bara den är så fräsch som utlovat.

När vagnen var såld var det dags att skicka iväg Samuel till Uppsala till sin pappa. Äntligen får han åka tåget själv så jag slipper spendera en halv dag på tåget med Charlie som inte är särskilt road av resan. Samuel är så stor och duktig så han klarar resandet riktigt bra.

När jag lämnat av honom hade Charlie somnat i bilen. Så honom kunde jag bara lyfta över till vagnen och ställa på altanen. Det är verkligen så skönt att jag kan ha honom sova ute. Det gick aldrig med Samuel för vi bodde inte alls lika bra till när han var liten. Därför är jag ännu gladare att Charlie får sova ute.

När han sov njöt jag på altanen med en glas och en bok. Jag läste ut min bok igår så fick börja på en ny idag. Dock hann jag inte läsa så långt att jag hunnit bildat mig en uppfattning om vad jag tycker om den ännu. Men Denise Rudberg brukar vara bra så jag hoppas att jag kommer gilla den.

Likes

Comments