Fina, underbara, tokiga barn ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Barn är så roliga. Och oförutbetämda. De kan ena dagen ogilla en sak för att nästa helt och hållet ändra sig.
Ellie är en skrikig liten dam och har varit från första sekund. Som hon skrek när hon kom ut! 😅 Men den senaste veckan har varit hemsk. Förskräcklig rent ut sagt. Men tror att det har varit en fas för man märker så galet tydligt att hon blivit mer med i matchen. Senaste veckorna har hon i alla fall gallskrikit i bilen när man kör. Det har tagit på nerverna att köra bil när man hör sitt skrikande barn och inget hjälper. Det är ett under att ingen olycka skett..
Men nu de senaste 2 dagarna har hon varit tyst när bilen rullat och skrikit när vi står stilla. Började ju tro att hon va åksjuk för hon spydde flera gånger också men nu börjar jag tro att hon bara gillar att skrika 😒

Nä, psyket är sådär just nu. Det värsta är att inte räcka till. Jag blir så ledsen att inte kunna finnas där för båda på ett lugnt, närvarande sätt. För vill William ha hjälp eller är gnällig så skriker ofta Ellie. Båda behöver mig. Samtidigt. Och min hjärna har inte lärt sig än att man gör så gott man kan. Jag vet innerst inne att jag gör mitt bästa och verkligen försöker ge båda tid. Men det tär i mammahjärtat ändå..

Likes

Comments

Idag har vi haft en supermysig dag. Den började dock ganska segt och tjurigt för alla familjemedlemmar men det ordna upp sig ganska snabbt. Kl 1 var vi på kalas i stan hos Williams kusin som fyllde 9. Det blev massa bus med fastrar och kusiner och även en hel del fika. Och kaffe för den koffeinberoende mamman..
Sen åkte vi vidare till mamma där alla systrar och barn väntade. Blev bjudna på grillad kyckling och potatissallad och hade det bara så himlans mysigt. Alla barn lekte i trädgården, Ellie var lugn och vi vuxna kunde sitta och ha normala konversationer. Känns inte som vi haft det på flera år! Det har varit så galet mycket för allihopa och vi har nog alla varit lite låga på energi ett tag. Men idag var alla på bra humör och det var så mysigt. Min fina älskade familj ♡

Likes

Comments

Har alltid undrat varför hormoner existerar. Och varför just jag är så extremt känslig för det. Min kropp och psyke bara skriker när hormonnivån ändras i kroppen och jag känner inte igen mig själv. Nästan så jag vill bli gravid igen bara för att mitt psyke konstigt nog var mycket lugnare då, trots alla hormoner som härjar i kroppen. Tror jag är som känsligast vid ägglossning och det slipper man ju i alla fall som gravid. Nä usch, jag måste få hjälp mot min pms. Man ska inte behöva leva ett liv där man varje månad blir en helt annan version av sig själv. En dålig en dessutom. Jag gillar inte mig själv vid de tillfällena. Ingen gillar mig vid de tillfällena. Usch för hormoner, helt enkelt..

Likes

Comments

Tänk att den här lilla kan låta så mycket. Just nu sover hon faktiskt. Första gången på hela dagen som hon verkar sova ganska djupt. Hon har varit halvvaken hela dagen och inte kommit till ro ordentligt. Så mamman håller tummarna för att det blir en lugn natt. Ni ser ju hur jag ser ut, sliten och slutkörd.

Likes

Comments

Det som hade varit så bra nu ett par dagar!! vad hände?!
Båda ungarna bestämde sig idag för att göra sig hörda med skrik och gråt. Ellie har inte varit alls nöjd och Wille har varit avis och klängapa-delux. Tålamodet, vart ääääär duuu?!
suck.
Fick i alla fall Ellie att sova i 10 minuter så jag kunde söva Wille. När han preciiiis höll på att somna så började skriket igen på övervåningen. Men jag stängde dörren och slog dövörat till ett tag. Elakaste mamman i stan, men Ellie fick faktiskt vänta i någon minut så att Wille kunde somna ordentligt.
NU sover de båda två och jag sitter här. Helt slut. Både psykiskt och fysiskt. Jag sitter inte speciellt bekvämt på kanten av soffan men jag orkar inte röra mig. Nä, idag är en dålig dag.
Imorgon får bli bättre.

