Denna mysiga jacka fyndade jag på bsrnshopen igår till Lea. Endast 99kr 😄 Älskar barnshopen! Dock så blev det ingenting från babyproffsen. De hade inga juniorsängar och ingenting annat som lockade. Så det blev en tripp till ikea där vi köpte en säng istället. Så nöjda. Men har ingen bild på den än för vi glömde köpa med själva botten till den. Så vi är på g till ikea nu igen för att hämta ut den så sängen kan bli klar! :) Då får ni en bild:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Linnea är på väg hit så ska jag Lea och Linnea hämta upp farmor och sen pappsen för att sen åka till babyproffsen. De har ju 20% som går ut den 31a så jag ska passa på och köpa en gravidkudde och Lea ska få en ny fin säng! Hoppas vi på iallafall. Är inte säker på att de har juniorsängar och har ingen aning om det finns gravid kuddar. Men hoppas det! Annars blir det bågot annat skoj. Måste ju utnyttja dessa 20% ;)

Ikväll ska vi ner och kika på innebandy igen! Älskar att det äntligen är igång. Även fast jag inte kommer kunna spela iår heller. :)

Likes

Comments

Ja. tänk alla gånger som man faktiskt får så mycket hjälp! Med barnpassning och sånt
Som idag. Jag vaknade och bara visste att det här kommer inte bli en bra dag. iallafall inte morgonen. jag börjar med att försöka gå i mog lite frukost, inser då att vi storhandlade igår men missade det viktigaste! Smör! Så drt blev macka med bara leverpastej på. Inte det bästa när man som gravid måste ha allt perfekt på morgonen... tog väl kanske 10 min sen kom frukosten upp.. blev bara värre och värre och bestämde mig då för att ringa Leas farmor som kunde komma och ta hand om henne medans jag fick vila.
Och det behövdes verkligen! Jag sov i 3 timmar. och då var jag tvungen att gå upp för Lea skullr till bvc 14.45.
Vet inte hur tacksam man kan bli på en skala när någon ställer upp när det VERKLIGEN behövs. Den sömnen jag fick gjorde att jac mådde lite bättre iallafall.

Är dock så jävla trött på det här nu. Jag vill må bra!! Och kunna börja jobba igen! 😔


Likes

Comments

Jag är så jävla trött på min kropp just nu. Mitt illamående började i slutet på juni och nu orkar jag verkligen inte mer. Eller det är inte bara illamåendet. Jag är trött JÄMT. Känns som mitt järnvärde är nere i botten varje dag. Feberkänsla varje dag. Ont i huvudet varje dag. Och nu idag har jag haft otroligt ont i magen. Tror dock det beror på något positivt. Att magen växer:) Men ändå!
I 2 månader har man mått som en jävla gris. Ska vara sjukskriven till den 14 september. Beroende på hur jag mår. Jag vill ju jobba. Så länge jag mår bra! Men i mitt fall nu så är det omöjligt. Och jag vill inte att det ska vara det så här 2 månader senare :(
Nu vill jag må bra!

Likes

Comments

eller inte jag. Emma har:) så söta. Dock så skulle jag aldrig vilja ha katt igen. Men om andra har är jag inte den sista som vill mysa lite😊


Likes

Comments


Likes

Comments

Nu är jag där jag var för 3 veckor sedan. Nu kan jag börja gå vidare i denna graviditet. I 3 veckor har det bara stått still känna det som. Jag hadebju redan avklarat v 13 14 och 15. Det var ju detta jag var rädd för när jag inte fick ett tidigt ultraljud när jag kom till barnmorskan i slutet på juni. Att jag skulle bli tillbaka flyttad flera veckor och få "börja om".

Men nu äntligen kan jag gå vidare. Dock så verkar inte knodden i mig vilja visa sig än. Magen ser fortfarande ut som den gjorde någon dag efter förlossningen med Lea 😅 Det är bara på kvällarna den kan bli lite uppblåst.

Men den tittar väl fram snart hoppas jag 😊

Likes

Comments

Mitt hjärtas låga💜

Likes

Comments

God morgon!
jag mådde lite illa efter frukosten idag så jag tänkte om det kanske skulle gå över om jag la mig på soffan och vila en stund men det blev nästan värre. Vad är då inte bättre än ett varmt bad?
Då här ligger jag medans Lea härjar där utanför. (Med Mathias såklart)
Idag ska vi till kyrkogården för att tända ljus för mathias mormor som skulle ha fyllt 70 år idag.
Innan de ska jag med Sofie till stan för att hitta en klänning till henne som hon kan ha nästa helg då hon ska på bröllop😊 Sen ikväll ska Mathias och hans pappa till Slow Down för att se Everton och prova nå ölprovning.
Jag och Lea går hem till svärmor för nå bus där 😊 Blir en fin lördag😊

Likes

Comments

Blev en tripp till marknaden på rocklund på kvällskvisten med farmor och farfar. Blev en massa spel för Lea bla dra i snöre, fiska, spela på chokladhjul. Fick hem en delfin och en nalle😊 Lea var mer nöjd med den blåa glittriga väskan som följde med delfinen😊 Innan vi åkte hem fick hon även en Svampbob ballong. Gissa om hon var nöjd? 😊

Efter marknaden vart det pizza hemma hos oss innan det var läggdags. 😊

Likes

Comments