Imorgon drar vi mot varmare breddgrader. Det ska bli runt 24 grader där nere och det ska bli så ooooerhört skönt. Få slappna av lite innan allvaret (och den roliga men oerhört jobbiga tiden) börjar.  
Och det ska bli så roligt och spännande att ha med barnen på en solresa. Jag kommer ärligt talat inte ens ihåg när jag var på en solresa senast.

Så nu ska vi ta en god nattsömn och sen så börjar vi dra oss imorgon vid 11😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag fått alla bilder från fotograferingen i söndags. Och det var så många fina bilder.
Tänkte att jag delar med mig av några här :)


Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen börja plugga. Men datumet för skolstart blev ju framflyttat till den 15 februari. Och det är så himla skönt. Även fast jag verkligen vill börja så fort som möjligt så är det så skönt att få resan och Alice födelsedag avklarad innan jag börjar. Så jag kan fokusera på skolan till 100%.

Istället blir det idag bara en helt vanlig måndag😊

Likes

Comments

Idag slog det mig mer än tidigare, vi har ju inga sommarkläder! minst av allt har jag skor. och barnen har inga baddräkter.  Så jag klickade hem två UV dräkter till barnen och jag själv köpte två par skor och en ny jumpsuit. det bästa med att köpa sommarkläder mitt i vintern är att det är billigt! På alla dessa tre saker så sparade jag ca 1000kr! Det var 70% på jumpsuiten, 70% på de översta skorna och 50% de understa. Bara slå till när det kommer behövas om snart 2 veckor😀

Likes

Comments

Idag bokades sommaren stora resa! Den 14 juli drar 6 vuxna och två barn ut på villovägar i usa!
Resan börjar kl.18 på Arlanda och är framme i New York 20.50 (Resan tar ca 8 timmar. Hej jet-lag!) den 14 Juli. Sen är vi i New York i 4 dagar. Sedan tar vi ett inrikesflyg till San Francisco. Där kommer vi vara i ca 5 dagar och går på Alcatraz m.m sedan hyr vi två bilar och åker längs västkusten ner till Los Angeles. Där kommer vi gå på Disneyworld och bli som barn på nytt. I LA kommer vi vara också i ca 5 dagar och sen tar vi bilen in till Las Vegas och är där i 3 dagar och sedan flyget hem från vegas.

Det kommer verkligen bli en drömresa! Och allt har jag mina svärföräldrar att tacka! Det är dom som bjuder med alla som en 50 års resa! ❤

Vet inte riktigt när man ska börja nypa sig i armen men den dagen kommer nog 😀
Och det kommer bli riktigt spännande (läs: kaotiskt stressigt krävande härligt underbart) att ha med båda barnen på det här också😊

Likes

Comments

Jo, det är klart att det ska bli skönt att kunna sträcka ut sig när man ska sova och känna att jag har normalt med plats att sova på när Alice väl vänjer sig att sova i egen säng. (För även om det känns långt borta just nu,  när vi inte har en säng till henne än, så är det ändå rätt snart som hon lämnar våran säng)

Men det finns nog ingenting som slår att få krypa ner i sängen bredvid sina barn. 😍❤

Likes

Comments