Header

Gårdagen var hemsk för mig själv mentalt. Dem som får mig att må riktigt bra är barnen och min man. Han är verkligen där för mig.

Han tog med sig dem stora barnen på provapå träning, thaiboxning och dem tyckte det var jätte kul. Så på tisdag ska dem dit igen.

Fick äntligen sova och resultatet var migrän från vet inte vad.  Men det var värt alla timmar med sömn.

Idag har jag mått upp och ner mest upp. Lilly har fått mig att skratta. Jag har fått henne och skratta. jag är hennes. När micke vill kramas då kommer hon och putar och skriker mamma min !!! Förlåt men jag blir helt varm i kroppen. Mina barn och min man älskar mig. mina allt ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår, idag har Lilly varit på fsk hon kommer även gå imorgon.  Nu när jag är sjukskriven har jag och hennes pedagoger bestämt att hon ska gå 15 timmar. Dem vet lite om varför jag är sjukskriven och tycker det är bra för oss båda. Hon har ju rätt att vara där sina vanliga tider. Men jag vill ju helst att hon är hemma med mig. Men hon behöver ju gå och få aktiviteter sig några timmar om dagen och träffa andra barn. Hon är i en sån utvecklingsfas nu också. talet har blivit bättre och hon sjunger och dansar och massor mer.

Och dem som har nån åsikt om att hon är på fsk kan behålla det för sig själv.

Idag när vi kom hem och Lilly fått mellis, så la hon sig i soffan och kollade på barnkanalen blev tyst och kollade där ligger hon och sover så gott. Hon hade bara vilat 15 min på fsk (fått massa egentid från hennes pedagoger) som dem sa.

Nu ligger alla barn i sina sängar. Denize och Cevin ligger och kolla på tv och Lilly sover.

funderar på att lägga mig under täcket och kolla på tv jag med och hoppas på att jag kan få sova en hel natt utan massa konstiga drömmar och att man inte vaknar en miljon gånger. igår natt vakna jag av hjärtklappningar, så hemskt.

Nähe nattinatt på er.

Likes

Comments

Jag är så glad att jag har min man, mina barn. Systeryster och dem få vänner jag har.

jag önskar att jag hade föräldrar som bry sig lite. Det fick man ju på svart och vitt idag.

Kände att jag ville prata av mig lite " vi få prata en annan dag, det handlar väl ändå bara om mig eller om dig och mig"

Det gick bra hos kuratorn. Det är bra att bryta ihop och få ut lite. Blev sjukskriven och en läkartid om ev medicinering inom vårdcentralen om läkaren bedömmer om deras medicin är bra för mig. Annars blir det remiss till psykratrin.

Så fort barnen somnat så ska jag sova. 

Likes

Comments

Ligger här i min ensamhet (micke jobbar), barnen ligger och sover. Så tyst.

Imorgon ska jag öppna upp mig för en utomstående. Hon ska lyssna på mig om hur jag mår.

Det är inte första gången jag varit och pratat och fått diagnosen depression. När jag var runt 17 år så började jag må konstigt. Då kunde jag först inte sätta fingret på vad som hände i mitt huvud eller i kroppen.
När jag var runt 19-20 så fick jag veta att jag var deprimerad hade ångest och separationsångest. jag fick medicin och jag kan säga att jag mådde bra för en gång skull på många år. började trappa ner min dos  ungefär 6 månader efter jag träffade Micke. 1 år efter så hade jag helt slutat med både antidepressiva och sömntabletter.

Nu har det gått 9 år sen jag tog någon medicin mot depression och sömnproblem.  jag har haft svackor. Kommer jag alltid ha . Men just nu så är jag inne i en jobbig depression. jag kommer knappt utanför dörren. jag bryter i hop för minsta lilla. tårarna rinner för allt.  jag är rädd för vad människor runt mig ska tänka.  "hon tycker bara synd om sig själv, ryck upp dig och ta tag i ditt liv"  men jag vill att ni ska gå i mina skor och uppleva vad jag upplevt och sen säga och tänka allt ni tänker och säger.

Ensamhet .

