View tracker

Nu har vi gått in i December. Tiden går så fort. Efter jul/nyår sätter vi fart igen och ingen längtar mer än vi. Såklart. Det kommer bli så fantastiskt. Jag hoppas att 2017 är året Lanjelin blir gravid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har ni läst om tjejerna som var helt klara med utredning och allt inför inseminering men blev nekade för att dom var under 25? Det är fan inte okej någonstans. Mitt i allt detta blev både jag och Lanjelin rädda att vi inte skulle få fortsätta, eftersom jag bara är 23. Vi ringde till Uppsala och fick svar. Vi kommer att få fortsätta, tack och lov. Samtidigt så känns det fel, vi får fortsätta och vara lyckliga, medan andra måste vänta. I flera år än vad dom kanske redan väntat. Det är inte okej. Jag hoppas det blir en ändring på det här.

-
Annars så tittar jag och Lanjelin slaviskt på Netflix. Igår kollade vi på serien Stranger Things och det är något av det bästa vi har sett. Nu tittar vi på Under The dome. Vi har sett lite av det förut, men nu är det dags att nörda det lite.
Imorgon ska vi träffa Irmelin, så vi får se vad det har att erbjuda. Väntar på att Lanjelin ska få sin mens dessutom. Den är inte tillbaka?! Hm.

Likes

Comments

View tracker

Det var ett tag sedan jag skrev. Det händer inte så mycket just nu. Vi väntar på Lanjelins mens så vi kan börja ha lite koll på ägglossningen igen, men som tidigare sagt så kommer vi inte sätta igång innan jul, utan jag ska försöka jobba så mycket jag kan och blir erbjuden. Nu under Oktober har det blivit väldigt snålt med jobb, så jag håller tummarna för November. Är redan bokad tre pass då i alla fall, så förhoppningsvis rullar det in fler.

Nästa vecka så kommer Lanjelins syster hit, även hennes pappa och hans fru. Dom kommer på fredag och systern stannar till söndag. Vi ska passa på att städa Jamies rum i veckan då så Steffie kan sova där inne. Kanske bjuder på några bilder när det är färdigstädat så får ni se hur det ser ut just nu, kan ju vara kul!

Presentationerna kommer även dom dyka upp snart!

Likes

Comments

(Sådär, nu finns jag även på blogkeen, för den intresserade!)


Lugn dag idag, somnade rätt skapligt för att vara vi, vaknade sent. Väldigt sent. Har städat, plockat och pysslat lite idag men annars har det inte skett någonting vettigt idag. Nu är klockan dock över tolv, vilket innebär att det är den 14 oktober. Det innebär att Lanjelin och jag har varit tillsammans i fyra och ett halvt år! Hurra!

Undrar dessutom en sak, är en presentation av oss någonting som skulle vara av intresse? Att vi båda skriver en liten presentation, i varsitt inlägg? Några åsikter?

Likes

Comments

​<a title="mammamammabarn blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=839716&mid=208631&f=true" target="_blank"><img alt="mammamammabarn blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=839716&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Lanjelin gjorde graviditetstest igår. Tre stycken. Alla visade negativt. Det är tur att vi har fler försök på oss!

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt lugn dag. Vi sov ganska längre, satt och tittade på teve, åt lite samt sålde en gammal telefon. Sen gick vi och sov igen, därefter var det dags för middag. Efter middagen, som idag blev pasta och köttfärssås, så gick vi till Ica och handlade. Köpte glass, chokladsås och mandariner så nu ska det slappas i soffan och titta på New Girl. Duschade nyss och Lanjelin spelar, men snart blir det tvtittande.
Imorgon ska jag på medlemsutbildning från Kommunal, då jag gick med i deras A-kassa och fack för inte så längesedan. Sen blir det jobb tisdag och onsdag och jag får se om jag blir bokad något mer.
På måndag veckan efter är det utbildningsdag två och dagen efter ska jag till Norrköping och vara modell! Kommunal sökte modeller med lite annorlunda stil, så tänkte att det kunde passa mig och här om dagen skrev dom att dom ville ha mig! Det ska bli kul. Full rulle.

