View tracker

Har fortfarande inte fått gråta..

Sista cellgiftsbehandlingen idag så nu hoppas jag på att tumören fått stryk!

Diskutera om att få ta ut porten också för den stör mig. Känner mig sjuk så fort jag tittar mig i spegeln. Dosan som "sticker ut" ifrån huden. Slangen som går mellan dosa och blodåder kliar!
Jag vill ha bort den..

//MammaJansson

Likes

Comments

Det bränner. Det bränner i halsen. Det bränner bakom ögonen. Känslorna på utsidan men det kommer ändå inte ut. Har varit glad i flera dagar men med brinnande klump.

Jag har haft kul i helgen, skratten har varit genuina så missförstå mig rätt.

Jag behöver vrålgråta. Då menar jag vrålgråta. Jag gör det ibland när jag är ensam, helt ensam. Fast när man har barn så händer det där med ensamhet väldigt sällan.
Jag är trött och får hjälp av Eriks mormor och farmor i vardagen för att orka. Jag vill orka själv men det är jobbigt med känslor utanpå, trött, illamående osv osv buhu stackars mig!

Har inte skrivit på evigheter men behövde skriva av mig. Mina ögon gör ont. Vill verkligen gråta och inte nått jävla fint gråt utan ett riktigt jävla högljutt skrikgråt där snoret rinner, ögonen svullnar och grannarna tror du blir mördad.
DET är vad jag behöver!

Har inget direkt anledning egentligen förutom det vanliga
Cancer, cellgifter, trött frustrerad småbarnsförälder, ont i magen som ena dagen är stopp och nästa en kran (varsågod för bilden), FK krånglar (fick 994kr), katten bajsar på felplats, Jag är nervös för bröllopet vi ska gå på.

Hade jag inte slutat röka så skulle jag ha rökt två limpor idag..

//MammaJansson

Likes

Comments

Fasen va det läggs upp bilder på mat! Jag blir så äcklad! Nu under de här tio dagarna jag har varit sjuk/sängliggandes så har jag ätit väldigt lite och har inte direkt någon aptit öht.

Kände mig hungrig idag vilket är ett stort plus men maten smaka inte tyvärr. Köttfärspaj som jag älskar. Min portion fick åka ner i komposten tyvärr..

Magen suger efter något men inget passar. Så jäkla kräsen då!

//MammaJansson

Likes

Comments

Ni vet när man tittar på sjukhus serier, filmer osv När huvudpersonens familjemedlem är sjuka.
Förr kunde jag tycka att det var sorgligt och det rann en tår. Nu kan jag inte se det i stort sett.

De som sett den men Guardians of the Galaxy är ju en grymt bra och rolig film MEN

*spoiler*

Huvudpersonens mamma dör i cancer när han är runt 7-8år och nu kan jag relatera så hårt att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv!

Jag filmar mycket nu här hemma så för om det nu skulle gå åt helvete så ska min röst finnas. Inte så många bilder på mig från just denna tidsepok då jag ser ut som en övergödd flodhäst men bilder finns.

Så när Erik är 10 och jag, Gud förbjude, skulle vara borta så finns jag ändå kvar.

//MammaJansson

bild från google

Likes

Comments

Inne på sjätte dagen. Sex dagar liggandes i sängen med feber och illamående.

Vi kommer vara luspanka efter det här.

//MammaJansson

Likes

Comments

Jag tänker mycket på dig idag. Undrar om du har det bra. Jag hoppas det. Hoppas att du dansar, flirtar med damer och dricker whiskey tills dess att mormor gör dig sällskap och då får du nog se på andra bullar! Vad konstigt ändå. Du bara försvann. Hux flux

//MammaJansson

Likes

Comments

Jag mår verkligen skit. Har i stort varit sängliggandes sen onsdags natten. Kan inte sköta mitt barn helt själv för jag är yr och illamående. Feber som pendlar mellan 38-39, den var nere på 37,7 en sväng igår så det får man vara glad för. Dessutom tajmade cellgifterna så fint med min mens så jag är extra lycklig just nu kan man ju säga. Skit.

Jag vill kunna leka med mitt barn. Jag vill kunna vara själv på dagarna med mitt barn. Jag vill kunna en massa saker som jag inte kan.

//MammaJansson

Likes

Comments

Omgång 4 av 6. Bara två gånger kvar sen!

//MammaJansson

Likes

Comments

Vart är vägen på väg? Jag är med i en grupp på facebook och vi har följt varandra från plusset på stickan och vi följer varandra fortfarande. Vi har diskuterat det mesta även roligt som sorgligt, äckligt som kul.

En av det tjejerna fick sin dotter väldigt tidigt. Världens sötaste lilla unge!
Den mamman har öppen instagram och delar med sin av deras kamp. Den lilla familjen har bott på sjukhus ändasen lilla Milou föddes. Så det är inte långt kvar till året nu.

Ändå så kommenteras hennes bilder av troll! Jag blir så förbannad! Att man kan skriva sånna ord om en liten försvarslös och sjuk bebis. Att man kan skriva sånt om en sådan familj! De kämpar varje dag.
Ställer sig själva frågan om deras dotter kommer överleva.
För så är det. Lilla söta Milou är så sjuk att hon kan dö men hon är också en liten krigarprinsessa! Hon har klarat sig igenom både det ena och det andra. Mer finns att läsa på instagram paulinaeliasson

Jag hejar på dig lilla Milou! Jag hejar på er familj!
#downisup #hjärtebarn

//MammaJansson

Likes

Comments

Det är tur att min mamma bor nära ibland! Så tacksam för det!
Just idag var jag så extremt trött så jag behövde vila lite och fan så nice.
Det behövdes verkligen! Speciellt när maken skulle komma hem efter gurkans nattning.

Plutten ville inte alls sova även om han var görtrött redan klockan fem men klockan sju så sov han! Woop Woop!

Så nu är det skönt att faktiskt ha lite energi över.

//MammaJansson

Likes

Comments