Allmänt
Nu är hon ÄNTLIGEN här. Vår fina skatt! Kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över mig själv och den eviga lyckan som sprider sig i min kropp är så enorm så det är helt otroligt. Min förlossning blev inte som jag föreställde mig. Men all börda är värt nu! Jag gråter av lycka över min tjej! Finns inte en bebis som är finare än henne! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt
Var hos bm idag.
Ingen hinnsvepning gjordes. Lika bra. Varför skynda på när hon ändå är här snart. Den andra januari ska vi ringa in till förlossningen och boka tid för överburenhetskontroll.
Detta betyder att då får jag komma dit och de kontrollerar hur fröken mår, hur hennes hjärtslag är, hur jag mår och kollar om jag är redo för igångsättning. Om de ens ger mig blicken som säger att jag kan vänta några dagar tänker jag skälla ut den personen som aldrig förr! Ska görs allt i min makt för att detta sker den tredje januari. En dag hit och dit har aldrig haft större betydelse som nu. Vill att hon kommer den tredje! Så är det bara. Inte en dag senare. Så tänk
Tredje. Om exakt en vecka. Inte en dag till utan sju smååå (äckligt långa) dagar. Sen är hon här.
Min ängel! <3 >

Likes

Comments

Allmänt

har gått över fem dagar nu. Allt är som vanligt, kanske lite mer foglossning och sammandragningar nu men annars är fan allt precis som vanligt. Orkar inte vänta längre. Vill att fröken ska komma nu. Om två dagar ska vi till bm igen. Kanske göra en Hinnsvepning, ,men börjar tvivla lite på det. Eftersom att det är ett nytt om en vecka och om vi gör en hinnsvepning så kanske det finns risk att hon kommer innan året är slut. Kan nog vänta till nästa år ändå. Men ingen fattar hur mycket jag vill ha henne nu. NU! 

 

Likes

Comments

Allmänt
Jag har alltid varit den som är liten och smidig. Alltid varit den som kommer igenom och förbi allt.
Men nu. Ärligt talat får det räcka! När jag går i klädaffärer och testar fina kläder känner jag mig ändå som världens största kossa. Varje gång jag äter känner jag mig som årets fetaste. Varje gång jag ska försöka ta mig upp ur soffan eller sängen behöver jag hjälp! Nu vill jag ha tillbaka min gamla kropp!
Låter helt desperat. Men jag vill få på mig ett par jeans igen. Vill inte gå runt med hood tröjor och mina mjukisbyxor längre.
Det är inte roligt att se hur fina kläder det finns att köpa nu under jul och veta att inte ett skit passar! Klart jag kan köpa i större storlek. Men inte värt när jag ändå blir av med magen snart..

Usch. Ursäkta mitt beteende.
Men mest av allt. Jag saknar att spela innebandy:( 

Likes

Comments

Allmänt
20 december. Idag är min dotter beräknad att födas. Men som det ser ut nu så vill hon inte komma idag:) men jag vet att inom de närmasta dagarna ligger du här brevid oss:) och du är så välkommen att komma. När du vill! <3 >

Likes

Comments

Allmänt
19 December idag.
Imorgon är min lilla skrutt beräknad att komma. Då har 40 veckor gått. Men som det känns nu så skulle hon lika gärna kunna stanna till den första januari.

Alla tjatar på mig att jag måste knipa och att om hon inte kommer innan 20e så kan hon lika gärna komma i januari. Men snälla ni. Jag lovar jag kan inte påverka när hon kommer. Kommer hon på nyårsafton så kan inte jag göra annat än att låta henne komma. Hon kommer när hon är klar. Jag tar det lugnt nu. Ligger mycket i sängen och vilar. Inte många steg jag tar varje dag. Vill också att hon ska få det så bra som möjligt sen och ha födelsedag i januari. Men kommer hon i december vet jag att ni kommer vara lika glada ändå med mig:)
Så nu lämnar vi det och stressar ingenting! :)

Men hjärtat. Du får jätte gärna komma inatt:)<3 >

Likes

Comments

Allmänt

Imorse var vi hos barnmorskan. Hon var förvånad av att se mig eftersom att hon trodde förra gången att jag skulle få dagarna efteråt.. Så idag tog vi blocktryck och allt det vanliga. Men hon kände också efter hur min livmodertapp låg. För jag ville att hon skulle göra en hinnsvepning på mig. Men hon tyckte att det var för tidigt och att tappen låg för långt bak och var inte riktigt mogen än. Så IRRITERANDE! Vill ha min tjej nu ju :(

 

Men, så vi bokade en tid den 27e då ska vi dit så ska hon nog göra en hinnsvepning beroende på hur tappen ligger då. Vi kanske bara kollar det och skjuter upp några dagar till Januari. Dumtg att skynda på det när det är den 27e. Då kan jag lika gärna vänta till januari för min tjejs skull.. 

 

Men det är ju faktiskt bara 3 dagar kvar till BF! :)

 

Likes

Comments

Allmänt

Igår var jag hemma hos Emma och alla och då fick Sofie ta lite gravidbilder på mig innan fisen ploppar ut :) Jag blev oootroligt nöjd för alla bilder! Tack för att du tog dig tid hjärtat!  Sofieenvall.devote.se

 

På kvällen gick jag och min fina pojke ner till hallen för att testa min nya innebandyklubba som jag har införskaffat mig. Och guuud vad bra den kommer vara när jag snart sätter igång med den sport jag älskar mest av allt! 

Vi hade även match, men den förlorade vi dock med 1-8 mot Kumla. Inte mycket att säga till om där. de var faktiskt jätte duktiga. Eller så är det bara vi som behöver step-up a bit... 

Vi är ett gäng på i genomsnitt 20 år men vi beter oss som om vi är kvar i 2005 då man tar allt personligt och blir arg för allt. 

Som sagt. STEP-UP! :)

 

Puss!

 

 

Vecka 40!

 

Likes

Comments

Allmänt

Förvärk på förvärk på förvärk, men inga riktiga värkar... 

Vill verkligen börja få ont nu. Går in i vecka 40 idag 

och det är endast 7 dagar kvar

 

Snäääälla hjärtat kan du inte komma innan denna vecka är slut! 

 

Likes

Comments

Allmänt
ska snart åka och träna med min mathias. Men först blir det nudlar och hallonbladste och läsa lite gravidtidning:)

 

Likes

Comments