Header

Igår var jag på vårdcentralen med Lilly för hon drar på sig sjukdom efter sjukdom. Hon har ofta feber. Och det har då självklart blivit vabb väldigt mycket och det har min kära man fått åka på. Har själv tagit 3 tillfällen 3 dagar sammanlagt. Micke vet jag inte riktigt hur många dagar. Men det är ju några stycken.

Men i allafall vi gick dit och läkaren vi fick hittade inga fel (tittade i öron och hals, lyssnade på lungorna). Hon är infektionskänslig och har en jobbig hosta nu, blir det inte bättre så får ni återkomma om 1 vecka . 😲 på riktigt !!!  tycker han kunde tagit hennes sänka och annat . Hon har mer eller mindre haft feber från och till hela hösten.

Vet till 100 % att vi få komma tillbaka och då tänker jag be om en annan läkare!!

Likes

Comments

Jag har så svårt att säga att jag mår dåligt utan bli ledsen eller bli sjukt nervös.. Blir helt skakig. bryter ihop. Har svårt att ha ögonkontakt.  titta ner , drar i mina kläder , m.m

Det har med min uppväxt att göra. Sa man att man var sjuk så vart det liv i luckan.  man vart bokstavligen utslängd många gånger. ensamtid var viktigast. Man förstår idag varför den ensamtiden var så viktig. (går inte in på) .

I visa grejer är man förstörd.

Likes

Comments

Vabb med Lilly idag . Hon får feber ofta tycker jag.  Men det är troligen tänderna, har känt att hon har 3 st som håller på att komma fram. Hennes temp ligger mellan 39.9 - 38.9. Hoppas hon är feberfri imorgon så hon kan gå på onsdag och torsdag.  (Micke är hemma med henne imorgon.)

jag börjar bli smått stressad och få resfeber.  På fredag eftermiddag åker vi till Mickes föräldrar. Vi ska fira jul hos dem 🙂

Vi åker hem på juldagen och firar jul med syrran med familj.  🙂

Få börja packa på torsdag kväll efter jobb och middag. 

Likes

Comments

Bäddat ner mig under täcket för en stund sen. Febern är tillbaka. (hade feber nästan hela förra veckan) Hoppas på att få sova hela natten. *skrattar* Lilly lär ju vakna nån gång. Cevin vet man ju aldrig om han kommer och går i sömnen. Lite läskigt faktiskt. Den enda av barnen som sover igenom natten är ju Denize.

förresten,

Fick veta i veckan att jag få vara kvar till sommaren och gå upp i tjänst 10% så efter jul går jag upp till 75% Är jätte skönt att veta.

Imorgon är jag ledig (ledig på fredagar) så ska bara ligga och slappa så mycket som det går, Vet att Lilly kommer hoppa på mig men man kan ju alltid hoppas.

Nähe ni få ha en trevlig kväll allesammans.

Likes

Comments

Börjar om.

Har suttit här en stund och pysslat lite med bloggen.

Har varit en lång och en känslosam dag i mitt huvud, Tårar dem kommer fast man försöker bita ihop men dem faller fasen ändå. Bägaren har runnit över. Men efter haft lite mailkontakt med en så känns allt bättre och jag kan vara lugn. Men frågan är ju hur jag ska gå vidare men den infon man fått ta del av.

Barnen har varit helt over the place. Lillys fsk ringde och sa att hon spytt. Som tur var så ringde dem 5 min innan jag slutade så behövde inte gå hem och vabba. Imorgon är ju ändå Micke hemma fram tills jag kommer hem från jobbet, sen kan han ju åka och jobba. Hon har inte spytt nån mer gång och hon har typ klättrat på väggarna här hemma. Men hon hade dock lite små feber innan jag la henne.

Är så skönt att det är torsdag imorgon. Det betyder att jag tar helg efter jobbet. Är som sagt massor i huvudet och det behöver vila.

Nähe ta lite kaffe till och ta lite mer choklad innan jag bäddar upp och lägger mig under täcket. Hoppas på att huvudet vill arbeta tillsammans med mig imorgon.

Hoppas ni haft en bra.

Likes

Comments