Igår fikk jeg endelig tatt turen opp til bestevenninna igjen, og det var utrolig koselig. Vi koste oss med skravling, taco og idol. Jeg er såå heldig som har ei så god bestevenninne også er vi så like på mange måter.

Verdens beste jente

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Favorittplassen vår har blitt dyreparken i Kristiansand - prøver å reise dit hver helg. Det er både koselig og ikke minst grei trening å gå rundt hele parken. Liam André er ikke helt i form, så vi får se om det blir noe denne helgen, men håper vi får tatt oss en liten tur. Det er så godt å komme seg ut og finne på noe sammen, alle sammen.

Likes

Comments

En koselig og gøy kveld i går med disse jentene. Planen var egentlig å ikke reise ut, men kjæresten mente jeg hadde godt av det og han sparket meg nesten ut døra, så valgte jeg å reise. Godt å koble av litt. Var litt hos ei venninne og deretter reiste vi ut på byen hvor jeg traff flere jeg kjenner - veldig koselig. 

Likes

Comments

Det begynner å bli en stund siden jeg har skrevet nå, grunnen er at det har vært så mye de siste dagene. Elias har vært syk i noen dager nå, og på tirsdag ble han innlagt på sykehuset siden han strevde litt med pusten. Først reiste vi på legevakten her i Vennesla 2 dager på rad, men ble bare sendt hjem siden det ikke var så mye å gjøre med det, men på tirsdag fikk jeg nok og vi fikk ringt til legevakten i Kristiansand, andre gangen vi kjører i ambulanse på under en mnd, off. Men ihvertfall.. De sendte oss til akuttmottaket for der kan en barnelege se på han. De tok blodprøver og de var ikke helt fornøyde med prøvesvarene så vi ble liggende der over natten. Jeg var hjemme med Liam André på natten mens Adrian var sammen med Elias. Da jeg kom tilbake på morraen, fikk jeg meg et sjokk. Elias var ikke inne på rommet sitt. Han var blitt flyttet opp på intensiv avdelingen. Da ble jeg livredd og kunne ikke komme meg fort nok opp dit.

Heldigvis gikk det bra med han. Men de kunne ikke gi han den behandlingen nede på barneposten og på intensiv var det folk inne hos han hele tiden og passet på han, noe som var veldig trygt og godt. Han var i de beste hender. Kjempe hyggelige folk var det også. Senere dagen på ble vi sendt ned til nyfødt intensiv siden de jobber jo med små barn hver dag og det er litt roligere der nede. Vi også senere beskjed om at det var RS virus han hadde fått. Endelig fikk vi et svar på hvorfor han ikke spiste og strevde med pusten. Jeg er så glad for at vi kom oss ned på sykehuset og at han fikk den hjelpen han trengte.

Igår kveld ble han plutselig mye bedre og han kom ned på rommet på barneposten igjen. Hele natten lå han på 100% i metning og pusten mye roligere. Så idag fikk han endelig komme hjem etter 4 dager på sykehus.
Hoster fremdeles og er ikke helt i form, men nå er han forhåpentligvis over det verste og blir bedre for hver dag.


​Jeg hadde også bursdag på torsdag, men ble ikke den store feiringen, men det får vi heller ta igjen. Litt kjipt å tilbringe hele bursdagen på sykehuset, men det viktigste var og er å få Elias frisk. 

Likes

Comments

Da var alt klart til den store dagen i morgen. Jeg er like spent på dagen som jeg var første gang vi hadde dåp.
Elias skal gå med min dåpskjole og det betyr ganske mye. Liam André brukte Adrian sin dåpskjole, og da følte jeg at det var rett å bruke min denne gangen. Jeg har fått spørsmål om det betyr noe om ikke ungene mine blir døpt der jeg er fra, men det går helt greit for det er her nede vi bor nå og her de kommer til å vokse opp.
Vi har valgt å døpe de i den kirken som faren ble døpt.

​Jeg gleder meg masse til dagen i morgen. Blir koselig å ha hele familien samlet.

Likes

Comments

​Jeg har prøvd det meste av sminke, og endelig har jeg funnet noe som passer huden min og som jeg er fornøyd med. Jeg har lært at dyrt ikke alltid er best, men at billig også kan være super bra. 
Bestilte disse produktene på blivakker.no og fikk produktene etter kun få dager. Super bra! 

Jeg er nysgjerrig, så om jeg ser noe nytt blir det nok å prøve det ut. Hehe.
Hvertfall, ja.. hvor skal jeg begynne? Åjaa, svampen. Den hadde jeg hørt mye positivt om, og tenke at jeg måtte gi den en sjanse og jeg er veldig fornøyd. Den gjør det lettere å få dekket med foundation og det blir jevnt. Foundation er jeg veldig avhengig av for å få en jevn hud og litt mer farge i ansiktet. 
Concealer er det ikke lenge siden jeg oppdaget, og nå er jeg avhengig av den også. Med to barn blir det lite søvn, så da er det godt å ha noe å kunne dekke de blå ringene under øynene. Bronzer  er jo et must for å fremheve kinnbena, og highlighter for å fremheve enda bedre. Jeg har jo egentlig aldri satt meg inn i diverse sminkeprodukter, bare tatt på litt av hvert. Nå vet jeg heldigvis litt mer. 
 
Likes

Comments

Går du rundt med tanker om en livsstilsendring?
Lyst til å begynne å trene, men kommer aldri dit?
Skal kutte ut godteri, men fristelsen blir for stor.

Listen for oss vanlige mennesker er som regel mye lengre enn denne. Det er mye vi har lyst til, men som vi aldri får gjort. Vi kommer med unnskyldninger og lager grunner til å slippe selv om vi egentlig vil.

Kanskje det er på tide og ta steget, gjør noe du drømmer om og ikke la det bli "en av de mange i rekken av ugjorte gjøremål".

Jeg skal i gang, jeg tar steget for jeg har innsett at det er kun meg og bare meg som kan gjøre noe med det.
Du har kanskje hørt sangen "Eg ser - Bjørn Eidsvåg" ? Om du ikke klarer å ta skrittet helt alene, få med deg en venn eller en du vil dele opplevelsen med, en som kan gi deg inspirasjon, glede og sosialt samvær på veien.

Min inspirasjon (Klikk her)

Her kan dere se hva som tippet meg over og hva som fikk meg til å ta steget.
Om du trenger inspirasjon eller råd, spør meg gjerne. Jeg har mine mål klare for 2016. Har du?

Hva er dine mål for 2016?
2014

2015

​2016

Likes

Comments

Velkommen februar.
Håper og tror at dette blir en kjempe fin måned. Det er dåp til søndag og bursdagen min neste uke, for å ikke glemme morsdag og Valentinesday.

I dag har vi hatt oss en familiedag i dyreparken. Vi fikk jo årskort til jul og endelig fikk vi reist. Det blir mange turer dit i år. Liam André storkoser seg, og han syns det er så stas å se på alle dyrene.

Hva har dere gjort idag? ⭐️

Likes

Comments

Da var denne dagen også snart over. Det har vært en kjempe koselig dag sammen med familien. Liam André fikk masse fine gaver som han er kjempe fornøyd med, så det er en veldig glad og fornøyd gutt som kommer til å legge seg ikveld.

Imorgen håper vi å få tatt oss en tur i dyreparken :-)
Hva har dere gjort idag?

Likes

Comments