Instagram@myychristensen

1: Visste ni att jag är för tidigt född med några dagar? Mamma var beräknad med mig till den 11 maj, men mamma blev startad tidigare pga. hon hade havandeskapsförgiftning med mig i magen, så vi båda höll på att stryka med.

2: Visste ni att jag var inte ens ett år innan mina föräldrar skildes och att jag var nästan 3 år när jag började träffa pappa lite smått igen tillsammans med min mammas närvaro.

3: Visste ni att jag har lätt för att börja skratta åt känsliga saker lika lätt som jag har för att börja gråta när någonting händer eller någon berättar något tragiskt och allvarligt.

4: Visste ni att jag har en hudsjukdom som gör att jag har väldigt svårt med en del miljöer, samt får torrhud samt eksem så är väldigt känslig emot fukt/mögel samt vatten, och skiftande temperaturer och damm kan med ställa till besvär och kvalster likaså.

5: Visste ni att jag har en dröm med många barn - men samtidigt så är jag lite små rädd fortfarande sen min hemska förlossning som jag fick uppleva när min son skulle föddas.

6: Visste ni att jag var 18 år när jag fick reda på att jag och min sambo väntade barn, och när han föddes var jag 19år och gick på gymnasiet när jag väntade honom så jag hade först ett helt sommarlov sen gick jag på mammaledighet när dom andra började skolan sen så hoppade jag på gymnasieutbildningen året efter igen.

7: Visste ni att jag har ibland svårare att lita på människor - än att lita på människor.

8: Visste ni att jag tycker om att vara i Göteborg och känner mig verkligen hemma där, men trivdes även i Stockholm för jag är nog mer än storstadsmänniska än en liten små kommuner, men trivs även bra i Klippan!

9: Visste ni att jag har ett mål att hinna göra volontärarbete både i Sverige och utrikes innan jag blir så gammal så jag orkar inte göra någonting.

10: Visste ni att jag oftast är för snäll emot människor - även om dom har sårat/utnyttjat mig förut så ger jag oftast de flesta en ny chans trots att dom har behandlat mig som skit, men en del har jag svårt att förlåta.

11: Visste ni att jag har mer än en blogg - men använder endast denna.

12: Visste ni att mina favorit series är - Våra bästa år (days our your lifes), One Tree Hill och andra avenyn samt The O.C samt så tycker jag även om tusenbröder.

13: Visste ni att jag har ett stort intresse för matlagning och även bakning - och följer oftast aldrig några recept mer än jag följer magkänslan.

14: Visste ni att jag går mer utan smink om året än vad jag går med det.

15: Visste ni att jag både älskar sommaren och vintern - och då menar jag en sommar med jättehög värme och en vinter med mycket snö och kyla.

16: Visste ni att jag verkligen är en morgonmänniska! - Men går upp så fort det behövs eller när det är tid för att göra det, men ibland kan det vara skönt att kunna skjuta upp alarmet ibland.

17: Visste ni att jag är svag för både skor och väskor - skulle vilja handla sådant ofta.

18: Visste ni att jag har bara varit i Danmark - men ingen annanstans om man räknar som utomlands, för har bara varit lite överallt i Sverige och i Danmark.

19: Visste ni att den bästa tiden och stunderna på dygnet är när jag får spendera det tillsammans med min son.

20: Visste ni att när jag bråkar/blir arg på någon börjar jag gråta för jag vill säga så mycket men kommer inte på något typ.

21: Visste ni att jag ska ha mer än en tatuering och piercing.

22: Visste ni att jag har blandad musiksmak, alltid ifrån lugna favoriter till dansband, till hård rock och rap samt senaste och hipp hop.

23: Visste ni att jag älskar allt som har med inredning att göra.

24: Visste ni att ibland måste jag möblera om ibland möblerna här hemma för att allt ska kännas bra igen och att kliandet i fingrarna ska sluta.

25: Visste ni att jag skolkade aldrig ifrån 1:an till 7:an, men började i halva 8:an och höll på fram tills 9:an.

26: Visste ni att jag har ingen kontakt med mina syskon - vi pratar aldrig och träffas aldrig (eftersom vi inte får för vår biologiska mamma och deras pappa (som är min styvpappa).

27: Visste ni att jag reagerar alltid lika starkt och blir tjurig när någon säger att jag är lik min mamma eller pappa.

28: Visste ni att jag tog studenten 2014 - då jag hade precis fyllt 22 år gammal.

29: Visste ni att jag har en dröm om att bo i ett stort fint hus med stor trädgård.

