View tracker

Jag jobbar ganska mycket. Förra veckan vabba jag 2 dagar. Så har jag börja träna på gym i hopp om att bli av med fläsket. Hahahah varannan vecka kan jag inte träna så mycket då min man jobbar sent. De börja närma sig jul. Ingen jul känsla alls. Var är snön. Borta. I jul blir nog att fira uppe hos min bror i Njurunda. Mellan jag jobbar försöker jag få ihop. vardags livet med mat och tvätt och städ. Saknar min vänner. Vill hitta nya vänner att umgås med känner mig lite ensam. Annars rullar väl vardagen på som vanligt. Med läxor med glada barn och ibland trotsiga. Testa gränser. alla åldrar har sin charm.. Men det kan var jobbigt när dem trotsar ibland. Jag vet hur jag var när jag var liten. Jag var bortskämd. Nu har visst sonen somnat så ska försöka få liv i han..


ha en bra kväll

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


På höstlovet så var det hopptävling och dressyr km i klubben. Upp på tjejernas ridskola. Det var roligt att se a dem duktiga hoppare. Freja hoppa bomhöjd.. Dem skulle hoppa banan så när 1,30min. Freja vart klasssegrare i sin klass, snacka om att alla i familjen blev chokade och glada. tårarna rann ner för kinden. Hon fick 2 fina rosetter och ett schabrak. Alicia hoppa 40cm Hon var oxå duktig fast hon inte vann sin klass hon hoppa så fint.

efter det åkte vi hem till svärisarna och åt mat och fick saffrans pannacotta till efterrätt. så gott.. Sen vart det spökjakt i skogen med alla bar en bana som farmor hade gjort. Dem var lite skarja barnen men det gick bra. Dem fick godis i slutet.


Måste bara berätta att jag stolt över våra tjejer som sjöng så fint på invigningen av den ny högstadie skolan i Askersud. Dem var på secn samtidigt som Charlotte Pirelli. Vi fick gå på genrepet då det inte fanns några biljetter kvar.

det var de jag ville berätta.

Likes

Comments

View tracker

Hej! Vilken helg det har varit. Handla lite presenter i fredags till våran yngsta tös som fyllde år år igår. 8 hela år. Var tar åren vägen. Det konstiga är att jag inte blir äldre😉. Sen hem baka en massa men det gick fort. Så steka en massa pannkakor till pannkakstårtan. . Det var bara släkt kalas igår. Ska ha barnkalas nästa helg.


Igår var det upp tidigt och lägga lager på tårtorna. Sen gå in sjunga för Freja. Sen äta frukost. För att sen åka upp till åsbro hallen för poolspelet i innebandy för tjejerna. Dem spela så bra för att vara deras första poolspelet.. sen hem vid två tiden och göra det sista lagret på tårtorna. Sen röja upp lite och sen duka och sätta på kaffe.. sen kom släkten och Freja fick en massa fina presenter. Sen äta middag. Sen kom familjen henriksson/ Gustavsson. Efter det vart det ett glas rött och sängen.

Idag upp tidigt äta frukost sen åkte jag och tjejerna till kyrkan. För dem skulle sjunga. Det var en mässa. Dem var ljusbärare, tog upp kollekt och Freja höll biskopens mössa. Han var där och hälsa på. Var så fint i kyrkan. Sen hem och vika en massa tvätt. Dricka lite kaffe. Äta tidig middag. Sen skulle tjejerna på ridskola. Jag och Gustav gick upp titta på tv. Nu sitter jag och han i sängen och tittar tv innan han ska sova. Imorron väntas dagis och skola för barnen. Vi ska jobba.

​Ha en trevlig  kväll 

Likes

Comments

​Det som härjar nu är att folk gå runt och skrämmande med clown  masker.  Hur roligt är det att skrämma slag på vuxna  och barn.  Våra tjejer  är rädd att dem ska stötta på  clown  när dem är ute .  Det är snart halloween.    Då kommer jag nog låsa dörren.  Vet att de folk som har sett clowner  här omkring. Inte roligt alls.  Hoppas  att det  lägger  sig de här med clownerna  snart.

Ha de bra

Likes

Comments

Det var längesedan jag skrev här. Sen sist har vi varit på en resa till Rodhos. Men lilleman fick vara hemma med farmor och farfar. Vi var iväg i början av september vi hade en underbar vecka. Varmt var det. God mat.


Annars jobbar jag ganska mycket. På lördag fyller tösen 8år. Då blir det lite släkt kalas. Plus att tjejerna ska spela innebandy matcher. Livet rullar på. De går upp och n tänkte lägga upp lite bilder från semestern.

Ha en bra kväll.


