For noen uker siden bestilte jeg en barnebok fra helt fra Australia om en jente som har Dysmeli akkurat som Milian.

Jeg har lett og lett etter en slik bok. For alle bøker har karakterer med 10 fingrer og 10 tær.

Hva med de som ikke har det da? Hva tenker de når alle bøkene er sånn?

Da den kom i posten her om dagen ble han så inderlig glad. Jeg kunne se det på hele kroppsspråket hans.

'Hun har stump akkurat som meg' sier han.

Det varmet mitt mammahjerte såååå utrolig mye.

Tenk hvor mye det betyr for han se andre som har Dysmeli. Det er ikke lenge til han blir 3 år, og jeg merker jo at han begynner å skjønne at han er annerledes. Det er så viktig å holde selvtilliten hans på topp siden det vil gjøre at han vil takle alle de vanskelige utfordringene som kommer bedre. For de kommer!

Jeg har skjønt at et av mine mål her i livet er å hjelpe andre som har Dysmeli. For det er utrolig vanskelig. Mitt ønske er å få det normalisert som så mange andre diagnoser. Da jeg fant ut at at Milian manglet en hånd, hadde jeg ikke hørt om Dysmeli. Jo, jeg hadde sett at folk manglet en arm eller et bein. Men bare på tv, og egentlig ikke tenk over hvorfor.

Det er så lett å tenke ' stakkars', men hvorfor er det noe mer synd på han enn på andre? Han vil mestre alt han ønsker i livet sitt.. Det tar bare litt lengre tid for han å få til ting. Men så fort han få taket på det, så klarer han det kjapt. Han kan bruke protese og andre hjelpemidler om det trengs i fremtiden.

Noe som er veldig bra er at i avdelingen hans i denne lille bygda Kråkstad, så går det ei lita jente med Dysmeli. Hun har tommel, men så har resten av fingrene stoppet å vokse da hun var inni magen. Tenk det, to stykker i samme avdeling . Det er fantastisk! De to kommer til å ha så godt av hverandre i fremtiden. De vil gå i samme klasse sammen også. Sammen er de streke!

Men dette sagt, så har jeg lyst å gjøre noe for å normalisere dette. Jeg ønsker at det finnes bøker om folk som er annerledes. Det er så viktig at barn lærer tidlig at vi er alle født forskjellig, men vi er like mye verdt alle sammen.

Så jeg kommer til å skrive en barnebok om en liten gutt som har Dysmeli. Denne boka skal jeg få frem, og den skal glede så mange barn, og foreldre.

Normalisere, normalisere, normalisere.....

Se på denne fine gutten da. Jeg skal gjøre alt for at deg!

klær sponset av Gullkorn Design


#DYSMELI #LITTLEARM #ENARM #BOK #BARNEBOK #GULLKORNDESIGN

Liker

Kommentarer

Ja jeg har malt igjen. Jeg elsker virkelig å male. Det skal så lite til før man plutselig har et nytt rom.

Her var det sånn halvpanel. Det så helt forferdelig ut. Reiv ned tapeten og panelet. vipps! Så ble det sånn her.

Her er skum-møbler fra legeskum.dk og ballbinge fra Zuzu-La

Nå kommer det seg virkelig. Gøy å kunne blande ting fra begge rommene her.

Barna mine er veldig glad i dyr. Så her har jeg satt inn alle dyrehodene fra Brigbys, de store bamsene fra Melissa & Doug og Madrassen fra By klipklap som dere forresten får kjøpt hos Drømmebarn.

Hva synes dere? 

Hver ettermiddag lekes det her inne, og ungene sovner på et blunk når de treffer puta på kvelden. 

Det er helt greit for meg. 


​Bildene inneholder sponsede produkter. #lekerom #barnerom #interiør #leker #barn

Liker

Kommentarer

Hva skjer egentlig?

Jeg forstår ikke hvordan noen blir utsatt, mens andre ikke merker noe til det? Jeg ser så mange som sliter med det samme. Det er ikke noe gøy!

For meg skjedde det over natta egentlig. Utrolig frustrende når man jobber så lenge for å få til bilde, så er det veldig få som faktisk ser bildet. Kontoen min står nesten helt stille. Jeg forstår at folk kan gå lei av bildene, og at jeg ikke alltid får til de beste bildene. Men skjønner ikke hvordan det kan gå fra 3000 likes til 1000 likes bare sånn plutselig. Før strømmet det på med følgere fra hele verden, men nå går det meeeget sakte.

Ja, ser flere som skriver at likes er ikke alt, og man må ikke tenke over det så mye for da blir det ikke gøy lengre. Men nå er det sånn at Instagram er likes og følgere. Alle liker å få likes og følgere. Ellers hadde man ikke jobba så hardt for det heller.

Det jeg synes er nesten verst med dette er at jeg føler ikke at jeg klarer å levere sånn som gjorde før i forhold til samarbeid. Det er færre som ser bildene mine, men jeg jobber jo like hardt for dem.

Uansett, en ting jeg er utrolig er for er alle de faste følgerne mine. De er der uansett hva som skjer. Det setter jeg sååå utrolig stor pris på. Dere er fantastiske. Uten dere hadde jeg ikke ikke orket med dette. Før jul sa jeg jo i fra om at jeg legger ned kontoen min. Det var jeg helt bestemt på. Men, så er det nettopp pga dere at jeg ikke klarte det. Det kommer så mange fine DM , kommentarer og likes av folk som støtter meg . Tusen takk! Setter utrolig stor pris på dere.

Dagens utblåsning....

Ha en fin dag.

Xx Malin


#instagram#hvaskjer

Liker

Kommentarer