View tracker

Ja det var ett tag sen (maj). Har varit mycket. Jag har valt att inte dela med mig om det. Och kommer troligen inte blogga om det heller.

Det som har hänt är att barnen haft sommarlov. Lilly har börjat förskolan och Denize och Cevin har börjat skolan. 7an och 1an.

jag har fått ett timjobb på äldreomsorgen och det är himlans kul även om jag inte varit där mycket. Men nu från fredag till nästa fredag är jag bokad på 5 pass. Lite in i kassan gör ju absolut inte nåt.

Min tanke om timjobb. Jag sökte deltid eller tim bara eftersom jag känner att Lilly inte ska behöva gå heltid än. Skulle man kunnat skulle jag viljat vara hemma med henne 1 år till. Men nu är det som det är .

Men iallafall idag och imorgon är jag ledig. Micke har åkt i väg på en kurs och kommer hem imorgon kväll.

Barnen är på skola och förskola. Jag vet inte vad jag ska göra. Ta det lugnt bara som andra säger till mig. Ut gå jag inte. Sånt tråkigt väder.

Hoppas ni får en bra dag allesammans.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är det väldigt tyst. Jag vet inte hur jag ska göra med att fortsätta blogga. Jag är väldigt hårt hållen med vad jag få skriva om. Att bli tillsagt att inte skriva om mina känslor suger. Detta ska vara ett  fritt samhälle, men man får inte ens skriva om sina tankar, det är så orättvist. Folk få skriva vad dem vill och säga vad dem vill om och till mig. Men så fort jag yttra mig så blir det liv i luckan.

så vi får se hur jag gör

Likes

Comments

View tracker

Här har det varit tyst, har haft massa att göra 😊

Alla 3 barnen har ett varsitt rum nu . Jag och Micke har flyttat ut till vardagsrummet och det funkar jätte bra 😁

Lilly är på precis allt 😭 går inte släppa ögonen på henne , så det är skönt när hon vilar på dagarna så jag hinner med allt annat😄

Denize och Cevin har ju haft egna rum, men Denize fick ta över vårat och Lilly hennes. Dem alla stormtrivs. .

Imorgon ska jag till mvc och ta spruta i höften igen, inga mer virvelvindar ska vi ha , räcker gott och väl med dem vi har 😊

Sen hem och baka bullar till fika och så Denize har med sig på sin skolresan, dem ska åka till bodaborg 16.00 och är hemma runt 22.00. Ser hon i fram inom 😄

Vi fick oss en tråkig nyhet i söndags, Mickes morfar har gått bort 😢 vila i frid nu kalle vi alla saknar dig och tänker på dig .

Nähe nu blir det att slänga sig in i en dusch medans Lilly sover

hoppas alla ha en bra dag .

Likes

Comments

3 nätter har vi fått sova utan att gå upp, Lilly har somnat själv i sin säng och sovit igenom hela nätterna. Få hoppas hon sover igenom nätterna när hon redan kommer ev få eget rum i helgen. Ufft mamma få separationsångest, det är sant. Kommer nog gå jätte bra.

Idag har vi varit ute ganska bra. Började med en 50 minuters promenad efter vi lämnat Cevin, vi gick hem och fixade pyttelite  (har inte orkat städa idag). Vi åt frukost, eller jag rätta sagt Lilly hon matvägrar nästan allt, så hon drack sin välling och somnade. från lite efter 09.00 till 11.00.

Jag passade på att kolla på vanderpumps rules haha jag vet helt jäklar kaos det där programmet,  men där sitter jag som en äldre tant och skrattar för mig själv hur dumma alla är i programmet. 😂😂

När Lilly vaknat så satte vi oss på balkongen på en mysfilt med lite leksaker och myste till Lilly råkade slå pannan i väggen 😯 det gick bra som tur är.

12.15 gick vi snabbt till affären och sen ut på en promenad till fram till kl 13.00 då vi hämta Cevin. Vi träffade på Therese som hämtade sin dotter Alva från skolan, blev en fika hemma hos dem efter skolan och dagis. Jätte trevlig familj 😊

15.30 var vi hemma igen vi mötes av Denize som självklart hade slutat tidigare. Slängde Cevin i ett bad , Denize tog ut hunden och jag mata Lilly och hon somnade medan hon åt trött liten dam .

