Glad påsk allihopa :) 

Här firar vi påsken hemma med familjen. 

Dagens planer är bytt ersättning till Nutramigen åt Melissa i 2 veckor då läkare misstänkte att hon kanske är mjölkproteinallegiker och i eftermiddag åka till en 2årig födelsedagskalas.

Imorgon får mormor vara barnvakt åt Melissa medans jag och mannen ska ut på dejt med middag och bio.

På söndag är det en lugnt dag då blir det barnvagnspromenad och fika. 

Just nu ligger jag i soffan med Melissa sovandes på min bröst och lyssnar på Ebbas gravidpodd :) så mysigt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj oj måste jag börjar med.... De senaste 2 dagarna har jag och min kompis rullat 900st vårrullar😯😯 men härligt att det är så många som få äta dom goda vårrullar som vi gör själv. Mycket uppskattat kan jag nog tror.

Igår så slutade min man lite tidigare från jobbet och solen sken så vi tog oss ut på en promenad till stan, fikade och shoppade blommor och vin inför helgen.

Fått en rekommendation av en kollega att det är så himla mysigt att pimpa upp inför helgen då när man är mammaledig så är alla dagar lika. Bäst att göra något fint att det blir skillnad mellan vardag och helg :)

New in
En elefantkudde till min lilla. :)
#wish

Kram
/mammamelissa

Likes

Comments

God morgon!

Hur har eran natt varit? Själv ammade jag vid 23 och lade mig sedan efter det. Sedan vaknade lillan 05 för amning och redo för dagen. Våran rutin har varit väldigt bra även om jag ammar delvis och ger ersättning så har lillan varit duktigt på att vid 20 är det läggdags och vaknar sedan 23-24 tiden och sen vid 04.30-05 och tar morgon vid 07.30-08.
Så jag och min man har haft tur ändå :)


Plan för dagen är då fortsätta med vårrullar tillverkning och mysa med lillan.
Som sagt är min flicka 3 månader gammal nu så det blev nya kläder i veckan.

Dessa söta kläder är från Livly :)

Kram
/mammamelissa

Likes

Comments

Dagens middag : Äggnudlar soppa med rödkryddad fläskkarré

Mango med sticky ris och kokosmjölk 👍

När middag och efterrätt är uppäten, lilla Melissa sover i sin säng så måste jag återgå till min extra jobb nu när jag är mammaledig hihi. Och vad gör jag då? Jo vårrullar take away :) Heltidsjobb men kul är det. Om ni vill ha recept så hojta till så ska jag fixa det.


Kram
/mammamelissa

Likes

Comments

Hej alla på NOUW och alla ni som läser min blogg, här kommer en liten presentation av mig.

Jag heter Sukanda, 26 år gammal, är gift och har en liten flicka. Jag jobbar som undersköterska på Neonatalavd i Umeå. Jag är egentligen från Thailand men har bott mer än halva livet här i Sverige och trivs bra här, åker dessvärre 1-2ggr per år tillbaka till Thailand och hälsa på mina släktingar samt ha semester.

Denna blogg kommer att handla mest om min vardagsliv som mamma, bäbis kläder och leksaker då jag har en flicka som är just nu 3 månader, resor och semesterställen.

Ni kan också följa mig på instragram #IvI_i_ik_i

Kram
/@mammamelissa

Likes

Comments