I dag kastet vi på oss uteklærne og gikk en tur ut sammen med mamma.
Gikk en tur ut i hagen og langt opp i turløypa med lu i akebrettet sitt, det er noe av det morsomste lille gull vet ! :)

Gleder meg til sommeren så vi kan gå ned og bade, badeplassen vår er rett nedenfor huset så tar vell 1 min. Å gå ned dit.
Siden jeg har forbi mot å bade i alt annet unntatt basseng, (livredd for fisker som biter meg i tærne) så blir det bare litt plasking i vannkanten :)

Tror jeg snart skal finne senga, blir kanskje kattefødsel her i natt så må samle opp litt energi så jeg klarer å holde meg våken når ting begynner å skjer :)

  • 194 Lesere

Likes

Comments

Jeg fant ut av graviditeten under en ferie i Florida, USA, og tok da 3 tester før jeg faktisk trudde på det. Jeg var da 18 år gammel og student !

Familien tok det egentlig ganske pent, de venninnene som valgte å bli har støttet meg helt ut i svangerskapet, også har man så klart de venninnene som stikker med engang.

Under svangerskapet var det "morgenkvalmen" som slo inn når som helst på døgnet hele veien til fødselen, blodtrykksfall, og passet absolutt ingen klær. Men der igjen et lite liv som vokser til, gleden av å få oppleve det, forberedelsene til den lille kommer, og få kjenne alle bevegelsene han kom med :)

Fødselen var en hard turn, 37 timer og måtte vente mange timer før epiduralen kom ! Det verste var så klart riene og press riene på 6 cm åpning. Fikk vite på slutten at han var en stjerneskikker.. Så derfor tok det så lang tid. Når han endelig kom ut var de nødt til å jobbe litt med han, men den beste følelsen i hele verden var når de kom med han til meg og la han i armene mine !

Han var 3106 gram og 49 cm perfekt og snill som dagen er lang ! <3

  • 230 Lesere

Likes

Comments