Tankar

Känslan av att vara helt meningslös och överbliven. Att inte vara behövd....Aldrig få känna att dagen varit bra eller få beröm/bekräftelse på att man gjort något bra....Jag blir bara mer och mer nedstämd och kommer ännu längre ifrån ett normalt liv. Varje dag är en kamp. Inombords. Tankarna hopar sig och utan någon positiv stimuli försvinner glädjen och lusten att finnas till. Ett besök från en vän eller familjemedlem lättar upp för stunden och kanske orkar jag ta itu med tex matlagning eller annat en stund efteråt. Men dygnet har många timmar att överleva ❤

Lider med andra som också känner sig "ensamma" i livet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gravid

Stallet klart! Skönast att göra det på morgonen och få hela dagen fri sen. Just nu ligger jag på soffan och sträcker ut ryggen lite.

Likes

Comments

Hemmafix

Idag tog jag sovmorgon och efter det började jag i barnrummet! Slipade en del av golvlisterna av furu. Behöver bara ruggas upp lite för att sedan målas vita. Hade planerat att titta på "Seven years swatch" kl 12 men glömde bort mig så fick starta playen istället. Nu ska jag fräscha till mig och åka och hälsa på min vän i hennes nya lägenhet.

Denna vecka går vi in i vecka 30 👶

Likes

Comments

Tankar

Jag känner väldigt ofta (läs jämt) att man klagar när mår dåligt..Och anledningen är ju antagligen för att livet har tagit många vändningar som man inte hade hoppats på...Att blogga är ett sätt att skriva dagbok och för att komma ihåg. En förhoppning och ett sätt att nå ut till de man annars inte kan kommunicera med. Det är hemskt att ha så mycket att säga, att prata om, men ingen hör. Ångesten har varit hög idag..målade en stund hos min bror och brorsdotter för att komma hemifrån en stund.
Vore skönt att få sova och sen vakna imorgon utan några hjärnspöken.

Likes

Comments

Tankar

Vid nyår bestämde jag mig för att detta året var året jag skulle bli ödmjuk. Har haft 3 toppendagar med lagom mycket av hjärnaktivitet och bara nyttig sådan. Bara haft positiva tankar och faktiskt känt mig riktigt glad och tillfreds inombords. Förvånande hur snabbt det kan vända. Försöker sova, med en hjärtklappning som inte är av denna värld. Pratade med sambon i 1,5 timma men nu är allt tillbaka igen...

Likes

Comments

Nu ska det bloggas!
Om graviditeten och tiden innan förlossningen, min hobby och hur jag får dagarna att gå som "hemmafru" 😉

Välkommen!

Likes

Comments