Imorgon har jag tid hos frisören, klipp & färg! Det behövs verkligen & känns tryggt att det är hos min älskade frisör Sofia ( Dead Head) i Lycksele. Så mamma min kommer och hämtar lillan efter en stund hos frissan så man kan väl kalla de lite egen tid! Hahah. Fundera på nått åt de gråa hållet, lite grå lila som jag hade sist, trivdes så bra i det! Men vi få se vad som händer!

(Nått i den stilen)

Likes

Comments

Fredags: min mamma kom med Ulrika från Tranås och Siv & Thure, dom åt här och myste!
Lördag: vid 11 for vi till café kakmonstret för att träffa några från föräldrautbildningen. Lilla Stig & Caspian, supet trevligt verkligen! Fikade & lät barnen få prata.
Ja, helgen har varit full med roligheter! På lördag kväll for jag & David ut, middag och krogen blev det, verkligen en super trevlig kväll. Mamma min va hemma med Rut & myste bara på.

Likes

Comments

Igår på förmiddagen så var Rut så hängig... Hon ville bara sitta i knä och sova.. Ingen feber som tur va! Men hon fick en alvedon och vilade en stund. Blev perfekt tills pappa kom hem, då va hon iaf glad och ville prata! Man känner sig så hjälplös när en skatt inte mår bra, inge roligt alls. Och värre saker kommer man vara med om.

Men idag så vakna hon halv sju och värkar ge 110%! + att hon kissade ner hela toan idag, Hahahah! När man tar av blöjan får man passa sig!

Likes

Comments

Efter min graviditet så har min navel blivit så ful! Hahaha, jag skratt varje gång jag ser den.. Men men, vad ska man göra? Det är som att det är super mycket överblivet skinn på den, så kan typ dra ut den... Men jag älskar mig kropp mer nu än vad jag gjorde förr. Är stolt över min kropp som har burit ett frisk & väl mående barn. Stoltare kan jag inte bli!

Likes

Comments

Idag så såg förmiddag ut som den bruka, massa bus! Sen så va det tänkt att jag & David skulle se bio med några av hans kompisar. Men jag stannade hemma och städa bort jul. Så skönt! Men detta barr från granen... blir tokig! Men lillan for till farmor och höll henne sällskap nån timme, så jag fick stöka ifred. Alltså egen tid, musik på, mjukiskläder på! Ändå ganska nöjd med hur det blev, hängde upp mina ljusstakar på väggen som legat i ett skåp några månader... Hahaha!

Likes

Comments

Rut's första nyår blev ett lugnt firande. Mat här hemma, jag, David & Rut, lite jordgubbar & glass till efterätt sen så hade vi självklart en Bingolott! David for vid 9 för att träffa lite kompisar, så jag & Rut myste bara hemma en naken fis på golvet och en mys mamma. Men självklart hade hon sin nyårs klänning, så här är lite nyår bilder på Rut. Vissa är bättre än andra, men så blir det när man fotografera barn! hahaha

Likes

Comments

JUL FIRANDE 1
JUL FIRANDE 2

Likes

Comments

De va länge sen nu.... Vet. Men har inte haft lusten till att blogga, men ska verkligen försöka nu. Bland annat så ska min förlossningsberättelse upp, snart. Och annat smått & gott! Men kan uppdatera er med lite bilder på Rut som är 5 månader och 4 dagar!

Likes

Comments

Idag blir våran prinsessa 4månader. Att du funnits hos oss så länge kan jag inte förstå, du kommer alltid vara det lilla knytet som nyss kommit ut i mina ögon. Du växer så det knakar, vill kunna stoppa tiden en liten stund..
Första smakportionen närmar sig så får se när det blir! 63cm lång & 6550g, och du kommer växa mera 💞

Likes

Comments