Likes

Comments

Ni som känner mig vet att jag ofta får impulsryck och när jag börjar tänka på något jag vill göra eller ha så blir jag näst intill besatt av det. Ett litet tag. Sen går jag över till att tänka på något annat jag vill ha eller göra.
Just nu vill jag gifta mig igen. På en gång. Helst igår. Vi har ju bestämt att gifta oss nästa sommar men sen tänkte jag att vi får ta det längre fram ändå och sen fick jag en lysande idé att ha ett vinterbröllop istället nu i år! Så nu är det de enda som snurrar i hjärnan och jag letar efter ett bra ställe att ha bröllopsfesten på. Linus gick med på att gifta oss redan i vinter så det är lite bråttom om det ska bli av 🙈 Fast jag hinner väl ändra mig angående årstid och hur det ska gå till en sisådär 495968 gånger. Älskar att planera saker men det är så jobbigt när jag är en människa som vill ha allt.
Det är ju iofs ganska mycket som händer det här året med dop och 30årsfirande för linus så det bästa vore väl att vänta till ett år som är lite lugnare och när barnen är större men min impulsivitet vill gifta sig NU. Får se helt enkelt när det blir! 😅

Likes

Comments

Sömnbristen visar sig ganska tydligt nu. Jag är så jäkla virrig, glömmer saker, kan inte få fram rätt ord, tålamodet har sprungit iväg, jag får hjärtklappningar när jag blir uppstressad och ja, jag är lite utav en zombie.
Men tänker man lite närmre på det så är det ju inte så konstigt, inte konstigt alls. För jag har inte sovit normalt på 2,5 år. Wille hade ju inte ens börjat sova hela nätter förens jag blev gravid igen och då kan vi snacka om sömnbrist 😅
Våra älskade barn har ju även tyckt att det varit väldigt roligt att skrika sig hesa sådär hela dagarna. Samt inte varit så intresserade av att sova. De har bråkat vid varje sövning och sen inte haft ro när de väl somnat. William var man tvungen att studsa omkring med och Ellie är man tvungen att vagga fram och tillbaka i vagnen. Och nåde den som slutar, då blir det skrikfest igen.
Så ja. Vi är slut. Rätt rejält slut. Jag visste självklart att det inte skulle bli lätt, men någonstans hoppades jag på att Ellie skulle vara en lugn, harmonisk bebis. Väldigt naivt önsketänkande från mig, för bebisar är ju bebisar. De skriker och de kräver uppmärksamhet och närhet 24/7. Men ännu ett kollikbarn kunde vi ju ändå fått sluppit tänkte jag.
Nu har William även blivit bebis igen och gnäller och klänger på mig hela dagarna och Ellie vill bli buren hela tiden även hon. Jag önskar att jag hade bläckfiskarmar. Eller kunde klona mig. För jag räcker inte till. Inte alls. Och det tär på mitt psyke.

Men ni är det absolut finaste jag har och jag är så glad att jag får ha er i mitt liv.

Jag är bara lite trött, och jag antar att det är okej att vara.

Likes

Comments

William har helt plötsligt börjat vägra sova middag. Han brukar annars totaldäcka redan vid 11 men han har blivit mer och mer omöjlig med sövningarna så igår strunta jag i det efter att ha försökt x antal gånger. Han höll faktiskt ut rätt bra fram till 19 sen somna han på en sekund när han fick flaskan i sängen. Från att ha behövt bråka i typ 2 timmar vid kvällsläggningarna senaste tiden!
Kändes som vi hade hur mycket kvällstid som helst igår! Så vi ska nog fortsätta att skippa sovvilan. Testade idag för han verkade extremt trött men nej, han skulle inte sova. Han är ju dock trött så nu sitter han och tittar på tv en liten stund ♡

Likes

Comments