Fixade middagen när Micke kom hem och sen har vi bara tagit det lugnt .

Likes

Comments

Ny vecka . 1 månad kvar till dem stora barnen får sommarlov.

Och sommaren har ju verkligen slagit till med buller och brak.

Igår kväll testade jag att bara sitta inne hos Lilly till hon somnar i sin säng själv. Annars brukar Micke gå runt med henne till hon somnar och det kan ta över 1 timme. Visst tog det tid att låta henne somna själv i sin säng . Men hon sov hela natten utan att vakna .

För oss var det jätte skönt för det var länge sen vi fick sova igenom natten båda två.

I morse efter vi lämnat Cevin på skolan gick vi en promenad och stannade vid gungorna.  Nåt Lilly tycker är jätte kul.  Hon fick även gå själv en stund bredvid vagnen.

När vi kom hem levde hon rövare som vanligt. rev fram alla skor , rev ut alla dvd filmer och hade klättrat upp på tvbänken.  Ja det är nåt hela tiden . Vårat lilla bustroll. Själv gick jag med dammsugaren samtidigt som jag höll koll
Just nu ligger hon och vilar det gör hon alltid vid den här tiden och jag ta det lugnt

bjuder på några kort . Denize har jag inte så många på eftersom hon typ alltid är med sina kompisar på helgerna.  Ja hon är ju 13 så kan ju inte tvinga henne att stanna hemma med oss 😂

Likes

Comments

06.30 fick vi börja vår lediga dag tillsammans, har fått sova relativt bra inatt. Micke tog Lilly igår /natt och runt 00.30 somnade Lilly ordentligt och sov till 06.30. Så det var ju skönt 😊

Känner mig helt slut i knoppen och kroppen efter dem här dagarna/veckorna utan typ sömn. sliten är ju bara förnamnet.

Blir fortfarande irriterad på folk som tror att man bara gå hemma och slappar .

"vad gör du om dagarna när dem stora barnen är i skolan? Det är väl rätt skönt att bara få ta det lugnt?!"

Om detta är lugnt i era ögon;
➡ Väcka barn och fixa frukost efter ibland precis fått somna ordentligt efter en sömnlös natt.
➡ klä på minsta och ta fram kläder till mellersta och tjata på mellersta och äldsta att dem måste skynda sig lite eller att gå upp efter 2 gången.
➡ Borsta tänder , hår, klä på ytterkläder, byta nr 2 i blöja när vi redan ha ytterkläderna på (skönt med vår/sommar).
➡ Lämna Mellersta på skolan efter fått i väg äldsta.
➡ Ut med hunden i samma veva som lämning av mellersta.
➡ Hem och sätter i gång en kanna kaffe (ja det behövs) och börjar plocka efter ALLA barnen och dammsuga hemmet eftersom alla barn tror att det är ok att hälla ut sandlådan i hallen som sen Lilly älskar att krypa/gå runt i och stoppa i munnen.
➡ Runt 09.00 så är det dags för välling för minstingen och därefter vilar hon från 40 min upp till över 2 timmar, det är egentid det .
➡ När hon vaknar kanske man ska handla innan hämtning av mellersta och få med hunden på en promenad .
➡hem och fixa mellis till barnen och ibland kommer deras kusin och sen Denize,  då sätts tjatet igång om läxor som oftast inte finns eller glömda i  skåpet.
➡matlagning med minsta som ska klättra överallt och stoppa allt i munnen . Gnäll och skrik där i mellan .
➡ Äntligen  16.30 kommer Micke hem Äntligen !!!! Då får jag oftast det lugnt .

Så nej inte mycket till att slappa. Jo jag vet att alla småbarns föräldrar ha ungefär samma.

Likes

Comments

Inatt försvann mitt tålamod. Fick Lilly att somna om efter varit uppe säkert 10 gånger från 23.00 till 01.30. Tog min kudde och täcke, smög ut och parkerade mig själv i soffan. Slocknade med en gång och sov till Micke kom upp 05.45. Frågade om Lilly varit mer vaken inatt, självklart så hade hon ju sovit resten av natten.