Likes

Comments

Den 22 September 2016 var dagen med stort D. Vi började dagen med att vakna runt tjugo i nio. Ganska direkt hoppade vi in i duschen för varsin dusch och därefter blev det frukost. Oboy och hembakat bröd satt väldigt fint dagen till ära. Därefter sminkade vi oss, fina ska vi ju vara, liksom. Blev en lätt sminkning samt enkla men helt okej snygga kläder, en vill ju inte se ut som en lusk på den viktigaste dagen i ens liv.
Vid halv tolv gick vi i alla fall till tåget, nervösa och förväntansfulla. Vi valde att ta tåget från Rotebro till Uppsala ganska tidigt för att vara ute i god tid, veta att vi skulle hinna och ifall det skulle råka vara några förseningar.
Klockan tolv gick tåget i alla fall. Från Rotebro till Uppsala kostar tåget 115 kronor per person, vilket kan tyckas är ganska mycket, men det är värt det, såklart.
Det tar ungefär en halvtimme att åka, så vi var framme i Uppsala redan vid halv ett, alltså en och en halvtimme innan vi behövde vara på sjukhuset. Vi tog oss en liten promenad dit i alla fall, tog ungefär 15 minuter från stationen att ta sig dit, så det var ändå en skön liten promenad, dessutom är det fint i Uppsala, så vi klagade inte.

Väl framme passade vi på att ta lite Pokestops innan vi klev in. Eftersom klockan inte var mer än ett så gick vi till det lilla caféet där och åkte sedan upp i hissen till våning fem, där Reproduktionscentrum ligger. Ingång 95-96, våning fem.
Vi anmälde oss i receptionen direkt och sa att vi var tidiga, det var ingen fara, så vi fick sätta oss i väntrummet, där pratade vi, drack våran festis vi köpt i caféet.
Klockan två hämtade barnmorskan Kerstin oss, hon var väldigt trevlig och pratglad och innan vi satte igång informerade hon oss om vad som skulle hända.

Strax därefter fick Lanjelin lägga sig i gynstolen och precis som alltid när en ligger i en sån får en ständigt höra "längre ner med rumpan!"
När Kerstin var nöjd med hur Lanjelin låg så fick hon ett instrument in i slidan som helt enkelt särade på allt så Kerstin fick bättre tillgång till livmodertappen, där det sedan fördes in en liten slang. I slagen sprutades sedan, sakta, två miljoner spermier in.
Sen väntades det en stund, innan allt plockades ut, instrument och så vidare alltså.

Lanjelin fick sedan ligga och vila, andas och ta det lugnt, medan Kerstin pratade med mig om saker, vart vi bodde, hur vi kom hit och att vi kunde ta ett graviditetstest om två veckor.

Lanjelin fick väldigt ont efter insemineringen. Hon behövde gå på toa då vi gick dit, där hon både bajsade, kissade och kräktes samtidigt. Hon lyckades torka sig och halvt resa sig upp innan hon sjönk ihop på golvet.
Jag fick hämta en som jobbade där som hjälpte mig med Lanjelin in i ett rum där hon fick lägga sig och vila, hon fick även två Alvedon för att dämpa smärtan. Lanjelin beskrev det som mensvärk x 1000.
Lanjelin blev bättre efter det och vi gick och fikade med en vän till mig, Anna, som bor i Uppsala. Ungefär där slutade våran Uppsalaresa, för strax efter fikan åkte vi hemåt!

Glada i hissen påväg upp till våning fem!

Likes

Comments

Vi kom hem från Stockholm igår vid fem. Då hade vi besök av ena flatan då hennes andra halva åkt iväg med sin mamma. Vi åt thaimat, spelade tv-spel, såg på film och sådant mysigt som en gör när en har vänner över, helt enkelt.
Senare ikväll kommer historien om torsdagen ut, det lovar jag er! Just nu har jag inte haft tid helt enkelt.
Just nu håller jag och flatDenza på att möblera om i vardagsrummet och Lanjelin ligger och vilar. Återkommer nog med bilder på hur vardagsrummet blev! Det blir fint i alla fall. Vi gör det bästa vi kan göra med att bo i en tvåa, helt enkelt.

Likes

Comments