Allmänt
Va fan! hade skrivit ett inlägg så skulle jag trycka på publicera så försvann allt bara! piss! ska sova en stund nu iallafall. god natt 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

 

Hinner typ bara visa upp det jag hann handla idag när pengarna flög in på kontot. Två "bh:ar" en blus, ett par solglasögon, och en ring :) har ingen bild på dom dock.

 

Men den största nyheten är att jag ska på ultraljud den 31 maj 11.30 :D:D

 

Då får vi se vilken vecka jag är i! :) iiih.

 

Ska ut och sola nu. PUSS

 

Likes

Comments

Allmänt

 

Besöket hos barnmorskan gick bra. Fick en massa papper och en del böcker som jag ska läsa.

Fick även en bok om vad jag ska äta under graviditeten.. Det är ingen lätt match. Jag ska bla. äta fick 2-3 gånger i veckan. frukt en gång i veckan, helst inte dricka så mycket kaffe eller läsk. Men jag tror den där boken är lite overkill också. Man kan nästan tro att det är en bantningsbok, inte en graviditetsbok. Liksom man ska äta enligt tallriksmodellen och bara äta grovt bröd. frukt varje dag, äta regelbundet hela tiden.. Jag ska följa så mycket som möjligt, men kan bli svårt.

 

Det som var jobbigt hos bm det vara att jag inte kunde ge ett svar på när jag hade min senaste mens.. Eftersom jag har gått på minipiller som gör att mensen uteblir.. Så vi vet fortfarande inte vilken vecka jag är i, men hon skulle prata med en läkare imorgon och vara på som fan så jag får komma och göra ett ultraljud. Men hon berättade att det kan vara svårt att få läkaren att gå med på det, för det är tydligen inte någon man bara gör så där. får jag inte komma och göra ultraljud snarast så kommer jag inte få göra det förrän i typ september eller något sånt sa hon. Sa håller alla mina tår och tummar på att hon kommer med ett positivt besked imorgon när hon ringer.

 

Annars så ska vi dit igen den 25 juni.

Den 16 juni tar jag semester i en vecka och åker på EM och efter det blir det barnmorskan igen då, sen den 29 juni kommer Berra hem som har varit i Korea fööör länge. vi ska fixa en överraskningsfest åt henne :)

 

BTW, så berättade jag för emelie linda och carro igår om att jag inte kommer dricka så mycket på senaste tiden. haha, Carro fick åldersnoja, linda sa inte så mycket förrän efteråt då hon var jätte glad för min skull. Och emelie fick tårar :D

 

Skönt att jag äntligen har berättat. går fan inte att hålla sånt inom sig för länge.
Ska träffa Matilda idag lite senare, hon vet väl om det men jag har inte sagt något..

 

Nu tänkte faktiskt jag ta och somna en liten stund till.

Ha håkan Hellström på och somna i någon timme :)

Åh vad jag älskar livet lite extra när jag lyssnar på Håkan! <>

 

 

Likes

Comments

Allmänt

Hallå! :)

 

Här kommer jag skriva allt om min graviditet! :)

Så här började det.

 

I tisdags den 15 maj tog jag ett grav-test och jag plussade. Jag ringde min pojkvän Mathias och förklarade och vi bestämde oss för att åka och köpa ett test till. Då köpte vi ClearBlue. Där visade den "Gravid 3+". 

Blev chockad och glad. Insåg då att jag verkligen är gravid! Två test kan inte ha fel tycker jag.

Har också mått illa i ca 2-3 veckor. Imorse spydde jag lite. Men har mest bara mått illa.

 

I Onsdags berättade vi för våra föräldrar. Köpte små hjärtan av sten där det stod "Världens bästa mormor/morfar/farmor/farfar". 

 

Både mamma och Mathias mamma fick samma reaktion och trodde att vi skojade med dom. Men har aldrig sett dom så glada :)

Larsa började skåla med Mathias med en viskey. Linnéa är super glad över att bli moster! Max kunde inte förstå det. och Mattias va bara tyst i telefonen! haha :)

 

Nu har det gått snart en vecka och vi ska vara hos barnmorskan om två timmar. Mathias sover än, jag ska in i duschen sen väcka honom :)

Ska bli sååå spännande :D

 

Efter BM åker jag och jobbar 14-19 :)

 

Då var vi igång :) PUSS!

 

Likes

Comments