Allmänt

Äntligen har jag beställt en ny skinnjacka!

 

 

Från Nelly.com 499kr :)

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Det serverades torsk idag när Sverige spelade mot Kanada. Utklassning med 3-0. Det var dock inte så lugnt på jobbet som jag trodde det skulle vara. Men fick en liten skymt av matchen ändå.

Så. Nu är OS slut och det var med ett litet sorgset hjärta i mig när jag stod där på jobbet och såg avslutningscermonin. Var lite tragiskt. 4 (FYRA!!!) år kvar till bästa OS. Då är jag 27 år! Sjukt. Men det är ju lite det som är tjusningen i det hela:)

Nu är jag så trött så jag säger goooodnatt:)

 

Likes

Comments

Allmänt

Idag vann sverige över äckliga finland med 2-1 vilket betyder OS-final på söndag!! Woop :) det tråkiga är bara att jag missar den. Den går kl. 13 och jag jobbar 10-19. Men tror att det kommer vara super lugnt på jobbet så det kommer nog finnas tid till att titta lite:)

Sverige-Kanada alltså OS-final kl. 13 på söndag.

Kommer bli så tomt utan OS. Kan inte fatta att det redan har gått två veckor.

Appropå att tiden går fort. Nu är det endast 13 dagar kvar till Amsterdam!

Happppy

 

Likes

Comments

Allmänt

Två veckor kvar tills vi lyfter till Amsterdam! Längtar sataaaan! :)
Ska bli så roligt men kommer sakna min lillebus jätte mycket!

 

Likes

Comments

Allmänt

När det gäller uppfostran så har jag bara en sak att säga, STÄLL UPP FÖR ERA BARN, alltså i vårt och torrt!


Ett litet exempel är mig själv.. 

När man är runt så där 12-13 år innan den här riktiga tonåren så har man byggt upp en bild om hur ens liv ska se ut. 

Min bild såg ut att jag skulle bli fotbollspelare. Jag skulle bli så bra som jag bara kunde bli.

Men det fanns en liten hake. 

Min bror har aldrig varit intresserad av sport, min pappa har aldrig ställt upp för mig 

och DÅ när jag hade den här bilden så blev min mamma, mamma för tredje gången. 


Så när jag var runt 15 år och alla länslags uttagningarna startade så hade jag inte riktigt någon som fanns där och stöttade mig. 

Min mamma hade liksom en 3-4 åring hemma så hon skjutsade mig till dessa träningar och kunde hämta mig.. Så klart hon var med när hon kunde. Men det jag saknar är den där sparken i rumpan som jag tror man behöver i vissa lägen..

 

Jag kommer ihåg en uttagning i fotboll då mamma skulle skjutsa dit mig. Det var den 10 augusti och vi fick reda på vilka som gick vidare i juni. Så en hel sommar drömde jag mardrömmar om den där uttagningen för jag var så fruktansvärt nervös. Tillslut fick jag med min kompis Carro. 

Dagen kom och jag gjorde bra ifrån mig. Allt släppte när träningen kom igång och jag undrade vad jag hade vart så nervös över i 2 månader. 

 

Men det jag vill komma fram till är att när Lea hittar en sport som hon brinner så mycket för tänker jag vara den som sparkar henne i rumpan så fort hon tvivlar. 

Jag tänker vara den jobbiga mamman som tvingar henne till träningar som jag vet att hon vill gå på men är så nervös över. Eller bara en sån sak som att pusha henne till det bättre hela tiden. 

Om hon ens tvivlar det minsta på sig själv ska jag ta mig själv som exempel och säga att hon inte vill gå miste om en sådan här sak.. 

 

När vi kom till länslaguttagningarna för innebandy så kan jag säga att jag var så nervös inför detta att jag till och med bad om att få hoppa av. Och inte fan var det någon som sa åt mig att jag gör ett stort misstag om jag inte vågar ta chansen. 

De sa bara Okej, vi förstår.

Nej ni ska inte förstå, ni ska få mig att göra denna jävla skiten fast jag inte vill. för annars kommer jag ångra mig. 

Och jag ångrar såklart inte min situation idag. Jag undrar bara så himla mycket hur det hade gått om jag bara hade fått 150% stöd när jag behövde det. Och hur långt jag hade gått i den sporten som jag vet jag hade dödat för för att vara bland de bästa idag...

 

 

Likes

Comments

Allmänt

Idag jobbade jag en liten stund nu på kvällen och när jag körde till jobbet så var det iallafall bar mark kanske inte så mycket sol men ändå. När jag kommer ut från jobbet så är det AS mycket snö! What liksom?
Var det i vår i typ förrgår??

 

Likes

Comments

Allmänt


Finns det något bättre och mysigare när ens barn somnar så tryggt i ens famn? Älskade du:)

 

Likes

Comments

Allmänt

Hockey på tv och en hungrig unge, you got to do what you got to do.... 

Likes

Comments

Allmänt


Är hemma hos mickis och ellen just nu och bara slöar. Ska hämta Lea på dagis om en timme sen till mamma jobb och hämta mitt cv som jag ska ha ikväll när jag ska söka jobb på ikea:)

Nu ska vi till ica en sväng :)

 

Likes

Comments

Allmänt

Nu är det daga att sova. Jag och Lea har varit hemma hos Sofie på 23 års kalas:) mycket uppmärksamhet fick fröken och det gillar hon! :)

Imorgon ska Lea till dagis och jag ska nog försöka sova in de timmar jag har förlorat idag och i natt. Sen vid 16 ska jag på rekrytering på ikea. Då följer även emma med och kanske Sofie också:)

Sen får det bli kvalitetstid hemma på kvällen eftersom jag ska jobba onsdg till söndag. Hejdå liv!

Nä, god natt:)

 

Likes

Comments