30: Visste ni att jag vill vara miljonär så jag kan bidra med en bättre värld och samhälle.

31: Visste ni att att jag har lätt för att somna till filmer speciellt om jag inte väljer filmen/filmerna själv.

32: Visste ni att jag rakade av allt mitt hår sommaren 2012 för jag hade tappat så mycket hår efter graviditeten samt att det gick inte att åtgärda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Visste ni att babyolja behöver man inte vara bebis för att bara få använda denna underbara olja?

Här kommer ett par enkla tips till hur du kan använda den som användning.

Stor som vuxen/ungdomar och liten som ett barn och bebis/spädbarn!

Du kan använda babyoljan till exempelvis:

1: Om du exempelvis smörjer in dig med babyolja efter du har duschat/badat hela dig själv och kroppen så kommer du att garanterat få en len och bebislen hud.

2: Även så ska man ju inte använda tvål helst i underlivet eftersom det kan orsaka att man kan få svampinfekton i underlivet, (för svamp gillar ju inte olja.)

3: Har du torrt och risigt hår och vill ha det mjukt och slippa att det ska se så risigt ut så massera in ditt blöta hår med babyolja.

4: Du kan även förebygga med att undvika få röda prickar efter rakningen så smörj in med babyolja då.

5: Du kan även tvätta bort sminket med babyolja även om det är vattenfast, som ett exempelvis vattenfast masscara!

6: Du kan även använda det när du ska ge massage på din bebis/ditt barn men även för äldre.Likes

Comments

- Erica's frågor kommer upp nu samt mina svar:

Fråga 1: Hur reagerade du när du fick veta att du var gravid?

Svar: Jag trodde inte mina ögon och öron först när barnmorskan kom in och stängde dörren och sa att jag var med barn, under tiden hon satt och berättade och idiotförklarade mig så satt jag och höll ena handen på magen och i den andra handen höll jag testet som bevisade att jag hade ett litet mirakel där inne, började gråta direkt när jag fick reda på att jag var med barn - grät inte för att jag var ledsen utan grät glädjetårar. Eftersom vi hade så många gånger haft oskyddat samlag, utan något resultat så trodde först där var fel på mig, men glädje den var helt underbar redan då.

Fråga 2: Hade du några tankar på abort?

Svar: Nej, jag hade aldrig en tanke så långt hjärnan kan tänka på abort - jag ville behålla mitt mirakelbarn igenom allt, hade inställningen till att även om man har oskyddat samlag så får man ta konsekvenserna som kunde hända om man hade det - men trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna bli med barn, men så många runt om mig som ville jag skulle göra abort, många som trodde att jag inte skulle klara det samt många som var oroliga för min gymnasieutbildning - men pratade med min mentor/lärare dagen efter jag hade fått beskedet då att jag var med barn och frågade henne hur jag kunde göra med min gymnasieutbildning eftersom jag skulle bli mamma inom några månaders tid - Då blev det klart för att när det väl var dags så var det bara för mig att ta ett studieuppehåll ifrån gymnasiet i ett år och få vara mammaledig i ett helt underbart år med mitt mirakelbarn.

Fråga 3: Vad var jobbigast under graviditeten?

Svar: Det jobbigaste jag nog tyckte var att speciellt mot slutet att man var så hungrig hela tiden och sprang och åt hela tiden och samt att jag fick springa och kissa hela tiden, samt kunde inte sova och att allt blev tyngre och tyngre samt min konstanta huvudvärk och yrsel, (hade havandeskapsförgiftning). Jag ville som alla föräldrar vill att inte gå över tiden för då blir längtan ännu större än den redan var.

Fråga 4: Hur reagerade Timmie när han fick veta att du var gravid?

Svar: Jag ringde Timmie (eftersom jag var i skolan egentligen, så det var på skoltid) så han trodde först inte sina öron heller att det var sant och vi snackade om det lite små snabbt samtidigt så hör jag hur min pojkvän gråter på andra sidan telefonen, vi båda var tydliga och klara med varandra att vi skulle behålla vårt lilla mirakelbarn. Så han blev så glad så han fick glädjetårar men samtidigt blev han så chockad.

Fråga 5: Hur var förlossningen?

Svar: Det bästa med hela förlossningen var att jag hade ett helt underbart stöd av både min pojkvän och av hans mamma (min svärmor) och att han efter många om och men kom äntligen ut efter mycket kämpande, men annars så var förlossningen rätt så bra tills kvällspersonalen kom för då förändrades allt - det var då allt kändes som en ren mardröm med den hemska barnmorskan som var en av de hemskaste människorna jag någonsin har träffat i hela mitt liv.

