Header
View tracker

Jag hade tänkt rida igår men Ida var jätteförstoppad, tog 2 h för henne att göra nr 2,sen hade hon då ont i rumpan att hon knappt kunde gå, det är ett jävla elände med hennes mage!

Så jag valde att ha henne hemma, åkte bara till stallet på kvällen och mockade så gott jag kunde i mörkret och skurade rent badkaret och fyllde nytt fräscht vatten, har kopplat om slangen nu så det är väldigt lätt att koppla ihop o få vatten till hagen :)

Likes

Comments

Mötet på hammarbacksskolan gick jättebra, dom är otroligt angelägna om sina elever där och det märkte jag redan under praktiken, dom bryr dig verkligen till hundra procent, när vi började prata om särklasserna så sa hon direkt att Ida måste få gå i vanlig klass på vissa lektioner som tex matte och Engelska då hon är väldigt intresserad av detta och det är hennes särbegåvning, hon är extremt duktig i dessa två ämnen, och bara det att hon tycker det är viktigt att inte låta Idas intressen vara begravda utan att ta fram detta och låta henne utvecklas inom det hon är duktig på.

Så hammarbacken ligger ju högt på listan alltså, kårstaskolan var jag på infomöte på kvällen vid 18.00 och jag blev rädd, skoldagarna för förskoleklass eller ja alla klasser är 8.30-14.30,för äldre barn okey men för 6åringar?! Men skitsamma, fritids där i mot, dom är 60 elever nu inskrivna på 4 pedagoger?!

Aldrig att jag lämnar Ida där, hon skulle aldrig klara det antalet och hon skulle försvinna redan första rasten... Så nej, kårstaskolan ligger ganska långt ner just nu men vi ska ändå ha ett möte efter 31 januari och då ska jag höra med dom vad dom tänker ang just fritids, ska jag inte kunna arbeta utöver hennes skoltimmar eller?!

På onsdag har jag möte på hjälmstaskolan också, sedan får vi bara sätta oss och fundera, det känns nästan som att fritids är det som avgör skolval, funkar inte fritids så är det kört liksom, visst nu verkar det som att jag börjar på den här montessori förskolan och då jobbar jag 8.30-12.30 vilket betyder att lämnar jag straxt innan 8 så behöver hon bara vara på fritids en stund men vem vet om jag jobbar där i höst, jag vill ju det, men det är en privat förskola, alltså inte kommunal och jag kan få gå upp till 75 men kan också behöva gå ner om det är så, så man kan aldrig veta, men dessa tider skulle vara perfekta, det är ju inte enorm lön men med vårdbidrag o övriga bidrag så går vi utan problem runt...

Aja, mycket att fundera på

Likes

Comments

Igår hade jag först besök av M under förmiddagen, var länge sedan vi sågs nu, vet inte riktigt vad vi är ännu men vem har bråttom ;)

Sedan åkte jag till stallet o utförde min hagkoll och gosade med hästarna, Center har blivit så mysig, han kommer fram och hälsar och vill vara nära ❤️

Missan blir lite svartsjuk men hon får mycket klappar hon med❤️

Likes

Comments

Idag har jag möte med lågstadierektorn på hammarbacksskolan, en del minns säkert att jag gjorde min praktik där, så det är en av anledningarna till att jag bokat möte där, det är en otroligt bra skola, ingen mobbing, bra lärare, kamratskap, en bra värdegrund och särklasser ifall hon behöver gå i sådan...

Så det blir spännande att se vad de kan erbjuda :)

Likes

Comments

Jag gjorde inte så mycket igår så blev inte så mycket foton...

Hovslagaren kom och skodde missan, hon verkade även Centers framhovar och han bråkade lite men mycket av det var mest för att han kunde😂 Skönt att han är så liten😂

Men han har vuxit en hel del märker man när man står bredvid honom, kan inte fatta att jag haft honom i lite över 3 månader ❤️ Och Missan har jag i Juni haft i ett helt år! :)

Likes

Comments

Jag har haft så svårt att sova på sista tiden, jag har så mycket att tänka på med Idas skolsökande, hur det ska bli när det är dags?!

Och den genetiska utredningen, kan vi få en kallelse nån jäkla gång, lika så den nya utredningen, låt oss komma dit nu!

I alla fall så brukar jag kunna slappna av när jag tecknar så Missan fick bli modell ;)

Likes

Comments

Jag äter just nu D-vitaminer och B12 vitaminer, B12 har jag tydligen brist på och D-vitaminer äter jag för att se om jag blir mindre trött, man får ju i sig det av solen, det är därför man ofta blir seg och deppad på vintern, men nu har jag ätit det i säkert 2 månader och B12 i ca 1 månad och inte fan känner jag någon skillnad, är tröttare än någonsin, huvudvärk för jämnan, mina naglar har blivit jättekonstiga, det är symtom på B12 brist, eller ja, kan vara...

Så ja, men nu blir det ljusare och ljusare och det märks, dagarna är ljusa lite längre :) Men vi lär ha vinter i alla fall 2 månader till, efter min födelsedag brukar våren komma och jag fyller 25 mars ;)

Glömde berätta också, jag var på arbetsintervju igår på en montessori förskola och det verkar som att jag har fått deltidsjobb där, 50 %, kommer att jobba 8.30-12.30 ca vilket är perfekt för Ida också :) Och jag har tid att studera :)

Jag har ännu inte klarar svenskan så jag måste klara den innan jag kan påbörja den engelska terminen... Men detta gör att jag förmodligen inte går CSN och då måste jag ha en annan inkomst, dessutom även sen vore det ju skönt om jag slapp ta studielån...

Likes

Comments