Allmänt


I torsdags så gjorde jag min första tatuering. Sitter på insidan av av armen eller hur man ska förklara. Under armhålan. Haha. Och precis där vid det tunnaste skinnetbunder armhålan så gjorde det aå fruktansvärt ont. Ville typ dö. Men missförstå mig rätt det gjorde inte så ont överlag att tatuera sig. Med tanke på att man domnar bort efter ett tag. Men just där under så ville jag som sagt dö.

Hur som helst så ärbjag STÖÖRT nöjd! Blir nog att bygga på den här. Och innan jag dör så är nog hela armen täckt. :)))

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Som sagt så var jag med emma till tatueringsstudion igår och jag gick därifrån med en egen bokat dit. Usch vad har jag gett mig in på?? Fast jag är alltid nervös över saker och efteråt så har jag tänkt att det där var väl inte så farligt.
Jag menar jag har fött barn. Vad kan göra ondare/jobbigare? En nål med lite färg i?

Egentligen gjorde det inte ont att föda barn
Det var bara jobbigt.. och om jag tycker så så lär jag ha haft en HEL DEL bedövning..
Nej men en tattuuu ska man väl klara av utan hinder. Torsdag klockan 12 ligger jag där och får Leas namn och födelsedatum på bröstet (under nyckelbenet) .

Kommer säkert kissa ner mig strax innan eller nått....

 

Likes

Comments

Allmänt

Idag ska jag och Sara ner till stan och möta Rmma för hon ska tatuera sig. Och jag ska boka tid för att tatuera mig:) sen blir det nog en titt nere på stan kanske hittar något till Lea :) ikväll ska jag jobba 17-23. Ska dra shift för första gången på 1 år. Ska bli kul:) samma imorgon. Skulle egentligen vara ledig. Så det blir bara bra med mer extra tider:)

Juste i fredags var jag på Linn och Jeremys bröllop. Hur fint som helst var det! :)


Nu måste jag göra mig klar. Sara kommer om en timme :) 

Likes

Comments

Allmänt
Sitter/ligger och väntar på att få se på lite innebandy:)
Imorgon blir det att följa med Emma ill tandläkaren! :)

 

Likes

Comments

Allmänt

Hjärtat som brister när Lea somnar bättre i sin säng än brevid mig...


Buhu...!

 

Likes

Comments

Denna tjusiga klänning får bli sommaren sista klänning. Tänkte ha den på Emmas kompis Linns bröllop på fredag. Får hoppas på att den sitter som en smäck och att jag även kan ha den nästa sommar :)

 

 

Nu är det vanliga problemet bara att hitta skor. Men det får bli en annan kvälls problem. 

Nu ska vi gå och lägga oss, och Lea sover för första gången i sin egna säng. Får se hur både hon och jag klarar det. haha´. Imorgon väntas partaj hos oss. Ska ut för första gången på riktigt länge. Ska faktiskt bli super kul :)

Vi får hoppas på fint väder bara.

Blir en sväng ner till rocklunda för att se Linnea spela fotbollens dag. Sen till systemet och sen lämna Lea till hennes farmor, de ska till Tumba på lite kalas :)

Kommer sakna min fina älskling.

 

Men ja, god natt alla fina :)

 

Likes

Comments

Allmänt

Igår träffades jag Linda Carro och Jennie för att åka till Eskilstuna för att träffa Sara och Emma där för att se på Gyllene Tider.

Alltså all credit till dom som kan få flera tusentals människor i alla åldrar att älska dom livet ut. 

Konserten var jätte bra och rolig. Men, jag tycker den var ganska opersonlig. Jag kommer ihåg när jag frågade Sara vad klockan var då svarade hon: tjugo över tio. De hade alltså spelat en timme och tjugo minuter och ärligt talat så kändes det som om alla låtar hittills bara hade spelats igenom. Inge snack för fem öre. Inget liksom "Den här låten kom till så här..." "Den här låten betyder lite extra bara för att..." Inget heller liksom om hur själva sommaren och turnén har varit. det var ändå deras sista konsert den sommaren.. Utan det var bara köra igenom låtarna och sen tack och hej... 

 

Men som sagt det var jätte roligt. Men jag tycker ändå när man har tagit sig tiden och betalat för att gå på en konsert (som man dessutom har väntar i 7 månader att få gå på) då tycker jag att man kan bjuda på något extra.. 

Inge konfetti eller något alls så... men men .. 

 

Jag är iallafall nöjd med kvällen med mina fina brudar :)

 

Och sorry inte en enda bild togs...

 

Likes

Comments