Man blir lite full i skratt när man ska kolla till William och han vaknar och börjar fnissa och säger "söte" = söt flera gånger. Sen ser han mig och utbrister "heeej mamma" och lägger sig o somnar om.
Lilla söta unge ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har haft kalas för william idag även fast det är imorgon har fyller egentligen. Han fick massa fina presenter och var överlycklig när alla hans favoriter kom hit. Imorgon nät han fyller kommer det mer besök på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi eventuellt åka till busfabriken om pappan mår bättre.

Älskade familj ❤

Likes

Comments

Så känner jag lite just nu. Som om universum helt plötsligt har valt att gå emot oss, att göra livet lite pest och pina. Linus hade sönder en spegel förra veckan och efter det har allt bara varit blää. Blev visst lite skrockfull efter det. Nu sitter jag och tänker på att vi eventuellt kommer få punga ut 100.000 för en ny bergvärmepump. Vi har inte 100.000. Det är liksom inga pengar man har i bakfickan när man är föräldraledig, nyligen köpt hus och har 2 småbarn. Har börjat fundera på om det är något som går på försäkringen? Vi har försökt fått tag på de men måste vänta tills imorgon. Nu funkar den typ inte alls heller så vi har inget varmvatten och ingen värme. Känner bara suck just nu mitt i den vanliga vardagsstressen och önskar att jag bodde i lägenhet. Typ. Eller kunde ha en buffert på några hundra tusen. Nä jag håller tummarna för att vi får lite ersättning från försäkringsbolaget!

Likes

Comments

Idag har varit en sån där dag då man helst skulle vilja dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen. Dick beskedet att bergvärmepumpen behövs bytas vilket går på 100.000. Känner att man skulle kunna göra extremt mycket roligare saker för de pengarna. Sen har William haft en rejäl otursdag så han har slagit sig och ramlat hela tiden. Jag har mått superdåligt nu på kvällen då tankarna börjar snurra och man verkligen förstår hur skört livet är och hur lätt något kan hända. Han gjorde en rejäl vurpa ner från soffan så jag på allvar trodde han bröt nacken. Aldrig tidigare ens tänkt tanken att man kan landa så från soffan. Jag blev livrädd sådär att det gick in ändå i hjärtat och börjar tänka en massa dumheter. Min hjärna har liksom ingen stoppknapp så den kan hålla på i evigheter och älta och tänka "tänk om". Men han klara det utan skador. Han blev såklart rädd och var hysteriskt ledsen ett tag men det gick över efter en stund. Ringde 1177 och blev väldigt mycket lugnare efter det. Men jag lärde mig en läxa, att han inte alls klarar lika mycket som jag tror när han klättrar och håller på och det behöver inte vara ett höft fall, utan det kan bli illa ändå. Herregud så det såg ut. I mitt huvud gick hans nacke av. Usch.
Men det gick bra och jag ska försöka sluta tänka på det. Får se om jag kan somna inatt ..

Älskade lilla hjärtat ❤

Likes

Comments

Såhär stolt blir man när man kissat på pottan och fått både glass och kalsonger att ha på sig! Vi har inte tränat sådär supermycket alls, vilket jag skäms lite över men han har aldrig varit intresserad och inte heller verkat förstå själva grejen. Men idag blev jag väldigt överraskad då han sa "komme kiiisssss!!" och då trodde jag han hade kissat på golvet men han tog själv fram pottan och satte sig. Just då kom det inget men 2 minuter senare sa han samma sak och då kom det massa kiss i pottan! Superstolt morsa här!! 😆

Likes

Comments

Jaa hon kämpar på som bara den nu. Bakåtålar som en galning men har även börjat ställa sig upp på knäna.
Lilla, stora tjej ♡

Likes

Comments