Likes

Comments

​Har  börja  jobba igen.  plingar  varje dag i telefon vilket är  roligt.  Har jobbat 1 vecka nu.  Nu börjar alla  aktiviteter nu när skolan är igång. Det är ridskola, innebandy, fotboll, kör.  Men fotbollen var sista träningen. Freja  ska börja spela piano.  När man har jobbat ska  man hem och laga  mat, tvätta  och städa. Min dammsugare  har gått sönder  och det  suger :(  Ska  nog  köpa en robot dammsugare.   Han Jobba 1,5 vecka innan det  blev vab  för  min del då plutten blev dygn förkyld  och feber.   Om  några  dagar åker vi och tjejerna på  semester. Plutten ska  vara  hos farmor och  farfar.   Jag har äntligen skaffa en  ny telefon. Samsung S7. så nöjd  med den...  i helgen  ska de packas  och Freja ska spela  fotbolls matcher.

 ha  en trevlig torsdag

Likes

Comments

​Sommaren är  slut nu. Imorron börjar tjejerna i skolan i 2 an och 4 an.  Tänk vad åren går. Tyckte det var nyss det var  dem  var små och gick på dagis.  Men  så är  det inte  nu. Sen har vi min lilleplutt   som partar och pratar. Han kan prata hål i huvudet på en när man är hemma :)  Jag  väntar på att det ska pling i telefon så att jag ska få jobba lite. r så när man är timvikarie och verksamheten  inte kommit  igång ordentligt  efter  sommaren.  I sommar har  vi badat lite  varit på skänninge marknaden, cloettfabriken, kolmården. Så har vi haft  mormor, morfar, morbror och hundarna här på besök. Ha  varit en mysig sommar iaf.

Idag har jag varit på arbestsintervju i örebro.   Dem ska höra  av sig  på fredag.  spännande men samtidigt nervöst. Det är bara 75% men  alltid  något.   Jag och älsklingen har varit gifta i 10 år.  Tänk vad åren  går och att  han har stått ut med mig ;)  han är underbar.

snart åker jag, älsklingen och tjejerna på semester. Plutten  får var hemma  hos farmor och farfar.

Livet går upp och ner just  nu tur jag har min familj och systerdottern  Zara.

Jag är inte på topp  just nu.  Men det blir säkert bättre. Nu snart ska jag få äta nybakt bröd som min man har bakat. 

Ha en trevlig kväll alla  där  ute.

Likes

Comments

​Inte  så många  som vet om detta  jag ska skriva nu. För 11år sen  fast det var i  juni.  Så åkte  en liten ängel upp till himlen. Vår  lilla ängel som nu skulle  ha varit 11år .  Det var ett par jobbiga månader  där.  Men i såna  lägen måste man vara stark och komma tillbaka. i samma  veva  vart min mamma sjuk.  Jag tror allt  har en mening  fast det var jobbigt  då.  Hon finns ju alltid i våra hjärtan.  Jag vet att  hon har det bra där hon  är om given  av massa släktingar som  tar hand om henne.  Men visst  undrar man ibland hur hon skulle  sett ut idag vem hon  hade  varit lik och så.  Men  sen fick   vi 3 underbara barn. Vi tog oss i genom det  svår fast hände mycket. på loppet  av 9 månader. Men  man  blir stark av mot gångar och jobbiga  saker.  Jag har varit med om många  jobbiga  saker i mitt liv. vill  ni veta mer  så får   jag skriva mer  om det andra nån  annan en gång. skulle kunna  skriva  en hel  bok om mitt liv.  Men tänk att  jag alltid haft underbar människor som har stötta mig, trösta mig som vänner, familjen.

vad  vore  jag utan  er ingen ting.​

Likes

Comments

​Nästa halva  sommarlovet  har gått  för tjejerna.  Förra veckan  gick jag och barnen på ledighet.  Vi har  bara  tagit det lugnt hemma.  Varit  till Askersund  och åt glass en dag.  Nästa vecka  är det barnvecka  i askersund. så då åker vi in nån dag. Älsklingen jobbar 2 veckor till innan han får semester.   Igår  hade  jag och barnen  en mysig  hemma kväll  och kolla på lets  dance junior, Mannen i huset var på fest.  Idag  har vi varit på sjön med farmor och farfar. Alla  bada utom jag. Det var för kallt hahah.  Imorron vet jag  inte   vad vi ska hitta  på.


 Vi har fått en ny familjemedlem  katten sixten. så söt.


På midsommar  var vi hos  ett par vänner i Enköping   hade  de jättemysigt med god mat och bad  och dans och traktor åkning..

hopps på mer sommar värme nu.


ha en bra kväll

Likes

Comments

​Nu får jag skärpa  mig och  börja blogga igen.  Allt  är som vanligt jobbar  jämt. Så är   det som timvikare.  Jag trivs jättebra som det.  Våra stora barn  har fått sommarlov men dem går på fritids i några veckor till.   Vå äldsta har  blivit 10 år börjar i 4an  till  hösten  vart tog åren vägen.   Hon ska få en ny lärare i höst. hon har haft samma lärare  sen 6års och hon var så underbar.  Synd att hon inte kan ha klassen  längre.  Har en 2åring hemma  som är envis  är överallt och ingenstans river i allt. Partar och pratar inte tyst långa stunder.  Så tror jag att han tappat öronen ibland.   Igår var vi  och titta på sean banan  med  våra stora tjejer. Det var en jättebra  spelning och tjejerna  fick atougrafer. Dem  var så nöjda.

nu vill  jag att ni kommenterar vad ni vill att  jag bloggar om

Likes

Comments