Idag så blev vi bjudna på middag i bergsboda! Surströmming stod på menyn, då kan man absolut inte tacka nej! Så otroligt mysig liten stuga är det och bara läget gör att man absolut vill fara hit, så Davids föräldrar & ena bror med fru åt vi middag med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag så fotografera vi Rut! Hon va verkligen super duktig, trodde hon skulle grina mer men icket! I slutet blev hon grinig och det kan jag förstå efter några ombyten.. Några slutresultatsbilder får ni sedan när vi har fått dom!

Likes

Comments

Igår så va vi ute på en promenad! Vi gick till stan för att sedan träffa Meralda! Hon ha blivit så otroligt stor och sprallig. Längtar smått tills Rut är i samma ålder, ska bli så kul! Men för tillfället njuter jag av att hon äter, är vaken en stund & sover. Man måste njuta av tiden dom är som minst!

Likes

Comments

Emma kom förbi i tisdags för att hälsa på! Verkligen en super trevlig dag. Vid kvälls kvisten så insåg vi att hon skulle missa sista bussen hem till Lycksele så hon sover över! Den onsdagen låg vi bara i soffan å myste, prata & mådde gått, men sånna dagar behövs också!

Idag åker vi mot Lycksele för att vara där några dagar, ska försöka träffa några under tiden också, Magdalena & Meralda ska vi träffa! Så ska se om vi kan ta nån fin bild på dom söta tjejerna tillsammans!

Likes

Comments

ca vecka 10 - ca vecka 37

Blir lika paff när jag tänker tillbaka. Att min kropp bar det barn som ligger i min famn & sover just nu. Att hon är frisk, att hon har 10 fingrar & 10 tår. Att min kropp klarade av det är otroligt, känner min som en superwoman när jag tänker på det! & det ska alla kvinnor känna! Oavsett om barnet är friskt eller ej, kroppen klarade av att skapa ett liv! Bara det är helt otroligt.

Likes

Comments

Varför ersättning?


För min del gick inte amningen bra...
Hade verkligen sätt framemot amningen, stunden med henne, närheten man får & att verkligen känna att jag ger min dotter det hon behöver.
Men det gjorde så fruktansvärt ont efter några dagar, hade sånna fruktansvärda sår på vårtorna men jag smörjde dom så trodde de skulle bli bra. Inte det!
Ett tag ville jag bara stor gråta för det gjorde så ont.. Men när vi började ge henne ersättning va efter att hon släppte bröstet och det rinner blod ur hennes mun, jag blir livrädd. Av ren reflex så stoppa jag in ett finger i munnen och känner efter, sen tänker man ju alltid det värsta! Efter en stund kolla jag på bröstet och vet inte hur jag ska förklara riktigt min bröstvårta mitten av vårtan stack upp och det kom blod från kanterna. Det sved och hela bröstet typ bultade.. Så lät henne äta från andra eftersom vi va borta hos några när det hände. Men efter det gjorde andra bröstet likadant..
Kände att jag verkligen inte ville föda min dotter på blod, eller om biten skulle lossna och sätta sig i hennes hals, sen så gjorde det också så fruktansvärt ont för mig också, hade ständigt ont i vårtorna.

Dom har fortfarande inte läkt, ont har jag fortfarande så att börja med ersättning va nog de bästa. Önska verkligen att det hade funkat, men jag känner att det är viktigare att hon får äta sig mätt och växa som hon ska istället för att grina efter en stund hon ätit på bröstet. Sen så va man extra orolig när hon hade gått ner för mycket efter födseln, så tänkte hela tiden om hon fick i sig nog. Vi va ofta och vägde henne på BB.
Så ersättning blev det för oss.

Rut växer och gror, hon följer kurvan lite över till och med. Det är vi glad över + att David får vara med att ge mat. Vilket underlättar våra nätter och han får också känna närhet.

Likes

Comments

Så otroligt tråkig väder ute.. Det bara blåser & är molnigt. Men igår så for vi en sväng på children's house där hitta jag ett par otroligt söta byxor till Rut som följde med hem! Annars så går allt bra för oss, hon växer så det knakar & äter oss ur huset. Dock ha hon börjat bli lite jobbig på nätterna, hon måste typ vara övertrött men vägrar sova.. För just när hon håller på att somna sporta hon ut tutten & skriker... Men det är nog bara en fas!

Likes

Comments

Att bli mamma har verkligen varit en otrolig upplevelse! Kan inte bli lyckligare! Dock så inser man hur lite tid man har över till sig själv.. Man har alltid nått att göra och sover Rut så vilar även jag. Så mitt intresse har verkligen puttats åt sidan, vissa dagar känner jag bara att jag vill sitta en timme framför sminkspegel och sminka mig, verkligen grovtvätta ansiktet (peeling, ansiktsmask, krämer osv..) men orken finns dock inte alltid.. Men en ansiktsmask går alltid innan man hoppar in i duschen, och har verkligen hittat en favorit! Kommer berätta mer om den i ett annat inlägg. Så allt smink man äger ligger och väntar... Har även insett att jag väldigt sällan kollar på smink i affärer också nu mera, kollar typ bara på kläder, inredning & allt sånt, mest till Rut också.

Likes

Comments