Livet som mamma

Hej hej
Idag drog jag med mig Natalie, som för en gångs skull e hemma:)), och de små till café i centrum.
Kaffe o baguette med kyckling o curry och chokladboll. Märta tyckte att tomten o tomtemor i fönstret va roligare än att sitta o bara mysa...
Hittade mig en nyårsklänning på Trendmakeriet, en super butik här, och hoppas den blir godkänd av Thomas när han kommer hem:))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet som mamma

Hej hej
När man e utan man här hemma och måste till affären och det e snö ute.... ja då får man lämna Märta hos Amanda och ta bebis på magen o traska! Det börjar bli lite tungt trots att hon bara väger 6kg:)
Men hon njuter av att få hänga där o se världen så jag får tänka bort smärtan i axlarna och försöka njuta:))

Likes

Comments

Livet, Maaat

Hej hej
Nu har vi kommit hem efter en eftermiddag och kväll i Göteborg. Mycket folk och julstämning på gatorna! Behövde lite julkänslan nu 12 dagar innan julafton.
Lite inhandling av julklappar blev det Prosecco o öl på O’larys vid centralstationen. Märta fick popcorn och glass, men hennes favorit va våra chillinötter...
En promenad genom staden och sedan middag på Le Pean på avenyn, ryggbiff och rödvin men först tog vi ett glas champagne:))
Vi avslutade kvällen på Gothia Towers innan vi tog bussen hem.

Likes

Comments

Träning

Hej hej
Idag tog jag med mig båda små flickorna till mammabarn träning.
Först skickade gubben ut sig själv för att ta bort all snö från bilen, det e kärlek:))
Fullt ös på träningen både på mig och Märta, lilla Millan fick jag ha i famnen under några styrkeövningar, men det blir ju bara mer träning för mig!

Nu sitter vi på tåget på väg till Göteborg för årets julshopping 😊

Likes

Comments

Hej hej
Då har vi fått fixa en bättre begagnad gåstol till lilla Millan. Det var ju först inte tänkt att vi skulle ha mer barn efter Märta så vi sålde hennes....
Men denna funkar säkert lika bra och Märta hjälper lillasyster att trycka på alla knapparna så det skallrar i hela huset...;))

  • 63 Readers

Likes

Comments

Livet, Maaat

Hej hej
Igår va det dax för årets julbord med jobbet.
Kul att träffa alla jobbarkompisar och chefen, ja även kul att se de nya som börjat efter att jag gick hem på mammaledighet i maj.
Alltid lika gott med det första julbordet för året och jag hade sparat mig hela dagen för att kunna äta precis så mycket som jag ville!!!
Efter ett glas rött och ett glas prosecco var det dax för mig att säga hej då till alla och gå till den väntande bilen med min lilla Mildred o gubben. Hon hade sovit så snällt i bilen medan jag roade mig, och Thomas underhållit sig med ljudböcker:)
Hemma hade Natalie och hennes kompisar bakat pepparkakor med Märta då hon va mer än nöjd när vi kom hem:))

​Håret fick jag fixat av min duktiga Amanda:))

Likes

Comments

Träning

Hej hej
Igår hade jag bokat mitt första body pump pass efter kejsarsnittet. Men hon som skulle ha passet hade glömt det... Så det blev en inhoppare som körde ett bodyatack pass... högintensiv konditionsträning... alltså jag har typ inte så bra kondis just nu så det va en riktig utmaning... Jag har ju precis börjat mitt tränande igen! Mm gjorde så gott jag jag kunde och det gick över förväntan, svettig till max!!!

Likes

Comments

Livet

Hämtade ut denna fina som gubben beställt på Systembolaget👍🏻
Vi får väl se när det blir tillfälle att öppna den!

Igår kon mamma o pappa på lite besök. Mamma hade med sig hembakade lussekatter till oss. Dom blev inte så bra,sa hon, så vi fick två påsar...🙄
En promenad i skitvädret efter fikan och lite pizza när Natalie kom hem från skolan han vi med innan de åkte hem till Brittatorp ( utanför Växjö) .
Nu har Thomas precis gått till vårdcentralen i regnstormen för att få sin dom... Vi får se om han kommer hem med en påse mediciner...

Likes

Comments

Livet, Livet som mamma , Livet som sambo

Hej hej
Idag tänkte jag ta med mig barnen på julmarknad i centrum. Men en inte helt pigg Märta va inte intresserad av något så vi vände o gick hem..
Märta lade sig direkt i soffan och somnade.
Febrig:((
Och sen kom gubben hem från jobbet... Ham trodde att han skulle orka jobba i 15 timmar... det blev 8 timmar innan han stupade i säng ... Tänk om han någon gång kunde lyssna på lilla mig.
Nu ligger Märta och Thomas och tar det lugnt i sängen. Amanda har bakat hallongrottor och brända mandlar, Natalie är på gympa och jag sitter här med en sovande Mildred efter att ha gjort advents fint:)

Likes

Comments

Livet som mamma , Livet som sambo

Hej hej
Idag lämnade jag min sjuka gubbe nerbäddad i sängen och tog med mig Natalie, Märta, Mildred och Natalies kompis till Göteborg för lite shopping på Frölunda Torg. Mötte upp Tanja o hennes familj för lite lek i köpcentrets lek och amningshörna och lite mat på Jeansens.
Märta fick oxå träffa tomten som hon fick en pepparkaka av:))
Det va så mycket folk så det ända jag orkade handla va en klänning till Märta till jul o nyår... Natalie hittade oxå jul o nyårskläder och lilla Millan slappade som vanligt:))
Nu har jag precis masserat min dödssjuka sambo och önskar han blir sitt vanliga jag snart:))

Likes

Comments