Header

God dag alle sammen! Både idag og igår har jeg holdt på å vasket og ryddet, og enda er jeg ikke ferdig. Men nå skal jeg ta meg en liten pause og slappe av litt før jeg skal fortsette. Senere idag skal jeg på byen å handle påske-egg til Alexandra, og jeg er litt usikker på hva jeg kan fylle det med, så gjerne kom med litt tips! Ellers skal jeg begynne å pakke litt smått til imorgen, for da drar jeg på påskeferie til mamma. Kan jo nesten si at jeg skal på fjellet, siden hun bor på en liten øde plass i Verdal som heter Sjækerfossen.

Dette er litt av badet vårt, ganske lite og søtt. Elsker de to vaskemaskinene som står på kommoden der, haha

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Det hele startet. kl. 23.36 den 29. juni. Jeg hadde akkurat vasket leiligheten, da begynte jeg smått å få vondt nederst i ryggen. Siden jeg var en dag over termin tenkte jeg at det kunne da vel ikke være noe fødsel på gang, det var garrantert for at jeg hadde vasket og holdt på - siden jeg fikk vondt i ryggen gangen før også da jeg vasket, så trodde jeg at det ble som sist, at det gikk over etter en stund. Jeg gikk for å ta meg en varm dusj, før jeg skulle til å legge meg. Å den varme dusjen hjalp på smertene i ryggen, enda da så hadde jeg ikke en tanke om at kanskje fødselen var på gang. Etter jeg hadde tatt meg en varm dusj, gikk jeg for å legge meg. Jeg skjønte fortsatt ikke hvorfor jeg hadde så voldsomt vondt når jeg la meg på ryggen i senga, og hvorfor i all verden jeg ikke fikk til å sove. Jeg lå hele den natten å bare vridde meg rundt, prøvde med en pute mellom lårene, prøvde å legge meg helt flatt ut i senga, men ingenting hjalp på smertene i ryggen.
Etterhvert begynte klokken å bli så mye som 6 på morgenen, og da var jeg så lei av å ligge i senga å bare vri meg, så jeg gikk først en tur på badet for å vaske meg litt i ansiktet, for å så gå på kjøkkenet å bøye meg over kjøkkenbenken, der jeg sto i ett 5 minutt, før jeg begynte å få en aning om at "oi, kanskje det er rier jeg har". Så jeg gikk en tur på do, å ringte Gøran, da var klokken blitt 06.15. Jeg fortalte han at jeg hadde hatt utrolig vondt i ryggen hele natten og at jeg trodde virkelig fødselen var på gang. Jeg måtte sjekke om slimproppen hadde gått, og vips der var siste del av den. Jeg begynte å bli litt stressa da jeg så at det faktisk var noe på papiret som tydelig visste tegn på at fødselen var igang. Det var da jeg begynte å bli stressa, å sa til Gøran at "Nå må du komme, for nå er fødselen helt serriøst igang". Siden jeg bor i familiehjem (på en slags måte, bor i egen leilighet.) så måtte jeg ringe Linda å fortelle at jeg trodde fødselen var i gang og at jeg hadde hatt vondt i ryggen hele natten. Etterhvert så kom Linda ned etter hun hadde ringt føden, og da hadde klokken blitt litt over 06.30, da hadde jeg allerede fått så vondt at jeg nesten ikke ville eller klarte å gå, så da satt jeg ved sofakanten å prøvde å slappe av. Jeg ringte Gøran igjen, og sa at han virkelig må komme hit for vi skal kjøre på føden! Det som er litt morsomt, er at jeg var så avslappet i stemmen da jeg snakket med han, at når jeg sa at han måtte stå opp og forte seg å komme, så sa han "Ja, skal bare pusse tennene først". Å det jeg kommer til å huske på i lang tid at han sa. Haha! (Er ikke sikkert dere skjønner humoren i det, men jeg ler av det bare jeg tenker på det.)

