I fredags förmiddag när jag stod på praktiken och färgade Emmas hår så kände jag mer och mer att det började sticka i min kropp. Jag fick svårt att stå upp utan att få ont i ryggen och på andra ställen i kroppen. Men jag höll ut fram tills vi var klara med henne. Så skulle vi iväg och äta lunch. Där blev det vara nog.
Gick tillbaka till Nikita och sa att jag inte klarade av att vara kvar mer för idag. så jag fick åka hem och vila. I lördags blev det bara värre. Vi bestämde oss för att lämna bort barnen så jag kunde få vila och bli frisk. Tjena.
I söndags fick jag så ont i min hals att jag nästan valde att spotta ut all saliv än att svälja det.

Och det är inte bättre idag. Mina halsmandlar är stora som golfbollar och det gör så ont att svälja. Men jag bestämde mig för att försöka åka till skolan idag iallafall. Dra på ett leende och hoppas att det går bra hela dagen. Och det gjorde det. Hade en super mysig kvinna som  var gravid och skulle föda om en månad. Så vi hade mycket att prata om. Men så fort jag var klar med henne (som för övrigt blev super fin i håret) så säckade jag ihop. jag var så trött efteråt att jag bara satt i stolen i typ 20 min innan jag orkade gå upp och städa efter mig. haha!

Jag ska ge halsen några dagar till och blir det inte bättre så ringer jag läkaren. Har ingen lust att åka på halsfluss nu innan midsommar!😥

Imorgon blir det att plugga på strukturritningar. Sen nåste jag plugga på permanenten som vi har prov i om 1 vecka. 😊

Likes

Comments

Följer en live rapportering ifrån Göteborg. Där jag och Carro skulle ha varit idag. Så var det bara, fanns inga men. Oavsett om det skulle vara svårt att få tag på biljetter så skulle vi dit. Istället följer jag en liverapportering på Aftonbladet om hur stämningen är där.
Och jag och Carro kan faktiskt sätta oss in hur den verkliga stämningen är där just nu.
För vi var ju där 2014 då det verkligen betydde något. Då det verkligen var som bäst.
För ingen andra film blir ju bättre än den första. Eller?

säg att det är så.

Likes

Comments