Likes

Comments

Ingen bra dag idag alls, varit duktigt illamående idag och kraftig huvudvärk och fruktansvärt trött, min fråga är ju bara egentligen när min energi ska komma tillbaka så jag ska slippa gå runt med en envis trötthet och huvudvärk, tur jag har mina två älsklingar ♡ - annars hade jag inte orkat så som jag gör när jag har dom vid min sida.

Halva dagen har redan sprungit iväg, skulle till återvinningen idag egentligen men blev ont om tid eftersom dom har så knepiga tider, sambon väckte mig vid tio över sex och redan då var jag som en zombie, det var tid att göra hans mackor - tror nog jag ska börja göra dom på kvällarna istället.
Väl klara så vilade jag en stund till innan det var tid att egentligen gå upp - när klockan var sju så försökte jag väcka min trötta lillekille som skulle äta frukost innan tid för dagis! 😊

Var inom Ica innan jag hämtade prinsen för var tvungen att handla något med energi så fick bli mig en korv med bröd och en dryck yoghurt, youghurten är så underbart god. 😍
Det hade gått bra på dagis trots uppehållet med ledighet och sjukdomar.
Han åt fisk där idag och han sa själv att det var jättegott så han åt två portioner. 😘

Snart tid för att börja på maten, blir schnitzlar till middag idag.

Likes

Comments

Du! 😍

Ingen kommer någonsin att förstå hur mycket du verkligen betyder för mig - för dom har aldrig upplevt att vara tillsammans med dig, för du är helt underbar och jag finner inga ord på hur lycklig du gör mig.

Jag är så otroligt glad över att jag får spendera och dela mitt liv tillsammans med dig.

Jag vet om att jag är långt ifrån världens bästa och perfekt - men när jag är med dig känner jag mig bra. Faktiskt så har jag svårt ibland att inse att tänka att vår underbara son är 4 år i år.

Det är inte klokt vad tiden går och vi med den - ibland så finns tankarna på hur framtiden kommer att se ut men en sak som är säker att vart gång jag drömmer mig bort i framtiden så ser jag dig, för du är verkligen en del utav min framtid så ser jag en framtid tillsammans med dig.

Jag är så otroligt glad för att jag har dig vid min sida, utan dig vet jag helt ärligt inte vart jag skulle ha varit - skulle nog inte varit halvvägs på vägen som jag har gått tillsammans med dig - du har verkligen fått mig att gå förbi många broar som har funnits på vägen där jag har fått gå.

Jag vet om att det värsta jag vet är motgångar - men tillsammans med dig hållandes i min hand så klarar jag mig igenom dom också, jag är så glad att jag är just den tjejen som du vill dela ditt liv och framtid tillsammans med. 

För vi har både gått igenom framgångar och likaså motgångar - vi har delat både glädje och sorg tillsammans, lycka och olycka och tur och otur, du är verkligen den bästa som jag någonsin har sett och mött - jag kommer aldrig sluta kunna tacka dig för allt du har gjort för mig - det bästa du har gett mig i genom åren är faktiskt vårt grymt fina och underbar son, den finaste gåvan någonsin, jag är evigt tacksam över det!

Jag kommer aldrig någonsin sluta kämpa - kämpa för oss för det är dig jag vill leva med och dig jag vill spendera mitt liv tillsammans med, du är en helt underbar människa och önskade du kunde se dig själv via mina ögon för då skulle du själv sett hur otroligt fin och underbar du är mitt älskade hjärta! 

Jag älskar dig till månen och flera miljontals gånger runt jorden och hem igen!

Du betyder mer än allt för mig och du ska veta att jag finns vid din sida alltid, dygnet runt!

Tack för du vill vara min pojkvän och spenderar ditt liv tillsammans med mig, det är helt underbart!

När jag inte är i närheten av dig så saknar jag dig och önskar att du bara kunde komma hem och hålla om mig och krama mig.

Jag älskar den känslan att vakna upp på morgonen och ser att du ligger där bredvid mig och håller om mig, det är en sån underbar känsla att möta dina fina blåögon som lyser så klart när du vaknar och ger mig en morgonpuss, det gör min morgon och dag helt underbar.

Jag är så glad att jag har världens finaste pojkvän och att min son har världens finaste pappa!

💓 2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015! 💓

Likes

Comments

Äntligen!

