Det bästa som hände iår var att jag gifte mig med Lanjelin, samt att vi satte igång med insemineringen. Nästa år hoppas vi på ett plus, såklart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ville bara titta in och hälsa en god jul! Nästa år är vårat år!

Likes

Comments

Nu har vi gått in i December. Tiden går så fort. Efter jul/nyår sätter vi fart igen och ingen längtar mer än vi. Såklart. Det kommer bli så fantastiskt. Jag hoppas att 2017 är året Lanjelin blir gravid.

Likes

Comments

Har ni läst om tjejerna som var helt klara med utredning och allt inför inseminering men blev nekade för att dom var under 25? Det är fan inte okej någonstans. Mitt i allt detta blev både jag och Lanjelin rädda att vi inte skulle få fortsätta, eftersom jag bara är 23. Vi ringde till Uppsala och fick svar. Vi kommer att få fortsätta, tack och lov. Samtidigt så känns det fel, vi får fortsätta och vara lyckliga, medan andra måste vänta. I flera år än vad dom kanske redan väntat. Det är inte okej. Jag hoppas det blir en ändring på det här.

-
Annars så tittar jag och Lanjelin slaviskt på Netflix. Igår kollade vi på serien Stranger Things och det är något av det bästa vi har sett. Nu tittar vi på Under The dome. Vi har sett lite av det förut, men nu är det dags att nörda det lite.
Imorgon ska vi träffa Irmelin, så vi får se vad det har att erbjuda. Väntar på att Lanjelin ska få sin mens dessutom. Den är inte tillbaka?! Hm.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev. Det händer inte så mycket just nu. Vi väntar på Lanjelins mens så vi kan börja ha lite koll på ägglossningen igen, men som tidigare sagt så kommer vi inte sätta igång innan jul, utan jag ska försöka jobba så mycket jag kan och blir erbjuden. Nu under Oktober har det blivit väldigt snålt med jobb, så jag håller tummarna för November. Är redan bokad tre pass då i alla fall, så förhoppningsvis rullar det in fler.

Nästa vecka så kommer Lanjelins syster hit, även hennes pappa och hans fru. Dom kommer på fredag och systern stannar till söndag. Vi ska passa på att städa Jamies rum i veckan då så Steffie kan sova där inne. Kanske bjuder på några bilder när det är färdigstädat så får ni se hur det ser ut just nu, kan ju vara kul!

Presentationerna kommer även dom dyka upp snart!

Likes

Comments

(Sådär, nu finns jag även på blogkeen, för den intresserade!)


Lugn dag idag, somnade rätt skapligt för att vara vi, vaknade sent. Väldigt sent. Har städat, plockat och pysslat lite idag men annars har det inte skett någonting vettigt idag. Nu är klockan dock över tolv, vilket innebär att det är den 14 oktober. Det innebär att Lanjelin och jag har varit tillsammans i fyra och ett halvt år! Hurra!

Undrar dessutom en sak, är en presentation av oss någonting som skulle vara av intresse? Att vi båda skriver en liten presentation, i varsitt inlägg? Några åsikter?

Likes

Comments

​<a title="mammamammabarn blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=839716&mid=208631&f=true" target="_blank"><img alt="mammamammabarn blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=839716&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Lanjelin gjorde graviditetstest igår. Tre stycken. Alla visade negativt. Det är tur att vi har fler försök på oss!

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt lugn dag. Vi sov ganska längre, satt och tittade på teve, åt lite samt sålde en gammal telefon. Sen gick vi och sov igen, därefter var det dags för middag. Efter middagen, som idag blev pasta och köttfärssås, så gick vi till Ica och handlade. Köpte glass, chokladsås och mandariner så nu ska det slappas i soffan och titta på New Girl. Duschade nyss och Lanjelin spelar, men snart blir det tvtittande.
Imorgon ska jag på medlemsutbildning från Kommunal, då jag gick med i deras A-kassa och fack för inte så längesedan. Sen blir det jobb tisdag och onsdag och jag får se om jag blir bokad något mer.
På måndag veckan efter är det utbildningsdag två och dagen efter ska jag till Norrköping och vara modell! Kommunal sökte modeller med lite annorlunda stil, så tänkte att det kunde passa mig och här om dagen skrev dom att dom ville ha mig! Det ska bli kul. Full rulle.

Likes

Comments