Etterhvert så hadde jeg så vondt at vi bare hadde nødt til å kjøre til sykehuset, å da hadde vi ikke tid til å vente på at Gøran skulle komme, så vi måtte bare kjøre. Klokken hadde blitt 07.29 ca, da vi ankom sykehuset. Heldigvis var ikke Gøran langt unna så han kom noen minutter etter oss, å takk gud for det at han kom så raskt!.
Da vi kom inn til føden, fikk jeg på meg en ctg-måler og lå der i ca 30-40 minutter, på de 30-40 minuttene så hadde jeg så vondt at jeg bare måtte konsentrere meg om å puste meg igjennom de. Å da hadde jeg allerede fått 4 cm åpning, etterhvert fikk jeg opp i badekaret og det hjalp også på riene, men det varte ikke så lenge før jeg begynte å få så vondt at jeg ville ha noe for å dempe smertene, så jeg sto opp av badekaret og fikk kledd på meg en av de "fine" blå kjolene de har på føden.
Først prøvde jeg lystgass, men den hjalp jo ingenting, for jeg skjønte ikke noe hvordan den bruktes, selv om de forklarte meg hvordan. For jeg pustet inn før jeg fikk rier, og da fikk jeg latterkrampe av å se på jordmoren og av å se i løse lufta i noen sekunder, før det gikk over til at jeg nesten ville hylgrine for riene var så forferdelig vonde.
Så siden lystgassen ikke fungerte så fikk jeg en epidural, å det føltes ut som at det tok flere timer før hun legen kom å satte den inn. Å gud velsigne den, må jeg si. Før jeg fikk den kan jeg ikke si at jeg slappet så veldig av, slik det sikkert virker i hvordan jeg skriver det. Da var riene på sitt verste og jeg klarte ikke å puste meg igjennom de nesten, og da begynte regla mi å komme. Men dere som skal føde, den annbefaler jeg virkelig! Etter jeg hadde fått den, så fikk jeg jo til å faktisk snakke med stakkarslige Gøran som måtte ha følt seg helt hjelpesløs der han satt, mens jeg hadde det så vondt. Jeg fikk jo til og med til å trykke på telefonen, å spise mat. Gud, det var jo luksus for meg dette, haha.
Etterhvert så prøvde jeg å slappe av og spare litt energi før det virkelig slo til, men det rakk jeg ikke for jeg var så opptatt med å snakke med Gøran, tiden gikk veldig fort må jeg si, for det hadde allerede gått 2 timer siden jeg hadde 4 cm. Jeg begynte å kjenne at jeg måtte presse, den følelsen fikk jeg 3 ganger før jeg sa til Gøran at det føltes ut som jeg måtte presse, og at han måtte si ifra. Å da hadde jeg endelig fått 10 cm åpning, endelig fikk vi snart møte prinsessa vår! Etter tre-fire kvarter så ble vår lille Alexandra født, den 30. Juni 2015 klokken 13.21 og var 2730 gram og 47 cm lang ♥

Likes

Comments

Hei! Har vært litt opptatt i helgen, og har glemt bloggen litt. Men nå er jeg tilbake, og tenke å fortelle litt om hva jeg har gjort i den lille tiden jeg har vært borte.

fredag hadde besteveninna mi Eline bursdag! Endelig 18 år! Dagen startet med at jeg var hjemme å slappet av litt før jeg dro til Verdal for å spise middag sammen med Eline, Jeanette og Celine. Etter vi hadde spist, sminket vi og ordnet vi oss litt før vi dro til Røra, der bursdagsfesten hennes skulle være. Vi startet med å spille litt "never have i ever" før alle sammen kom, og etterhvert som alle kom så hørte vi musikk og hadde det gøy. Må si at det var litt av en fest!

lørdagen så våknet jeg kl. 6 om morgenen, og sovnet litt til igjen før jeg våknet i halv 8. tiden og ikke fikk sove mer. Så da var det ingen vits i å prøve å sove igjen for det gikk ikke, så da lå jeg bare å slappet litt av før jeg ikke gadd å ligge i senga lengre og sto opp og ordnet meg litt og spiste frokost. Litt utover dagen dro jeg til Dampsaga for å bade litt sammen med Janita, Maria og Sunniva, etterfulgt av middag på Orion, det var faktisk det første ordentlige maten jeg har fått i meg siden jeg tok piercing i tunga, så det var veldig godt å kjenne den mettfølelsen igjen, haha. Resten av kvelden så var jeg bare hjemme å slappet av med film!

Å idag har jeg faktisk vært på min første håndballkamp sammen med Linda, og Steinkjer vant selvfølgelig! Jeg har aldri vært interrisert i slik idrett som håndball og fotball osv. Men jeg må si at det var faktisk ganske spennende å se på, så kanskje det blir en håndball-seer av meg nå, men aldri i verden om jeg kommer til å spille, jeg er livredd baller etter jeg var keeper på en fotballtrening en gang og fikk ballen rett i hode. Tror faktisk jeg sluttet å spille fotball etter den gangen også, haha.

