Allmänt

Idag blir mitt hjärta 25 veckor gammal. Eller hur man ska säga det. :) 

Det är så konstigt, för enligt mig, så existerar hon redan. Hon finns här, runt om mig. Hon är bara alltid med mig. jag känner henne. Känner hennes varma kärlek. Ser hennes fina hår och vackra leende... Fast ändå inte. 

Mitt älskade lilla hjärta. Tänk hur älskad du redan är, tänk hur kär man kan bli i något som man egentligen inte ens vet hur det ser ut. 

Du kommer bli världens mest älskade flicka. Om något skulle hända dig skulle jag gå under. Inte kunna gå vidare. Du är min dotter. Och redan från första gången jag fick reda på att du finns så har jag älskat dig mer än någon annan! Jag kommer göra allt, precis allt för dig!

 

Idag eller för tjugo minuter sedan flög min älskade pojkvän till Island för att vara där i fyra dagar. Jag vet inte riktigt hur jag kommer klara av att inte ha honom här. 

Jag känner hur den här panik känslan kryper närmare. Den här ensamhets känslan som jag jämt hade förut. Jag vill inte att den kommer fram, för alltid då, förut, la jag mig ner och grät, grät för att jag kände mig så ensam fast jag hade alla jag kunde önska mig omkring mig. 

Jag försöker att inte tänka på att Matte inte kommer hem förrän på Måndag. Men det är så ju sångt dit. Inte många dagar. Absolut inte. fyra dagar är ingenting. Men det är så ooootroligt många långa nätter. Ensamma nätter som jag aldrig vill ska finnas. Jag vill alltid ha mathias vid min sida. Han får mig jämt att bli så lugn.. 

Jag tänker inte räkna dagarna, eller minutrarna som han har varit borta. Ska bara låta dagarna ha sin gång och vara världens lyckligaste när han kommer hem!

 

Mathias Bergfeldt, Du är det absolut bästa jag har och om fyra månader har vi vår älskade dotter brevid oss i sängen. Då kommer jag skratta mig till sömns varje dag! 

Jag älskar dig och Lea så mycket att det är så sjukt! 

vi ses om fyra dagar!

 

<>

 

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej. Det var ett tag sen jag var här inne. Har bara helt enkelt glömt bort..

Idag kliver vin i vecka 24. Så härligt med nya veckor, och Lea växer på. Fortfarande inte jätte stor men det börjar ta sig. Tycker det bara är skönt att jag inte är så där jätte stor..  Tyckerden här storleken räcker. Tycker inte det ska vara jobbigt och tungt att vara gravid. 

Igår köpte jag mamma bytillkom jag kan ha till jobbet. Guuuud så skönt att äntligen slippa gå med uppknäppta byxor! 

Idag jobbar jag 16-02. Skulle egentligen jobba 11-15. Men Sofie skullebort så fick ta hennes tid, men det göinsteget. Har tjänat in ganska många extra timmar den här veckan..i måndags skulle jag bara jobba 11-14 men blev till halv sex, skulle vara ledig igår men jobbade 11-17 . Och idag skulle jag ju egentligen bara jobba fyra timmar men det blir 10 istället. :) så har tjänat in 18 timmar:)  det är bra och inte alls jobbigt :) 

Idag ska det städas lite och sen en sen lunch med Matilda på slow:) och jobb då.. 

 

 

Likes

Comments

Allmänt
Är i vecka 21 nu:) men på torsdag går jag in i vecka 22. På bara några dagar så här Lea växt jätte mycket . Känner hennes små rörelse nästan varje dag nu:) så överlycklig varje gång jag känner henne :) Mitt fina lilla hjärta !

 

Likes

Comments