View tracker

Idag blir våran prinsessa 4månader. Att du funnits hos oss så länge kan jag inte förstå, du kommer alltid vara det lilla knytet som nyss kommit ut i mina ögon. Du växer så det knakar, vill kunna stoppa tiden en liten stund..
Första smakportionen närmar sig så får se när det blir! 63cm lång & 6550g, och du kommer växa mera 💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Rut älskar babblarna. Hon blir så fast när man startar det & blir verkligen överlycklig när man kommer med bobbo. Hon kramar & äter på honom, antar att det är henne sett att visa kärlek, hihihi!

Likes

Comments

View tracker

Idag så kom lillan nya vinter mössa! Såg den på en tjejs instagram & va tvungen att köpa den med. Har letat & letat, till slut hittade jag den! Den är från ZARA. Verkligen en super söt mössa i ljusrosa. Varm & gosig och toffsarna på mössan är så sjukt söta. Jag älskar denna mössa 🎀

Likes

Comments

Älskar mina nya glitterkottar från Mias Lustgård! Dom är sååå fina, 45kr/styck tro jag om jag inte minns fel, dock vet jag inte riktigt vars dom ska hänga än, just nu hänger dom i köksfönstret. Men dom kommer nog mest troligt hänga i lillans rum när hon får ett!

Likes

Comments

Blev Lycksele ihelgen, träffa mor & far. Så mysigt att komma hit! Jag är kär i Lycksele, skulle när som flytta från Umeå till Lycksele, David ha sagt att vi om vi ska flytta hit ska vi ha hus här, så det är bara att skaffa jobb så vi kan ta lån, see u soon Lycksele. Hahah!

Likes

Comments

Bli det alltid bra bilder? Hahaha, nej, man bli över lycklig om man får en bra bild tillsammans med Rut. Alla bilder bli ju bra, men hon är bara så lustig med alla sina grimaser!

Likes

Comments

Denna söta tös växer & utvecklas hela tiden, så otroligt kul att se! Man blir så glad när hon gör något nytt! Man blir super ivrig när hon ligger på mage & sparkar med benet så att hon nästan far över på rygg, man blir stolt. Tänkt att hon som låg i min mage snart kan göra så otroligt mycket!

Likes

Comments

Jag älskar att köpa små inredningssaker (är typ beroende...) det gör så mycket i ett hem. Men nu går saker på andra saker, saker lillan behöver. Men nån gång ibland så kommer det något nytt hem till oss som pryder hemmet så fint.

Likes

Comments

David skulle fixa lunch, blev pizza... Men det får man äta ibland! Idag ska vi kolla på en 4:a på umedalen, hoppas den ser fin ut, så då kanske de bli att vi flyttar!
Lillan ha sovit ute och sover än, hon somnade vid 11 & sover än, men snart vakna hon säkert i panik & är hungrig (som hon brukar..Hahah)

Likes

Comments