Jag säger bara äntligen efter nästan tre veckors tid att försöka få tag i min handläggare på arbetsförmedlingen, äntligen men nu skickar hon hem ett brev som förlänger mitt aktivitetstöd, dock fick jag beskedet om att hon sa att det var svårt med att hitta praktik platser.
Nämnde ingenting om skolan än till henne - låter det vänta tills jag själv hur det blir. :]

Annars idag ska jag göra månadens storhandling, men först nu ska jag cykla ner till byn och göra en del ärende innan det blir väg igen.

Önskar er alla en underbar måndag! ♥

(Gammal bild)

Likes

Comments

Godkväll bloggen! 😊- Hoppas alla har haft en underbar helg!Idag så blev det att tvätta undan lite tvätt, märks att vi är tre i hemmet för tvätta behöver man nästintill alltid göra, dock kanske inte vardag men jag är ju som så att jag vill ju bara tvätta upp allt direkt så man slipper samla en hög, tvättat lakan och även bäddat ner i sängarna så är faktiskt helt underbart! 😊 Inte första gången det görs denna veckan, älskar känslan att bädda ner mig i renbäddad säng.Annars haft familjemys och efter sonen hade somnat blev det att kolla ett avsnitt av O.C med mannen i mitt liv! 😍Dags att visa maten! 😘

Det blev stekt fläskytterfilé med kokt potatis och kokta morötter och ärtor och en underbar grönpepparsås!  

Likes

Comments

Alla har vi olika sett på hur våra egentider ser ut, både som vanlig vuxen men även tonåringar - även föräldrar också ha egentid som tex. när barnet sover eller kommit upp i åldern att kunna leka själv.

Oftast hur min egentid ser ut iallafall alltid förut så gjorde jag det som en rutin varje lördag i månaden på kvällen när sonen sov så valde jag alltid att först gå in i en varm dusch (även om jag hade duschat en gång underdagen, oftast så rakar jag benen då också. )
Sedan går jag ut ur duschen torkade/torkar inte håret mer än bara gjort så det slutade droppade samma gjorde/gör jag med ansiktet, torkar inte det heller.

Sedan så smörjer jag in kroppen med en underbar salva.

Sedan lägger jag i hårinpackning i håret efter det så sätter jag faktiskt underbar ansiktsmask låter det verka i 20 minuter, under den tiden så njuter jag för fullt för håret blir underbart lent likaså ansiktet.

- Köper allting på Ö&B och det går knappt på en 100 lapp, går max på en 50lapp snabbt räknat, ibland får man även ta hand om sig själv och viktigt att ta hand om sitt yttre, för det växer inte nya ansikten på träd.

Ansiktsmasken som är längst ner det är den jag brukar använda som mest.

Likes

Comments

Godmorgon kan man väl säga om man har varit vaken ett tag innan, så är man lite trevlig iallafall! 😉

Sitter just nu i soffan med min fina son som visar olika saker på sin surfplatta samtidigt som vi kollar på pingvinerna ifrån Madagaskar på barnkanalen, vilket som verkligen är ibland det bästa han vet att titta på.

Ska snart ner och slänga in några maskiner tvätt så man får undan tvätten också, idag blir det annars att skurra golven och dammsuga samt komma på vad vi kan ha för middag idag. 😊

Nej, nu ska jag fortsätta att ha lite tvmys med min älskade fina son. 💕 😘Likes

Comments

God eftermiddag bloggen! 😊

Tog mig en liten paus just nu, storstädar för fullt här hemma annars!

Sonen underhåller sig på sitt rum, märks att man måste vara gång hela tiden för annars så blir jag så slö och trött, men får skylla mig själv lite denna dag varför jag just är så trött idag det var för man satt uppe länge inatt, kan ju inte påstå att man inte är så ung längre för förut kunde man uppe ett helt dygn eller två om inte fler utan att sova, sen bara sova någon timme eller två per dygn. Men går inte sånt längre, ska vara glad om jag ska kunna hålla mig vaken till 23 om kvällarna - trots nu de senaste dagarna har jag bara känt att jag inte kan somna.

Ja, men alla har vi väl såna perioder där man inte kan somna men så trött.

Sambon är just nu iväg och hjälper sina föräldrar med att lägga nytt golv hemma hos dom, han är så duktig så! Själv så ville jag bara göra en snabb uppdatering vad som händer just denna lördag, vet inte vad kvällens planer säger mer än jag tror att det blir familjemys med film och lite godis. Underbart! 😍

Hoppas alla har det bra och njuter av en lördag som denna.

Likes

Comments