När Micke åkt passade jag på att Duscha, fixa frukost och föna håret innan jag väckte Denize,  Cevin var redan vaken . Lilly väckte jag kl 07.00 efter jag bäddat vår säng . Fixade hennes frukost och bytte blöja och från pyjamas till kläder . Borstade hennes hår och satte upp tofs.

Denize stack till skolan runt 07.30 och jag, Lilly och Joyline (hunden) gick med Cevin till skolan 07.45. Skit  snö kom så fick passa på att testa nya regnskyddet på nya vagnen 😊

Efter lämnat Cevin gick vi en liten runda med joyline och sen hem och började plocka i ordning.

Jag vet jag har problem med städ situation. Stor städade igår och så storstädade jag verkligen. Och så började jag ändå i morse med att låta mig dammsuga en runda i hemmet , plocka upp leksaker, torka överallt och rensa kylskåpet . Rent och på sin plats ska det vara .

Nu vet jag inte redigt vad jag ska göra när Lilly somnat en stund.

Ta det lugnt antar jag.

Här är Lillys nya vagn

Köpte en ny möbel till hallen förresten.  vet att det är till en malmsäng men det fick bli en hallmöbel istället 😊

Likes

Comments

Den här helgen har vi tagit det väldigt lugnt .

Gått och lagt oss i någorlunda tid, Lilly har jätte jobbiga nätter igen så man är ju mer "död" än levande..

Igår lördag var jag och Jenny på gymmet efter haft uppehåll i ungefär 2 månader. Det kändes bra så hoppas jag hittar tillbaka det behövs , måste få tillbaka ett bra självförtroende igen. Bokade in mig på ett yoga pass på torsdag 19.30 -20.30. Kanske kan hitta ett lugn i mig det behöver jag skulle det funka så kommer jag börja. Vill hitta ett sätt att må bra utan att behöva ta till med mediciner,  kanske min migrän minskar också .

På sen eftermiddag gick vi över till syrran på kaffe . Jag, syrran, Lilly,  Cevin och Rasmus gick en liten promenad innan vi gick hem lagom till gladiatorerna.  Denize har hängt med kompisar hela helgen.

Dagen idag har varit lite påfrestande eftersom Lilly är väldigt gnällig. kanske kan bero på växtvärk i bena och massa nya intryck.  Hon lärt dig att gå jätte bra och hon går och går och klättra upp för trappor . Det är mycket på gång i hennes lilla kropp. 

Strax ska vi börja med middagen chili con carne med ris och sallad.

Ha en fortsatt bra dag/kväll

Likes

Comments


Så weird, så mår man toppen idag, förstår mig inte på mig själv ibland.

Dagen började bra, fixade Cevin och Lilly efter frukosten så vi kunde gå och lämna Cevin på skolan. Denize sköter ju allt sitt själv, ibland får man hjälpa henne med håret.


När vi kom hem så åt Lilly och somnade igen så jag fick för mig att möblera om Cevins rum, han har tjatat om det ett tag men jag har faktiskt inte orkat, men har så mycket energi idag, tog mindre än 1 timme att fixa. Få hoppas han gilla det.

Till annat tog ett kort på mig själv och såg nåt fruktansvärt 😳 Jag har börjat få rynkor runt ögonen, fy nu går det bara utåt, GAMMAL!!


​Nähe dricka upp mitt te och se om Lilly vill vakna så vi kan gå och handla till middagen,

Likes

Comments


Efter den helg som varit har det blivit helt snurrat i huvudet på mig. Känslig som bara den och blir upprörd jätte lätt.. Kolla på kort från förr och saknar den tiden ibland. Älskar tiden nu men saknar saker i från förr som jag vill ha med nu också. 

Blir inte bättre när den äldsta inte ens sköter skolan, ljuger om läxor aah,  Jag är hård när det gäller skolan och läxor. Jag vill att dem ska komma någonstans när dem blir stora. Skolan är ingen lekskola inte när man snart går i 7an. Skicka betyg och så till hennes mamma och man får ett TACK, men snälla ge mig lite feedback människa. vadå tack för ett dåligt betyg, man vill höra oj varför var det så dåligt, vad ska vi göra tillsammans. men nej ett tack få duga! Fast vad ska man begära ifrån någon som inte hör av sig annars!


Likes

Comments