Allmänt


Äntligen får jag träffa världens bästa tjej igen, eftee tre långa nätter utan henne. Idag har vi gått en öiten stund på ullared. Blir mer imorgon. Då blir det julklappar och ett års presenter.
Ikväll blir det baralugnt med lite spel och grillning :)Älskade unge!<>

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Kom på att jag inte sagt något om hur smögen resan var. Så jag säger det i bild istället :)

 

Likes

Comments

Allmänt


Hur kan det vara så stor skillnad mellan tjejer och killar som spelar fotboll.. Tycker helt ärligt att det är roligare att titta på när damer spelar fotboll eftersom de inte slänger så enkelt och gnälker lika mycket som herrarna gör. Men herreguuuud så de är kassa. Missar så bra lägen skjuter 35 meter över målet och en massa klatiga missar. Som Caroline Seger igår. Hon hade världens möjlighet att kvittera igår, men missar något som inte ens jag tror jag skulle missa.. Men men. Sveriges damer kom inte längre än till semifinalen. Men man får väl vara glad för de. För om man missar så mycket chanser som de missade igår, ja, då är det inte så konstigt att det inte blir längre än semifinal. (Och då börjar mangenast fundera på hur de andra lagen som inte kom lika långt, hur deras missade chanser såg ut...)
Dock så ska man väl inte gnälla för mycket de för enligt Sveriges alla dagstidnigar så ska damerna vara stolta för deras insats...

 

Likes

Comments

Allmänt


Imorgon drar vi till Smögen. Ska bli så äääckligt skönt och mysigt! Klar blått vatten. Mysiga båtar. Söta stugor och en jävla massa jordgubbar!
Så skönt det ska bli och det ska bli sjukt bra väder också. Kanske inte så jätte varmt men klarblå himmel och det är bara skönt att det ibte ska bli typ 27 grader. För fan man smälter ju bort. Nu kommer det vara lagom hela veckan med en massa sol! :)))
Sååå. Puss!

 

Likes

Comments

Allmänt

Alla ni som hatar Håkan Hellström, har ni någon gång suttit er ner och verkligen lyssnat och försökt förstå er på hans låtar?

Eller har ni bara hört hans "falska" röst? För det är det enda jag får höra när det är någon som ska uttala sig om honom. "Åååh hur fan kan du lyssna på honom. Han har sån jävla falsk röst?!"
Men lilla vänner. Har det någonsin slagit er att det kanske är en del av hans speciella röst som gör att det hela blir så fantastiskt?
Måsta man som artist sätta alla toner för att det ska vara bra? Har ni hört en pårökt reggae artist sätta alla toner? Nej! Ändå är det så många som älskar reggae. Jag har varit en av de som en gång i tiden bara lyssnade på det. Och inte fan var det någon som kom och skrattade mig upp i ansiktet då!

Det är så många gånger som jag har svalt när någon har kommit och hånflinat när jag säger att jag ska på håkan konsert. Men ärligt så tänker jag bara att den personen går miste om något.
Att gå på en kosert med Håkan är som att älska livet lite extra för någon timme. Han påminner en hur en sommarkväll kan vara som bäst. Hur man aldrig ska ge upp något som betyder så mycket.

Många frågar sig hur i helvete kan folk stå och grina på håkan konserter? Jo just för att hans låtar träffar ens hjärta så speciellt!

Sluta döm och respektera andra förfan! 

Likes

Comments

Allmänt


Är ute på vift idag igen. Köpt jord och blommor som vi ska plantera när vi kommer hem. Och så ska vi sätta upp en ny byrå till hallen:) nu är vi på väg till ikea för att köpa dörrar till garderoben. ÄNTLIGEN har Mathias semester så något blir gjort hemma! 4 dagar kvar till ca två veckor ledighet menäd bla smööögen! :))

 

Likes

Comments