Likes

Comments

Heihei! Siden det ikke har skjedd så veldig mye her hjemme idag, så kan jeg fortelle hva jeg gjorde igår. For igår tok jeg nemlig piercing i tunga, har ventet og sparet veldig lenge for å ta den så endelig sier jeg bare. Så nå kommer jeg til å spise suppe og yoghurt i 14. dager fremover ca. Men dette har jeg da gjort før jeg, haha, opererte bort mandlene for ca 2 år siden. Men det var enda værre da, for da ble jeg sengeliggende i over 14. dager, og spise da altså is og suppehver dag, og litt vann. Ellers var den ingenting som gikk ned 😅

Eller tenkte jeg å dra å kjøpe bursdagsgave til besteveninna mi, Eline som bli 18 år imorgen! Så da blir det bursdagsfest, tenkte jeg skulle finne frem "selfie-stanga" mi å ta noen bilder hvis jeg i det heletatt tenker på å ta noen bilder når vi er der, haha. Vi får se!

Ha en fin dag videre alle sammen!

min aller bestevenn❤️

Likes

Comments

God kveld! Idag måtte jeg opp tidlig for at jeg skulle til legen kl. 11, og det er ikke for at jeg er syk heldigvis. Å selvfølgelig var de på etterskudd, slik at jeg måtte vente i ca 1 og halv time på å få komme inn. Tamt, men jeg kom inn tilslutt. Etter jeg har vært hos legen dro jeg og kjæresten min (Gøran) på McDonalds for å kjøpe oss noe og spise, og gud hvor godt det var med mat! For jeg rakk ikke å spise frokost idag, så jeg spiste ikke før ca klokka litt over 1. Da vi hadde spist dro vi å kjøre noen "rånerunder" rundt i Steinkjer, før jeg dro hjem igjen og slappet litt av og spiste middag. Å akkurat nå har jeg akkurat vasket og ryddet litt her, å ikveld skal jeg mest sannsynlig bare slappe av.

Så må jeg bare vise dere en av mine nydelige buddha'er som jeg har på stuebordet mitt 😍

Likes

Comments

Hei og god kveld! Dagen ble slikt jeg sa i forrige innlegg, jeg har bare ligget på sofaen, å sett film, haha. Ikke akkurat det store jeg har gjort idag nei, skulle ha vært ute å gått litt i frisk luft også kjenner jeg. Man blir så uuutrolig tung i hode og trøtt av å kun sitte inne, men vi får se på det imorgen.

Nå tenkte jeg å vise dete hvilken sminke jeg bruker når jeg først har funnet orket til å sminke meg, som regel så sminker jeg meg aldri, med ikke mindre jeg skal på noen festligheter eller at jeg vil føle meg litt "fin" når jeg er ute i offentligheten.

1. først begynner jeg med å ha på meg en foundation, jeg har en veldig lys hud, så jeg bruker en av de lyseste som finnes i butikken. Jeg har sikkert 2-3 foundationer i skapet på badet som jeg ikke bruker, siden jeg har holdt på å lete meg ihjel etter en foundation som passer min hud. Å denne fikk jeg i kalendergave og jeg tror det måtte ha være en gave fra gud for den er så perfekt! Som regel har de jeg har brukt tidligere vært ganske tjukk i konsistens, slik at det har kjent ut som jeg har gått rundt med en ansiktsmaske hver dag, ellers har jeg blitt orange i ansiktet. Men denne er det stikk motsatte! Fargen jeg bruker heter golden ivory :)

2. dette er egentlig en foundation det også, men jeg bruker den for at huden ikke ska bli så oljete, slik at jeg holder ansiktet mitt matt hele dagen. Så jeg bruker den som ett slags "pudder", og den fungerer til det jeg bruker den til, så jeg er veldig fornøyd med denne. jeg bruker fargen light beige, men jeg tror jeg skal bytte den ut med en lysere farge når jeg har brukt opp denne, for at jeg har en liten mistanke om at jeg blir litt orange i ansiktet når jeg bruker den.

