Allmänt


Ohelgen jobbade jag och i spndags så var vi på matknaden. Vi firade även min första morsdag! :) focl välja ut blommor helt själv ;) haha.
Igår var jag och Lea hundvakt till lille boo:) för johanna är i danmarl:) senare åkte kag mathias och Lea o regnet till Lager 157 . Där Mathias shoppade loss. Sen blev det spicy och bums i säng. :)

Idag ska vi till erikslund med Emelie och shoppa lite:) eller blir nog inte så mycket för min del. Men kanske något till lea. Vi får se:)
Btw så hoppas jag att mina kläder från nelly kommer idag eller imorgon. :)
Sen ska jag jobba idag vid 15-22. Det är inte alls jobbigt att jobba det är så synd bara att man hår miste om så fint väder. Som på lördag. Då jobbar jag 10-19 och det ska bli typ 24 grader varmt :/
Men egentligen ska jag inte klaga. Det är ju bara 9 dagar till Pariiiis! :))

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Jag är så gott som död. Efter att ha jobbat i torsdags och idag så strejkar mina ben totalt. Är ju fan inte van. Har legat på lat sidan i sex månader..

Blev grillat lammfilé när jag kom hem och nu tänker jag däcka brevid min fina dotter och aldrig mer vakna tror jag. God natt! :)

 

Likes

Comments

Allmänt

Idag börjar jag jobba igen! Har inte jobbat på 6 månader och det var 1 år den jag sist jobbade på Erikslund! Ska faktiskt bli kul:) hoppas jag! Wish me luck!
Imorgon får vi träffa Ellen!! :D

 

Likes

CommentsSisters Point 349 :-Club L 199:-ONENESS 379:-

Allt är ifrån Nelly.se

 

Likes

Comments

Allmänt

ärligt talat så hatar jag detta med att bara sitta hemma själv. (med Lea)
Jag menar, att någon bara kommer över på en kaffe när det fanns en lucka i sitt schema gör så mycket!
Saknar lite då det rycktes i min dörr och in kom det någon som bara ville ha en kaffe och snacka lite. Eller bara då någon ringde och sa häng med "dit" ! jag kommer oxh hämtar dig nu.

Bara för att man får barn så försvårar det ingenting! Det finns fortfarande kaffe i mitt skåp det finns fortfarande en mun här hemma som älskar att prata, drt finns fortfarande en person här som älskar att vara spontan.

men istället sätter jag mig och tittar på efter tio med en kaffe i handen och väntar på att även denna dag ska ta slut..

fy bitter morsan kom fram igen sorry! :)))))))

 

Likes

Comments

Allmänt

Igår var jag på bröllop för första gången! Sara och Micke var så fina och hela bröllopet var helt underbart. så där fint som bröllop ska vara. precis så som jag hade förväntat mig :)
Nej var en helt perfekt dag!Inte nog med att jag var överlycklig för att de gifte dig. Min fina Mickis fick sin efterlängtade Ellen igår!!
3886 g och 51cm lång. och hjälp vilken fin unge. och då har jag bara sett henne på kort :) I veckan ska jag och Lea ta oss till dom och hälsa på :)helt sjukt vad jag längtar efter att få träffa henne! :) har ju väntat så länge!

Och herregud vilken bra dag den 18 maj var! :)

 

Likes

Comments

Allmänt

gott folk!
vilken underbar dag det är idag!
igår vid 19 tiden fick jah ett sms :"öppen 5cm så vi blir kvar."
men har inte hört något sedan dess! Men tror det har tittat uy en bebis nu!!! :)

och idag är det bröllop!!!! åh ska bli så äckligt kul.

jag mår lite bättre men det är långt ifrån bra. får hoppas det blir bättre snart.

jag ligger och väntat på att mamma ska komma och hämta Lea. för hon ska ha henne i natt och de ska på fotbollscup i eskilstuna. så Lea får följa med dit:)

usch kommer sakna henne massssor..

 

Likes

Comments

Allmänt


Nu sitter vi hos mormor och har precis ätit lite.
Ska strax åka och hämta moster på skolan sen blir det urnsättning :) srn när pappsen kommer hem så ska vi till erikslund och köpa kostym byxor till imorgon.

...BRÖLLOP!! :D

 

Likes

Comments

Allmänt


Här hemma lagas det kyckling wok! och fasen vad gott det kommer bli!
och Mikaela har liknande värkar som jag hade dagen innan Lea föddes! så imorgon hoppas vi på att en efterlängtad bebis kommer ut och Lea får leka med sin nya vän. :)
och om endast två (!!!) dagar kvar till bröllop!
och Mathias kavaj har inte kommit än.. känner lite smått panik och vi har än inte köpt kavaj byxor heller. för det finns inte i hans storlek. ja. paniiiik!

Men allt löser sig. Snart kommer det ju en beeebis! :)

 

Likes

Comments