Köpt nya skor till lilleman. Det går ju åt nu när det blivit kallare och han är på förskolan. Blev 3 par från skopunkten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Katter hittar alltid de mest konstiga och omysiga platserna. Just nu ligger Sookie i Williams potta och vilar. Den är som tur oanvänd och tvättad 😆

Likes

Comments

Vi har varit lite halvdåliga i veckan, men idag känns det lite värre och Linus är hemma från jobbet. Vi som hade en helspäckad helg men får se hur det blir med det. Idag ska Frida och barnen komma och sova över så skulle vi kolla på skräckis ikväll, imorgon ska vi ha halloweenfest för Williams kompisar här hemma och på söndag var det tänkt att besöka badhuset för det var evigheter sen. Men nu får vi se som sagt. Linus ligger och sover just nu så vi får se hur vi mår senare.
Barnen verkar dock må ganska bra så det är ju skönt. Eller kanske inte när man ska försöka underhålla dom när man själv inte är helt 100 😅

Nu ligger vi i soffan och tittar på Monsters Inc, nostalgi ❤

Likes

Comments

William var en kopia av Linus när han föddes. Sen har han nu på senaste tiden blivit lite mer lik mig men är fortfarande galet lik linus. Ellie var lite lik mig ett tag i början men nu är hon en kopia av sin pappa. Så det är två linus-lookalike. Det enda de har från mig är deras bruna ögon 🙈

Likes

Comments

Dagen började väldigt bra med besök av mamma innan en kontroll hos bvc.
Stress iväg dit och när vi var framme smet vi in i hissen i sista stund där det redan var en mamma, två barn + vagn. Det skulle vi inte gjort. Jag ska hädanefter aldrig åka hiss igen. Jag har sedan jag var liten varit hissrädd. Då var det hemskt och jag kommer ihåg paniken som uppstod varje gång, så jag åkte sällan hiss. Det mesta har vuxit bort (och så har jag blivit lat) men jag tycker inte om det. Inte alls. Och så fort hissdörrarna stängde så började hissen hacka. Har aldrig varit med om liknande. Det var tur att det var fler i hissen, annars hade jag fått panik på riktigt. Ett rejält hopp, sen stod det still, ett hopp till, stilla, hopp, stilla och sen åkte den. Jag blev rädd, hon blev rädd, barnet blev rädd. Men William tyckte det var kul och började hoppa själv istället när hissen började åka. Men fy, jag var helt skakis och hjärtat slog i 100. Hatar hissar. Hatarhatarhatar.

Sen när vi varit på bvc, släpat in barnen i bilen, åkt heeela vägen hem, stängt av bilen, ska ta ut barnen, ja då märker jag att jag inte fått med väskan hem! Paniiiik igen! Glämde jag den utanför bilen? Glömde jag den där uppe? Har någon tagit den? Så ja, in i bilen igen och åka tillbaka. Den var inte ute så jag fick släpa ut barnen igen, upp för trapporna, bort till bvc och tack och lov så var den där. Och så släpa tillbaka....

Väl hemma försökte jag söva William men han vägra. Så nää, ingen middagslur för han idag= gnällwille.

Nä så idag har positiva jag gått och gömt sig någonstans. Jag är trött. Och det regnar ute. Och allt blir så mycket krångligare när det är kallt och allas kläder ska på. Kaos. Kalabalik. 2-årstrots. Trött mamma.

Likes

Comments

Ja det är en för jävla bra uppfinning alltså! 😍

Ikväll blir det marinerad kycklingfilé och pommes från fritösen!

Trevlig fredag allihopa!

Likes

Comments

Igår flyttade Sookie in till oss. En liten kisse på 12 veckor.

William blev helt till sig och har sen stunden hon kom innanför dörren bara katt i hjärnan. Han har älskat katter sen han var bebis och den där lyckan man ser i hans ögon nu är helt obeskrivlig. De kommer bli bästa vänner, jag tror't!

Likes

Comments

​William ogillar mat. Väldigt mycket. Han har aldrig varit intresserad och tycker fortfarande inte att det är kul att äta. Det har varit jättejobbigt för mig som mamma. Den där känslan att inte kunna ge sitt barn något som man måste ha för att överleva. Oron att han inte ska få i sig ordentligt. Men han har fått ersättning och får det fortfarande idag. På måndag ska en läkare kolla i halsen, äntligen, för att se så det inte är något fel i halsen på honom. Jag tror att han är trång eller att det är något som stör. För han har alltid satt i halsen, ofta. Och gillar mest mat som slinker ner lätt. Nudlar med buljong är en favorit.. Men inte så näringsrikt däremot, men jag är glad för det lilla som går ner.

Ellie däremot.. Hon älskar mat. Och det känns så skönt och roligt att ha ett barn som äter. Allt man introducerar går ner. Rån med leverpastej, gröt, frukt, pure, kyckling, bananpannkaka m.m. Det är så kul att se hur glad hon blir när hon stoppar något gott i munnen och vill ha mer. Jag är inte lika nojjig med henne heller, men det beror nog på att hon faktiskt inte satt i halsen någon gång än. När William var lika gammal hade han satt i halsen x antal gånger. Så det har jag insett nu, att det var faktiskt inte normalt att sätta i halsen så mycket och jag var inte överdrivet orolig. Barn är bara olika och William behövde (och behöver) ständig bevakning när han äter.


Likes

Comments

..har jag äntligen första arbetspassen inbokade! Kommer få gå introduktion i november och sen är det bara att köra. Jag är så taggad. Samtidigt som jag är lite orolig. Orolig över att jag inte ska orka med, orolig att jag inte ska klara av jobbet, orolig att jag ska vara borta från familjen. Men utmanar man sig inte så kan man inte utvecklas. Och jag vet att Linus kommer klara galant att ha hand om båda barnen, det är bara kvällarna som jag vet kan bli förjävliga. Vi har ju 2 barn som hatar att sova. Williams läggningar tar en timma eller mer, men när han väl sover så sover han. Ellie skriker ofta när hon ska sova och brukar halvsova i någon timme eller två. Sådär att om man låter för mycket så vaknar hon till och vrider och vänder på sig hela tiden. Så man får sitta beredd vid vagnen för att hon inte ska vakna till ordentligt. Våra älskade, bråkiga barn! :p

Men det här kommer bli galet bra ändå, det vet jag!

Likes

Comments

Jag har aldrig förut varit speciellt förtjust i tårta.. Men när jag va gravid med Ellie var jag sugen på det hela tiden och det har inte gått över än. Jag vill ha tååårta nu!!

Likes

Comments