3. dette er ett powder contour kit, som jeg bruker i kinnene og i pannen. Jeg bruker først å ta på litt bronzer på hver side av kinnene og dusér det ut, etter jeg har gjort det bruker jeg å ta på litt blusher og dusér det ut, jeg bruker ikke å ha på så veldig mye blush, for da føler jeg at bronzeren bare forsvinner. Etter det tar jeg en stripe highlighter på hvert kinnben, slik at det blir en "helhet" i kinnene. Og i panna har jeg på biiittelitt bronzer på hver side av panna, jeg bruker ikke å ha på veldig mye der, siden da ender det opp med at det ser ut som jeg har to brune flekker på hver side, og det er da altså ikke så veldig fint. Fargene jeg bruker er 01 Warm Peach :)

4. Dette er noe av mine beste kjøp innen sminke, jeg har ikke brukt dette så veldig lenge, men hittil er jeg veldig fornøyd. Jeg bruker å begynne på halen av brynet, altså i den "knekken", og jobber meg oppover. Jeg er ikke en veldig stor fan av de brynene som er dusét ut på enden, så jeg har en svak "firkant" på fremste del av brynet. Etter jeg har tegnet brynet bruker jeg en concealer brush for å få en rett linje på brynet, å da bruker jeg litt av foundationen til å ordne det. Jeg vil gjerne ha tips om en bra concealer jeg heller kan bruke :)

5. Etter å brukt en evighet for å få brynene helt like, bruker jeg å ha på en eyeliner. Denne er det litt glitter i, men er veldig fin alikevel. Jeg har ikke så veldig mye å si om eyelineren enn at jeg bruker å ordne enn tynn linje med den, for jeg passer så absolutt ikke med en tjukk linje. Å i mine øyne er det ikke fint heller når folk har en gigantisk linje som dekker hele øyelokket. Uansett, denne bruker jeg kun øverst på øynene eller hvordan jeg skal si det, for jeg føler jeg ser så emosjonell ut med eyeliner nederst. Kan kanskje ha noe med at jeg aldri bruker det.

6. Jeg har vipper som går nedover til vanlig, og derfor må jeg bruke vippetang for å få de "normal", eller slik at de får en fin bøy. Denne mascaraen er jeg veldig fornøyd med og anbefaler mange av dere med tynne og uflyldige vipper. Når jeg har på mascara gjør jeg ikke så veldig mye annet enn at jeg bruker vippetanga i 30 sekunder først, og tar på mascara etterpå, veldig enkelt! Når jeg er ferdig med å sminke meg har jeg som regel veldig mye foundation på leppene, og det vasker jeg ganske enkelt av med en våtserviett, og for å få litt farge på leppene bruker jeg en "lypsyl" fra babylips, og jeg bruker nesten alltid dr. rescue

Mine sminkekoster: 1. kosten her bruker jeg når jeg skal påføre bronzer, blush og highlighter. 2. denne bruker jeg når jeg skal påføre foundation. 3. denne kosten bruker jeg når jeg tegner brynene mine. 4. denne bruker jeg når jeg skal få en rett linje på brynene mine 5. kosten her bruker jeg når jeg skal dúse ut bronzeren, blushen og highlighteren. 6. denne kosten bruker jeg til å påføre pudderet.

Likes

Comments

Det er så utrolig lenge siden jeg har blogget at jeg har nesten glemt hvordan jeg starter ett innlegg. Kommer seg vel etterhvert, bruker som regel ikke å ha problemer med å skrive og starte ett innlegg heller så. Nå skal jeg til å gå i dusjen, men tenkte å si hei til mine få lesere som jeg har først.

Idag er det ikke noe spennende som skjer egentlig, jeg skal sikkert gjøre det jeg alltid gjør på søndager, eller og som alle andre garrantert gjør, og det er å sitte i sofaen å ikke gjøre en dritt. For dere som lurer så er Alexandra hjemme hos pappaen sin, jeg kan jo gjøre ett "oppgjør" med alle disse ryktene som går rundt på bygda. Alexandra bor hjemme hos pappaen sin, og grunnen er ganske enkel: slik at jeg skal klare å gå ferdig skolen.


Her er den gode senga mi som jeg har kost meg i, i halve dag 🙂

Likes

Comments

Hei, og velkommen til min mamma blogg! Mitt navn er Madelen, jeg er 17 år og er mamma til en liten prinsesse på 8 mnd, og hun heter Alexandra. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om min hverdag, meninger og diverse. Jeg har vokst opp og kommer fra Verdal, men nå så bor vi i en liten leilighet på Steinkjer. Ellers har jeg ikke så mye mer å si enn at jeg håper dere liker bloggen min.


Kontakt: madelenchristina@icloud.com

Her er den nydelige prinsessa som jeg er så heldig å være mamma til 💜

Likes

Comments