Likes

Comments

Igår var jag på vårdcentralen med Lilly för hon drar på sig sjukdom efter sjukdom. Hon har ofta feber. Och det har då självklart blivit vabb väldigt mycket och det har min kära man fått åka på. Har själv tagit 3 tillfällen 3 dagar sammanlagt. Micke vet jag inte riktigt hur många dagar. Men det är ju några stycken.

Men i allafall vi gick dit och läkaren vi fick hittade inga fel (tittade i öron och hals, lyssnade på lungorna). Hon är infektionskänslig och har en jobbig hosta nu, blir det inte bättre så får ni återkomma om 1 vecka . 😲 på riktigt !!!  tycker han kunde tagit hennes sänka och annat . Hon har mer eller mindre haft feber från och till hela hösten.

Vet till 100 % att vi få komma tillbaka och då tänker jag be om en annan läkare!!

Likes

Comments

Jag har så svårt att säga att jag mår dåligt utan bli ledsen eller bli sjukt nervös.. Blir helt skakig. bryter ihop. Har svårt att ha ögonkontakt.  titta ner , drar i mina kläder , m.m

Det har med min uppväxt att göra. Sa man att man var sjuk så vart det liv i luckan.  man vart bokstavligen utslängd många gånger. ensamtid var viktigast. Man förstår idag varför den ensamtiden var så viktig. (går inte in på) .

I visa grejer är man förstörd.

Likes

Comments

Vabb med Lilly idag . Hon får feber ofta tycker jag.  Men det är troligen tänderna, har känt att hon har 3 st som håller på att komma fram. Hennes temp ligger mellan 39.9 - 38.9. Hoppas hon är feberfri imorgon så hon kan gå på onsdag och torsdag.  (Micke är hemma med henne imorgon.)

jag börjar bli smått stressad och få resfeber.  På fredag eftermiddag åker vi till Mickes föräldrar. Vi ska fira jul hos dem 🙂

Vi åker hem på juldagen och firar jul med syrran med familj.  🙂

Få börja packa på torsdag kväll efter jobb och middag. 

Likes

Comments

Bäddat ner mig under täcket för en stund sen. Febern är tillbaka. (hade feber nästan hela förra veckan) Hoppas på att få sova hela natten. *skrattar* Lilly lär ju vakna nån gång. Cevin vet man ju aldrig om han kommer och går i sömnen. Lite läskigt faktiskt. Den enda av barnen som sover igenom natten är ju Denize.

förresten,

Fick veta i veckan att jag få vara kvar till sommaren och gå upp i tjänst 10% så efter jul går jag upp till 75% Är jätte skönt att veta.

Imorgon är jag ledig (ledig på fredagar) så ska bara ligga och slappa så mycket som det går, Vet att Lilly kommer hoppa på mig men man kan ju alltid hoppas.

Nähe ni få ha en trevlig kväll allesammans.

Likes

Comments

Börjar om.

Har suttit här en stund och pysslat lite med bloggen.

Har varit en lång och en känslosam dag i mitt huvud, Tårar dem kommer fast man försöker bita ihop men dem faller fasen ändå. Bägaren har runnit över. Men efter haft lite mailkontakt med en så känns allt bättre och jag kan vara lugn. Men frågan är ju hur jag ska gå vidare men den infon man fått ta del av.

Barnen har varit helt over the place. Lillys fsk ringde och sa att hon spytt. Som tur var så ringde dem 5 min innan jag slutade så behövde inte gå hem och vabba. Imorgon är ju ändå Micke hemma fram tills jag kommer hem från jobbet, sen kan han ju åka och jobba. Hon har inte spytt nån mer gång och hon har typ klättrat på väggarna här hemma. Men hon hade dock lite små feber innan jag la henne.

Är så skönt att det är torsdag imorgon. Det betyder att jag tar helg efter jobbet. Är som sagt massor i huvudet och det behöver vila.

Nähe ta lite kaffe till och ta lite mer choklad innan jag bäddar upp och lägger mig under täcket. Hoppas på att huvudet vill arbeta tillsammans med mig imorgon.

Hoppas ni haft en bra.

Likes

Comments